• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olabilir, karnıbaharlı börek yapmıştı sahi bugün.
Benim de gidip bulaşık makinasını boşaltmam,tezgahı temizlemem ve yemek yapmam lazım ama canım kalkmak istemiyor.

kolay gelsin canım görüşürüz inşallah :16:

kızlar maşallah bu ne hız ayol sayfalar uçuo ayol bi bulşaım yıkadım bi z.yağlı kerevz yaptım geldim uçmuş sayfalar oku oku ancak geldimm:1::1:

:60::60::60:Ama kum saati yani:60::60: ilk başta 1 saatlik kum saatiydim:60: şimdi 45dk lık oldum inşallah 60 olunca 30dklık, 55 olunca daaaaaa 15dk lık olucam:60::60::60:

Şimdi üst ince omuzlar falan dar alta doğru genişliyosa o ARMUT tip oluyo

omuzlar geniş göğüsler biraz büyük bel ince basen pop büyükse (yani ben)o KUM SAATİ oluyooo

Üst daha irice alt daha ince ve düzse o benceeee çiçek demeti olsun güzel bişey diyelin:1:

Göğüsler küçük, omuzlr dar ama orta kalınsa göbek varsa bel kalınsa ve al yine inceyse o elma oluyo

Yani benceeeee böyle fena olmadı nedersinz:60::60:

Canım tamam ben de haftaya perşemde 4 günlüğüne antebe gidicem inşallah döünce artık görüşelim sana fıstık da getiririm biraz:34::34:

Annem şimdiden pazarlık yapıyo gelince bi gün ttalı bi gün bişey bigün bişey yeriz dimi diye yandımmm yandımmmm:60::nazar: inşallah az hasarla atlatıp gelicem tatlım neyseki orda da evde koşu bandı var artık yüyürm yedikçe:60:
4,5 de sen ona akşamda yemiyomuşsun zaten,canım ben büyük kaçamaktan sonra 2 haftadır çerezi kestim,ekeği de 1 dilim azalttım akşam zaten ekmek pilav yemiyorum geç yiyiorum diye ve haklarımı sabah-öğlen kullanıyorum sabah 2 öğlen 1 dilim yiyiorum genelde ya da ona denk gelecek şeyler ama dün ve bugün sabah 1 öğlen 1 yedim öyle denk geldi ama acıkmadım da yani gayet iyiym sen de bak bakalım gerek duyuyosan 1 dilim eksilt ama spora başladın bu hafta bi spor yap bakalım bence bu şekilde 1 hafta devam et spora bu ekmekle neoluyo bi bak sonra eksiltecek bişeyler kalsın ideal kiloya yaklaşınca biraz yavaşlıyo ya o zaman eksiltecek bişeyler kalsın spor da var şimdi bence 1 hafta aynen devam et sonuca bi bak derim ben
:1::1::1::60::60::60::60:valla süper aslında benmki hiç bi tarife uymuoda ne biliimm gülazer in simidinden dolayı göbek o olsun dedim:1:cnm benm annenle şimdiden pazarlık yap ben gelince şunu da ye bunuda ye die ısrar etmeyn de.ben öle yaptım tam olarak olmasada işe yaradı:1:zayflayıp mutlu olduğumu görünce onunda hoşuna gtti :21::21::21:tmm dedi arada çok ısrar etmiorum ama yinede etti cnm anneme göre mesela 1 dilim yaşpasta 1 poğaça 1 tane zyağlı dolma normal mesela:1::1::1::1:

Kahvaltı;
1 kase tarçınlı aşure ( çok şükür bitti :) )

Pilates sonrası ara;

1 mandalina
1 bardak süt

Öğle;

1 kase şehriye çorbası (az tavuk,brokoli ile)
2 parça bonfile ( büyüklükleri avuç içinden az küçük)
4 yk lahana salatası
1 yk ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği

Ara;
1 kivi
2 kuru kayısı
1/4 tahinli pide
afiyet olsun cnm vede geçmiş olsun aşureyi bitrmişsn şükür:1:

Öğle yemeğimi yazmamışım nçnç hatırlatmıyosunuz da:60::60::60:

5yk bamya yemeği

1 adet ızgara köfte

1 kase keten tohumlu yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği

2 minniş salatalık 2 yeşil biber
afiyet olsun şekerimmmm harika bi keten tohumuda ben alayım bari yahu.hem faydalı hem lifli kabızlığada iyi gelir hem.bu aralar herşeyi alasım var:1:nie acep:1::1:bugün pilates topu araştrdım netten.pilates topu +pompa 15 lira .bide almışken 20cmlik küçük toptanda alıyım diorum.yuvarlanırım ne güzel:1::1:akşam alırım inş.spor aleti satan bi yere sordum 40 lira dedi:53::53::53:yuh demiştim

harikaın nerudacığımmmmm:65:yalnız başına hergün hergün iyi yemek yapıyosun valla,ben olsam hergün çorba salata yer dururum,eşimle kızım olamasa assssssssslaaaaaaaaaa yemek yapmam,sevmiyorum yemek yapmayı,pasta börek yapmayı sverim ama
bak ya ne cadısın kız sen pastaya böreğe gelnce yap yemk yapma ohhh:34::1::1:şaka cnm benmn.bazen benmde hiç cnm istmeio ama zorla yapıorum.ama genlde seviorum yemek yapmayı hele önceden inetrnetten bulur bulur tatlıları hamur işlerini yapardım:43::26:eşime yapıorum artık

bugun ögle yemeğimi yazıyorum birdilim kepek ekmek ve 5 zeytin.yanlış oldugunu biliyorum ama aşırı moralımı bozan bişey oldu bugun öğlene dogru....

üzülünce agzımı acacak halım olmuyo....
özel oldugu için anlatamıycam nolur kusura bakmayın

ama yıllarca tanıdım sandıgım kişinin çiğ süt emmiş adi biri oldugundan bir kez daha emin oldum bugun...
insaların mayasını gösteren en güzel şey para...birine parayı verceksin ne mal oldugunu anlıycaksın.
daha öncede biliyodum,görüyodum ama yutuyodum artık yutmıycammmmm:2:

kendinize iyi bakın bugun pek fazla ugrayamıycam sanırım buraya.....
cnm sıkma canını afiyet olsun akşam güzel bişilerle dengelersin artık

ikindi de biraz önce yediklerim:
1 dilim ananas
2 kuru kayisi
1 galeta
2 yudum süt(light)
afiyet olsun

bu arada okuldan eve geldikten sonra evde
3 fındık
3 badem
1 portakal
500 ml su

hala çikolatalara ve baklavalara dokunmadım ,dokunmayacağım işte kilomu seviyorum :16:
bende dokunmadım cnm o güzel koca tablet bütün fındıklı çikolataya.:56:bakalım yarın tartılma günüm.verdysem kilo 1 kare yerim artık

60 kilo olduktan sonra yeter diyordum..simdi 55 kilo olmayi düsünüyorum..bu topik cok etkili cok motive ediyo insani kilo vermekte....neyse kizlar..ben yemek yapim..dünden kalma tavuk etli mercimek corbasi vardi..bugünde firinda brokoli yapmayi düsünüyorum kismetse...

hugocugum senin verdigin tarife göre firin posetinde baharatli patates yaptim dün cok nefis oldu...bende biraz yedim abartmadan tabi..

olsun canım zaten sağlıklı yani. kızartma değil. ben artık kızartma sevmiyorum hiç. bu şekilde daha lezzetli geliyor canım. yanına salata falan yersen iştahı dengeler

tsk ederiim hatirlamaz miyim,ne kadar mutsuz ve ne yapacagini bilmez halde yazdigimi ve sonrasinda senin bana yazdigin o umut dolu,yüreklendiren,yol gösteren satirlarini.Sagol canim..

:nazar::nazar::16::16::16::16::13::13::13:

canımm faydalı olmuşsam ne mutlu ben de bundan 1,5-2 ay önce aynı durumdaydım seni çok iyi anlıyorummm:16:oyüzden yeni arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum:16:inşallah hepberaber istediğimiz kilolara ulaşıcaz birliktelik çok önemli:16::16::13::nazar:Allah bomzasın balım

kızlar maşallah bu ne hız ayol sayfalar uçuo ayol bi bulşaım yıkadım bi z.yağlı kerevz yaptım geldim uçmuş sayfalar oku oku ancak geldimm:1::1:

:1::1::1::60::60::60::60:valla süper aslında benmki hiç bi tarife uymuoda ne biliimm gülazer in simidinden dolayı göbek o olsun dedim:1:cnm benm annenle şimdiden pazarlık yap ben gelince şunu da ye bunuda ye die ısrar etmeyn de.ben öle yaptım tam olarak olmasada işe yaradı:1:zayflayıp mutlu olduğumu görünce onunda hoşuna gtti :21::21::21:tmm dedi arada çok ısrar etmiorum ama yinede etti cnm anneme göre mesela 1 dilim yaşpasta 1 poğaça 1 tane zyağlı dolma normal mesela:1::1::1::1:

afiyet olsun cnm vede geçmiş olsun aşureyi bitrmişsn şükür:1:

afiyet olsun şekerimmmm harika bi keten tohumuda ben alayım bari yahu.hem faydalı hem lifli kabızlığada iyi gelir hem.bu aralar herşeyi alasım var:1:nie acep:1::1:bugün pilates topu araştrdım netten.pilates topu +pompa 15 lira .bide almışken 20cmlik küçük toptanda alıyım diorum.yuvarlanırım ne güzel:1::1:akşam alırım inş.spor aleti satan bi yere sordum 40 lira dedi:53::53::53:yuh demiştim

bak ya ne cadısın kız sen pastaya böreğe gelnce yap yemk yapma ohhh:34::1::1:şaka cnm benmn.bazen benmde hiç cnm istmeio ama zorla yapıorum.ama genlde seviorum yemek yapmayı hele önceden inetrnetten bulur bulur tatlıları hamur işlerini yapardım:43::26:eşime yapıorum artık

cnm sıkma canını afiyet olsun akşam güzel bişilerle dengelersin artık

afiyet olsun

bende dokunmadım cnm o güzel koca tablet bütün fındıklı çikolataya.:56:bakalım yarın tartılma günüm.verdysem kilo 1 kare yerim artık

inşallah vermişsindir en az 1 kilo en fazla 1.5- yada 2 canımcım inşallah
ye tabi eğer herşey planladığın gibi olursa ödülün olur hakkındır.

valla öyle yapıyorum ya ben güle oynaya gidiyor kilolar :52::52::52::52:

akşam menümde

tavuk
brokoli salatası
pirinç pilavı
ayran ya da yoğurt

Son düzenleme:
hoşuma gitmeyen bişeyi paylaşayım dedim. burda mrka ismi vermek zaten reklama giriyor yanlış bilmiyorsam değilmi kızlar. bilmem hangi markanın tatlısı yedim veya evde var falan hoş değil. belki alamayan vardır herkesi düşünmek gerekir değilmi. sadece burda biz okumuyoruz başkalarıda okuyor. o yüzden marka vermeyelim. yani evde bilmem ne markanın tatlısının olması beni hiç ilgilenmdirmiyor ve rahatsız ediyor. rica ederim marka vermeyelim

hoşuma gitmeyen bişeyi paylaşayım dedim. burda mrka ismi vermek zaten reklama giriyor yanlış bilmiyorsam değilmi kızlar. bilmem hangi markanın tatlısı yedim veya evde var falan hoş değil. belki alamayan vardır herkesi düşünmek gerekir değilmi. sadece burda biz okumuyoruz başkalarıda okuyor. o yüzden marka vermeyelim. yani evde bilmem ne markanın tatlısının olması beni hiç ilgilenmdirmiyor ve rahatsız ediyor. rica ederim marka vermeyelim

bu tür şeylere neden takılıyoruz anlamıyorum,yani sistem yöneticisi zaten gerekli uyarıyı verir.internete girebilen bunlarıda yiyebilecek durumdadır yani,ne yazılıyor ki sanki.çikolata,sütlü tatlı dışında ee ozman yediğimiz etleride yazmayalım yiyemeeyn var diye

Sana hak vermiyor değilim hugocuk.
Bazen soruluyor kızlar şunu alacağım hangi marka alsam falan diye.O zaman paylaşmak yerinde oluyor.

hepimiz zayıflamak için buradayız,bir bakıma birbirimize ihtiyacımız var değilmi arkadaşlar,muhakkak yazılanlara dikkat etmemiz gerekiyor ancak bu kadar alınganlık yapılmaması tarfatarıyım.birçok arkadaaşımdan birçok şey öğrendim hepinizi gerçekten çookk seviyorum kalkar kalkmaz sizi düşünüyorum ayol,ötesi var mı yani.birbirimize destek olalım,kırmayalım,kırılmayaılmmmmmm:16:

famircim ben marka ismi yazıldığı için rahatsız olduğumu söyledim canım. yoksa yenen veya evde olan tatlı elbette yazılır ama üzerine basa basa bilmem ne markanın tatlısı yazılırsa canım ve bu sürekli yapılırsa hoş değil.

famircim ben marka ismi yazıldığı için rahatsız olduğumu söyledim canım. yoksa yenen veya evde olan tatlı elbette yazılır ama üzerine basa basa bilmem ne markanın tatlısı yazılırsa canım ve bu sürekli yapılırsa hoş değil.

neden hoş değil peki onu anlayamıyorumm,yani sistem yöneticisi gerkeli uyaıryı verir,bizi neden rahatsız etsin ki

kırılacak bişey yok famircim. reklam yapmak gibi oluyor zaten marka vermek yasak. elbette bazen soruyorsunuz marka falan tamam ama sürekli yenen şeylerin marka ile söylenmesi hoş değil. elbette yapı meselesi. sürekli marka ismiyle konuşuluyorsa etrafta yani öyle olur ama en azından burda yediğinin içtiğinin markasını söyleyen pek yok açıkçası. kimseyi kırdığım veya art niyetle dediğim bişey yok sadece yenilen baklavanın markasının söylenmesine gerek yok. bilmesekte olur. yani bilmem nerden alınınca bilmem ne markanın baklavası olunca ne değişiyor bunu söylemeye gerek yok. o markanın olunca kalorisi dahamı farklı oluyor. nihayetinde uzuda olsa pahalı markada olsa baklava baklavadır değilmi. ben baklavayı bilsem yeter markasını bilmeme hiç gerek yok

neden hoş değil peki onu anlayamıyorumm,yani sistem yöneticisi gerkeli uyaıryı verir,bizi neden rahatsız etsin ki

ya canım baklava baklavadır yani kaliteli olsada ucuz olsada baklavadır. ben onu bilsem yeter niye markasını bileyim. burası zayıflama topiği. marka topiği değilki. ama sorarsan o ayrı. mesela hangi markanın kıyafeti falan tamam ama yani kimsede baklavanın markasını merak etmiyor değilmi

ayrıca yönetici sürekli kontrol etmiyor. arada kontrol ediyor tüm mesajlar okunmuyor. marka vermek yasak. bende rahatsız oluyorum. normaldede sürekli marka konuşan insanlardanda rahatsız olurum. burdada rahatsızlığımı belli ettim. zaten olmaması gerekn bişeydi. bende uyardım sadece canım.

anlamayan arkadaslar ilerde anlar..benim zamanla anladigim gibi..burda herseyden önce kasitli ve hic hos olmayan yapilan seyler görüyorum..buda benim hic tarzim deyil..benim tarzima yakismayan seylerdende uzak durmak daha iyidir...benimde kisiligim bu..

Kızlaaaaaaaaaaaaar napıyosunuuuuuuuuuuz:16::16::13::13:

Ben 40dk uzaya gittim geldim bugün çok terledim hızlı yaptım sanırım:1: normalde 45dk da yaptığım sayıyı 35dk da yaptım ama yağ yakıyorum diye 40a tamalayıp bıraktım bugünlük de böyle olsun herzmana 1st olacak değil ya 40dk 40dkdır di mi ama çok terledim şimdi duş sonra taze fauslye pişiricem öpücükler hepinize:16::nazar:

pc açık ben anca geldim kızlar akşam menümde küçük bir değişiklik yaptım pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yaptım gerisi aynen devam :9::9::9:

Back
X