• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım..5 güne çıktı ama napalım artık çeki düzen vericez kendimize :77: sabitleniyor demek :44:
havuç göz sağlığım içindi canım.tavsiye ederim ama iyi gidiyor :1: yeni listemde var mı bi bakayım :1::1:

nerudacım sağol :16::16: geri geldim :61: sende vermişsin maaşallahhhh :46::46::70::54::nazar: sevindim canım :70: kilocuklara güle güle demeye devamm :10: :1:

Teşekkür ederim canım benim çok şükür evet geçtiğimiz hafta verdim biraz inşallah da böyle güzel devam eder sağlıkla kurtuluruz inşallah fazlalıklarımızdan :13::16::nazar::8:sen de düzene girersin tekrar aslında buraya daha sık uğrasan bence daha disiplinli olabilirsin ama ben tekrar düzene gireceğine eminim:16:

Son düzenleme:
Kızlar ben akşam menümü yazmıştım ama biraz değişti tekrar yazayım

Buarada sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ilk kez prinç pilavı yedim çünkü çokk güzel koktu ve çok canım istedi ben de 1yk yiyiverdim sanki kaçamak yapmış gibi hissettim hiç yemediğimden ama gün içinde toplam 3 dilim ekmek yemiştim ve 1yk bişey değil ama işte hiç yemeyince garip hisettim amaaa pişman değilim canım istedi 1yk yedim ve gerisi gelmedi önemli olan da bu di mi bazen hiç yemeyebilecekken bile özellikle bişeyler 1tk 1yk alıyorum ki durabileceğimi göreyim kendime sınav yapıyorum ve bugün geçtim sınavı:1::nazar:

akşam yemeğim

6yk z.yağlı taze fasulye

1yk prinç pilavı

1 kase göbek marullu ve salatalıklı cacık

1 yemek tabağı karışık salata

yemekten sonra yeşil çayımı da içtim başka da bişey yemem zaten sakız çiğniyorum şuan:51:

Teşekkür ederim canım benim çok şükür evet geçtiğimiz hafta verdim biraz inşallah da böyle güzel devam eder sağlıkla kurtuluruz inşallah fazlalıklarıızdan :13::16::nazar::8:sen de düzene girersin tekrar aslında buraya daha sık uğrasan bence daha disiplinli olabilirsin ama ben tekrar düzene gireceğine eminim:16:

nbr nerudacım neediyon canım

Buarada sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ilk kez prinç pilavı yedim çünkü çokk güzel koktu ve çok canım istedi ben de 1yk yiyiverdim sanki kaçamak yapmış gibi hissettim hiç yemediğimden ama gün içinde toplam 3 dilim ekmek yemiştim ve 1yk bişey değil ama işte hiç yemeyince garip hisettim amaaa pişman değilim canım istedi 1yk yedim ve gerisi gelmedi önemli olan da bu di mi bazen hiç yemeyebilecekken bile özellikle bişeylerden 1tk 1yk alıyorum ki durabileceğimi göreyim kendime sınav yapıyorum ve bugün geçtim sınavı:1::nazar:

akşam yemeğim

6yk z.yağlı taze fasulye

1yk prinç pilavı

yemekten sonra yeşil çayımı da içtim başka da bişey yemem zaten sakız çiğniyorum şuan:51:

Buarada sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ilk kez prinç pilavı yedim çünkü çokk güzel koktu ve çok canım istedi ben de 1yk yiyiverdim sanki kaçamak yapmış gibi hissettim hiç yemediğimden ama gün içinde toplam 3 dilim ekmek yemiştim ve 1yk bişey değil ama işte hiç yemeyince garip hisettim amaaa pişman değilim canım istedi 1yk yedim ve gerisi gelmedi önemli olan da bu di mi bazen hiç yemeyebilecekken bile özellikle bişeyler 1tk 1yk alıyorum ki durabileceğimi göreyim kendime sınav yapıyorum ve bugün geçtim sınavı:1::nazar:

akşam yemeğim

6yk z.yağlı taze fasulye

1yk prinç pilavı

afiyet olsun nerudacım pilav kaçmakmı kız hayatında hiç pilav yemiyecemmi bulgur yemeyecenmi bence ölçülü yemelisin sonra yedginde laırsın canım

canım ordayım artık. pazar günü gelirim

kizlar sanirim bu son mesajim olur artik bu formda..cok alistigim sevdigim arkadaslara ..arkadaslik teklifi gönderdim tamamen kopmamak icin...ayrica yeni topigi cok sevdim...gelmek isteyen varsa gelsin..bekleriz..:9:

Canlarım umarım kendi tarzınıza,tercihlerinize uygun huzurlu,mutlu bir ortam bulursunuz...sizi sık sık ziyarete gelicemmm zaten arkadaşız yazışırız özelden de öpücüklerrrr:16::nazar::13:

Buarada sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ilk kez prinç pilavı yedim çünkü çokk güzel koktu ve çok canım istedi ben de 1yk yiyiverdim sanki kaçamak yapmış gibi hissettim hiç yemediğimden ama gün içinde toplam 3 dilim ekmek yemiştim ve 1yk bişey değil ama işte hiç yemeyince garip hisettim amaaa pişman değilim canım istedi 1yk yedim ve gerisi gelmedi önemli olan da bu di mi bazen hiç yemeyebilecekken bile özellikle bişeylerden 1tk 1yk alıyorum ki durabileceğimi göreyim kendime sınav yapıyorum ve bugün geçtim sınavı:1::nazar:

akşam yemeğim

6yk z.yağlı taze fasulye

1yk prinç pilavı

sınavdan 100 üzerinden 100 ile geçmişsin canım :nazar::nazar::nazar:
bir de evet ben de mesela hiç canım tatlı istemezken yiyiyoru kendimin performansını ölçmek adına vücudu şaşırtmak adına vs.
ama sen kendini iyi tanıyorsun ve en öenmlisi de nerede nasıl hareket etmen gerektiğini ve de durman gerektiğini biliyor ve uyguluyorsun canım işte GÜÇLÜ İRADE örneği diye ben buna derim.nazarlardan korusun Rabbim .:nazar::nazar::nazar::nazar::32::32::32::32::46::46::71::70::68::8::10::12::13:

sınavdan 100 üzerinden 100 ile geçmişsin canım :nazar::nazar::nazar:
bir de evet ben de mesela hiç canım tatlı istemezken yiyiyoru kendimin performansını ölçmek adına vücudu şaşırtmak adına vs.
ama sen kendini iyi tanıyorsun ve en öenmlisi de nerede nasıl hareket etmen gerektiğini ve de durman gerektiğini biliyor ve uyguluyorsun canım işte GÜÇLÜ İRADE örneği diye ben buna derim.nazarlardan korusun Rabbim .:nazar::nazar::nazar::nazar::32::32::32::32::46::46::71::70::68::8::10::12::13:

:nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::16::16::65::65::65: sağol atomcuuum ben de 100 hakettim diye düşünüyorum ama bi öğretmenden alayım dedim :1::1:daha geçerli olur diye:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::16::16::65::65::65: sağol atomcuuum ben de 100 hakettim diye düşünüyorum ama bi öğretmenden alayım dedim :1::1:daha geçerli olur diye:16:

ilahi :1::1::1: ama öyle 100 tam puan senin hakkın canım .Rabbim utandırmasın artık herşey gönlünce olsun canım :16:

afiyet olsun nerudacım pilav kaçmakmı kız hayatında hiç pilav yemiyecemmi bulgur yemeyecenmi bence ölçülü yemelisin sonra yedginde laırsın canım

Tatlım bulgur pilavı yiyirum da prinç pilavına zaafım avrdır o yüzden duramam diye yemiyodum ama yedim ve 1yk ile işi bitirdim sınavı geçtim mutluyum:16:

herkese iyi geceler
ay bugün yediklerim iyice sapıttı walla

akşam misafiryliğe gitmeden pilatesimi yaptım

daha sonra evden çıkmadan 1 muz yediim ki tutsun istedim

orda da incecik bir dilim kek ve 2 çatal muhallebili bi tatlı yedim çayla
ve 1 bardak 5i1 yerde içtim demlenmiş olandan

eve gelince de 1 elma yedim ama çok küçüktü o da

devrimci ve hugocuk gitmenize çok üzüldüm, keşke burda olmaya devam etseydiniz

ama sizi orada da arasıra ziyaret ederim kızlar :))

sizi çok çok öpüyorum

herkese sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı sabahlar canlar :16:
kızlar kendimde acayip bir hafiflik hissediyordum ama yanılmamışım tartım tam 51.5 kg gösteriyor Allah Allah valla üzülsem mi sevinsem mi anlamadım regl sonu durum bu kızlar.:26:

bugün malum günüm var ve ben önce sabah kalkınca 500 ml ılık suyumu içtim.
va hazırlıklarıma başladım hepinizi çok öpüyorum canlar :16:

sabah ve öğlen kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay:16:

kızlar kendimde acayip bir hafiflik hissediyordum ama yanılmamışım tartım tam 51.5 kg gösteriyor Allah Allah valla üzülsem mi sevinsem mi anlamadım regl sonu durum bu kızlar.:26:

ne güzel ben olsaydim havalara ucardim.kutlarim canim :65::65::65:masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:Daha fazla vermek istemiyor musun farmasicim?gerci gecen gün koruma programinda old. söylemistin ama yediklerin az geldigi icin vermeye devam ediyorsun sanirim(nacizane fikrim :)))))

ne güzel ben olsaydim havalara ucardim.kutlarim canim :65::65::65:masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:Daha fazla vermek istemiyor musun farmasicim?gerci gecen gün koruma programinda old. söylemistin ama yediklerin az geldigi icin vermeye devam ediyorsun sanirim(nacizane fikrim :)))))

evet canım çok haklısın ama dediğin gibi gerçekten yediklerime baktığımda listemi not alıyorum ya okulda aralar çay süt vs gibi çoğunlukla sıvı ağırlıklı geçmiş onu görüyorum regl bitti vs derken hepsi biraraya denk geldi sanırım canım.

herkese günaydin arkadaslar,gününüz cok güzel gecsin insallah

dün aksam giremedim eve cok gec döndüm,yediklerimi yazayim hemen

carsidayken aksam üzeri 4 kuru kayisi
2 tam ceviz

Aksam yemegi(aslinda planladigim gibi olmayinca yiyemedim :(((misafirlikteydik,baska misafirlerde vardi ben de sesimi cikaramadim,bir büyük armut ve sekersiz cayla geceyi bitirdim.Ekmegi carsida yemistim,allahtan o tok tuttu.
1 dilim tam tahilli ekmek
1 büyük armut

ara:2 kasik yogurt
1 lokma ekmek

Kötü oldu biliyorum ama istemeden oldu:((((

Bugün sabah kahvaltim
önce:
700ml su ve 1 tk zeytinyagi

1,5 dilim tam tahilli ekmek
1 kk normal yagli beyaz peynir
1 catal sucuklu yumurta(sadece 1 ince dilim sucuk vardi)
bicagin ucuyla tahin-pekmez
domates,salatalik,biber,havuc sögüs

Bugün disarida günümüz var,ben sadece kahvemi icmeyi ve yanimi 2-3 kuru kayisi almayi kahveyle onlari yemeyi planliyorum.
böyle....cok uzun oldu galiba:((((

:16::16::65::65::65::46::nazar:Tberik ederim farmasim ben diyorum 50 olacaksın bak gör ama 50 ideal zaten boya göre -10 olmalı derler ya hep yani kişiye göre değişir ama bence 50 artık zaten ideal olur ve inşallah hep sağlıkla korursun kilonu ayrıca kolaylıklar diliyorum sana bugün için:16:

sabah ve öğlen kahvaltım

2 tk tahin-pekmez
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay:16:

Afiyet olsun fazla söze ne hacet:nazar::16:

herkese günaydin arkadaslar,gününüz cok güzel gecsin insallah

dün aksam giremedim eve cok gec döndüm,yediklerimi yazayim hemen

carsidayken aksam üzeri 4 kuru kayisi
2 tam ceviz

Aksam yemegi(aslinda planladigim gibi olmayinca yiyemedim :(((misafirlikteydik,baska misafirlerde vardi ben de sesimi cikaramadim,bir büyük armut ve sekersiz cayla geceyi bitirdim.Ekmegi carsida yemistim,allahtan o tok tuttu.
1 dilim tam tahilli ekmek
1 büyük armut

ara:2 kasik yogurt
1 lokma ekmek

Kötü oldu biliyorum ama istemeden oldu:((((

Bugün sabah kahvaltim
önce:
700ml su ve 1 tk zeytinyagi

1,5 dilim tam tahilli ekmek
1 kk normal yagli beyaz peynir
1 catal sucuklu yumurta(sadece 1 ince dilim sucuk vardi)
bicagin ucuyla tahin-pekmez
domates,salatalik,biber,havuc sögüs

Bugün disarida günümüz var,ben sadece kahvemi icmeyi ve yanimi 2-3 kuru kayisi almayi kahveyle onlari yemeyi planliyorum.
böyle....cok uzun oldu galiba:((((

Canım günaydınnn ben de sana sağlıklı,mutlu,huzurlu,kaçamaksız bir gün diliyorum tabii HEPİMİZEEEE DE:16::13: daha hafif daha yağszı sağlıklı bir gün olsun inşallah

Akşam evet biraz garip olmuş ama bugün daha sağlıklı ve zengin beslenir toparlarsın dünü inşallah ki kahvaltı gayet güzell afiyetler olsun balım:16:

Günaydııın ballarrrr :13: sağlıklı,mutlu,huzurlu,yağların azaldığı, hafiflediğimiz güzel bir gün olsun inşallah:16:

Hemen bugünü yazayım

kalkınca, 1 su bardağı ılık su

Kahvaltı:

1kk yağsız beyaz peynir

2 adet kırma yeşil zeytin

1 adet haşlanmış yumurta

Domates-salatalık-yeşil biber

Şimdi de yeşilçayımı demledim, içine çubuk tarçın,karantif,top karabibercikler attım onu içiyorum

Bugün sporum yok normalde ama yapasım var sanki bakalım evdeki işlerimi halledeyim duruma göre uzaya gidebilirim ya da belki koşu bandında yürürüm biraz :8::nazar:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X