60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemeğimi yedimm geldimmm

3 çk şehriye çorbası(çok kötüydü içemedim)
3 köfte büyüklüğünde tavuk eti
200 ml ayran
1 dlm kepek ekmeği

yeşil mercimekli bulgur pilavıda vardı,ekmek yemek istediğim için almadım normalde bulgursa yiyorum ama yemek dağıtan arkadaş sizneden pilav yemiyosunz alerjiniz mi var diyor,pirinç pilavıda almıyosunuz diyo:60::60:Allahım ya 1000 kişinin içinden adam beni takip etmiş:60:

afiyet olsun canım ama doydunmu peki sen bu yediklerinle:26:

bende öğle menümü yazayım:
2 küçük kepçe mercimek çorbası
1 kaç çatal karışık salata
2 kaşık pirinç pilavı ( yemicektim ama dayanamadım :( )
iki kaşık yogurt
1 adet yufkalı kebap (içinde tavuk parçaları, patates ve havuç vardı)
yorumlarınız ?

bence normal canım salatayı bol ye bence

afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm,hügocuum sen bu ay kendini kilo vermiş hissediyormusun bakimmm

geçen ay hissediyorum dedim bir gram bilenem gitmemiş :1: meğer pilatesle toplanma olmuş ondan fark varmış. şimdi şu desem tersi çıkar :1: sonuca bakacağıız artık beraber. valla hastalık dönemi uzun sürdü falan filan doğru dürüst diyet yapamadım. vücudumun spora alıştığını ondan kilo veremediğimide geç anladım canım o yüzden kontrolde anlarız artık

[/B]
merhaba arkadaşlar, ben de yenı katıldım aranıza...63 kıloyum....zayıflamak ıstıyorum hem de cok...ınsallah hep beraber basarırız bunu...aranızda oldugum ıcın cok mutluyum...:34:

hoşgeldin ve de kolaylıklar diliyorum :16:

6 ay hiç su vermeden emzirdim canımcım,mayısta doğdu düşün,yazın sıcağında 1 damla su vermedim,susadıkça emzirdim:9:2 yaşını bitirdi emzirmeyikestim

bende emzireceğim allah nasip ederse canım. sütün yaramış belli topacıkmış. anne sütü kadar yarayan varmı bebişlere değilmi. çok taktir ettim seni ayrıca çok meraklı gördüm kendimi :1:

afiyet olsun canım menü şık olmuş

wawwwwwwwww ya hasta hanım sen kendine benden daha iyi bakıyorsun ya :34:
afiyet olsun çok güzel :16:
farmasicim çok sagol yaa çok iyi bakarım kendime ben. yoksa bu popo nasıl büyüycek :60::60::60::60:
evet yufkalı şey çok iyi bir seçim değildi ama işyerinde çok fazla iyi seçeneğim yok açıkçası. şimdi saat 16.00 gibi akşam yemeği olarak yanımda getirdiğim az yaglı brokoli,patates ve havuçtan oluşan yemeğimi yerim, ara olarak bir portakal, yatmadan öncede ya yeşil salata yada bir bardak süt olur :52::52:

öğlen menüsünden önce de ara ara 50o ml su içmiştim

öğlen menüm kızlar

1 kepçe şehriye çorbası ( hindi sulu havuç rendeli 8 yk geldi)
3 yk karnıbahr yemeği
3 yk yoğurt
afiyet olsun farmasi bişey sorcam hindi sulu çorba yapıyosun genelde sizin orda hindi çokmu satılıyo anlamadım yoksa tavuk suyunun tabletleri gibi tabletmi çıktı hindininde haberimmi yok .genelde hindi sulu oluyoda merak ettim:1::26:
bu iltifatı bekliyordum sadece :27:
ialhi sen famir yaaa:52::1::60:
selam kıslar ben geldim. pazara gittim sebze meyve aldım geldim kocişin pilavını yaptım. akşamada şöyle sarımsaklı naneli kekikli mis gibi köy kokan bir tarhana çorbası pişirdim yağsız :56:
benimde evde çok az kaldı meyve sabah anneme tlf açtım bugün bizim mahllenin pazarı meyve alırmısın dedim anneme alacak bugün inşallah.
merhaba arkadaşlar, ben de yenı katıldım aranıza...63 kıloyum....zayıflamak ıstıyorum hem de cok...ınsallah hep beraber basarırız bunu...aranızda oldugum ıcın cok mutluyum...:34:

hoşgeldin bocum yediklerini içtiklerini yaptığın spor varsa yaz buraya yardımcı oluruz canım sana.

afiyet olsun canım ama doydunmu peki sen bu yediklerinle:26:

valla nugicim:60:tıka basa doydum desem inanırmısın ekmeği zor yedim valla:26:niye böyle oldum bilmiyorum sanıırm ayran şişirdi biraz,şimdilik iyiyim,ara öğünd e2 mandalina 1 elmam var onu yerim eve gidene kadar acıkırsam

ayy çok sevindim bak gördünmü fırsatı bulmuşsun böyle zamanlar ayırmaya çalış herzaman yapamayabilirsin elbette üzülme sadece fırsat kolla spor için
spordan sorumlu topic bakanı hügocummmm.:23::23::23:
bende dün eliptik bisiklet satın aldım. yarın gelecek. bende şu an hastayım zaten anca iyileşirim. nasıl iyi yapmışmıyım bana da gaz ver hadi hadiiiiiiiii :52::52::52:

valla nugicim:60:tıka basa doydum desem inanırmısın ekmeği zor yedim valla:26:niye böyle oldum bilmiyorum sanıırm ayran şişirdi biraz,şimdilik iyiyim,ara öğünd e2 mandalina 1 elmam var onu yerim eve gidene kadar acıkırsam

anladım canım valla ben doymazdım herhal bencede seni ayran şişirmiştir:1:

afiyet olsun farmasi bişey sorcam hindi sulu çorba yapıyosun genelde sizin orda hindi çokmu satılıyo anlamadım yoksa tavuk suyunun tabletleri gibi tabletmi çıktı hindininde haberimmi yok .genelde hindi sulu oluyoda merak ettim:1::26:

ialhi sen famir yaaa:52::1::60:

benimde evde çok az kaldı meyve sabah anneme tlf açtım bugün bizim mahllenin pazarı meyve alırmısın dedim anneme alacak bugün inşallah.

hoşgeldin bocum yediklerini içtiklerini yaptığın spor varsa yaz buraya yardımcı oluruz canım sana.

farmasiye bende soracaktım bunu ne zmandır,ben et suyunu ve tavuk suyunu kendim hazırlıyorum pet bardaklara koyut et tanesiyle buzluğa koyuyorum suyunu,yemeklere 1 tane koyuyorum,tabletler çok zarralı çünkü,tadı da kötü:63:

bence normal canım salatayı bol ye bence
yorumun için teşekkürler canım evet normal şartlarda kocaman bir kase dolusu salata yerdim ama hastalıgımdan mıdır nedir bugun zorlasamda yiyemedim yoksa salata delisiyimmmmm:52::52:

spordan sorumlu topic bakanı hügocummmm.:23::23::23:
bende dün eliptik bisiklet satın aldım. yarın gelecek. bende şu an hastayım zaten anca iyileşirim. nasıl iyi yapmışmıyım bana da gaz ver hadi hadiiiiiiiii :52::52::52:

hugocukkkkkk yarın sana geliyoruz kızlarla evdemisin şekerim hayırlı uğurlu olsuna tebrik edicez seni:1::52::9::60:

selam kıslar ben geldim. pazara gittim sebze meyve aldım geldim kocişin pilavını yaptım. akşamada şöyle sarımsaklı naneli kekikli mis gibi köy kokan bir tarhana çorbası pişirdim yağsız :56:

ohhhh missss afiyet olsun hugocukcuuum ben çok seviyorum yaa tarhanayı geçen hafta her gün enrdeyse 1 kepçe içtimöğünlerde bu hafta yapmıycam:56:

Canım hoşgeldin hepberaber öyle güzel gidiyor ki kilocuklarrrr çok şükürrr:16:seninkiler de gider inşallah hep bizimle ol:16:

kız neruda cadıssıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:84:

efeeeeeeem:1::1::1:

ahanda cadı kız yine gittti,Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:59:
yoooo gitmedimmm burdaaaayıııım:1::1:

farmasicim çok sagol yaa çok iyi bakarım kendime ben. yoksa bu popo nasıl büyüycek :60::60::60::60:
evet yufkalı şey çok iyi bir seçim değildi ama işyerinde çok fazla iyi seçeneğim yok açıkçası. şimdi saat 16.00 gibi akşam yemeği olarak yanımda getirdiğim az yaglı brokoli,patates ve havuçtan oluşan yemeğimi yerim, ara olarak bir portakal, yatmadan öncede ya yeşil salata yada bir bardak süt olur :52::52:

ohhh tam denge afiyet olsun çok güzel canım benim:16:

değerli bilgi için çok teşekkürler bitanem ayyyyy hocahanım evet ya hocahanım diye hitap etmek daha güzel değil mi ? :16::16: canım meslektaşım benim:16::13::70:
rica ederim cnm
evet çok güzel cnm mesleğimi hatrlatıosun bana saol:16:

yemeğimi yedimm geldimmm

3 çk şehriye çorbası(çok kötüydü içemedim)
3 köfte büyüklüğünde tavuk eti
200 ml ayran
1 dlm kepek ekmeği

yeşil mercimekli bulgur pilavıda vardı,ekmek yemek istediğim için almadım normalde bulgursa yiyorum ama yemek dağıtan arkadaş sizneden pilav yemiyosunz alerjiniz mi var diyor,pirinç pilavıda almıyosunuz diyo:60::60:Allahım ya 1000 kişinin içinden adam beni takip etmiş:60:
afiyet olsun bebeişimmmm
adamın önünde salınsaydın bak sence neden die:60::60:gerçi geri kalan fazlalıklarıda verde öle salın deeeeerrmişimm:9:

bende öğle menümü yazayım:
2 küçük kepçe mercimek çorbası
1 kaç çatal karışık salata
2 kaşık pirinç pilavı ( yemicektim ama dayanamadım :( )
iki kaşık yogurt
1 adet yufkalı kebap (içinde tavuk parçaları, patates ve havuç vardı)
yorumlarınız ?
pilav olmasaymış daha iyi olurmuş akşama dengelersn artık.canın çekmiş yemişsin olsun.afiyet olsun:34:

öğlen menüsünden önce de ara ara 50o ml su içmiştim

öğlen menüm kızlar

1 kepçe şehriye çorbası ( hindi sulu havuç rendeli 8 yk geldi)
3 yk karnıbahr yemeği
3 yk yoğurt
afiyet olsun canımm
hoşgeldnn bize katıl kilolarından kurtul:34:
ara öğünde 1 madensuyu 5 badem 1 kuru incir olcek,
akşam yemeğinde 1 kepçe tarhana çorbası 6 kaşık pırasa yemeği yeşilsalata yarım su bardağı yoğurt bir dilim çavdar ekmeği 3 kaşık bulgur olcek
afiyet olsun hugocuğum sağlık kokuor menülerin sağlıkkkk:34:
geçen ay hissediyorum dedim bir gram bilenem gitmemiş :1: meğer pilatesle toplanma olmuş ondan fark varmış. şimdi şu desem tersi çıkar :1: sonuca bakacağıız artık beraber. valla hastalık dönemi uzun sürdü falan filan doğru dürüst diyet yapamadım. vücudumun spora alıştığını ondan kilo veremediğimide geç anladım canım o yüzden kontrolde anlarız artık

olsun canım sağlığız yernde olsunda kilo verilir ama sağlık daha öenmlii:nazar:

Back
X