Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yanımda ara ögün olarak bişiler getirdim. merak etmeyin 3 parçalı tavuk gögsü ya da haşlanmış igrenc havuçlar değil
bir kase ketentohumlu yogurt, bir miktar yagsız peynirle bir dilim esmer ekmek. az oncede bakkala gidip fındık badem beyaz leblebi filan aldım. bunları işyerine getiriyorum yoksa akşam abartırım diye korkuyorum eve kurt gibi aç gidersem kötü olur çünkü.
ögle menüm şu olacak.
tavuksuyu çorba
kapuska
fırın makarna
salata..
tavuksuyu çorba kremalı görünüyor hiç yemiimmi yoksa bi kepçe aliim mi:18:
kapuskayı severim abanabilir miyim ?
fırın makarnadan accık tatsam da ekmek yemesem ?
salata yerim bugün bol bol az yaglı tabi. hı ne dersiniz ? :44::44::44:
topişşşş kzımmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmsağol canım ,kendimi kaybettim bir an
![]()
evet öyleyimmsen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi
![]()
heee öyle burda herkes hanım hanımcık. nerudada çok eğlenceli mutluluk veriyo insana çok güzel motive ediyo bence motivasyonu azalan nerudaya takılsın
kepçe kaşığı![]()
sorular süper ya
yarım kepçe çorba iç,5 yk kapuska ye makarnaya hiç dokunma derim başamel sosunda bir sürü un,süt,yağ koymuşlardır 1 dlm ekmek ye yanında bol bol da salata yersen doyarsın zaten
merhaba kızlar bende zayıflama istiyorum 69 kg ve boyumda 1.69bende katılabilirmiyim aranıza???
Farmasi süpersin canımın içi özellikle koyu renk olan kot süper durmuş bacaklar falan incecik çok beğendim çok ilginç kot seni daha ince göstermiş genelde kumaş ince gösterir kot sende süper durmuş darısı hepimizin başına inşallahhhhh azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz sabır-inanç azim işte budur:13:
![]()
sen de sağol canımcımFarmasi sağol canım yorumların için...
ay bide spor yapabilsem var ya ben kesin zayıflarım bu gazla he![]()
yorum için çok teşekkürler evet popiş baya gitti eşim diyor önceden yastıktı şimdi fincan oldularcanımm öncelikle çok güzel olmuşsun popon küçücük olmuş valla imrendim hemde çoook.
benim alınacak ne çok yolum var :26:
bu arada kavvaltı- ögle yemegi melezin süper ve iştah açıcı görünüyor. bana kalırsa sende daha verecek kilo kalmamış gibi ama en iyisini tabi ki sen biliyorsun. çıp çıtır olacaksın belli ki kararlısın.
bu arada kk ne demek kibrit kutusu mu yoksa bişi kaşıgı mı![]()
canım ben olsam 1 kepçe çorbaafiyet olsun şimdiden
ay benim menüye bakın allah aşkına bunlar adamı deli eder
düğün çorba
zeytinyağlı barbunya
kabak musakka
yoğurt
ee ne kadar yicem ben şimdi bunlardan,garip bir menü olamışmı![]()
kız zümrem doğru yönlendirsene ilahi 1kepçe peynir hakepçe kaşığı![]()
afiyet olsun çok hoş olmuşGÜNAYDIN KIZLARR
kahvaltıM
1kupa sekersız çay
1dılım bugday ekmeğı
4 tane zeytın
1 tane domates
1 tane biber
bende yanımda ara ögün olarak bişiler getirdim. merak etmeyin 3 parçalı tavuk gögsü ya da haşlanmış igrenc havuçlar değil
bir kase ketentohumlu yogurt, bir miktar yagsız peynirle bir dilim esmer ekmek. az oncede bakkala gidip fındık badem beyaz leblebi filan aldım. bunları işyerine getiriyorum yoksa akşam abartırım diye korkuyorum eve kurt gibi aç gidersem kötü olur çünkü.
ögle menüm şu olacak.
tavuksuyu çorba
kapuska
fırın makarna
salata..
çk yi çorba kaşıı olarak mı yazmış sizde çay kaşıı olarak mı anlamıştınız ahahha valla tıkalı burnum açıldı gülüyorum diye ahahhahaAllah seni kahretmesinnnnn senin çk yı da unutmadık daha çorba kaşığı yapmış ya kısaltmayıııı diyorum bu ne çay kaşığı mı neee
![]()
benim kahvaltımı 10a katlar vallaafiyet olsun canımmmmmmm
![]()
hoşgeldin canım ne demek buyur gel aramıza sıkışırız forumda yerimiz varmerhaba kızlar bende zayıflama istiyorum 69 kg ve boyumda 1.69bende katılabilirmiyim aranıza???
kahvaltıdan sonraki ara öğünde
1 mandalina yedim
aradan 1,5 saat geçti şimdide 200 ml süt içtimmmm![]()
Annesi ben senin o tombuş kızını hrttttık hırttıııkkk ısırırımmaşallahhhhh Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun kızını da ailenizi de
yok ben vahşi kediyi gördümmmmbeğeniyorum vahşi de severim ben
hanımsın tabii canııııımmmm cadı hanım
buyruuuuuuuuun benimmmmmmmm
Allah seni kahretmesinnnnn senin çk yı da unutmadık daha çorba kaşığı yapmış ya kısaltmayıııı diyorum bu ne çay kaşığı mı neee
![]()
olsun canım napalım akşamda olsa arada oluo böle ki bnm genelde akşama oluo çok yanlış ama gündüz yemiorum trk başına olunca ama akşak eşimde olunca kaçıo bazen.tmm ödülün olsun senn poğaça yap şöle sıcacıkkende ye ohhh mis gibi bir bardak çayla.akşam yediğim için canım sıkıldı sadece yoksa tatlıyı tamamen kesmek istemiyorum zaten ben,ara ara yerim böyle,hem 5 kilo verdim dimi artık esmer undan hamurişi yapıp yerim belki bu hafta sonu, az yoğururum fazlasını buzluğu atarım 1 tanecik poğaça yerim bu hafta sonu küçük olanından inşallah,hayalime bak yaaaaaaaaaaaa![]()
afiyet olsun bebişmmmöğlen yemeğinde körili tavuk sote yaptım biberli soğanlı. yanına yeşilsalata yağsız fesleğenli ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşama nohut yapıcam kendime
evet cnm biliorum normalde yağ yaktırmaz kardio gibi ama maxi plus tayken kardio gibi oluo kendide sölüo zaten.normalde dinlene dinlene yapıo çoğu zman.ama maxi süper oluo.benmde karnım çok süper oldu bugünn.hepsini yaptım karın hareketlerinin hemde hiç bırakmadan dinlenmeden.çok mutluyummmmkalanchoecim normalde pilates kardiyo değildir yağ yaktırmaz ama bu ebru sağolsun o kadar hızlı yaptırıyorki valla nabız yükseliyo yağ yaktırır yani maksi plus zamanlarda. kendide diyor zaten kardiyo gibi oldu diye. çok hızlı gidiyo çünkü terletiyo valla. pilates kardiyo değil ama ebrunun yaptırdığı sanırım kardiyo olabilir. hele karın çalıştırıken çıldırttı bugün![]()
ben de pek bi beğeniorumm fambığımmmmevet öyleyimmsen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi
![]()
afiyet olsun canım biraz daha renklenebilr kahvaltın yoğurt peynir maydonoz dereotu havuç kuru erik kayısı hafta 2-3 kez yumurta gibi ekleyebilrsn.GÜNAYDIN KIZLARR
kahvaltıM
1kupa sekersız çay
1dılım bugday ekmeğı
4 tane zeytın
1 tane domates
1 tane biber
afiyet olsun şimdidençorba alma bence keremalıysa boşver.kapuska al salata al bol 2 kaşık makarna al yada onun yerine 1 dilim ekmek albende yanımda ara ögün olarak bişiler getirdim. merak etmeyin 3 parçalı tavuk gögsü ya da haşlanmış igrenc havuçlar değil
ögle menüm şu olacak.
tavuksuyu çorba
kapuska
fırın makarna
salata..
hoşgeldn canım tabiki katılablrsn ne dmek bizi takip et yedklerini içtklerini yaptığüın sporu yaz.devam et gerisi gelir merak etmemerhaba kızlar bende zayıflama istiyorum 69 kg ve boyumda 1.69bende katılabilirmiyim aranıza???
afiyet olsun bebikkkkk.benmde ara öğüncüğüm yaklaşıoo ne yesem ne yeseeeeeemmmmmkahvaltıdan sonraki ara öğünde
1 mandalina yedim
aradan 1,5 saat geçti şimdide 200 ml süt içtimmmm![]()
çk yi çorba kaşıı olarak mı yazmış sizde çay kaşıı olarak mı anlamıştınız ahahha valla tıkalı burnum açıldı gülüyorum diye ahahhaha![]()
olsun canım napalım akşamda olsa arada oluo böle ki bnm genelde akşama oluo çok yanlış ama gündüz yemiorum trk başına olunca ama akşak eşimde olunca kaçıo bazen.tmm ödülün olsun senn poğaça yap şöle sıcacıkkende ye ohhh mis gibi bir bardak çayla.
afiyet olsun bebişmmm
evet cnm biliorum normalde yağ yaktırmaz kardio gibi ama maxi plus tayken kardio gibi oluo kendide sölüo zaten.normalde dinlene dinlene yapıo çoğu zman.ama maxi süper oluo.benmde karnım çok süper oldu bugünn.hepsini yaptım karın hareketlerinin hemde hiç bırakmadan dinlenmeden.çok mutluyummmm
ben de pek bi beğeniorumm fambığımmmm
afiyet olsun canım biraz daha renklenebilr kahvaltın yoğurt peynir maydonoz dereotu havuç kuru erik kayısı hafta 2-3 kez yumurta gibi ekleyebilrsn.
afiyet olsun şimdidençorba alma bence keremalıysa boşver.kapuska al salata al bol 2 kaşık makarna al yada onun yerine 1 dilim ekmek al
hoşgeldn canım tabiki katılablrsn ne dmek bizi takip et yedklerini içtklerini yaptığüın sporu yaz.devam et gerisi gelir merak etme
afiyet olsun bebikkkkk.benmde ara öğüncüğüm yaklaşıoo ne yesem ne yeseeeeeemmmmm![]()