famir verdiğin link bende açılmıyo bacım ne yedin sen bilinmeyen olarakmerak ettim şimcik bak
![]()
httpnin yanındaki, s

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
famir verdiğin link bende açılmıyo bacım ne yedin sen bilinmeyen olarakmerak ettim şimcik bak
![]()
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
günaydııııın kızlaaaarrr
nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız hemen yukarda famirin ticker ını gördün kilo vermişşşcanım benimmmmmm tebrk ederimm gördünmü bak en sonunda olduu
çok sevndim inan.
bende verdim tabikiiiiii
sabah aç karnına 56.7 geldim.tok karnına da 57.8 geldim.
bu civarlarda kalmaya karar verdim çünkü umre de de kilo vereceğimi sölediler annemler:26:ben de sıkılşmaya devam edeyim ozmnan.callenetics başlıcam yarın inşş.bugün baya işim var evde
hafta sonu güzel geçti.nereye gttiğimi bilemeyenler olmuşş memlekete gittim ayol.basbas bağırdım burda sevnçten kaç güneşimn kardeşinin söz merasimi vardı.güzel geçti giyindik süslendik kuaförlere gttik vs.vs. onları geçelim ben pek sağlıklı beslenemedim tabi.:26:yaş pastalar kurabiyeler poğaçalar börekler yendi.hepsini bir arada ve aşırı yemedim ama yedim sonuçta
gelelim kahvaltıma
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1tk çörek otlu tulum peyniri
1/2 kk köy peyniri
4 minik yeşil zeytn
1çk acı sos
2 çeri domates
maydonoz dereotu
1 yeşil bibier
2 kuru erik
1 kuru kayısı
1 tk yoğurt
pilatese yetişemedim bugün kendim yapıcam artık.geçmişi okuyamadım kilo verenler varsa onlarıda tebrk ediorum.hepinizi öpüorummm
![]()
herkese günayydddddddddddddııııııııııııııııııııııınnn
dün nihayet eşim geldikten sonra tartımı almaya gidebildikkkk,akşam tok karnıma 66 kiloydumisabah tarıldım 65,7 çıktım,kimsecikler yokken meydan benimken alttakileri rahatsız etmeden tepineyim birazzzzzzzzzzzzzzz:
en sevindiren durumda problensiz olammadı tabi,Allahım ben neden kilo veremiyorum diye bunalıma girmek üzereydim,çok şükür bişeyim yokmuşşşbende normal bir insanmışımmm
kahavltımı yazayım öyleyse
yine 6 dk içindehazırlayıp yediğim kahvaltım
1 dlm kepek ekmeği
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi(bu kivi kalonchenin kahvaltıısnda görmüştüm,enretasan bir tat oldu)
Günaydın Herkeze;
Farmasi ne bu enerji yaa
P.tesi P.tesi enerjimi olurmuş gölzerim kapanıo uykusuzluktan
Hafta sonu misafirlerim vardı eşimin doğumgünü fln anasını ağlattım yemenin ama 400 gr vermişim
Sabah tartıda 69,2 çıktım
Koşturmaktan heralde kilo almamış vermişim değişik
Bugünde sabah bir toğ ekmeğin içine peynir ezme sürdüm onu yiyorum şekersiz çay ile birlikte :))
sağol canımm,evet Allah herkese nasip etsin sağlık için çok önemli,güzel görünmek için çok önemli,birde şunu farkettim her zaman başarısılıkla sonuçlanan bu işi başarıyor olmakda insanı inanılmaz mutlu ediyor,birkezdaha güveni geliyor insanın kedini,ve verdikçe fazlasınıda verebilirim inancı geliyorr.
buraya yazmaya başlayalı bugun tam 2 ay oldu,bu sadece benim başarım değildi,bunda tüm arkadaşlarımın %80 oranında katakısı daha fazla,bunu hiç ama hiççç abartmıyorum,hepinize candan teşekkürler,siziseviyorummmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Ahan da neruda cadısı gelmişşşşşşş![]()
seni her sabah böyle karşılamak çok hoşuma gidiyo yaaa![]()
Canııııııım hoşgeldiiiin günaydııııııııııın (tü) çok sevindim tatilinin güzel geçmesine ohhh kilolar da verilmiiiiiş hedefe ulaşılmııış korum porgramı başlamııııış hayırlı,uğurlu,mutlu,huzurlu olsun inşallah bir daha almamk dileğiyle canım tebrik ediyorum kahvaltı da herzamamanki gibi muhhteşemmmm:13:
Fambıııığım canım benim canım benim seni ben pekçok pekçok severimgünaydın zayıf insannnnnn bir deri bir kemik fambıkkkk tebrikk ediyorum paronoğikkkkk
şükür tartı almışsııın ve de güzel sonuçlar hemen göstermiş kendini çokk sevindim canım benim böyle de devam eder inşallah ve hepberaber ulaşırız hedeflerimize nekadar güzel bir mutluluk değil mmiii şükürler olsunnnnn
:13:
Canım tebrikk ediyorum düşün yani öncedendünyaları yiyomuşuz ki kaçamklara rağmen veriyoruzzzzmaşallah canım hepsinden kurtulucaz bu fazlalıkların hepberaber inşallah
canım benim ben de seniçok seviyorum ve evt kesinlikle katılıyorum burası bir mucize hepimizin varlığına şükürler olsun:13:
geldiiiiiiiiiiiiiim eveeeeet
benim deeeeeeee![]()
saolun kızlar hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı.inş. herkes hedefine kısa sürede ulaşır sağlıklı bi şeklde devam eder.kilo veremeyenler yada az verenler hiç moral bozmayın.geçen hafta bende verememiştim.bu hafta verdmişim işte.
ebru bitrdi pilatesi ben başlayayımda pek çok işim var onlara girşeyim öğleye yemeğim de yok.
hepinizi öptümm afiyetler olsun menüleri okudum gayet güzel.
bu arada kızlar 2-3 dilim yaşpasta 4-5 tane baklava paket paket çikolata yiyen ben minik bir dilim yaşpastayı yiyene kadar çatladım ayıp olmasın die yarımda bırakamadım çok da güzeldi aslında tam benm sevdiğimden ama kesti beni zor yedim.hayatımda ilk defa tatlı yerken böle bişi hissettim demek istediğim şu ki: ben böle olduysam her kes olur ben bir tatlı canavarıydım hayatta böle bişi olacağı aklıma gelmezdi.isteynce herşey oluo işi beyninde bitrince vücutta buna alışıo.Allah ım çok mutluyum sana şükürler olsun.şimdik sıkılaşma zamanı pilates topumla yuvarlanayım biraz.![]()
Kızlaaaar hepinize günaydııııııın hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,fazlalıkalrın falza kiloların bizi terkettiği mutlulukların hep bizimleolduğu bolluk bereket dolu bir hafta diliyorummmmm:13::13::13:
Dün ben cozutttuuum tam bir kaçamaklar silsilesi gnüydü buraya da hiç uğrayamadım zaten tek tesellim 6 saat dışarıda ordan oraya gezmiş metrodan metrobüsden inçık yapmış avmleri talan etmiş olmam yanii hareketli ama boll kaçamklı birgündü ben eniyi tüm günü yazayım daaaa eğlenelimbuarada bir pişmanlık yok gayet mutluyum çok şükür
kahvaltı
1kk yağsız beyaz peynir
yarım kk lıght dil peyniri
2 çokk ince dilim çemensiz yağsız pastırma
1 sigara böreği
3 çeri domates- 1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
KAHVALTIYI 2 DE YAPTIM VE DÜN TOPLAM 2 ANA 2 ARA ÖĞÜN YAPABİLDİM PAZAR DİYE BÖYLE OLDU HEM DE VÜCUT ŞAŞIRSIN DİMİ ARADA OLUR ÖLEEEEEEEE
1. ara (saat 5 gibi) 1 kk tahin helvası
akşam yemeği: 2 köfte kadar ızgara tavuk
1 ayran
3 tane soğan halkası (hani oluyo ya c donaldsa burger da falan)
2 ara: 2 su bardağı patlamış mısır
yarım su bardağı bira
Ve işte saat 17-23 arası hep ayaktaydım toplasanız metroda ve yemek yerken 1st oturmuş olsam 5 saat ayakta dolaştım indim çıktım hareketliydim yani ama işte böööyle kaçamklar oldu gerçi kararında oldu ama oldu işte epeyyy haa buarada 2 lt de su içtim dün normal de 2,5 3 rahat içiyorum da dün geç kalkınca biraz kaybım oldu tabii
Bugünden itibaren hayat normale döndü tabii hemen
Bugün Kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1kk lıght beyaz peynir
3 çeri domates
1 salatalık
kahvaltı sonrası yeşil çayımıiçtim şu ana kadar 1 lt su içtim bugün kargo işlerim var sporumu yapıcam inşallah ve garip bir şekilde kendimde bir hafiflik hissediyorum ammmaaaa perşembeye kadar tartılmak yok![]()
kahvaltı çok güzelÇene yapmaktan kahvaltımı yazmamışım...
1 kk beyaz beynir
1 domates
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
şimdi de su içmeye devam...
afiyet olsungünaydın hanımlar bu hafta kilo verememişim olsun aynen devam moral bozmak yok.dün bir dilim börek yedim ama pişman değilim.bir dilimden birşey olacağını sanmam.sabah kahvaltım kalkınca bir su bardağı ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
bir tane yeşil biber (ufak)
şimdide bardağıma kaynamış su koydum biraz ılısın içicem yavaş yavaş
afiyet olsun canımHerkese günaydın,
hafta sonu biraz yaramazlık yaptım ama diğer öğünlerde telafi etmeye çalıştım.
Bu sabah 45 dk tempolu yürüyüş.
Ardından 2 dilim uno light ekmek,
1 ince dilim peynir,
3 cherry domates,
iri bir tutam maydanoz yedim.
Spor sonrası tartıldım ne derece sağlıklı sonuç verir bilmiyorum ama 69 kiloyum bu sabah itibarı ile.
afiyet olsun canım tebrik ederim haftada 300 gr hiç de küçümsenecek bir rakam değil ayda ort 1.2 kg eder canımcımGünaydın kızlar,
yeşil çayımı içiyorum şimdi.
bu hafta yine sadece 300 gr gitmiş 63,8 olmuşum kızlar.
afiyet olsun canım300 ml daha su içtim..
şimdi de 1 mandalina yiyorum...
Bu arada su içmeye devam..
canım hoşgeldinben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
günaydııııın kızlaaaarrr
nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız hemen yukarda famirin ticker ını gördün kilo vermişşşcanım benimmmmmm tebrk ederimm gördünmü bak en sonunda olduu
çok sevndim inan.
bende verdim tabikiiiiii
sabah aç karnına 56.7 geldim.tok karnına da 57.8 geldim.
bu civarlarda kalmaya karar verdim çünkü umre de de kilo vereceğimi sölediler annemler:26:ben de sıkılşmaya devam edeyim ozmnan.callenetics başlıcam yarın inşş.bugün baya işim var evde
hafta sonu güzel geçti.nereye gttiğimi bilemeyenler olmuşş memlekete gittim ayol.basbas bağırdım burda sevnçten kaç güneşimn kardeşinin söz merasimi vardı.güzel geçti giyindik süslendik kuaförlere gttik vs.vs. onları geçelim ben pek sağlıklı beslenemedim tabi.:26:yaş pastalar kurabiyeler poğaçalar börekler yendi.hepsini bir arada ve aşırı yemedim ama yedim sonuçta
gelelim kahvaltıma
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1tk çörek otlu tulum peyniri
1/2 kk köy peyniri
4 minik yeşil zeytn
1çk acı sos
2 çeri domates
maydonoz dereotu
1 yeşil bibier
2 kuru erik
1 kuru kayısı
1 tk yoğurt
pilatese yetişemedim bugün kendim yapıcam artık.geçmişi okuyamadım kilo verenler varsa onlarıda tebrk ediorum.hepinizi öpüorummm
![]()
Ayyyy bu çok hoşuma gitti artık klonlanmaya başladım demeksağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmm,senin içinde çok sevindimmmmkoruma programına girdin yani sende ne mutlu sana darısı başımıza inşallah
önemli olan azar azar ve kararında yemek zaten sende bunu başarabilmişsin ne mutlu sana,bir farmasi daha geliyor desene![]()
hoşgeldin canım kolay gelsinben 30 yaşında 1.65 boyum kilom 62... 53 hedefim haftada 3 gün platese gidiyorum bugün diyete başladım beyaz ekmek tatlı yok..bol yeşil çay öğünlerde 1 dilim kepek ekmeği sabah kahvaltısını güzel yapıyorum öğlen yulaflı müsli akşam 1 kase yoğurt.. bu bir günlük ama ben galiba sürekli kilo verene kadar bunları yicem bakalım hafta sonu kaç kilo vermiş olucam ... yaaavvv
Kızlar sabahtan beri bi sürü işim vardı yine geldim :))
Ara öğünde bi bardak doğadan form çay 3 lıght bisküvi 20 adet kuru üzümiki saattir masada duruyo bunlar yiyemedim bile
![]()
kahvaltı çok güzel
çayın şekerli mi şekersiz mi canım ?:26:
afiyet olsun
afiyet olsun canım
sabah lavaboya gittikten sonra çıplak tartılmak en doğrusu canımcım
afiyet olsun canım tebrik ederim haftada 300 gr hiç de küçümsenecek bir rakam değil ayda ort 1.2 kg eder canımcım
ve de başlarda haftada 700 - 800 gr verdiğinden bahsetmişsin ilk başlarda çok gider su ödem şişkinlik vs ve vücut ideal kiloya yaklaştıkça da en baştaki hızda kilo vermeyi otomatik olarak durduruyor öyle harika bir şekilde programlanmışki yüce Yaratıcı tarafından ilk hızla kilo versek herhalde sağlığımızı kaybederdik bunu şeye benzetiyorum ben hiç ayağını arabanın gaz pedalından çekmeden yol nasıl olursa olsun aynı süratte gitmeye o zaman ne olur araba yoldan çıkar çünkü yokuş var iniş var düz yol var viraj var değil mi ona göre arabanın hızını bir yol güzergahında asla sabit tutamayız canımcım
afiyet olsun canım
canım hoşgeldin
yeni sözlülere mutluluklar dilerim Allah düğünlerini de göstersin.
kahvaltı herzamnki gibi harika
kaçamaklar da afiyet olsun
Ayyyy bu çok hoşuma gitti artık klonlanmaya başladım demek
hoşgeldin canım kolay gelsin
afiyet olsun canım güzel bir ara öğün olmuş![]()
ggggggııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sen benim sevgi çığlıklarımı niye kısalttın bakimmmmmmm:82:şu sevinci bana çok gördün demiiiiiiiisağol canımmmmmmmmmmmmmm,valla birden kendimi zayıflamış hissettim ayollllll,2 gün öncesine kadar hiç zayıflamış hissim yoktu ama ,tartıda rakamı görünce pek bir hafifledim,pantalonlarım bol geliyor,yenisni almak istemiyorumm çünkü zayıflamaya devam edicem inşallah,eee ben ne yapcam şimdik
aaaayyyyyyyyy derdime bakınnnnnn
![]()
hiç de kaçamak gibi gelmedi bana vallagayet normal canımcım olsun yani okadarcıkda haaaaaaaaaaaa,ölecez mi di mi ama
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
dur ekledim tekrar ya o mesajların tamamında toplamlimiti geçmişim 1 mesajda 100 sarı kafa hakkımız varmış 146 olmuştu mecbur seninkilerisildim ama şimdiekledim hiçççç kasıtlı siler miyim inşallah böyle güzel ver de hep zıpla hopla canım benim hepberaber verelim hepberaber hoplayalım zıplayalım sevinçten inşallah
:13::13::13:
yaa işte böyle sıkıntılar olsun heppp zayıfladım pantolonlar bol yenisi lazım falannnn tek derdimiz bu olsun inşallah
diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuneee tamam ozaman ben de öyle kabulll edeyim bariiii ya zaten 2 ana 2 ara öğün olunca otomatikman az oldu da helvaa,böreeek,soğan halkalarıııı,mısııır,biraa derkennn oldu yine de ama olsunnn
![]()
öğlen yemeğinde körili tavu sote yağsız yeşil salata ve 1 dilimde çavdar ekmeği var :86:
canımcım kahvaltıda tahin pekmez yiyen arkadaşlarımız bile var,sayki onu tedin,1 sigara böreğide çeyek yufkanın yarısı kadardır ancak 1 dlm ekmek eder,yemeğin yanında yediğin soğan halkasıda fazla gelmedi çünkü yemeğin az olmuş,dengeelmiş bence sadece kızartma olması sakıncalı,mısırda yiyenler var yine burdada yağ miktarı önemli ama 2 su bardağı kadar mısırdan ne kadar yağ çıkarki,birada ödülün olsunnnnnnnn,bence hiç ama hiçç abartılı değil çünkü kırk yılda bir yaptığın ve yapacağın birşey,bu nedenle sıkıntı yok