60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yanımda ara ögün olarak bişiler getirdim. merak etmeyin 3 parçalı tavuk gögsü ya da haşlanmış igrenc havuçlar değil :60::60::60::60:
bir kase ketentohumlu yogurt, bir miktar yagsız peynirle bir dilim esmer ekmek. az oncede bakkala gidip fındık badem beyaz leblebi filan aldım. bunları işyerine getiriyorum yoksa akşam abartırım diye korkuyorum eve kurt gibi aç gidersem kötü olur çünkü.
ögle menüm şu olacak.
tavuksuyu çorba
kapuska
fırın makarna
salata..
tavuksuyu çorba kremalı görünüyor hiç yemiimmi yoksa bi kepçe aliim mi:18:
kapuskayı severim abanabilir miyim ?:50:
fırın makarnadan accık tatsam da ekmek yemesem ?:53:
salata yerim bugün bol bol az yaglı tabi. hı ne dersiniz ? :44::44::44:

2 yemek kaşığı makarna 1 dilim ekmek demek ona göre ayarla canım makarnayı. ama fırın makarna yağlı kremalı falan olabiliyo dikkat et iştah açabilir kapuskayı yağsız al. varsa yağı peçeteyle basır biraz kimseye çaktırmadan al yağını :1: yağını alırsan 5-6 kaşık yersin. veya makarnada yersin ekmek yemezsin olur aslında o zaman 4 kaışı yesen 2 dilim ekmek eder ama ben yemezdim acıktırır iştah açar gün içinde. seviyosan eğer evinde kepekli makarnadan az yağlı fırında yap arada kendine ye. o zaman başka yerde gördüğünde canın istemez. ben öyle yapıyorum bende seviyorum. kepekli makarnayı haşlıyorum. üzerine kepekli undan yağsız beşamel sos yapıyorum karabiberli azcık tepsiyi yağlayıp fırınlıyorum çok seviyorum hemde çok tok tutuyo. beşamel sos için süte unu ekliyorum çırpıyoum pişiriyorum hemen oluyo ben beşamel soslarımı kepek undan yaparım yağsız böyle seviyorum. diyet bitsin yazın kepekunlu beşamel sostan firiında patlıcan kapuska yapacağım ama patlıcanları kızartmadan yapacağım :56:

topişşşş kzımmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmm:53:sağol canım ,kendimi kaybettim bir an:9:

Annesi ben senin o tombuş kızını hrttttık hırttıııkkk ısırırım:56::56: maşallahhhhh Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun kızını da ailenizi de:16::nazar::nazar:

evet öyleyimm:63:sen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi:52:

yok ben vahşi kediyi gördümmmm:60::60::60: beğeniyorum vahşi de severim ben:60::60::60: hanımsın tabii canııııımmmm cadı hanım:60::60::60:

heee öyle burda herkes hanım hanımcık. nerudada çok eğlenceli mutluluk veriyo insana çok güzel motive ediyo bence motivasyonu azalan nerudaya takılsın

:65::65::65::69::69::69:buyruuuuuuuuun benimmmmmmmm:71::71::71:

kepçe kaşığı:53:

:60::60::60:Allah seni kahretmesinnnnn senin çk yı da unutmadık daha çorba kaşığı yapmış ya kısaltmayıııı diyorum bu ne çay kaşığı mı neee:60::60::60::60:

:60::60::60::60:sorular süper ya:60:yarım kepçe çorba iç,5 yk kapuska ye makarnaya hiç dokunma derim başamel sosunda bir sürü un,süt,yağ koymuşlardır 1 dlm ekmek ye yanında bol bol da salata yersen doyarsın zaten

eheheh superimdir ben gebermiim emii :60::60::60::60:
ya sende beni kopardın az önce. kepçe kaşıı ne yaa. ne komik kızsın yaww, alllah mistakını versin emi :52::52:
peki makarna almiim şimdi yalnız bunnarı kaşıkla ölçünce tabldot sırasındakiler bu rejime girdi kafayıda sıyıdır dicekler. bizim yemekçi abla sagolsun bizim fabrikadaki beden ile çalışan agır işçiler ile biz oturup popo büyütenleri aynı kefeye koyar. bolkepçeden doldurur da doldurur. :60::60::60::60:

Farmasi süpersin canımın içi özellikle koyu renk olan kot süper durmuş bacaklar falan incecik çok beğendim çok ilginç kot seni daha ince göstermiş genelde kumaş ince gösterir kot sende süper durmuş darısı hepimizin başına inşallahhhhh azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz sabır-inanç azim işte budur:65::nazar::nazar::13::16::nazar:

çok teşekkürler tatlım benim tez zamanda başına inşallah :65::65::65::65::65::64::64::64::64::62::62::62::9::9::9::nazar::nazar:
Farmasi sağol canım yorumların için...:71:
ay bide spor yapabilsem var ya ben kesin zayıflarım bu gazla he :62::62:
sen de sağol canımcım :34:
canımm öncelikle çok güzel olmuşsun popon küçücük olmuş valla imrendim hemde çoook.
benim alınacak ne çok yolum var :26:
bu arada kavvaltı- ögle yemegi melezin süper ve iştah açıcı görünüyor. bana kalırsa sende daha verecek kilo kalmamış gibi ama en iyisini tabi ki sen biliyorsun. çıp çıtır olacaksın belli ki kararlısın.:52::52:
bu arada kk ne demek kibrit kutusu mu yoksa bişi kaşıgı mı :53:
yorum için çok teşekkürler evet popiş baya gitti eşim diyor önceden yastıktı şimdi fincan oldular :60::60::60::60:
1 kk kibrit kutusu demek canım

biliyorum vere vere verecek kilo kalmadı ama hayırlısı giderse de gitsinler canım gitmek isteyene kal demiyeceğim :60::60::60::52::52::52:

afiyet olsun şimdiden
ay benim menüye bakın allah aşkına bunlar adamı deli eder
düğün çorba
zeytinyağlı barbunya
kabak musakka
yoğurt

ee ne kadar yicem ben şimdi bunlardan,garip bir menü olamışmı:63:
canım ben olsam 1 kepçe çorba
diğerlerinden de 3 er kaşık yerdim yoğurttan da 4 kaşık

kepçe kaşığı:53:
kız zümrem doğru yönlendirsene ilahi 1kepçe peynir ha:60::60::60:
GÜNAYDIN KIZLARR

kahvaltıM

1kupa sekersız çay
1dılım bugday ekmeğı
4 tane zeytın
1 tane domates
1 tane biber
afiyet olsun çok hoş olmuş
bende yanımda ara ögün olarak bişiler getirdim. merak etmeyin 3 parçalı tavuk gögsü ya da haşlanmış igrenc havuçlar değil :60::60::60::60:
bir kase ketentohumlu yogurt, bir miktar yagsız peynirle bir dilim esmer ekmek. az oncede bakkala gidip fındık badem beyaz leblebi filan aldım. bunları işyerine getiriyorum yoksa akşam abartırım diye korkuyorum eve kurt gibi aç gidersem kötü olur çünkü.
ögle menüm şu olacak.
tavuksuyu çorba
kapuska
fırın makarna
salata..

canım ben olsam 1 kepçe çorba
kapuskada pirinç varsa 3 kaşık yoksa 5 kaşık
fırın makarna 2 kk ölçüsünde
salatayı 8 kaşık yerdim

:60::60::60:Allah seni kahretmesinnnnn senin çk yı da unutmadık daha çorba kaşığı yapmış ya kısaltmayıııı diyorum bu ne çay kaşığı mı neee:60::60::60::60:
çk yi çorba kaşıı olarak mı yazmış sizde çay kaşıı olarak mı anlamıştınız ahahha valla tıkalı burnum açıldı gülüyorum diye ahahhaha:60::60::60::60::60:

Acıktım ben yiyorum yemeğimi...
4 yk barbunya
2 yk yoğurtlu haşlanmış karnabahar
3 yk portakalla pişmiş karnabahar, brokoli..
1 dilimkepek ekmeği

merhaba kızlar bende zayıflama istiyorum 69 kg ve boyumda 1.69 :( bende katılabilirmiyim aranıza???
hoşgeldin canım ne demek buyur gel aramıza sıkışırız forumda yerimiz var :16:
kahvaltıdan sonraki ara öğünde
1 mandalina yedim
aradan 1,5 saat geçti şimdide 200 ml süt içtimmmm:66:

afiyet olsun zümreciğim :16:

Annesi ben senin o tombuş kızını hrttttık hırttıııkkk ısırırım:56::56: maşallahhhhh Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun kızını da ailenizi de:16::nazar::nazar:

yok ben vahşi kediyi gördümmmm:60::60::60: beğeniyorum vahşi de severim ben:60::60::60: hanımsın tabii canııııımmmm cadı hanım:60::60::60:

:65::65::65::69::69::69:buyruuuuuuuuun benimmmmmmmm:71::71::71:

alah allah ben yemekleri kaşıkla yemiyorum ki gızımmmmmmmm,çorbayı kaşıkla içiyorum sadece bu nedenle çorba kaşığı dedim,hem çayıma şekerde atmam çay kaşığı da ne işe yarıyor ki:9:
sanırım bu kısaltma çok yemek tarifi veren programları izlememden kaynaklanıyor,Ah o oktay usta yok mu:47:
sağol cicim Allah senide ,senin ailenide yavuklunuda kaynananıda :52: korusun belarrdan inaşllaaaaaaaaaaahhhh:nazar:

akşam yediğim için canım sıkıldı sadece yoksa tatlıyı tamamen kesmek istemiyorum zaten ben,ara ara yerim böyle,hem 5 kilo verdim dimi artık esmer undan hamurişi yapıp yerim belki bu hafta sonu, az yoğururum fazlasını buzluğu atarım 1 tanecik poğaça yerim bu hafta sonu küçük olanından inşallah,hayalime bak yaaaaaaaaaaaa:60:
olsun canım napalım akşamda olsa arada oluo böle ki bnm genelde akşama oluo çok yanlış ama gündüz yemiorum trk başına olunca ama akşak eşimde olunca kaçıo bazen.tmm ödülün olsun senn poğaça yap şöle sıcacıkkende ye ohhh mis gibi bir bardak çayla.

öğlen yemeğinde körili tavuk sote yaptım biberli soğanlı. yanına yeşilsalata yağsız fesleğenli ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşama nohut yapıcam kendime
afiyet olsun bebişmmm:56:

kalanchoecim normalde pilates kardiyo değildir yağ yaktırmaz ama bu ebru sağolsun o kadar hızlı yaptırıyorki valla nabız yükseliyo yağ yaktırır yani maksi plus zamanlarda. kendide diyor zaten kardiyo gibi oldu diye. çok hızlı gidiyo çünkü terletiyo valla. pilates kardiyo değil ama ebrunun yaptırdığı sanırım kardiyo olabilir. hele karın çalıştırıken çıldırttı bugün :52:
evet cnm biliorum normalde yağ yaktırmaz kardio gibi ama maxi plus tayken kardio gibi oluo kendide sölüo zaten.normalde dinlene dinlene yapıo çoğu zman.ama maxi süper oluo.benmde karnım çok süper oldu bugünn.hepsini yaptım karın hareketlerinin hemde hiç bırakmadan dinlenmeden.çok mutluyummmm:16::16:

evet öyleyimm:63:sen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi:52:
ben de pek bi beğeniorumm fambığımmmm:16:

GÜNAYDIN KIZLARR

kahvaltıM

1kupa sekersız çay
1dılım bugday ekmeğı
4 tane zeytın
1 tane domates
1 tane biber
afiyet olsun canım biraz daha renklenebilr kahvaltın yoğurt peynir maydonoz dereotu havuç kuru erik kayısı hafta 2-3 kez yumurta gibi ekleyebilrsn.

ögle menüm şu olacak.
tavuksuyu çorba
kapuska
fırın makarna
salata..
afiyet olsun şimdidençorba alma bence keremalıysa boşver.kapuska al salata al bol 2 kaşık makarna al yada onun yerine 1 dilim ekmek al

merhaba kızlar bende zayıflama istiyorum 69 kg ve boyumda 1.69 :( bende katılabilirmiyim aranıza???
hoşgeldn canım tabiki katılablrsn ne dmek bizi takip et yedklerini içtklerini yaptığüın sporu yaz.devam et gerisi gelir merak etme
kahvaltıdan sonraki ara öğünde
1 mandalina yedim
aradan 1,5 saat geçti şimdide 200 ml süt içtimmmm:66:
afiyet olsun bebikkkkk.benmde ara öğüncüğüm yaklaşıoo ne yesem ne yeseeeeeemmmmm:37::37::56::56:

kızlar daha erken ama bahar geliyo. aman bahar sendromuna dikkat iştahlar açılmasın sıkı tutun işi

kalanchoecim bende hepsini yapıyorum zor diye atlamıyorum inatla devam ediyorum. ebruyla aynı yapabilmek için. toplu olanları yerde bile yapmaya çalışıyorum valla tüm egzersizleri bende yaptım

öğlen yemeği yiyeceklere afiyet olsun kızlar görüşmek üzere :16:

olsun canım napalım akşamda olsa arada oluo böle ki bnm genelde akşama oluo çok yanlış ama gündüz yemiorum trk başına olunca ama akşak eşimde olunca kaçıo bazen.tmm ödülün olsun senn poğaça yap şöle sıcacıkkende ye ohhh mis gibi bir bardak çayla.

afiyet olsun bebişmmm:56:

evet cnm biliorum normalde yağ yaktırmaz kardio gibi ama maxi plus tayken kardio gibi oluo kendide sölüo zaten.normalde dinlene dinlene yapıo çoğu zman.ama maxi süper oluo.benmde karnım çok süper oldu bugünn.hepsini yaptım karın hareketlerinin hemde hiç bırakmadan dinlenmeden.çok mutluyummmm:16::16:

ben de pek bi beğeniorumm fambığımmmm:16:

afiyet olsun canım biraz daha renklenebilr kahvaltın yoğurt peynir maydonoz dereotu havuç kuru erik kayısı hafta 2-3 kez yumurta gibi ekleyebilrsn.

afiyet olsun şimdidençorba alma bence keremalıysa boşver.kapuska al salata al bol 2 kaşık makarna al yada onun yerine 1 dilim ekmek al

hoşgeldn canım tabiki katılablrsn ne dmek bizi takip et yedklerini içtklerini yaptığüın sporu yaz.devam et gerisi gelir merak etme

afiyet olsun bebikkkkk.benmde ara öğüncüğüm yaklaşıoo ne yesem ne yeseeeeeemmmmm:37::37::56::56:

bende seni canımmmmmmmmmm:16:

nugyacım bende deniz ürünlerine bayılırım. midye sonra karides kalamar bayılırım. özellikle ahtapot salatasını çok severim valla :56: en sevdiğim yemekler deniz ürünleridir. balıktan bile daha çok severim. bi ahtapot salatası yeter bana doymak için o derece severim yani. :56:

Back
X