60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olacak artık canım telafi edersin artık bu hafta.ayrıca hayırlı uğurlu olsun ablana allah tamamını erdirsin canım.sabah kahvaltısıda güzel afiyet olsun
evet canım bende telafi etmeyi düşünüyorum bu hafta. iyi dileklerin için de teşekkür ederim. bugün aradı gün alıyorlarmış :34:

[/B]
albüme foto ekledim kızlar bi zamanlar spor yaparken ben fotosu...
ortada topsuz olan benim...
bide şimdiki halimi eklerim ama evden burda foto yok hiç..

canım gayet güzel
boy kaçtı ve de orada kaç kilosun ?

farmasiciğim çook teşekkür ederim hayatım ! desteğin ve tavsiyelerin için. tavsiyelerini 11 kilo veren bir arkadaşım olarak çook ciddiye alacağımdan emin olabilirsin.
Ben zaten haftasonu kaçırdım diye kendimi üzmedim. neredeyse hemen her haftasonu kaçıyor ipin ucu az çok. hatta bu sefer epey kendimi tuttum bile diyebilirim. ablamın mutluluğu bana mutsuzluk olarak dönmicek inşalla. bugün çok hafif atlatıyorum zaten. sadece eşimle birtakım sorunlar yaşıyoruz bu moralimi çok bozuyor ama kendimi yemeğe vermedim şimdilik.
sabah yazmıştım kalan menülerimi de akşama bütün olarak yazarım :37:

rica ederim canım kayda değer birşey değil sadece 11 kilocuk:9:
kız demek 11 kilo vermesem kale bile almıyacaksın öyle mi :52::52::52:ilahi beni çok güldürdün :52::52:Allah da seni güldürsün canım işin espirisi bir yana herşey gönlünce olsun :16::70:

Son düzenleme:
ebruliciğim geldin nihayet nasılsın iyimisin canım. benden iyilik canım kilo vermem durduda sporda değişiklik yoluna gittim canım şimdilerde değişliklik o oldu.

ebruliciğim geldin nihayet nasılsın iyimisin canım. benden iyilik canım kilo vermem durduda sporda değişiklik yoluna gittim canım şimdilerde değişliklik o oldu.

ne yapıyorsun spor olarak..bende de diyete devam ama kilo kaybı yok olmadı yarın 2 hafta olacak sadece 500 gram,,sanırım sürekli diyet yapıp bıraktığım için denge sorunu yaşıyorum,,,iyi olr inşillih devam edicem..

günler baya bi uzadı arkadaşlar farkındamısınız bu saatte güneş batar karanlık olurdu.şimdi daha güneş batmadı bile ee artıkım yavaş yavaş ilkbahar sonra yaz geliyor bizimde kilolarımız gidiyor arkidişler :86:

ayy nihayet gelebildim şükür kocişimi nüfus cüzdanını verdim beni beklemiş yemek yememiş benmde daha öğle yemeği vaktim gelmemişti ama kıramadım birlik te yedik.ayıptr sölemesi
urfa yedim 1 porsiyon ucundan eşime verdim.kalanı 4 köfte kadardı yağlı deildi
yanında 1 bardak ayran
maydonoz
2-3 yemek kaşığı kadar bugur pilavı
3 çiğ köfte

ekmek yemedim. ara yapmadan öle yemeği yemiş oldum.(biraz da fazla oldu ama mecburen öle oldu akşama ekmek yemem artık)olsun bugünlkte böle olsun kocişimn hatrına.çıkmışken dolaştım hava çok güzeldi.yeni geldim.şimdide
1 kupa tarçınlı karabiberli karanfilli yeşil çay
4 kuru erik
2 kuru kayısı
yorulmuşum valla gez gez:1: geçmişi okuyayayım şimdide

günler baya bi uzadı arkadaşlar farkındamısınız bu saatte güneş batar karanlık olurdu.şimdi daha güneş batmadı bile ee artıkım yavaş yavaş ilkbahar sonra yaz geliyor bizimde kilolarımız gidiyor arkidişler :86:

kız bende şimcik onu düşünüyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:30:

ayy nihayet gelebildim şükür kocişimi nüfus cüzdanını verdim beni beklemiş yemek yememiş benmde daha öğle yemeği vaktim gelmemişti ama kıramadım birlik te yedik.ayıptr sölemesi
urfa yedim 1 porsiyon ucundan eşime verdim.kalanı 4 köfte kadardı yağlı deildi
yanında 1 bardak ayran
maydonoz
2-3 yemek kaşığı kadar bugur pilavı
3 çiğ köfte

ekmek yemedim. ara yapmadan öle yemeği yemiş oldum.(biraz da fazla oldu ama mecburen öle oldu akşama ekmek yemem artık)olsun bugünlkte böle olsun kocişimn hatrına.çıkmışken dolaştım hava çok güzeldi.yeni geldim.şimdide
1 kupa tarçınlı karabiberli karanfilli yeşil çay
4 kuru erik
2 kuru kayısı
yorulmuşum valla gez gez:1: geçmişi okuyayayım şimdide

hoşgeldin ve de afiyet olsun bence herşey çok şık olmuş
akşama dair planlar da yerinde canımcım .
kocalarımızın kalbi hatrı kırılacağına bizim diyetler kırılsın :9::9::7::7: ama şaka bir yana gerçekten herşey çok bilinçli bir şekilde yenilmiş içilmiş :nazar::nazar::nazar:
artık çıkmam lazım benim de

evet evet haklısın canım beyaz kıyafetler alıcam yaz için :86: elbisede alırım artıkın

kız bende şimcik onu düşünüyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:30:

mandalina yerkenmi düşündün :9: kız gündüzlerin uzadığını artıkım yavaş yavaş yaz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bol bol gezme piknik tatil tabi bu antalyanın sıcağında dışarda gezme pek olmaz zaten insan sıcaktan bayılır.

rica ederim canım kayda değer birşey değil sadece 11 kilocuk:9:
kız demek 11 kilo vermesem kale bile almıyacaksın öyle mi :52::52::52:ilahi beni çok güldürdün :52::52:Allah da seni güldürsün canım işin espirisi bir yana herşey gönlünce olsun :16::70:
ahaha olur mu canım 11 kilo verdin diye ciddiye alıyor değilim. buradaki herkesin tavsiyelerini akıl süzgecinden süzüp cebime atıyorum :52::52::52:
11 kilocuk demeeeee ben 11 kilo versem offff fıstık gibi olurdum. neyse eliptik bisiklet siparişimi verdim netten. bir kaç güne gelicek. o zaman sıkılaşma olayına da gireceym. şincilik kagnı hızında kilo veriyoruz bakarsınız işe yarar.ben spor salonuna giderken adam gibi kilo verememiştim o yüzden spora başlamak beni biraz kasıyor.gerçi adamlar iki saatlik setler veriyorlardı. iki ayda 2 kiloyu anca verebilmiştim çok moral bozucu oluyo öylede yaa :53::53::53:
bu arada bu topici çok sevdim ne kadar neşeli candan kıslarsınız siz yaaaaaaaaa :62::62::62:

Back
X