• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi ben sabha kahvaltısından sonra dışarı çıktık
dışarda küçük kase tatlıyedim bugün kaçamk günümdü
sonra beya gezdim
sonra eve gelince
1köfte kadar haşlanmış tavuk
2kaşıkkarnıbahar
küçük kase salata azyedimkki tatlıyı dengelesin

iyi aksamlar herkese,gerci kimsecikler yok su anda :-)

bugün 2 ara yaptim ve aksam yemegi yedim.Gec kahvaltidan ve pazar olmasindan dolayi böyle oldu.
2 arada disaridaydim
1 cevizli kuru kayisi,1 lokma simit ve 1 tane de yanima aldigim su sekersiz henüz meshur olmayan kurabiyemden.
aksam:
5 yk sebze yemegi
2 köfte kadar hindi eti
1 orta boy haslanmis patates
3 kasik yogurt
salata
spor yapmadim ama evde yatmadimda 2,5 saat disarida dolastik ailecek ve disarisi korkunc ayazdi.
toplamda 2,2 su ictim.2 koca kupada yesil cay.2.sini hala yudumlamaktayim:-)
ögleden sonraya bir göz atayim,neler yemis icmissiniz,bir sonraki gün icin cok faydasi oluyor bana.

afiyet olsun canım çok güzel

herkese merhabalar ben aranıza yeni geldim sigarayı bırakınca 10 kilo aldım:5: 5 gün oldu diyete başlayalı 3 kilo verdim:1: lahana çorbası diyeti yapıyorum.ideal kilom 52 ama 55 olsa oda yeter.hepimize başarılar:16:

herkese günayddddddddddddddddııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:
nasılsınız bakalım bayanlar,neler neler yaptınız bakalım ben yokken,haftasonu burda olmamak çok canımı sıkıyor valla.ara öğünler,ana menü saatlerim birbirien giriyor:59:yine de iyi tarafı hiç kaçamaksız ,bol sporlu güzel bir haftasonu geçirdim ama 1 gr bile veremeden:60:
çok yavaş veren bir bünyem var bu nedenle pes etmek yok yola devammmmmmmmmmmmm:66:
haftasonu meyvemi sebzemi sütümü ekmeğimi kararında yedim ,günde 45 dk kadar 5.4 temposunda yürüdümm
bugun yediklerimmmm

sabah
1 çk çökelek peynir
1 yumurta
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 mandalina:66:

günaydın kızlarr. geçen cuma diyetisyene gittim. hastayken aldıgım 1 kiloyu vermişim bir haftada. vucudumu kuyafetlerimi bayağı rahatlamış hissediyorum. 2 ay oldu diyetisyene başladıgım. toplam 3 kilo verebildim. dogum kontrol hapı kullanmayı bıraktım bugunden itibaren. belki öylece daha rahat ve kolay kilo verebilirim. işşallahhhhh:)

herkese günayddddddddddddddddııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:
nasılsınız bakalım bayanlar,neler neler yaptınız bakalım ben yokken,haftasonu burda olmamak çok canımı sıkıyor valla.ara öğünler,ana menü saatlerim birbirien giriyor:59:yine de iyi tarafı hiç kaçamaksız ,bol sporlu güzel bir haftasonu geçirdim ama 1 gr bile veremeden:60:
çok yavaş veren bir bünyem var bu nedenle pes etmek yok yola devammmmmmmmmmmmm:66:
haftasonu meyvemi sebzemi sütümü ekmeğimi kararında yedim ,günde 45 dk kadar 5.4 temposunda yürüdümm
bugun yediklerimmmm

sabah
1 çk çökelek peynir
1 yumurta
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 mandalina:66:

famircim hoşgeldin özlemişim brova sana meraketme canım böyle devaledersen bikiloları göreceksin tebrikederim canım :46::46::46::66::65:

günaydın kızlarr. geçen cuma diyetisyene gittim. hastayken aldıgım 1 kiloyu vermişim bir haftada. vucudumu kuyafetlerimi bayağı rahatlamış hissediyorum. 2 ay oldu diyetisyene başladıgım. toplam 3 kilo verebildim. dogum kontrol hapı kullanmayı bıraktım bugunden itibaren. belki öylece daha rahat ve kolay kilo verebilirim. işşallahhhhh:)

hoşgeldin canım çok sevindim vermene inşllahdaha iyikilolar verecez hep beraber

herkese merhabalar ben aranıza yeni geldim sigarayı bırakınca 10 kilo aldım:5: 5 gün oldu diyete başlayalı 3 kilo verdim:1: lahana çorbası diyeti yapıyorum.ideal kilom 52 ama 55 olsa oda yeter.hepimize başarılar:16:

hoş geldin canım
biz burda şok diyetler yapmıyoruz sanada normal beslenmeyi öneirizz bizi takipet sende yaz nerrrl yiyyosun

tebrikler canım ,benimde ayın 7sinde 2 ay olacak bende 3 kilo verdim,biz yavaş verenler grbubundayız demmki,ama devam etmeliyiz yılmadan:66:

Günaydın herkese;
Kahvaltım;
Tost (2 dilim ekmek,beyaz peynir)
domates
1 bardak yağsız süt
1 kuru incir

Ara;
1 çikolata (144 kkal)
yeşil çay

Pilates yapacağım birazdan.

herkese günaydınlaaarrrr

dün biraz bakmıştım geçmişe, ceza almış kızlar, üzüldüm böyle olmasına ama yapacak bişi yok bu saatten sonra da bu cezalar ne kadar süreyle oluyo ki?

kızlar bu sabah tuvalete çıkamadım dün akşam yediklerimden sonra
ben tatlı yiyince tuvalete çıkamıyorum onu farkettim

dün akşam komşuda yemekteydik

yemekten 1.5 saat önce 1 kk kek ve 2 çatal pasta yedim

güveçte tavuk yaptık fırında, herkese 1 güveç düşecek şekilde

walla güvecimi bitirdim, yanında 3 yk bulgur pilavı ve 3 yk havuç salatası yedim ekmeksiz

daha sonra fırında sütlaçtan 2 tk yedim

meyve olarak da 1 mandalina ve 1/3 muz yedim

sabah da aç karna elma sirkemi içip bi kase nesfit yedim, kardanadam :9::9::9:

şimdi de 5i1 yerde içiyorum

ayrıca sabah tuvalete çıkamadığım için 57,5 geldim kendi tartımda
komşununkinde 57,3 geldim

ay sürekli tartılmıcam walla artık

evet şimdiyaptım kahvaltımı ondan önce
sirkeli su 1bardak
1bardak su
1yumurta
maydonoz
1biber
2bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şekersiz çay

prienecim ve famircim afiyet olsun kızlar

eslacım senin adına da çok sevindim canım
devamı gelir inşallah :)

evet şimdiyaptım kahvaltımı ondan önce
sirkeli su 1bardak
1bardak su
1yumurta
maydonoz
1biber
2bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şekersiz çay

prienecim ve famircim afiyet olsun kızlar

)

Size de afiyet olsun,

Ben de üzüldüm cezalara :( Belki giremeseler de misafir olarak okuyorlardır bilemiyorum.

Ben de hergün tuvalete çıkamayabiliyorum.

Muzun da etkisi olabilir.

Pilatese az kaldı...

eslacım senin adına da çok sevindim canım
devamı gelir inşallah :

günaydın kızlaaar nasılsınz bakalım?
ben çok iyiyim çünkü güzel haberlerle geldim.:nazar:
cumartesi tartılma günümdü ve sabah aç karnına çıplak57.1 geldimm..:66::66::66:
ayyyyy nasıl sevndm anlatamamm tartıyı alıp bağrıma basasım geldi:16::1:
duş aldım giyindim saçlarım ıslakken tartıldım57.7 çıktım.kahvaltıdan sonra 58.6 çıktım.çok mutluyum Allah herkese nasip etsin canlarım darısı başınıza.inşşşş..tokkken 57 çıkana kadar devam muhtemelen 1- 1.5 hafta sürer heralde.sonra korumaya geçerim inş.:66::66:
başka kilo veren varmı okumadım geçmişi .ama ceza alanlar fln olmuş?:43:kimler?noldu?ben yokken.okuycam geçmişi pilatesten sonra inş.
kahvaltımıda yazayım:56:
1 kupa şekrsz çay
1.5 dilime yakın kepekli ekmek
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
1 dal nane
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil bibier
1 kuru incir
1 kk beyaz peynir
1 tk çörekotlu tulum peynir