60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeniden merhaba kızlar

sabah ve öğlen kahvaltımı yazayım :42:

1 dilim kepek ekmek
1 tk bal
1 kk keçi peyniri
1 kk kaşar peyniri
5 zeytin
tavada sosisli yumurta ( 1 yumurta 5 dilim sosis)
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çok açık şekersiz çay:16:

afiyet istiyorum,bende böyle bir kahvaltı istiyorum,mmmmmmmmm acıktım valla:56:2. mandalinamaı yiyeyim bari bende

yeniden merhaba kızlar

sabah ve öğlen kahvaltımı yazayım :42:

1 dilim kepek ekmek
1 tk bal
1 kk keçi peyniri
1 kk kaşar peyniri
5 zeytin
tavada sosisli yumurta ( 1 yumurta 5 dilim sosis)
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çok açık şekersiz çay:16:
afiyet olsun farmasicim tam benlik bir kahvaltıı:nazar:

süper bir kahvaltı ile yine karşınızda kalonchelnliiiiiiiiiiiiiiiiiii:9:afiyet olsunnnnnnnnn:16:
saol bebişiiiiim ....sende altı üstü 1 tk tatlı yemişsin nolmuş sanki hergün yemiosan ya olur arada öleee.bende dün akşam yemeğinde eşime yaptğım tatlıdan aldım 1 tk.hem benmkinn altı helvalıydı:26:
bide çayın yanında
1 kuru erik 2 badem 3 fındık yedim.nç nç nç nç akşam akşam yenrmi onlar hiçççç:18::18::17::17:ama yedim:26::37:

Günaydınn:) bana göre süper ama yorum yapılmayacak kadar sıkıcı menülerim var benim mesela;
sabah kalhvaltısında sınırsız ve şekersiz çay ile kelogs

evet bu sabah tartıldım tam 1 ay oldu bugün diyete başlayalı,66,6 çıktım.Çokkk mutluyum ve aynen yola devam üstelik bu yaşantıya alıştım bile:))
afiyet olsun canımm tenrk ederim ayrıca ama kahvaltını renklendir bence kellogs a çok takılma derim ben.:34:
Günaydın herkese,
Az önce kahvaltı yapabildim, geç uyandım.

Farmasi, çok yakışmış pantalonların maşallah.

Kahvaltım;
1,5 bardak yağlı süt
1/2 ev yapımı poğaça
6 zeytin
1/2 kk peynir
küçük parça kek 1,5 kk kadardır yine de

Neonita tebrikler bayağı kilo vermişsin.

Famir, 2 tk sütlü tatlı yemişsin sadece :) Öyle üzüldüğünü görünce ben de ne kadar ne yedi acaba demiştim.

Ben o kadar yediklerimi yazmıyorum bile :)

afiyet olsun canım.inş benmde bebğim olduğu zman senn gibi kilo verebilirim .çok güzel gidiosun maşallaahh:nazar:

pilatesi yaptık kızlarrr.valla süper ötesiydi.leslie yi aratmadı karın bacaklar kalçalar çok güzel çalıştı .çok mutlu oluorum böle güzel çalışınca...:10::10::10:

canım benim 6 kilo ile yürümek kolay degil haklısın yorar insanı....orda spor altleri var yürüyüş bandı var...kaç dk binmemi tavsiye edersin ne tavsiye edersin...cumartes pazar evimdeyim canım...ancak işlerimi yaparım akşamları haftada üç gün gidicem..hafta içide yürüyerek eve gidicem 40 dk yaklaşık..bu arada spora gideceğim akşamlar 40 dk evle iş---30 dk evle spor salonu...bunlar hafife alınacak değil

canım yürüyerek 40 dakika gitmek çok iyi. aslında o yüzden yağ yakacaksın. düzenli yürüdüğün haftalar bence eksta koşu bandına ihtiyacın olmaz daha ziyade egzersizler iyi gelir canım. oradaki hocalarada yürüdüğünü söyle canım onlarda ona göre ayarlasınlar. yürüdüğün için eğer pilates yaptırıyorlarsa sadece pilates olur aslında tüm vücudunu çalıştıryo. ama yoksada egzersizler çok iyi gelir canım. yanlız bişey soracağım canım yere uzanıp yattığında yüzyukarı yattığında kaburga kemiklerin çıkıyomu belli oluyomu. bunu şunun için soruyorum canım kaburgalar açık olduğunda karın çalışırken yeterli verim alınmıyo karına çok yük binmiyo bu yüzden kaburgaları kapatmak lazım karına yük bindirmek için. bianda kapanmaz ama düzenli egzersizlerini yapınca kaburgalar kapanıyo. ebru şallı hergün kaburgaları nasıl kapatacağını egzersizle gösteriyor. üstelik çok kolay eğer internetten ebru şallının pilates videasuna bakarsan ilk baş pilatese başlarken gösteriyor canım. bunu hergün yaparsan kaburgan kapanır daha ince gösteriyor açık kaburga kilolu gösteriyor.

ara öğünde bir çay bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi içtim. kuru incir yemeği unuttum şimdi yiyeceğim. pilateside yaptım. bayağı açılmışım bugün daha kolay kaldırdım bacaklarımı

afiyet olsun farmasicim tam benlik bir kahvaltıı:nazar:

saol bebişiiiiim ....sende altı üstü 1 tk tatlı yemişsin nolmuş sanki hergün yemiosan ya olur arada öleee.bende dün akşam yemeğinde eşime yaptğım tatlıdan aldım 1 tk.hem benmkinn altı helvalıydı:26:
bide çayın yanında
1 kuru erik 2 badem 3 fındık yedim.nç nç nç nç akşam akşam yenrmi onlar hiçççç:18::18::17::17:ama yedim:26::37:

afiyet olsun canımm tenrk ederim ayrıca ama kahvaltını renklendir bence kellogs a çok takılma derim ben.:34:

afiyet olsun canım.inş benmde bebğim olduğu zman senn gibi kilo verebilirim .çok güzel gidiosun maşallaahh:nazar:

pilatesi yaptık kızlarrr.valla süper ötesiydi.leslie yi aratmadı karın bacaklar kalçalar çok güzel çalıştı .çok mutlu oluorum böle güzel çalışınca...:10::10::10:

akşam yediğim için canım sıkıldı sadece yoksa tatlıyı tamamen kesmek istemiyorum zaten ben,ara ara yerim böyle,hem 5 kilo verdim dimi artık esmer undan hamurişi yapıp yerim belki bu hafta sonu, az yoğururum fazlasını buzluğu atarım 1 tanecik poğaça yerim bu hafta sonu küçük olanından inşallah,hayalime bak yaaaaaaaaaaaa:60:

öğlen yemeğinde körili tavuk sote yaptım biberli soğanlı. yanına yeşilsalata yağsız fesleğenli ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşama nohut yapıcam kendime

bugun aksam yemeyım bıraz gec kaldım herhalde :)

1 kase çorba
2 yk makarna
salata

bıde aksamdan sonra ıkı saate bı nelerı onerırsınız aparatif olarak :56:

Canım hergün yedikç edüzenli yazmaya çalış kahvaltı öğle ara akşam ne varsa herşeyi yaz ki güzelce yorum yapalım öneri getirelim

Aralarda mesela 1 meyve 2yk yoğurt ya da 3-4 fındık badem 2 kuru kayısı ya da 1 kahve fincanı beyaz leblebi yanında 1 meyve gibi şeyler yiyebilirsin en sağlıkları ve aklıma gelenler bunlar

günaydın canlarımmmm hepinize mutlu saglıklı pırıl pırıl bir gün diliyorum.
bugün daha iyiyim sanki ama hala bir halsizlik var. kalktım ve kahvaltımı hazırladım şimdi bitirmek üzereyim çayımı içiyorum. işteee menüm :
4 cherry domates
3 adet zeytin bir parça zeytin ezmesi
1.5 dilim tam bugday ekmegi
bir k kutusundan irice yagsız peynir
1 kupa şekersiz çay
1 bebek salatalık bir tutam maydonoz.
tombul arkadaşınızdan hepinize muah muah öpücükleeeeer:52::52::52:

Canımmm harika bir kahvaltııı afiyet olsun inşallah daha iyisindir bugün:16: buarada işim kendi işim evet şuanda da kendi sitemi yapmakla meşgulum yakında oradan da satışlara başlıycam inşallah yani çook paralar kazanmıyorumama evde boş boş oturmaktan iyidir ve bir gelir işte çokşükür:16::nazar:

günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmm,uamrım iyiisnizdir,
akşam eve gider gitmezbulaşılları yerleştirdim ,bu arada 2 tk kaşığı kadar yine sütlü tatlı yedimoffffffff eşimin yaptığı tatlı bir tepsi yapmış bende yemeyince bitmek bilmedi bi türlü .
kızma yemek yedirdim,eşim ve kızım evdeler ya 15 tatil dolayısıyla evde adım atacak yer kalmamıştı:61:etrafı toparladım yerleri süpürdüm kızmda bana yardım etti odasındaki oyncakları toparladı:16:sonra yemeğimi yedim,5 yk kadar pirinçli ıspanak yemeği yedim.bu hafta akşamalrı normal besleniyorum haftaya yine eski sistem devam edicem yani salata,yoğurt,meyve gibi.Ardından 50 dk yürüdüm,6.0 temposunda.duş aldım kzımla oynadım 1 saat kadar ,15 adette sarı ve beyaz leblebi karışımı yedim ,sonra 10.30da yattım nihayettttt
hiç uykumu alamadım ama 2 defa kızımın yanına gittim uyanmıştı,yanıma gel dedi,onun minik yatağında iki büklüm yattım:59:
sabah kahvaltımı da azayım
1,5 dlm kepek ekmeği
3 zeytin
1 tk kadar peynir

Oyyyyyyy hamarat cicim benim ellerine sağlıkkkkkk:65: 2tk bi şey değil ama hergün hergün 2tk olmaz şımarmaaaaaaaa en büyük tehlike kilo veriyorum diye kaçamakları abartmaktır sen yolun başında al önlemini tatlım bak maşallah süper gidiyosun o yorgunluğa spor da yapılmış tebrik ediyorum seni canımın içi:16::13::10::8::nazar:

Farmasi süpersin canımın içi özellikle koyu renk olan kot süper durmuş bacaklar falan incecik çok beğendim çok ilginç kot seni daha ince göstermiş genelde kumaş ince gösterir kot sende süper durmuş darısı hepimizin başına inşallahhhhh azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz sabır-inanç azim işte budur:65::nazar::nazar::13::16::nazar:

benim şımarıklığım kilo olaark geri geliyorr,pek şımarmıyım,kız siz beni şımarık mı buluyonuz yoksammmmmmmmmmmm:27::27:beni görseniz var ya ne kadar ağır başlı kadın dersiniz,herkes öyle diyor çünkü,pek bir hanımım pek:52::52:

:60::60::60::60::60::60:sen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii noluyo peki burda içindeki fambık mı ortaya çıkıyo bastırılmış duygular bir yerde patlar tabiiiii:60::60::60:

Günaydınn:) bana göre süper ama yorum yapılmayacak kadar sıkıcı menülerim var benim mesela;

evet bu sabah tartıldım tam 1 ay oldu bugün diyete başlayalı,66,6 çıktım.Çokkk mutluyum ve aynen yola devam üstelik bu yaşantıya alıştım bile:))

:62::62::62::62::64::64::64::65::65::66::66::66::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::8::8::10::13::13::16::16::nazar::nazar: canım süpersin tebrik ediyorummmm inşallah da böyle devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimiz de istediğimiz kilolara sağlıkla ulaşalım inşallah hep beraberrrr:nazar::nazar::nazar::13::13::65::65::66::16::16:

günaydın kızlarrrrr
kahvaltımmmmm:56::56::56::56::56:
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 yumrta havuç yeşil biber taze soğanlı 1/2 tk yağ ile omlet
3 yeşil zeytn,1 siyah zeytn
1 /2 tk acı sos
1/2 kk kyun peyniri
1/2 kk tulum peyniri
2 tk yoğurt
2 kuru kayısı

geçmişe göz atıp pilatesi bekliiiiiciiiimm.maxiplusssss var bugün pilatess teeee:8::8::8::10::10:

Oyy oyy ooooooy nefis nefisssss zengin lezzzetli ve sağlıklı bir kahvaltı dahaaaaaaaa afiyet olsun çiçeeeeeeeeeeeeem:nazar::nazar::13::16:
Günaydın herkese,
Az önce kahvaltı yapabildim, geç uyandım.

Farmasi, çok yakışmış pantalonların maşallah.

Kahvaltım;
1,5 bardak yağlı süt
1/2 ev yapımı poğaça
6 zeytin
1/2 kk peynir
küçük parça kek 1,5 kk kadardır yine de

Neonita tebrikler bayağı kilo vermişsin.

Famir, 2 tk sütlü tatlı yemişsin sadece :) Öyle üzüldüğünü görünce ben de ne kadar ne yedi acaba demiştim.

Ben o kadar yediklerimi yazmıyorum bile :)

prıenecim nasılsın canım valla özledim seni çok görüşemiyoruz bu aralar afiyet olsun kahvaltın da çok kararında bence her şey var ama dengeliii:nazar::16::13: biraz karbonhidrat ağırlıklı ama sana bişey diyemiyorum emziriyosun diye tambilemiyorum o konuları:1:

kilo kartımı değiştirme konusunda bana yardımcı olacak bir hayırsever var mı acaba?:16:

ben oluruuuuuuuuuuuuuuuum yaz boy kaç ve kaç olmuştun 66.6 mı yaz ben yaparım

akşam yediğim için canım sıkıldı sadece yoksa tatlıyı tamamen kesmek istemiyorum zaten ben,ara ara yerim böyle,hem 5 kilo verdim dimi artık esmer undan hamurişi yapıp yerim belki bu hafta sonu, az yoğururum fazlasını buzluğu atarım 1 tanecik poğaça yerim bu hafta sonu küçük olanından inşallah,hayalime bak yaaaaaaaaaaaa:60:

elbette 5 k,lo verdin azmı yani. ödüllendir kendini hafta sonu esmer undan poğaçacık yap ye canım. arada değişiklik motive olur yeterki sporunu bırakma gerisini bekle olacak zamanla

canım yürüyerek 40 dakika gitmek çok iyi. aslında o yüzden yağ yakacaksın. düzenli yürüdüğün haftalar bence eksta koşu bandına ihtiyacın olmaz daha ziyade egzersizler iyi gelir canım. oradaki hocalarada yürüdüğünü söyle canım onlarda ona göre ayarlasınlar. yürüdüğün için eğer pilates yaptırıyorlarsa sadece pilates olur aslında tüm vücudunu çalıştıryo. ama yoksada egzersizler çok iyi gelir canım. yanlız bişey soracağım canım yere uzanıp yattığında yüzyukarı yattığında kaburga kemiklerin çıkıyomu belli oluyomu. bunu şunun için soruyorum canım kaburgalar açık olduğunda karın çalışırken yeterli verim alınmıyo karına çok yük binmiyo bu yüzden kaburgaları kapatmak lazım karına yük bindirmek için. bianda kapanmaz ama düzenli egzersizlerini yapınca kaburgalar kapanıyo. ebru şallı hergün kaburgaları nasıl kapatacağını egzersizle gösteriyor. üstelik çok kolay eğer internetten ebru şallının pilates videasuna bakarsan ilk baş pilatese başlarken gösteriyor canım. bunu hergün yaparsan kaburgan kapanır daha ince gösteriyor açık kaburga kilolu gösteriyor.

hügocuğum ebn baktım şu kaburga kapatma işine azıcık bir sürede yapıyor bunu yani hergün okadarxık yapmak yeterli mi sence,bende denicem artık benimde üst tarfım kalın:59:

kalanchoecim normalde pilates kardiyo değildir yağ yaktırmaz ama bu ebru sağolsun o kadar hızlı yaptırıyorki valla nabız yükseliyo yağ yaktırır yani maksi plus zamanlarda. kendide diyor zaten kardiyo gibi oldu diye. çok hızlı gidiyo çünkü terletiyo valla. pilates kardiyo değil ama ebrunun yaptırdığı sanırım kardiyo olabilir. hele karın çalıştırıken çıldırttı bugün :52:

Canım hergün yedikç edüzenli yazmaya çalış kahvaltı öğle ara akşam ne varsa herşeyi yaz ki güzelce yorum yapalım öneri getirelim

Aralarda mesela 1 meyve 2yk yoğurt ya da 3-4 fındık badem 2 kuru kayısı ya da 1 kahve fincanı beyaz leblebi yanında 1 meyve gibi şeyler yiyebilirsin en sağlıkları ve aklıma gelenler bunlar

Canımmm harika bir kahvaltııı afiyet olsun inşallah daha iyisindir bugün:16: buarada işim kendi işim evet şuanda da kendi sitemi yapmakla meşgulum yakında oradan da satışlara başlıycam inşallah yani çook paralar kazanmıyorumama evde boş boş oturmaktan iyidir ve bir gelir işte çokşükür:16::nazar:

Oyyyyyyy hamarat cicim benim ellerine sağlıkkkkkk:65: 2tk bi şey değil ama hergün hergün 2tk olmaz şımarmaaaaaaaa en büyük tehlike kilo veriyorum diye kaçamakları abartmaktır sen yolun başında al önlemini tatlım bak maşallah süper gidiyosun o yorgunluğa spor da yapılmış tebrik ediyorum seni canımın içi:16::13::10::8::nazar:

Farmasi süpersin canımın içi özellikle koyu renk olan kot süper durmuş bacaklar falan incecik çok beğendim çok ilginç kot seni daha ince göstermiş genelde kumaş ince gösterir kot sende süper durmuş darısı hepimizin başına inşallahhhhh azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz sabır-inanç azim işte budur:65::nazar::nazar::13::16::nazar:

:60::60::60::60::60::60:sen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii noluyo peki burda içindeki fambık mı ortaya çıkıyo bastırılmış duygular bir yerde patlar tabiiiii:60::60::60:

:62::62::62::62::64::64::64::65::65::66::66::66::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::8::8::10::13::13::16::16::nazar::nazar: canım süpersin tebrik ediyorummmm inşallah da böyle devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimiz de istediğimiz kilolara sağlıkla ulaşalım inşallah hep beraberrrr:nazar::nazar::nazar::13::13::65::65::66::16::16:

Oyy oyy ooooooy nefis nefisssss zengin lezzzetli ve sağlıklı bir kahvaltı dahaaaaaaaa afiyet olsun çiçeeeeeeeeeeeeem:nazar::nazar::13::16:

prıenecim nasılsın canım valla özledim seni çok görüşemiyoruz bu aralar afiyet olsun kahvaltın da çok kararında bence her şey var ama dengeliii:nazar::16::13: biraz karbonhidrat ağırlıklı ama sana bişey diyemiyorum emziriyosun diye tambilemiyorum o konuları:1:

ben oluruuuuuuuuuuuuuuuum yaz boy kaç ve kaç olmuştun 66.6 mı yaz ben yaparım

evet öyleyimm:63:sen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi:52:

öğlen yemeğinde körili tavuk sote yaptım biberli soğanlı. yanına yeşilsalata yağsız fesleğenli ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşama nohut yapıcam kendime

ohhh afiyet olsunnnnnnn,yediğin zaman
bende öğle salata ve sebze yemeği yiycem..patlıcan
1 dilim k ekmeği

hügocuğum ebn baktım şu kaburga kapatma işine azıcık bir sürede yapıyor bunu yani hergün okadarxık yapmak yeterli mi sence,bende denicem artık benimde üst tarfım kalın:59:

bence sen biraz daha fazla yapabilirsin zaten çok kolay yatarak yapıyosun canım. yavaş yavaş kapanıyo benim eskiye göre daha kapalı. düzenli yap hergün işe yarar. evet kaburgalar açık olunca daha geniş gözüküyo üst taraf

günaydın canlarımmmm hepinize mutlu saglıklı pırıl pırıl bir gün diliyorum.
bugün daha iyiyim sanki ama hala bir halsizlik var. kalktım ve kahvaltımı hazırladım şimdi bitirmek üzereyim çayımı içiyorum. işteee menüm :
4 cherry domates
3 adet zeytin bir parça zeytin ezmesi
1.5 dilim tam bugday ekmegi
bir k kutusundan irice yagsız peynir
1 kupa şekersiz çay
1 bebek salatalık bir tutam maydonoz.
tombul arkadaşınızdan hepinize muah muah öpücükleeeeer:52::52::52:
merhaba canım iyi olmana sevindim
kahvaltı çok şık
herşey çok güzel olacak inşallah :16:

çok teşekkürler canım. mutfak eşyalarına çok meraklıyım özellikle de çay takımları filan hani zarif olanlardan. içi porselen süzgeçli olanlarından iş için gittiğim çinde ablama ve yengeme almıştım üzeri altın yaldızdan ejderha desenli kıpkırmızı ama kendimi es geçmiştim şimdi pişmanım :59::59::59: aklım kaldı anlican.
bir de içine bitki çayı yeşilçay vs koyup sıcak suya atabileceğin kapaklı yuvarlak metal süzgeçler var ikea da satılıyo mesela bir de onlardan almak istiyorum. cam çaydanlıkları da var mumla alttan ısıtılıyo insan çay içmenin daha bir zevkine varır sanki.çay takımı delisimiyim neyim:52::52::52::52:
ayyyyy ne güzel yeni cicilerini güle güle kullan o da ayrı bir zevk meselesi canım :16:
Günaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin
ve işte şık bir kahvaltı daha karşımızda
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmm,uamrım iyiisnizdir,
akşam eve gider gitmezbulaşılları yerleştirdim ,bu arada 2 tk kaşığı kadar yine sütlü tatlı yedimoffffffff eşimin yaptığı tatlı bir tepsi yapmış bende yemeyince bitmek bilmedi bi türlü .
kızma yemek yedirdim,eşim ve kızım evdeler ya 15 tatil dolayısıyla evde adım atacak yer kalmamıştı:61:etrafı toparladım yerleri süpürdüm kızmda bana yardım etti odasındaki oyncakları toparladı:16:sonra yemeğimi yedim,5 yk kadar pirinçli ıspanak yemeği yedim.bu hafta akşamalrı normal besleniyorum haftaya yine eski sistem devam edicem yani salata,yoğurt,meyve gibi.Ardından 50 dk yürüdüm,6.0 temposunda.duş aldım kzımla oynadım 1 saat kadar ,15 adette sarı ve beyaz leblebi karışımı yedim ,sonra 10.30da yattım nihayettttt
hiç uykumu alamadım ama 2 defa kızımın yanına gittim uyanmıştı,yanıma gel dedi,onun minik yatağında iki büklüm yattım:59:
sabah kahvaltımı da azayım
1,5 dlm kepek ekmeği
3 zeytin
1 tk kadar peynir
afiyet olsun canım ben hepsini çok beğendim şahsen
miniği şöyle çok çok öpüver maşallah nazar değmesin:16:

Kızlar dünün tüm menüsünü yazayım tüm gün nasıl beslenmişim merak ediyorum..

Kahvaltıdan önce 400 ml su içtim.
kahvaltı
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay

ara
yarım avuç beyaz leblebi..

öğlen
yarım kase yayla çorbası (5 yk anca vardır)
3 yk kısır
havuç, kıvırcık salata 1 kase
ve bir kaçamak yaptım 1 çatal makarna yedim...

ara
küçük bir muz

akşam
2 yk pilav
6 yk kuru fasulye
1 yk karnabahar yoğurtlu
2 yk yoğurt

2 kk kadar künefe

Bu sonuncusu bütün günü patlattı sanırım..

tüm gün 2,5 litre su
bide öğlen yarım saat kadar tempolu yürüdüm.

.
şahsen hiçbir fazlalık göremedim tatlım tam benlik :16:
günaydın kızlar akşam menüm ve sabahki menüm
akşam iş çıkışı arkadaşlara gittim eşim ve kızım oraya geldiler orda yemekten bir saat önce bir su bardağı portakal suyu.ben yarım bardak kat bana dedim ama olsun iç iç vitamin dedi bir su bardağı kattı bende içtim.
3 köfte büyüklüğünde tavada tereyağlı karides ama ben yağını süzdürdüm bir dilim normal ekmek ve brokoli salatası yedim.saat 10 gibide bir tane elma ve bir tane mandalina yedim süt içmedim akşam.sabah kahvaltım
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
3 tane zeytin
bir dilim tam tahıllı ekmek
bir tane yeşil biber
afiyet olsun
kahvaltı güzel olmuş daha ne olsun :16:

spor yapamıyorum aslında memurum maşa başı akşama kadar oturuyorum akşamda eve gidince yemek hazırlama temizlik çocuk derken gece yarısı oluyor...bir süre önce akşamları 1 saat finess yapıyordum .ama evimiz soğuk üşütünce bıraktım havaların ısınmasını bekliyorum.

bu sabah: 1 bardak elma sirkesi içtim ılık suda ve ballı
1 tanede simit.2 bardak çay.tek şekerli
kahvaltın çok yetersiz ve de dengeli sağlıklı değil canım
o simitin yanına peynir domates salatalık biber bal ya da pekmez olabilirdi illa simit yemem şart değil diyorsan kepek ya da tam buğday ekmeği çok daha sağlıklı ve şık olacaktır canım :16:

kahvaltına en güzel yorumu sen yapmışsın zaten canım da ben kiloyu tebrik kısmına geçeyim tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:65::65::65::65::65::nazar::nazar::nazar::64::64::64::64::66::66::66::62::62::62::9::9::9::72::kkk:

Back
X