60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa topiciğimizin diyetisyeni gelmiş. gostcum nasılsın özlettin

teşekkür ederimm hoşbuldumm:16: Benim denizci geldi malum onunla koşturup duruyorum :69: 7 aydır denizlerde e biraz hasret giderim demi:58:
bir kaç kere baktım topiğe ama sen yoktun:31: nasılsın???

Son düzenleme:
Aaaa dimiiii çekelim ayrın inşallah:16::13::nazar: boz kafanı gel canımın içi yer var yatak var aşkolsunnn ne demekkkkk:16:

:1::1:evet napıyım hatta akşam da yiyicem aynısını napıyım bitmiyo 5yk 2yk yemek mi biter aa akşama ıspnaka da yapıcam azcık çeşit olsun değişiklik olsun:1::1:

Eveeeeeeeet senin yüzünden hatrılatmıyosunnnn bi hoppidi hoppidi oynarım da zıplarımmm hiç bana ilgi yok:82::82::82::63::63:

şaka yapıyorum kız her menünde en az 2 eçşit yemek gördüğümden şaşırdım biraz o kadarcık:1:evetttttt çekin bana da yollayın nooolurrrr,neruda isimli dosyama kopyalarım haftasonları bakarım hasret gideririm:43::43::43::9:

aminnn canım benim

inşşş kavuşursunuz:42: ama üzülmeyin üzmeyin kendizi lütfen bakın beterin beteri var ben bir denizci sözlüsüyüm, benim gibi evli nice bayan var 6 aydan önce göremiyorlar eşlerini:59: inşş sizde tez zamanda hiç ayrılmamacasına kavuşursunuz napalım işte hayat şartları allah herşeyin hayırlısını versin:71:

Son düzenleme:
şaka yapıyorum kız her menünde en az 2 eçşit yemek gördüğümden şaşırdım biraz o kadarcık:1:evetttttt çekin bana da yollayın nooolurrrr,neruda isimli dosyama kopyalarım haftasonları bakarım hasret gideririm:43::43::43::9:

canım benimmmm:16::16:yerim ben seniiiii ya keşke gelebilsen pijama partisi yapardık bende:60::60::60:söz sana mustafa ceceli açarım:60::60::60:

yaa hugocum geçen bir köfte muhabbeti yapmıştık ya hala aklımda ya unutamadım gerçekleştirelimmm:56:

amaaaaaaaan ben öğleyemeğimi yazmamışımkimsede de demiyoo (famiiiiiiiiiiiiiir:37::37:)

5yk kabak yemeği

2yk sebzeli bulgur pilavı

1 kase yoğurt

3 tane köy biberi
afiyet olsun bebişimmmm.kabağı bitrdim ben sende bitir gariiiiii
:34:
yaaaaaaaaaaaaaaa demek buluşcaksınızzz:59:fotolarınız yollayın bana da:61:merak ediyorum amaaaa,bak kafamı bozayın bende gelirim haaa:49:

ayyyy evet geeeellll snde gell.bi hafta sonu atla gel uçağa kızınıda getr de iyice bi sıkıştrayımmmmmmmm:56:

5 tane kaju yedim.
kocişe tatlı yaptım.bide sebzeli pilav yapıyım.aannaaaaam bugün mutfaktan çıkamadım beeeeaaa:59::44::44:evi süpüreyim birde yetştrrsem silcem bide.

ayyyy evet geeeellll snde gell.bi hafta sonu atla gel uçağa kızınıda getr de iyice bi sıkıştrayımmmmmmmm:56:

5 tane kaju yedim.
kocişe tatlı yaptım.bide sebzeli pilav yapıyım.aannaaaaam bugün mutfaktan çıkamadım beeeeaaa:59::44::44:evi süpüreyim birde yetştrrsem silcem bide.

heeeeeeeeeee yawww ben kızı unuttum bu durumda siz gelin benim çoluğum çocuğum var nası gelim ayol,siz gelin ben sizi misafir edeyim olmamı hacı ya:86:

5 tane kaju yedim.

afiyet olsun cicim ve de kolay gelsin ben de ıspanak yapmaya gidiyorum şuan o arada bir portakal yerim ara öğün sonra kargooo sonra sporrrrrrrr:10::10::10::16::13::nazar:

heeeeeeeeeee yawww ben kızı unuttum bu durumda siz gelin benim çoluğum çocuğum var nası gelim ayol,siz gelin ben sizi misafir edeyim olmamı hacı ya:86:

kızı mı unutuuuuuuuuun:60::60::60:Alah seni kahretmesinnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37::37::37: olurolur nezamandır daankarayı görmedimçokk severim ay gelsek ya ne güzel olurrr

Son düzenleme:
inşşş kavuşursunuz:42: ama üzülmeyin üzmeyin kendizi lütfen bakın beterin beteri var ben bir denizci sözlüsüyüm, benim gibi evli nice bayan var 6 aydan önce göremiyorlar eşlerini:59: inşş sizde tez zamanda hiç ayrılmamacasına kavuşursunuz napalım işte hayat şartları allah herşeyin hayırlısını versin:71:
evet yaa benimde bir ablam bir de arkadaşım var eşleri denizci. bi açılıyorlar altı yedi ay sonra dönüyorlar sizin ki daha zor. ben bir kaç gün göremiyorum sadece ama yine de kocası her akşam gelen kadınlara bazen imrenmiyor değilim.sanırım hastalıktan duygusallaştım,bir de ailemde uzakta yapayalnızım.bazende amaan böyle ii evde her gün yere atılan çoraplar iç çamaşırları vs yok yemek bulaşık yok diyorum.:52::52::52::52::52:
allah size sabır versin kardeş:69::69:

afiyet olsun cicim ve de kolay gelsin ben de ıspanak yapmaya gidiyorum şuan o arada bir portakal yerim ara öğün sonra kargooo sonra sporrrrrrrr:10::10::10::16::13::nazar:
sakıncası yoksa neyi kargoya veriyorsun ? daha öncede yazmıştın kargo diye :69::69:

teşekkür ederimm hoşbuldumm:16: Benim denizci geldi malum onunla koşturup duruyorum :69: 7 aydır denizlerde e biraz hasret giderim demi:58:
bir kaç kere baktım topiğe ama sen yoktun:31: nasılsın???

iyiym canım. bol bol hasret gider canım. sporda değişiklik dedimya bugün onu yaptım canım epey zorladı valla. sırt çantama 6 kilo dumbell koydum 50 dakika tempolu yürüdüm. pilates yaptım ama egzersiz değildi streçti kasları uzatmak için. valla şuanda bayağı yorgunluk çöktü canım. bugün farklıydı yani.

kızı mı unutuuuuuuuuun:60::60::60:Alah seni kahretmesinnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37::37::37: olurolur nezamandır daankarayı görmedimçokk severim ay gelsek ya ne güzel olurrr

bir gün bir yerlerde buluşup,sizlerle birlikte olmak isterim vallahi,nasip bu işler belli olmaz,aantepte 4 yıl kaldım çok arkadaşım var görüştüğüm belki antebe yolum düşer görüürm sende orda olmuş olursun yada görev icabı istanbulaa yolum düşer,hayırlııs bakalım:16:

yaa hugocum geçen bir köfte muhabbeti yapmıştık ya hala aklımda ya unutamadım gerçekleştirelimmm:56:

ayın 22 sinde diyetisyen kontrolu var. hastalıktı falan diyeti bu ay tam yapamadım. spora vücudumun alıştığınıda geç anladım eğer bu ayda kilo veremedimse diyetisyen oyar beni. ayın 22 sinden sonra yapalım valla benimde canım çekti. içli köftemi yapcaz yoksa dürümmü yapalım. içli köftenin fırınlaması veya haşlaması güzel oluyo iç malzemesinede az yağ koyuyorum çok tok tutuyo çok seviyorum :56:

gostcum aç değilim şuan ama sanki yemek yemeye ihtiyacım var gibi geliyo gücüm azaldı sanki yemek yesem geçecek gibi sence bu normalmi. değişiklik yaptımya normalmi. akşam emeğini yediğim zaman geçer zaten ama öyle hissediyorum şuan

gidelim valla eşimn kardeşi orda.eşimde orda okudu.ankarayı da iyi bilr gezeriz fambığıda alıp:16:
bir gün bir yerlerde buluşup,sizlerle birlikte olmak isterim vallahi,nasip bu işler belli olmaz,aantepte 4 yıl kaldım çok arkadaşım var görüştüğüm belki antebe yolum düşer görüürm sende orda olmuş olursun yada görev icabı istanbulaa yolum düşer,hayırlııs bakalım:16:

ayy keşke ya bende inanın çok isterim sizlerle hepinzle görüşmek tanışmak hele seni yemek ısırmak fln sitiorum ayrıcaaaaaaa:37::37::37::37::37:yada ben konyaya taşınayımda konyaya gel hızlı trende yapıldı haziranda başlıo inş.valla süper oluurrr:10::10:

Canımmm inşallah neden olmasın:16::13::nazar:topraaaaaaaaaaaaaaam:60::60:

bizim kız kargoda çalışıyor,evrak götürüp getiriyor evlere:60::60::60::60::60::60::60:arada bir de kargo grubunda solistlik yapıyor:24:iş gücü kargo cozuttu kafayı idare et işte:52:

dalga geççç hemen dalga geççççç işin gücün gevezelikkkk:60::60::60:

Back
X