Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar herkese,gerci kimsecikler yok su anda
bugün 2 ara yaptim ve aksam yemegi yedim.Gec kahvaltidan ve pazar olmasindan dolayi böyle oldu.
2 arada disaridaydim
1 cevizli kuru kayisi,1 lokma simit ve 1 tane de yanima aldigim su sekersiz henüz meshur olmayan kurabiyemden.
aksam:
5 yk sebze yemegi
2 köfte kadar hindi eti
1 orta boy haslanmis patates
3 kasik yogurt
salata
spor yapmadim ama evde yatmadimda 2,5 saat disarida dolastik ailecek ve disarisi korkunc ayazdi.
toplamda 2,2 su ictim.2 koca kupada yesil cay.2.sini hala yudumlamaktayim
ögleden sonraya bir göz atayim,neler yemis icmissiniz,bir sonraki gün icin cok faydasi oluyor bana.
herkese günayddddddddddddddddııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bayanlar,neler neler yaptınız bakalım ben yokken,haftasonu burda olmamak çok canımı sıkıyor valla.ara öğünler,ana menü saatlerim birbirien giriyoryine de iyi tarafı hiç kaçamaksız ,bol sporlu güzel bir haftasonu geçirdim ama 1 gr bile veremeden
çok yavaş veren bir bünyem var bu nedenle pes etmek yok yola devammmmmmmmmmmmm
haftasonu meyvemi sebzemi sütümü ekmeğimi kararında yedim ,günde 45 dk kadar 5.4 temposunda yürüdümm
bugun yediklerimmmm
sabah
1 çk çökelek peynir
1 yumurta
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekmeği
ara
1 mandalina![]()
günaydın kızlarr. geçen cuma diyetisyene gittim. hastayken aldıgım 1 kiloyu vermişim bir haftada. vucudumu kuyafetlerimi bayağı rahatlamış hissediyorum. 2 ay oldu diyetisyene başladıgım. toplam 3 kilo verebildim. dogum kontrol hapı kullanmayı bıraktım bugunden itibaren. belki öylece daha rahat ve kolay kilo verebilirim. işşallahhhhh:)
herkese merhabalar ben aranıza yeni geldim sigarayı bırakınca 10 kilo aldım5 gün oldu diyete başlayalı 3 kilo verdim
lahana çorbası diyeti yapıyorum.ideal kilom 52 ama 55 olsa oda yeter.hepimize başarılar
![]()
hoşgeldin canım çok sevindim vermene inşllahdaha iyikilolar verecez hep beraber
günaydın kızlarr. geçen cuma diyetisyene gittim. hastayken aldıgım 1 kiloyu vermişim bir haftada. vucudumu kuyafetlerimi bayağı rahatlamış hissediyorum. 2 ay oldu diyetisyene başladıgım. toplam 3 kilo verebildim. dogum kontrol hapı kullanmayı bıraktım bugunden itibaren. belki öylece daha rahat ve kolay kilo verebilirim. işşallahhhhh:)
evet şimdiyaptım kahvaltımı ondan önce
sirkeli su 1bardak
1bardak su
1yumurta
maydonoz
1biber
2bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şekersiz çay
Günaydın herkese;
Kahvaltım;
Tost (2 dilim ekmek,beyaz peynir)