Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa topiciğimizin diyetisyeni gelmiş. gostcum nasılsın özlettin
Aaaa dimiiii çekelim ayrın inşallah:13:
boz kafanı gel canımın içi yer var yatak var aşkolsunnn ne demekkkkk
evet napıyım hatta akşam da yiyicem aynısını napıyım bitmiyo 5yk 2yk yemek mi biter aa akşama ıspnaka da yapıcam azcık çeşit olsun değişiklik olsun
Eveeeeeeeet senin yüzünden hatrılatmıyosunnnn bi hoppidi hoppidi oynarım da zıplarımmm hiç bana ilgi yok:82::82::82:![]()
aminnn canım benimtez zamanda kavuşursunuz inşallah canım
aminnn canım benim
şaka yapıyorum kız her menünde en az 2 eçşit yemek gördüğümden şaşırdım biraz o kadarcıkevetttttt çekin bana da yollayın nooolurrrr,neruda isimli dosyama kopyalarım haftasonları bakarım hasret gideririm
![]()
afiyet olsun bebişimmmm.kabağı bitrdim ben sende bitir gariiiiiiamaaaaaaaan ben öğleyemeğimi yazmamışımkimsede de demiyoo (famiiiiiiiiiiiiiir)
5yk kabak yemeği
2yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 tane köy biberi
yaaaaaaaaaaaaaaa demek buluşcaksınızzzfotolarınız yollayın bana da
merak ediyorum amaaaa,bak kafamı bozayın bende gelirim haaa
![]()
afiyet olsun bebişimmmm.kabağı bitrdim ben sende bitir gariiiiii
ayyyy evet geeeellll snde gell.bi hafta sonu atla gel uçağa kızınıda getr de iyice bi sıkıştrayımmmmmmmm
5 tane kaju yedim.
kocişe tatlı yaptım.bide sebzeli pilav yapıyım.aannaaaaam bugün mutfaktan çıkamadım beeeeaaa:44::44:evi süpüreyim birde yetştrrsem silcem bide.
afiyet olsun bebişimmmm.kabağı bitrdim ben sende bitir gariiiiii
ayyyy evet geeeellll snde gell.bi hafta sonu atla gel uçağa kızınıda getr de iyice bi sıkıştrayımmmmmmmm
5 tane kaju yedim.
kocişe tatlı yaptım.bide sebzeli pilav yapıyım.aannaaaaam bugün mutfaktan çıkamadım beeeeaaa:44::44:evi süpüreyim birde yetştrrsem silcem bide.
heeeeeeeeeee yawww ben kızı unuttum bu durumda siz gelin benim çoluğum çocuğum var nası gelim ayol,siz gelin ben sizi misafir edeyim olmamı hacı ya:86:
evet yaa benimde bir ablam bir de arkadaşım var eşleri denizci. bi açılıyorlar altı yedi ay sonra dönüyorlar sizin ki daha zor. ben bir kaç gün göremiyorum sadece ama yine de kocası her akşam gelen kadınlara bazen imrenmiyor değilim.sanırım hastalıktan duygusallaştım,bir de ailemde uzakta yapayalnızım.bazende amaan böyle ii evde her gün yere atılan çoraplar iç çamaşırları vs yok yemek bulaşık yok diyorum.inşşş kavuşursunuzama üzülmeyin üzmeyin kendizi lütfen bakın beterin beteri var ben bir denizci sözlüsüyüm, benim gibi evli nice bayan var 6 aydan önce göremiyorlar eşlerini
inşş sizde tez zamanda hiç ayrılmamacasına kavuşursunuz napalım işte hayat şartları allah herşeyin hayırlısını versin
![]()
sakıncası yoksa neyi kargoya veriyorsun ? daha öncede yazmıştın kargo diyeafiyet olsun cicim ve de kolay gelsin ben de ıspanak yapmaya gidiyorum şuan o arada bir portakal yerim ara öğün sonra kargooo sonra sporrrrrrrr:13:
![]()
teşekkür ederimm hoşbuldummBenim denizci geldi malum onunla koşturup duruyorum
7 aydır denizlerde e biraz hasret giderim demi
bir kaç kere baktım topiğe ama sen yoktunnasılsın???
kızı mı unutuuuuuuuuunAlah seni kahretmesinnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olurolur nezamandır daankarayı görmedimçokk severim ay gelsek ya ne güzel olurrr
sakıncası yoksa neyi kargoya veriyorsun ? daha öncede yazmıştın kargo diye![]()
yaa hugocum geçen bir köfte muhabbeti yapmıştık ya hala aklımda ya unutamadım gerçekleştirelimmm![]()
gidelim valla eşimn kardeşi orda.eşimde orda okudu.ankarayı da iyi bilr gezeriz fambığıda alıpkızı mı unutuuuuuuuuunAlah seni kahretmesinnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olurolur nezamandır daankarayı görmedimçokk severim ay gelsek ya ne güzel olurrr
bir gün bir yerlerde buluşup,sizlerle birlikte olmak isterim vallahi,nasip bu işler belli olmaz,aantepte 4 yıl kaldım çok arkadaşım var görüştüğüm belki antebe yolum düşer görüürm sende orda olmuş olursun yada görev icabı istanbulaa yolum düşer,hayırlııs bakalım![]()
bir gün bir yerlerde buluşup,sizlerle birlikte olmak isterim vallahi,nasip bu işler belli olmaz,aantepte 4 yıl kaldım çok arkadaşım var görüştüğüm belki antebe yolum düşer görüürm sende orda olmuş olursun yada görev icabı istanbulaa yolum düşer,hayırlııs bakalım![]()
bizim kız kargoda çalışıyor,evrak götürüp getiriyor evlerearada bir de kargo grubunda solistlik yapıyor
iş gücü kargo cozuttu kafayı idare et işte
![]()