• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaaaaaaaaaar ooo kimsecikler yokkk:43:

ben öğle yemeğimi yazayım biraz geç yedin acıkmadım nedense saat geç olmuş farketmemişim

bugün canım normal yemek istemedi ben de

2 dilim tam buğday ekmeği göbek marul ve 3 incecik dilim hindi salamı ile sandviç yaptım

yanında da 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim

Bugün böyle olsun canım normal yemek istemedi hem değişiklik oldu:34:

kızlar bugün bütün gün sabah kahvaltım dışında
1.5 lt su içtim
ve de şimdi zorla yedim , yiyesim gerçekten yoktu ne oldu bana böyle ya anlamadım

1.5 kk kıymalı kömbe
1 kk maydanozlu lorlu- beyaz peynirli yalancı su böreği
3 kk ıslak kek
250 ml şekersiz çay

biliyorum çok sağlıksız oldu ama halka hizmet HAK'KA hizmettir nasılsa :34:

Son düzenleme:
kızlar bugün bütün gün sabah kahvaltım dışında
1.5 lt su içtim
ve de şimdi zorla yedim , yiyesim gerçekten yoktu ne oldu bana böyle ya anlamadım

1.5 kk kıymalı kömbe
1 kk maydanozlu lorlu- beyaz peynirli yalancı su böreği
3 kk ıslak kek
250 ml şekersiz çay

biliyorum çok sağlıksız oldu ama halka hizmet HAK'KA hizmettir nasılsa :34:

Afiyet olsun farmasiciim okadar yaptın yemesen olmazdı hem 51,5 kg nin şerefine kutlama olmuş bence ben en doğal hakkın:16::nazar:

Afiyet olsun farmasiciim okadar yaptın yemesen olmazdı hem 51,5 kg nin şerefine kutlama olmuş bence ben en doğal hakkın:16::nazar:

sağol bitanem Allah razı olsun hadi öyle olsun değil mi ?:34::16:
ya ben kilo verdikçe yiyesim olmuyor ya kafayı mı yedim ne :26:

nerudacım biliyor musun biraz önce bunları yemeden önce 51.2 kg olduğumu gördüm

Son düzenleme:
Farmasi, niye kırılayım ki zaten şaka yapmıştım. Sonuçta burada herkes birbirine koçluk yapıyor sayılır.
Koçluk yönetmek değil destek olmak,yol göstermektir.

Öğlen 1 tabak çorba içtim (yağsız,içinde en fazla 2-3 yk sebze vardır ve 1 tk kadar tavuk,az bulgur)
1 dilim ekmek
1 bardak light süt
5 yk müsli

Ara;
1 bardak süt
2 tane bisküvi

farmasiciğim dün endokrinoloji bölümüne gittim bütün günümü aldı koşturmayla geçti tahlil sonuçlarında bir problem olmadığını söyledi doktor ben tiroitten şüpheleniyordum belki tiroid yetmezliği vardır diye düşündüm ama çok şükür herhangi bir problem yokmuş

Salı gününden beri sırtım ağrıyor.
Zaman zaman geçiyor. Tutulma gibi birşey.
Dün iyiydim ama gecenin bir yarısı kızımı yatağından alırken yine oldu.
Pilates iyi gelir yapayım dedim ama eşim yapma dedi.
Şimdi azaldı, birazdan pilates yapacağım.

Farmasi, niye kırılayım ki zaten şaka yapmıştım. Sonuçta burada herkes birbirine koçluk yapıyor sayılır.

Öğlen 1 tabak çorba içtim (yağsız,içinde en fazla 2-3 yk sebze vardır ve 1 tk kadar tavuk,az bulgur)
1 dilim ekmek
1 bardak light süt
5 yk müsli

Ara;
1 bardak süt
2 tane bisküvi

Afiyet olsun prıenecim sanırım dikkat etmeye başlamışsın tekrar:16: eminim bu ara kilo vericeksin tekrar:16::13::nazar:

iyi akşamlar herkese :16:

saat 16 da 1 elma 1 portakal yedim
saat 18 de 1 levrek , salata yedim

farmasiciğim canım tebrik ederim ne güzel 51 kilodasın :nazar::nazar::nazar:
darısı bizim başımıza hayatım

farmasiciğim dün endokrinoloji bölümüne gittim bütün günümü aldı koşturmayla geçti tahlil sonuçlarında bir problem olmadığını söyledi doktor ben tiroitten şüpheleniyordum belki tiroid yetmezliği vardır diye düşündüm ama çok şükür herhangi bir problem yokmuş

Yaseincim öncelikle afiyet olsun bence çok güzel besleniyosun menülerin hep renkli ve sengin besleyici...senden ricam bir günün tam olarak yazabilir misin müsait olduğunda sağlığının yerinde olmasına da çok sevindim demek ki sağlık açısından hiçbir engel yok kilo vermene demek ki bünyen böyle zaten diyodun ben yavaş veririm diye sağlıkla tüm fazlalıklarından da kurtulursun inşallah canım:16::13::nazar:

kızlaaaaaaaaaaaaar ooo kimsecikler yokkk:43:

ben öğle yemeğimi yazayım biraz geç yedin acıkmadım nedense saat geç olmuş farketmemişim

bugün canım normal yemek istemedi ben de

2 dilim tam buğday ekmeği göbek marul ve 3 incecik dilim hindi salamı ile sandviç yaptım

yanında da 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim

Bugün böyle olsun canım normal yemek istemedi hem değişiklik oldu:34:

afiyet olsun canım aslında dışardayken benim de aklıma birşeyler yemek gelmez nedenini bilmiyorum ama evdeyken sürekli bir şeyler yemek ihtiyacında oluyorum

Kızlar afiyet olsun menüler güzel :46:

öğlen bir tabak patlıcan yemeği bir küçük kase az yağlı yoğurt , patates salatası , bir kepekli ekmek yedim.

ara öğünde yarım paket diyet bisküvi ve bir armut

yediyi geçince ise canım yemek istemiyor sandviç yapmayı düşünüyorum içinde tavuk ve yeşillik olan.yanına da ayran içerim.

gece ara öğünde de bir meyve yerim belki süt içerim yanında..

dışarı çıktım yürüyüş yapamadım egzersizleri ve pilatesi yapmaya çalışıcam...:77:

pazar günümü de evde geçirmek istemedim dışarda olucam hafif birşeyler yemeye çalışırım:77:
pazartesi tam kapasite başlıyorum tekrardan...

afiyet olsun canım aslında dışardayken benim de aklıma birşeyler yemek gelmez nedenini bilmiyorum ama evdeyken sürekli bir şeyler yemek ihtiyacında oluyorum

Ben evdeydim ve dolapta da 2-3yk taze fasulyem 5yk kadar da bamya yemeğim vardı ama canım normal yemekler yemek istemedi ilginç bi şekilde evdeyken de artık çok yeme ihtiyacı duymuyorum ya da sürekli yediğimden tok mu oluyorum ne:1: ben de işte onları canım istemeyince değişiklik yapayım sandviç yiyeyim dedim bugün de böyle olsun sonuçta kaçamk yapmadım ama haftasonu biraz farklı beslenmek hoşuma gidiyo:16:

Afiyet olsun prıenecim sanırım dikkat etmeye başlamışsın tekrar:16: eminim bu ara kilo vericeksin tekrar:16::13::nazar:

Yaseincim öncelikle afiyet olsun bence çok güzel besleniyosun menülerin hep renkli ve sengin besleyici...senden ricam bir günün tam olarak yazabilir misin müsait olduğunda sağlığının yerinde olmasına da çok sevindim demek ki sağlık açısından hiçbir engel yok kilo vermene demek ki bünyen böyle zaten diyodun ben yavaş veririm diye sağlıkla tüm fazlalıklarından da kurtulursun inşallah canım:16::13::nazar:

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız canım bir günümü yazarken bugünkü menüyümü yazayım canım :26:

Kızlar afiyet olsun menüler güzel :46:

öğlen bir tabak patlıcan yemeği bir küçük kase az yağlı yoğurt , patates salatası , bir kepekli ekmek yedim.

ara öğünde yarım paket diyet bisküvi ve bir armut

yediyi geçince ise canım yemek istemiyor sandviç yapmayı düşünüyorum içinde tavuk ve yeşillik olan.yanına da ayran içerim.

gece ara öğünde de bir meyve yerim belki süt içerim yanında..

dışarı çıktım yürüyüş yapamadım egzersizleri ve pilatesi yapmaya çalışıcam...:77:

pazar günümü de evde geçirmek istemedim dışarda olucam hafif birşeyler yemeye çalışırım:77:
pazartesi tam kapasite başlıyorum tekrardan...

Afiyet olsun canımın içi hadi bakalım inşallah pazartesiden itibaren toparlarsın kendini:16::nazar:

bugün yediklerim

sabah 7 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, 2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, nane, marul, maydanoz, 3 yeşil biber, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 mandalina, 1 kupa yeşil çay

saat 9-10 arası bir saat yürüyüş yaptım

saat 11 de 1 elma yedim

saat 12 de ıspanaklı yoğurt(içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattım) , 1 dilim kepek ekmek, domates -salatalık yedim

şimdide 1 elma 1 portakal yiyeceğim saat 16 da meyve saatim
afiyet olsun canım menü süper :16:

1 dilim ekmek
1 bardak light süt
5 yk müsli

Ara;
1 bardak süt
2 tane bisküvi
menün çok güzel canım
iyi akşamlar herkese :16:

saat 16 da 1 elma 1 portakal yedim
saat 18 de 1 levrek , salata yedim
harikasın yaseminciğim :16:

çok sevindim canım :62::62:

Ben evdeydim ve dolapta da 2-3yk taze fasulyem 5yk kadar da bamya yemeğim vardı ama canım normal yemekler yemek istemedi ilginç bi şekilde evdeyken de artık çok yeme ihtiyacı duymuyorum ya da sürekli yediğimden tok mu oluyorum ne:1: ben de işte onları canım istemeyince değişiklik yapayım sandviç yiyeyim dedim bugün de böyle olsun sonuçta kaçamk yapmadım ama haftasonu biraz farklı beslenmek hoşuma gidiyo:16:

iyi yapmışsın canım ben de severim sandviç türlerini

Back
X