• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada 500 gr vermişim, 58,1 kiloyum şu anda

58 psikolojik sınırına dayandım, artık daha da zorlanırım ama devam edicem yani

pilatesi falan da daha rahat yapmaya başladım, hoş ebru kadar eğilemiyorum streching yaparken ama ben daha başındayım, o da olacak inşallah :)))))

tebrik ediyorum ve kutluyorum esw.ne güzel,masallah:nazar::nazar:

famir ve neruda

dedikleriniz dogru çünkü ben 1 ay önce yıne bir diyet macerası (20 gun surmuştu) yaşamıştım.tatlılardan uzak duruyodum hatta 3 kilo da vermiştim ama 10 günde geri almıştım.çünkü adet dönemim girmişti araya ve ben tatlılara yumulmuştum....
o gunlerde hiç tatlı aramaz olmuştum.gayet iyiydim.ama adetle beraber herşey bozulunca bu seferde tatlısız duramaz olmuştum...ve tabi yıne bir hüsran yaşamıştım...

belki inanmazsınız ama şimdiden adet olacagım gunleri düşündükçe geriliyorum çünkü daha geçen ay bu yuzden diyeti altust ettim.ama bu sefer siz varsınız size karşı mahçup olmamam lazım...bunu dusundugumde silkelenip kendime geliyorum

canim aynen ben de senin gibiyim ve gruba katilali daha yarin 1 hafta olacak.Önümüzdeki hafta da regl durumu söz konusu.Ama öyle rahatimki hic o krizleri hatirlamiyorum ve girecekmiyim diye stres yapmiyorum cünkü biliyorum ki sütlü tarcinli türk kahvesi benimle olacak ve gruptaki tüm arkadaslarimin destegi. :))))
kolay gelsin...

:nazar::nazar::nazar::16::65::66::46: maşallah kuşum gidecek tabii sağlıklı beslenme ile hepsi gidecek fazlalıkların maşallah sana:nazar::nazar::13::16:

:60::60::60:abartsaydın canımmm:60::60::60:

canım aynı tıckerı mı istiyosun yani çizelge şekli ve üzerindeki pembe tartı?? ben yapayım hadi bu defa da sana:1: boy 1.60 mıydı kuşum?

tşkler nerudacım varya çok iyioldu he 157 canım boyum benim ekledim oldu sagolasın canım

arkadaslar gördügüm kadariyla kimse yok :((((

ama benim cok güzel bir haberim vardi.Biraz önce yani öglen saat 1 de tartildim ve sevgili tartim beni 62,6 gösterdi.:3::3::3::1::1::1::1::10::10::10::65::65::65::65::65::65::nazar::nazar::nazar:

nasil sevinsem,nasil tepinsem bilemedim.Aslinda daha yarin 1 hafta olacakti araniza katilali.Yarin tartilmam lazimdi ama üstümü degistirirken dürttü biseyler ciktim tartinin üstüne ve sonuc böyle,oleyyyyyyyyyyyy

destek olan,yüreklendiren,umutlandiran,olumlu olumsuz elestirip yol gösteren herkese cok cok ama cok tesekkürler,sagolun calarim ve desteginizi eksik etmeyin.Hep beraber fazla buldugumuz yaglarimizdan kurtulalim insallah.

sabah ac karnina 700 ml su,1 tk zeytinyagi
kahvalti
1 dilim esmer ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri
domates,salatalik,biber havuc sögüs (kalanini yine ise götürdüm)

ara 1 kahve (sütlü sekersiz (iste old sürece gittim-geldim ictim)
2 ufacik mandalina
sabahtan kalan sögüs sebzeler

ögle:
5 yk.zeytinyagli kereviz
1 izgara köfte(hindi kiymasindan)
1/2 dilim esmer ekmek
2 kasik light yogurt
yesil cay ve su henüz daha icemedim,doktordaydim cünkü :((
böyle...herkese sevgiler :)))

:46::46::65::65::65::66::66::66::64::64::32::32::32::nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::13::10::10::10: canımın içi çokk çok tebrik ediyorum 1 hafta önce sana liste örnekleri ve öneriler verdiğimi hatırlıyorum da nasıll sevindim anlatamam uyguladın azmetin ve başardın inşallah da devamı da böyle güzel gelecek süpersin bir hafta ve 1.4kg superrrr maşallah canımmm:nazar::nazar::nazar::16::10::13::13::65::65:

nerudacımmmmmmmmmmm toplamda 4 dlm etmiyor mu.1,5 dlm öğle,2 dlm sabah 1çk pilavda yarım dil eder.4 dlm olmuş işte.çorabayıda mı saydın yoksam:44:

:60::60::60:nasıl kılı kılına hesaplamış yaaaa çok fenasıın çoook:60::60::60:canım ben kendiminkileri de genelde yukrı yuvarlarım falza yemiyim diye sana da öyle yaptım dedim prinç pilavı ve mantar çorbası da kremalı falandır şimdi 0,5 de ordan kattıydımama sen bilirsin tabiiki cadıı yaaa:60::60::60:
ama tatlı cadııı:16::16:

canim aynen ben de senin gibiyim ve gruba katilali daha yarin 1 hafta olacak.Önümüzdeki hafta da regl durumu söz konusu.Ama öyle rahatimki hic o krizleri hatirlamiyorum ve girecekmiyim diye stres yapmiyorum cünkü biliyorum ki sütlü tarcinli türk kahvesi benimle olacak ve gruptaki tüm arkadaslarimin destegi. :))))
kolay gelsin...

:16::16::16::16::16::13::13::13::13::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar pazara gttim geldim baya yürümüş oldum.
öğle yemeğim hazrda yoktu bende kahvaltı tarzında yapayım dedim:56:
1 kupa şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
3 çeri domates
1 yeşil biber
1 dal nane
1 dal dereotu
1 tk çörekotlu peynir
4 mink zeytn
1 yer elması
2 yk yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı acı sos
üstüne tatlı arandım çayımın yanında 2 kuru incir yedim:1:
çok doydum ama sanki:26:çok mu olmuş kızlar aslında çok deil gibi ama midem şişti sanki:44:

ama benim cok güzel bir haberim vardi.Biraz önce yani öglen saat 1 de tartildim ve sevgili tartim beni 62,6 gösterdi.:3::3::3::1::1::1::1::10::10::10::65::65::65::65::65::65::nazar::nazar::nazar:

nasil sevinsem,nasil tepinsem bilemedim.Aslinda daha yarin 1 hafta olacakti araniza katilali.Yarin tartilmam lazimdi ama üstümü degistirirken dürttü biseyler ciktim tartinin üstüne ve sonuc böyle,oleyyyyyyyyyyyy

destek olan,yüreklendiren,umutlandiran,olumlu olumsuz elestirip yol gösteren herkese cok cok ama cok tesekkürler,sagolun calarim ve desteginizi eksik etmeyin.Hep beraber fazla buldugumuz yaglarimizdan kurtulalim insallah.

kahvalti
1 dilim esmer ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri

2 ufacik mandalina

ögle:
5 yk.zeytinyagli kereviz
1/2 dilim esmer ekmek
2 kasik light yogurt

:46::46::65::65::65::66::66::66::64::64::32::32::32::nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::13::10::10::10: canımın içi çokk çok tebrik ediyorum 1 hafta önce sana liste örnekleri ve öneriler verdiğimi hatırlıyorum da nasıll sevindim anlatamam uyguladın azmetin ve başardın inşallah da devamı da böyle güzel gelecek süpersin bir hafta ve 1.4kg superrrr maşallah canımmm:nazar::nazar::nazar::16::10::13::13::65::65:

nerudacımmmmmmmmmmm toplamda 4 dlm etmiyor mu.1,5 dlm öğle,2 dlm sabah 1çk pilavda yarım dil eder.4 dlm olmuş işte.çorabayıda mı saydın yoksam:44:

:60::60::60:nasıl kılı kılına hesaplamış yaaaa çok fenasıın çoook:60::60::60:canım ben kendiminkileri de genelde yukrı yuvarlarım falza yemiyim diye sana da öyle yaptım dedim prinç pilavı ve mantar çorbası da kremalı falandır şimdi 0,5 de ordan kattıydımama sen bilirsin tabiiki cadıı yaaa:60::60::60:

kolay gelsin...

öğleden sonra okulda
sadece 100 ml şekersiz çay içtim o kadar :16:

tşkler nerudacım varya çok iyioldu he 157 canım boyum benim ekledim oldu sagolasın canım

Canımm en kısa zamda tekrar sağa kaysın inşallah şööyle güzel güzelll bereketli:16::16::nazar:

slm kızlar pazara gttim geldim baya yürümüş oldum.
öğle yemeğim hazrda yoktu bende kahvaltı tarzında yapayım dedim:56:
1 kupa şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
3 çeri domates
1 yeşil biber
1 dal nane
1 dal dereotu
1 tk çörekotlu peynir
4 mink zeytn
1 yer elması
2 yk yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı acı sos
üstüne tatlı arandım çayımın yanında 2 kuru incir yedim:1:
çok doydum ama sanki:26:çok mu olmuş kızlar aslında çok deil gibi ama midem şişti sanki:44:

Afiyet olsun balımmm çok güzel olmuş:16: aa bugün senin pazarın vardı di mi unuttum bak gelirdim yanına:1:

kızlar bugün okuldaki öğlene kadar ara öğünlerimde yediklerim ,içtiklerim

ara 100 ml şekersiz çay

ara 5 fındık
200ml çileki süt
1 paket maviyeşil light çubuk kraker ( arkadaşlara da dağıttım ama olsun)

ara 200 ml şekersizçay

öğlen menüm

2 dilim tam buğday ekmeği ve de 2 dilim kaşar peyniri ile yapılmış ketçaplı tost
250 ml ayran

evde hacıbeyden cevizli baklava var ama yemiyeceğim bu hafta zaten kedidili bisküvili ve pudingli tatlı şöbiyet baklava kararında yedim . o sebeple yememe kararı aldım.

yarın da zaten günüm var onlara ikramlarım olacak ama ben işin ucunu her zamanki gibi sıkı tutacağım inşallah
çünkü 53 kilomu sevdim, seviyorum ve de seveceğim :52::52::52::52::9::9::9::9::66::66::66::66::65::65::65::65::62::62::62::62::60::60::60::60::60::8::8::8::8::10::10::10::6::6::6::82::82::82::82::82::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Bence de ekmek ye 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek salçalaı köfte evet salata olsa süper olurmuş ama neyse artık ama pilav yeme kuzum ekmek ye bence pilav prinçtir sanırım bulgur olsaydı süper olurdu ama:16:su konusunda da aferin balımmm bak alıştın bile:16::nazar:su çokk önemli daha hızlı gidecek göreceksin:16:
benim bildiğin kum saati:1::nazar: üst kollar ve basen pop var özellikle tabii şuan heryerd evar bişeyler de göze batan onlar
ilahii nerudacığımmmm nasıl güldüm nasıl:60::60:nerden aklına geldi kum saati yaa.öldüm valla.ay benmki be acaba.benmde üstüm sanki benm deilmiş gibi göğüsler 90 zaten:nazar:göbek var 3-4 ayva büyüklüğünde:1::1:basenlerde eskiden fenaydı şimdi incelio.bacaklarım normal benm kide şeye benzio sanki hani yasemn yalşın ın bi tiplemesi vardı gülazer:1::1:çiçek fln satardı abe fln die konuşurdu.bende o na benziorum heralde:60::60:

yemeğini yedimmmmm şua ana kadar yedikelrimi yazayım bari malum haftasonu giriyor ya,şimdiden ayzayım

sabah
1 yumurta
1,5 kk ebyaz peynir
2 dlm kepek ekemği
maydanoz
nane

ara
1mandalina

öğle
1,5 kase mantar çorba
1 çk pirinç pilavı
3 adet izmir köfte
1,5 dlm kepek ekmeği :66:
afiyet olsun cnm :nazar:nerudacım güzel hesaplamış akşama ekmek yok heralde dimi cnm.:26:

arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim? bende 75 kiloya kadar çıktım fakat 11 kilo verdim iki ayda:):21:
hoşgeldn cnm tabiki katılablrsn.boyunu kilonu hedef kilonu yaz yedklerini içtklerini yardımcı olalım birbrmze.11 kilo vermişsn ayrcıa tebrkler:65:

kahvalti
1 dilim esmer ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri

2 ufacik mandalina

ögle:
5 yk.zeytinyagli kereviz
1/2 dilim esmer ekmek
2 kasik light yogurt
canı gönülden tebrk ederim seni cnm:65::65::65::64::64::64::nazar::nazar:bellydi vereceğin zaten çok güzel gidiodun maşallahh.devamı nı daim eylesn Allah.kolay gelsn
Canımm en kısa zamda tekrar sağa kaysın inşallah şööyle güzel güzelll bereketli:16::16::nazar:

Afiyet olsun balımmm çok güzel olmuş:16: aa bugün senin pazarın vardı di mi unuttum bak gelirdim yanına:1:
evet cnm.ayyy valla uzak olmasaydık keşke gelrdin :26:ne güzel gezerdik.:59:neyse inş onuda yapıcaz haftaya temzlığe başlıycm ben inş.ondan sonra görüşrüz:16:

:60::60::60:canımcığımmm zaten genelde akşamları ekmek yemiyorum ama yinede bir sorayım dedim acaba neyi hesaplamayı unuttum diye:61:evet çorba kremalıydı.birde hafta sonları hariç ekmek sayımı 4e düşürücem nerudacım,seni de okudum sende öyle yapacakmışsın sanırım,çünkü artık fazla geliyor farkındayım yani sabh yarım dlm artmıştı doydum yani ama yinede yedim acıkmayyaım diye.yani 1 dlm eksik ekemk bana yeter diye düşünüyorum ama hafta sonu yapamam,evde olunca kaçamak ihtimalim yükseliyor aç bırakmmam lazım kendimi:61:

şimdi bugünkü yorumlara bir bakayım biraz mesai yapayım yahu :9::9:

ilahii nerudacığımmmm nasıl güldüm nasıl:60::60:nerden aklına geldi kum saati yaa.öldüm valla.ay benmki be acaba.benmde üstüm sanki benm deilmiş gibi göğüsler 90 zaten:nazar:göbek var 3-4 ayva büyüklüğünde:1::1:basenlerde eskiden fenaydı şimdi incelio.bacaklarım normal benm kide şeye benzio sanki hani yasemn yalşın ın bi tiplemesi vardı gülazer:1::1:çiçek fln satardı abe fln die konuşurdu.bende o na benziorum heralde:60::60:

afiyet olsun cnm :nazar:nerudacım güzel hesaplamış akşama ekmek yok heralde dimi cnm.:26:

hoşgeldn cnm tabiki katılablrsn.boyunu kilonu hedef kilonu yaz yedklerini içtklerini yardımcı olalım birbrmze.11 kilo vermişsn ayrcıa tebrkler:65:

canı gönülden tebrk ederim seni cnm:65::65::65::64::64::64::nazar::nazar:bellydi vereceğin zaten çok güzel gidiodun maşallahh.devamı nı daim eylesn Allah.kolay gelsn

evet cnm.ayyy valla uzak olmasaydık keşke gelrdin :26:ne güzel gezerdik.:59:neyse inş onuda yapıcaz haftaya temzlığe başlıycm ben inş.ondan sonra görüşrüz:16:

:60::60::60::60::60:gülazer mi:60::60::60::60:senin tipin benimkine benziyo demkki,üstü şişman altı zayıf olanlarda abajur tip deniyor,neruda gibi olanlara armut tip yada kum saatti,bizede elma tip deniyo sanırımmmmm,her yerden ölçülü dağılmış ama yinede üst biraz daha şişkince:37:

Back
X