• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn,işler başlamadan dünkü menümü yazayım hemen

sabah
5 çk kellogs
yarım su bardağı süt

ara
1 mandalina

öğle
2 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
3 sivri biber

ara
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekmeği

akşam
5 çk karnıbahar yemeği
yarım dlm kepek ekmeği
10 adet peynirli çubuk kraker
1 ikram büskivi(içindek kaymağı alınmış

ara
1 elma
2 zeytin
1 elma
5 fındık
10 badem

canım afiyet olsun ama akşam yemeğinden sonraki aran biraz fazla geldi bana, her zaman yapmazsan daha iyi olur sanki
dün akşam ben de abarttım misal ama bilerek yedim walla, belki tuvalete çıkmamı kolaylaştırır diye, düşündüğüm gibi de oldu :9: :9:

herkese günaydınlar güzel bir olması dileğiyle kahvaltımı yazıyorum

kahvaltım:
250 ml su (kahvaltıdan önce)
1 kuru kayısı(kahvaltıdan önce)
1 dilim biraz az çavdar ekmeği
yarım haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peynir
2 dilim köy peyniri
1 çay kaşığı vişne reçeli(ev yapımı)
5 zeytin
1 tutam maydanoz
1 br şekersiz çay
250 ml su (kahvaltıdan sonra)

birazdan dışarı cıkıcam 30 dk kadar yürürüm alışveriş yapıcam dışarıda karda yağıyor ilk kez yağıyor bu havada yürümem lazım:1:

canım afiyet olsun
herşey gayet güzel
oh ohh bizim yerimize de yürü :)

Günaydın herkese,
Bugün ilk kez 5 ile başlayan kiloları görmeye başladım. Çook mutlu oldum. Umarım böyle devam ettirebilirim.

Sabah 6:30 gibi 2 kuru kayısı ve 1 bardak su

Kahvaltım (saat 8 de)
2 dilim köy ekmeği
1 kk izmir tulum peyniri
3 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
3 yeşil sivri biber
2 yk tahin pekmez
1 kupa limon dilimli yeşil çay

Afiyet olsun. Güzelmiş kahvaltın.Ben fazlaca yedim tahin pekmezi.

canımcım afiyet olsun
çok sevindim kilo vermene, azar azar gitsin daha da gelmesin dimi ama :)))

Teşekkürler hepinize kızlar...
Günaydın bu arada...
Ben de yazayım sabah menümü...

2 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak çay

canım az geldi bana sabah kahvaltın, birazcık daha renklendirmeye çalışsan iyi olur sanki

Günaydın hanımlar
Nasılsınız?
Akşam yemeğinde
1 kase domates çorbası (biraz kaşar rendeledim :27: napayım kaşarsız güzel olmuyo)
tabak salata yedim
1,5 dilim ekmek
dün içtiğim su 2 2,5 lt buldu
Ve dün akşam Saat 19,30 dan sonra sudan başka bişi koymadım ağzıma muftağa uğramadım desem yeridir korkudan :52: :52: :52: size ne cevap veriririm diye...

neyse sabah kahvaltıdan önce
elma sirkeli yarım kupa su (denedim hepsini içemedim )
Bir kupa normal su içtim
işte kahvaltıdada bi kaç yeşil zeytin az peynir bir dilime yakın ekmek ve 2 çay bardağı çay şekersiz
Şimdide bir kupa çay aldım işime başlıcam
Haa birde ne zaman tartılıyoruz??? ben 67 yim dedim ama bu gün bi tartılayımda ne kg yazayım size Öğlen yemekten sonra görüşürük öpüldünüz.

canım afiyet olsun
akşam yemeğinden sonra meyve yiyebilirdin, bunda bi sakınca yok
mesela bi fincan sütlü kahve içebilirsin eğer gün içinde 1 bardak yoğurt tükettiysen akşam yemeğiden sonra

senin kahvaltında biraz renklenebilir tatlım

bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

sabah tartıda 57,4 çıktım ama komşunun tartısı bendeydi ya, o benimkinden az gösteriyo, komşu da onun doğru olduğunu söyledi ama ben yine de kendi tartıma göre bilicem kilomu

sabah kendimi ölçtüm

bel ( göbek deliğinin 2 parmak üstü ) 65 cm
göbek deliğinin üstünden 72 cm
göbek deliğinin 2 parmak altı 80 cm :(((

basen 92 cm
kalça 95 cm
her bi yerimi ölçtüm walla :9::9::9::9:

kahvaltımı da yazayım hemencik
aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal ılık su
yarım saat sonra
1 bardak portakal-greyfurt suyu
1 dilim ekmek
2 salatalık
4 zeytin
2 çk bal
3 yk lor salatası

öğleye de yanıma 5 yk karnıbahar yemeği, 1 kase salata ve 4 yk yoğurt ve ekmek getirdim :)))

Az oldu biraz kahvtım evet bugün böyle oldu artık..
Şimdi benim başka sorunum var kızlar..
Öğlen de yemek olayı ciddi bir sorun..
yanıma getiremiyorum.
dışarlarda da bişi bulamıyorum..
Ne yapacağım ya..
Bugüne kadar hep simit, tost şeklinde takılıyordum ya da hiçbişi yemiyordum ki
her ikişekilde sağlıksız..

yanıma getiremiyorum.
Ne yapacağım ya..

canım evden getirme imkanın yok mu?
hergün hergün tost da yenmezki
çorba salata türü bişiler yiyebileceğin bi yerler yok mu peki iş yerine yakın?

canım evden getirme imkanın yok mu?
hergün hergün tost da yenmezki
çorba salata türü bişiler yiyebileceğin bi yerler yok mu peki iş yerine yakın?

Yenmiyo zaten..
İşyerinde yemek çıkıyo aslında ama hep etli falan oluyo..
ben et hiç yemiyorum o yüzden de sorun oluyo..
Salata var yakınlarda.. Bugün salata yiyeyim de hergün o da sıkar zannımca :))
Kendi kendime diyet yapmak zor oluyomuş ya..
Ne yiyeceğim diye düşünmekten kafayı yedim...

Yenmiyo zaten..
İşyerinde yemek çıkıyo aslında ama hep etli falan oluyo..
ben et hiç yemiyorum o yüzden de sorun oluyo..
Salata var yakınlarda.. Bugün salata yiyeyim de hergün o da sıkar zannımca :))
Kendi kendime diyet yapmak zor oluyomuş ya..
Ne yiyeceğim diye düşünmekten kafayı yedim...

salata olan yerde çorba, bakliyat türü şeylerde varsa onlardan da yiyebilirsin

ya da işyerinde bu tür yemekler çıktığında yiyebilirsin
gerçi biraz yağlı olabilir ama 5 yk yerine 3 yersin, sanırım dengeler o zaman
ekmek eğer beyazsa işyerinde onu kendin götürebilirsin

salata olan yerde çorba, bakliyat türü şeylerde varsa onlardan da yiyebilirsin

ya da işyerinde bu tür yemekler çıktığında yiyebilirsin
gerçi biraz yağlı olabilir ama 5 yk yerine 3 yersin, sanırım dengeler o zaman
ekmek eğer beyazsa işyerinde onu kendin götürebilirsin

Sağol canım..
Bi bşlasam gerisi gelecek zaten..
Öğlen de bi çıkıp araştırma yapayım ne var ne yok diye...

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrr
herkes iyidir umarım dünden beri.
dün forumdan gider ayak biraz sinrlendirdiler beni kızdım ama onunla ilgili gerkirse bi açıklama daha yapıcam.kahvaltımı yazayım
1 kupa şkersz çay
1.5dilim kepekli ekmek
1kk peynir
1 çeri domates
1 yeşil köy biber
1 dal dereotu
1 dal taze nane
1 çk çam balı,
1 tane ceviz
3tk yoğurt
4 mink yeşil zeytin
pilatesi bekliorum kızlar sonra burdayım geçmiş okuaayım azıcık

Sağol canım..
Bi bşlasam gerisi gelecek zaten..
Öğlen de bi çıkıp araştırma yapayım ne var ne yok diye...

tamam canım, bi bak bakalım

dün forumdan gider ayak biraz sinrlendirdiler beni kızdım ama onunla ilgili gerkirse bi açıklama daha yapıcam.kahvaltımı yazayım
1 kupa şkersz çay
1.5dilim kepekli ekmek
1kk peynir
1 çeri domates
1 yeşil köy biber
1 dal dereotu
1 dal taze nane
1 çk çam balı,
1 tane ceviz
3tk yoğurt
4 mink yeşil zeytin

tatlım her zamanki gibi süper
afiyet olsun canım

ya noldu canım da seni kızdırdılar, ben mesajını okudum ama nolduğunu anlayamadım

tatlım sana bişi sorcam bide
biz senle hemen hemen aynı kiloyu verdik, senin regl döneminde bi değişme oldu mu 2 aydır
benim geçen ay da 1 hafta gecikti bu hafta da öyle
acaba hem kilo verdiğimiz için hem spor yaptığımız için düzenim mi değişti bilemedim, sana ve burdaki arkadaşlara bi sorayım dedim

Günaydın herkese,
Bugün ilk kez 5 ile başlayan kiloları görmeye başladım. Çook mutlu oldum. Umarım böyle devam ettirebilirim.

Sabah 6:30 gibi 2 kuru kayısı ve 1 bardak su

Kahvaltım (saat 8 de)
2 dilim köy ekmeği
1 kk izmir tulum peyniri
3 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
3 yeşil sivri biber
2 yk tahin pekmez
1 kupa limon dilimli yeşil çay

Afiyet olsun. Güzelmiş kahvaltın.Ben fazlaca yedim tahin pekmezi.

Prıenecim tebrik ediyoruminşallah devamı da böyle gelir ve artık hep 5lilerde devam edersin:16::nazar::13::65::65::10: kahvaltın da tahin-pekmez evet biraz kaçmış olmakla birlikte bence çok güzel sen kendin de farkındasın zaten:34:öpüyorum güzelliklerle dolu bir gün diliyorum canın tatlı istedikçe bolbol kızını ye:1::emir_bebek::nazar:

Günaydın hanımlar
Nasılsınız?
Akşam yemeğinde
1 kase domates çorbası (biraz kaşar rendeledim :27: napayım kaşarsız güzel olmuyo)
tabak salata yedim
1,5 dilim ekmek
dün içtiğim su 2 2,5 lt buldu
Ve dün akşam Saat 19,30 dan sonra sudan başka bişi koymadım ağzıma muftağa uğramadım desem yeridir korkudan :52: :52: :52: size ne cevap veriririm diye...

neyse sabah kahvaltıdan önce
elma sirkeli yarım kupa su (denedim hepsini içemedim )
Bir kupa normal su içtim
işte kahvaltıdada bi kaç yeşil zeytin az peynir bir dilime yakın ekmek ve 2 çay bardağı çay şekersiz
Şimdide bir kupa çay aldım işime başlıcam
Haa birde ne zaman tartılıyoruz??? ben 67 yim dedim ama bu gün bi tartılayımda ne kg yazayım size Öğlen yemekten sonra görüşürük öpüldünüz.

Canım günaydın burası gerçekten büyük sorumluluk veriyo insana ve inanılmaz bir motivasyon kaynağı:16::13::nazar:

Kahvaltıda biraz yeşillik-domates-salatalık-biber falan olursa bence süper olur:16: domates çorbası da evet kaşarla güzel olur ama zaten bu kilolar bize o böyle güzel şu şöyle güzel olurdan gelmedimi:1: sen bilirsin tabii ama azııııcık rendele bari canın istedikçe:1:

Günaydın canlarımmm, bu sabah kahvaltım

1 kase yulaf ezmesi süt
1 mandalina

herkese kaçamaksız bol zayıflamamlı bir gün diliyorum :16::16:

Sağol canım sana da güzellikler dolu bir gün diliyorum,kahvaltı hergün böyle olmuyo dimi:1: arada yeşillikli,domatesli,biberli falan olsun ki bağırsaklar da daha rahat çalışsın güne daha sağlıklı başla inşallah:16:

canım afiyet olsun ama akşam yemeğinden sonraki aran biraz fazla geldi bana, her zaman yapmazsan daha iyi olur sanki
dün akşam ben de abarttım misal ama bilerek yedim walla, belki tuvalete çıkmamı kolaylaştırır diye, düşündüğüm gibi de oldu :9: :9:

canım afiyet olsun
herşey gayet güzel
oh ohh bizim yerimize de yürü :)

canımcım afiyet olsun
çok sevindim kilo vermene, azar azar gitsin daha da gelmesin dimi ama :)))

canım az geldi bana sabah kahvaltın, birazcık daha renklendirmeye çalışsan iyi olur sanki

canım afiyet olsun
akşam yemeğinden sonra meyve yiyebilirdin, bunda bi sakınca yok
mesela bi fincan sütlü kahve içebilirsin eğer gün içinde 1 bardak yoğurt tükettiysen akşam yemeğiden sonra

senin kahvaltında biraz renklenebilir tatlım

bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

sabah tartıda 57,4 çıktım ama komşunun tartısı bendeydi ya, o benimkinden az gösteriyo, komşu da onun doğru olduğunu söyledi ama ben yine de kendi tartıma göre bilicem kilomu

sabah kendimi ölçtüm

bel ( göbek deliğinin 2 parmak üstü ) 65 cm
göbek deliğinin üstünden 72 cm
göbek deliğinin 2 parmak altı 80 cm :(((

basen 92 cm
kalça 95 cm
her bi yerimi ölçtüm walla :9::9::9::9:

kahvaltımı da yazayım hemencik
aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal ılık su
yarım saat sonra
1 bardak portakal-greyfurt suyu
1 dilim ekmek
2 salatalık
4 zeytin
2 çk bal
3 yk lor salatası

öğleye de yanıma 5 yk karnıbahar yemeği, 1 kase salata ve 4 yk yoğurt ve ekmek getirdim :)))

Günaydım balım:16: afiyet olsun kahvaltın güzel olmuş bugün:65: ölçüler de çok güzel bence ama basen-kalça nasıl ayrı ayrı oluyo:26:nereden basen nereden kalça diye ölçüyosun:1:

1 kupa şkersz çay
1.5dilim kepekli ekmek
1kk peynir
1 çeri domates
1 yeşil köy biber
1 dal dereotu
1 dal taze nane
1 çk çam balı,
1 tane ceviz
3tk yoğurt
4 mink yeşil zeytin

Günaydın şirinlerin öfkelisi:1: daha geçmedi mi yahu ben hep söylüyorum bu ieltişimimizin yalnızca yazılı olmasından da kaynaklanıyor biraz da ses yok vurgu yok, bazen sarı kafalar falan olmayınca cümleler sert ve ters gibi oluyor;ama sen de tabii genelde sakin ve sıcak bir insansın demekdün gücüne gitmiş biraz inşallah tatlıya bağlanır:16:

Kahvaltın herzamanki gibi muuhhhhhhhhhhhhhteşemmmmmm afiyetler olsun balımmm güzelliklerle dolu bir gün diliyorum:16::13::nazar:

tamam canım, bi bak bakalım

tatlım her zamanki gibi süper
afiyet olsun canım

ya noldu canım da seni kızdırdılar, ben mesajını okudum ama nolduğunu anlayamadım

tatlım sana bişi sorcam bide
biz senle hemen hemen aynı kiloyu verdik, senin regl döneminde bi değişme oldu mu 2 aydır
benim geçen ay da 1 hafta gecikti bu hafta da öyle
acaba hem kilo verdiğimiz için hem spor yaptığımız için düzenim mi değişti bilemedim, sana ve burdaki arkadaşlara bi sorayım dedim

Canım dr. bana değişebilir regl günün falan demişti.. Sonuçta hormonlarımız değişiyor, onun da değişmesi normal..

günaydın hanımlarrr..
sabah tartıldım 60,9 olmuşum ve hemen şımarıp açma aldım onu yedim yağlı yağlı :36:

sanırım tartılmamak en iyisi çünkü azcık verdiğini görünce sanki iş bitmiş gibi yiyor insan :(

neyse öğlen ve akşam dikkat etmeye çalışıcam artık..

yanıma getiremiyorum.
Ne yapacağım ya..

canım bende senin gibi sıkıntı çekiyorum bazen, iş yerimdeki arkadaşlarım pideci tarzı biyerlere gitmek istiyor çoğu zaman.. ordada hamursuz bişey bulup yemek imkansız.. tek başına diyet yapmak zor

günaydın hanımlarrr..
sabah tartıldım 60,9 olmuşum ve hemen şımarıp açma aldım onu yedim yağlı yağlı :36:

sanırım tartılmamak en iyisi çünkü azcık verdiğini görünce sanki iş bitmiş gibi yiyor insan :(

Canım günaydın öncelikle tebrik ediyorum ama sonra:47::47::47: yanikilo vermenin tam tersi bir etki yapması gerekiyor aslında:1:aaa ne güzel veriyorum azmedeyim hepsi gidecek gibi....mesela:1: dikkat et tatlım bak ne güzel gitmiş demek kidikkate dince gidiyo zaten fazlan da çok değil 1-1,5 ayda gider ama dikkat et bak o açmanınverdiği mutluluk geçici ama kilo vermekkkkk:16::13::10::nazar:muhteşemmm bir mutluluk:16:

Prıenecim tebrik ediyoruminşallah devamı da böyle gelir ve artık hep 5lilerde devam edersin:16::nazar::13::65::65::10: kahvaltın da tahin-pekmez evet biraz kaçmış olmakla birlikte bence çok güzel sen kendin de farkındasın zaten:34:öpüyorum güzelliklerle dolu bir gün diliyorum canın tatlı istedikçe bolbol kızını ye:1::emir_bebek::nazar:

Canım günaydın burası gerçekten büyük sorumluluk veriyo insana ve inanılmaz bir motivasyon kaynağı:16::13::nazar:

Kahvaltıda biraz yeşillik-domates-salatalık-biber falan olursa bence süper olur:16: domates çorbası da evet kaşarla güzel olur ama zaten bu kilolar bize o böyle güzel şu şöyle güzel olurdan gelmedimi:1: sen bilirsin tabii ama azııııcık rendele bari canın istedikçe:1:

Sağol canım sana da güzellikler dolu bir gün diliyorum,kahvaltı hergün böyle olmuyo dimi:1: arada yeşillikli,domatesli,biberli falan olsun ki bağırsaklar da daha rahat çalışsın güne daha sağlıklı başla inşallah:16:

Günaydım balım:16: afiyet olsun kahvaltın güzel olmuş bugün:65: ölçüler de çok güzel bence ama basen-kalça nasıl ayrı ayrı oluyo:26:nereden basen nereden kalça diye ölçüyosun:1:

Günaydın şirinlerin öfkelisi:1: daha geçmedi mi yahu ben hep söylüyorum bu ieltişimimizin yalnızca yazılı olmasından da kaynaklanıyor biraz da ses yok vurgu yok, bazen sarı kafalar falan olmayınca cümleler sert ve ters gibi oluyor;ama sen de tabii genelde sakin ve sıcak bir insansın demekdün gücüne gitmiş biraz inşallah tatlıya bağlanır:16:

Kahvaltın herzamanki gibi muuhhhhhhhhhhhhhteşemmmmmm afiyetler olsun balımmm güzelliklerle dolu bir gün diliyorum:16::13::nazar:

tatlım çok teşekkür ederimm
walla kayça diye poponun etrafını ölçtüm, basen olarak da bacaklarımın yan tarafındaki çıkıntıların üzerinden ölçtüm, ben mi yanlış yaptım ki? :26:
ya benim basenlerim var da acaba dedim onun etrafı kaç cm olmuş, merakımdan ölçtüm yani :)))
kalıtsal bişi
pilatesle eritmeye çalışıyorum işte
annem de çöp gibidir ama basenler var onda da :((
ona çekmişim ben de
ama kilo alma konusunda babama çekmişim
annem ve kardeşim yiyip de kilo almayan cinsten, sinir ediyolar beni :36::36:

Canım dr. bana değişebilir regl günün falan demişti.. Sonuçta hormonlarımız değişiyor, onun da değişmesi normal..

hmm, anladım canım
ne bileyim geciktikçe stres oluyorum ben de :(((

günaydın hanımlarrr..

aferin sana :47::47::47:
hemen geri al dimi verdiğini
bidaha duymiyim sakın :20::20::20:

Canım günaydın öncelikle tebrik ediyorum ama sonra:47::47::47: yanikilo vermenin tam tersi bir etki yapması gerekiyor aslında:1:aaa ne güzel veriyorum azmedeyim hepsi gidecek gibi....mesela:1: dikkat et tatlım bak ne güzel gitmiş demek kidikkate dince gidiyo zaten fazlan da çok değil 1-1,5 ayda gider ama dikkat et bak o açmanınverdiği mutluluk geçici ama kilo vermekkkkk:16::13::10::nazar:muhteşemmm bir mutluluk:16:

kesinlikle haklısın ne güzel dedin yaaa.. şu pantolonlarımız bol gelmeye başlayınca, off alışveriş yapmam lazım herşey bol geliyor deyip 36 beden yeni pantolonlar almak süper keyifli olur :)
bu sene tayt üstüne bol inen tunikler neyse ki moda :)))

Günaydın şirinler kabilesi:1::1::1:

Kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta (çift sarılı çıktı kısmetim böylemiş dedim ve yedim:1: ama 2 sarının toplamı büyükçe bi saıydı çift sarı olunca sarılar minik minik oluyo:1: )

1 dilim tam buğday ekmeği

1 adet lıght üçgen peynir

yarım kk yağsız beyaz peynir

yarım büyük domates

1 salatalık

1 yeşil biber

birnormalkase dolusu maydonoz

şimdi de demleme,çubuk tarçınlı,topkarabiberli,karanfilli yeşilçayımı içiyorum

Bugün işlerim var biraz hazırlanmam lazım yarın öğlen inşallah Antep'e gidiyorum,uçakla gidicem 1.20dk sürüyo inşallah sabah çıkmadan da oradayken de size yazarım internete girerim çünkü sıkıntı olmaz zaten biz genelde evde oluyoruz ben gidince belki şuanki kadar sık yazamam ama neler yedim napıyorum yazarım, koşu bandı da var illaki kaçamaklar olur ama yürüyüşle dengeliycem inşallah:16::8::nazar:

Kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta (çift sarılı çıktı kısmetim böylemiş dedim ve yedim:1: ama 2 sarının toplamı büyükçe bi saıydı çift sarı olunca sarılar minik minik oluyo:1: )

yarım büyük domates

1 salatalık

1 yeşil biber

Bugün işlerim var biraz hazırlanmam lazım yarın öğlen inşallah Antep'e gidiyorum,uçakla gidicem 1.20dk sürüyo inşallah sabah çıkmadan da oradayken de size yazarım internete girerim çünkü sıkıntı olmaz zaten biz genelde evde oluyoruz ben gidince belki şuanki kadar sık yazamam ama neler yedim napıyorum yazarım, koşu bandı da var illaki kaçamaklar olur ama yürüyüşle dengeliycem inşallah:16::8::nazar:

harika bir kahvaltı bence.. özeniyorum böyle kahvaltılara.. çalıştığım için yapamıyorum
antepte yiyecek çok şeyler olcaktır aman dikkat et canım :40:

tatlım çok teşekkür ederimm
walla kayça diye poponun etrafını ölçtüm, basen olarak da bacaklarımın yan tarafındaki çıkıntıların üzerinden ölçtüm, ben mi yanlış yaptım ki? :26:
ya benim basenlerim var da acaba dedim onun etrafı kaç cm olmuş, merakımdan ölçtüm yani :)))
kalıtsal bişi
pilatesle eritmeye çalışıyorum işte
annem de çöp gibidir ama basenler var onda da :((
ona çekmişim ben de
ama kilo alma konusunda babama çekmişim
annem ve kardeşim yiyip de kilo almayan cinsten, sinir ediyolar beni :36::36:

hmm, anladım canım
ne bileyim geciktikçe stres oluyorum ben de :(((

aferin sana :47::47::47:
hemen geri al dimi verdiğini
bidaha duymiyim sakın :20::20::20:

:60::60: benimd e öyle tam olarak ama benim ayrıca popo da jenniferlopez çıkıntısı basenler de kalıtsal şekilde var ben de basen eritme çabasındayım belim ince göbek az basen var uzaya gidip duruyorumişte orda bırakıcam inşallah:60::60::nazar::nazar: yook yanlış değildir herhalde yani bildiğimden demedimmerak ettim bende de aynı durum var ya nasıl ölçtü acaba ben de öyle ölçeyim dedim ben popomun en şişkinyerinden baseni de çevreleyerek ölçüyorum da ondan sordum:1: ya zaten mezuram yok halakemer sistmeiyle ölçüyorumantebe gidince anneme ölçtürücem mezurayla o dikiş falan da dikiyo ölçü nasıl alınır daha iyi bilir bi ona ölçtüreyim bakayım:26:

kesinlikle haklısın ne güzel dedin yaaa.. şu pantolonlarımız bol gelmeye başlayınca, off alışveriş yapmam lazım herşey bol geliyor deyip 36 beden yeni pantolonlar almak süper keyifli olur :)
bu sene tayt üstüne bol inen tunikler neyse ki moda :)))

Yaaaaaa uzun tunik moda da hamile gibi durmayalım dimi incecik olalım giyelim taytı tunikler teletabies gibi tombik tombik giymenin alemi yok:1::60: nasıll bir keyifit o evdeki olmayan pantolonların rahatça olmaya başlaması,mağzadan gidip ben 36yım deyip bazen denemeden bile kalıbını bildiğin yerden alıp pantolonu çıkmak aaaaaahhhh ahhhhh yaaa bunları düşünnnn ve bugün dikakt et ve bundan sonraki günler de zaten az veriyorum nasılsa veririm diyip kaçırma ipin ucunu sabır,azim,disiplin çok önemli balımmmm bak gidiyo hepsi de gidecek inşallah:16:

Kahvaltım

yarım büyük domates

1 salatalık

1 yeşil biber

Kahvaltı süpermiş ama çay daha da süper...
Antep de kaçamak illaki olacaktır ama dediğin gibi biraz hareketle dengelenebilir...
İyi yolculuklar dileyeyim şimdiden sana canım..

Back
X