60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnmm valla bende priene ve sen gibi bir anne olmak istiorum inşşşş...:26:tebrk ederim ne güzel zayflıosunuzz:nazar::nazar:

cnm neden olmasın yetrki gerçekten iste öle lafta kalmasın.bak ben ve dier arkadaşlarım azmettik ve oldu ve oluo bak vermesem ben veremezdim yediğim çikolataların tatlıların pasta böreklerin haddi hesabı yoktu 2 ayda 7 kilo verdim bak.yapamam edememe deme yapıcam de azmet inan gerisi gelio.evde bişiler götütrrsün akşamları daha hafif yersin dengelersin.

afiyet olsun cnm aara öğünleerini unutma aralarda kuru ve taze meyve leblebi 5-10 kuru yemiş süt vs. yiyeblrsn ve hatta yemelisin

:60::60::60:hakketen haaa.bendesen diyince farkettim süper yaaaaaa:60::60::60::60:

çok sagol canım verrirsin canım innşşlah olursun

ara öğüncüğümmmm
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
5 kuru erik( 5 dyince korkmayın minnak boyuttalar ve ekşiler özellkle aldrdım:34:)
1/2 fincan beyaz-acılı leblebi

ara öğüncüğümmmm
5 kuru erik( 5 dyince korkmayın minnak boyuttalar ve ekşiler özellkle aldrdım:34:)

leblebi hakkımız ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrr,buna çıtır leblebide dahil miiiiiiiiiii

:56:2 kaşık makarna,
1 küçük tabak küçük köfteli bezelye,
bir tabak salata
bir küçük ayran.....bu kadarrrrr.:56:
afiyet olsun cnm
ölçülerini kaşık kepçe kibrit kutusu gibi genel ölçülerle yazarsan daha iyi yarımdcı oluruz cnm menün gayet güzel
kızlar ben bu kg çizelgesini nasıl yapıcam yardımcı olabilirmisiniz???
cnm tickerlost factory yaz google a o sayfadan anlatıo nasıl yapıcağın yapamazsan ben yapayım sana nerudacığım a acıdım herkese nasıl yetşsin bebeeemm:27::27:

Ahanda neruda cadısıııııııııııı..............Ay pardon Ahanda regl olmuşum dicektim:9:akşamki tatlıların sebebi belli oldu :26:reglken spor yapıyomusunz bakim siz,ilk regl olupta spor yapıyor olduğum günlerde:44:
bebişim benm ilk 2 gün çok sancılı olur ilk gün veya ilk 2 gün yapmıorum leslie.ama pilates hep yapıorum.sana bi ağrısı acısı yoksa yap ama zorluosa yapma.benm zaten genelde hep hafta sonuna denk geldi ee bende zaten hafta sonu yapmıorum öle olunca bişi olmadı.

slm kızlar kahvaltım
2yk yogurt
4yk nesfit
1portakal
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim
500 gramda vermişim allaha şükürrrrrr:66::66::66:

:65::65::65::65::66::66::66::64::64::64::nazar::nazar::nazar:gurbaneeeeey gurbaneeeeeyyyy tey tey teyyyyy maşallah kuzum sana maşallah inşallah hep sağa kaysın tıcercığın:16::13::10::8::nazar::nazar::nazar::65::65:

bundan sonra hepimizin tickerını neruda yapsın öyleyse:52::52::52::52::52:ne dersin nerudacığımmmmmmmmmmmmm:27::27::27::27::27::27::27::27:
Yaparıııııııııııııım ne demekkk tıcerı 5tl den yaparım herkeseee (hulişim sen hariç sana promosyon varrr:60::60::60:) yanlış anlaşılmasın o 5 yetaa le leri biriktirip size fıstık alıp yollıycam eşit parçalar halinde:60::60:

her bir şeye yetişiyor maşşlah,yapar yapar bişeycik olmazzzzzzz:27::27::27::27:

:60::60::60::60:maaşa bağlayın bari:60::60:

Ahanda neruda cadısıııııııııııı..............Ay pardon Ahanda regl olmuşum dicektim:9:akşamki tatlıların sebebi belli oldu :26:reglken spor yapıyomusunz bakim siz,ilk regl olupta spor yapıyor olduğum günlerde:44:

:66::66::66:gözün aydın 2tk tatlıyla kurtatdın süper sen muz ye canım tarçınlı süt iç ve de muz yeeeee:56: spor da ben valla iyi hissediyosam yapıyorummm hem hareket iyi oluyo ama gıdanı eksik etme muz falan da yee

ara öğüncüğümmmm

afiyet olsun şekerpınarı:16::16::16::nazar::nazar:

leblebi hakkımız ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrr,buna çıtır leblebide dahil miiiiiiiiiii

yarım çay bardağı (ajda olmasın ) ya da 1 türk kahvesi fincanı beyaz leblebi özellikle

yok çıtır mıtır çıtır sen olacaksın leblebi değillll:16::60::60:

afiyet olsun cnmm valla bende priene ve sen gibi bir anne olmak istiorum inşşşş...:26:tebrk ederim ne güzel zayflıosunuzz:nazar::nazar:

cnm neden olmasın yetrki gerçekten iste öle lafta kalmasın.bak ben ve dier arkadaşlarım azmettik ve oldu ve oluo bak vermesem ben veremezdim yediğim çikolataların tatlıların pasta böreklerin haddi hesabı yoktu 2 ayda 7 kilo verdim bak.yapamam edememe deme yapıcam de azmet inan gerisi gelio.evde bişiler götütrrsün akşamları daha hafif yersin dengelersin.

afiyet olsun cnm aara öğünleerini unutma aralarda kuru ve taze meyve leblebi 5-10 kuru yemiş süt vs. yiyeblrsn ve hatta yemelisin

:60::60::60:hakketen haaa.bendesen diyince farkettim süper yaaaaaa:60::60::60::60:

canım tebrik ederim seni 2 ayda 7 kg bence cok ciddi bir rakam inş bende o gunu görrüm :14:

:65::65::65::65::66::66::66::64::64::64::nazar::nazar::nazar:gurbaneeeeey gurbaneeeeeyyyy tey tey teyyyyy maşallah kuzum sana maşallah inşallah hep sağa kaysın tıcercığın:16::13::10::8::nazar::nazar::nazar::65::65:

Yaparıııııııııııııım ne demekkk tıcerı 5tl den yaparım herkeseee (hulişim sen hariç sana promosyon varrr:60::60::60:) yanlış anlaşılmasın o 5 yetaa le leri biriktirip size fıstık alıp yollıycam eşit parçalar halinde:60::60:

:60::60::60::60:maaşa bağlayın bari:60::60:

:66::66::66:gözün aydın 2tk tatlıyla kurtatdın süper sen muz ye canım tarçınlı süt iç ve de muz yeeeee:56: spor da ben valla iyi hissediyosam yapıyorummm hem hareket iyi oluyo ama gıdanı eksik etme muz falan da yee

afiyet olsun şekerpınarı:16::16::16::nazar::nazar:

yetaleee kaldı sankiiiii,nerde yaşıyon bilmiyom ki:9:

Ne yedim ben ne içtim noluyooo hiiiç ilgi alaka sıfırrrrr (famiiiiiiiiiiiiiir:37:)

kalkınca 1 hurma 250ml su

kahvaltı

2 dilim çok tahıllı ekmek

1kk lıght dil peyniri

1 çeri domates

1 tutam maydonoz

1 köy biberi

1 bardak greyfurt suyu

sonra 1 fincan yeşil çay

1. ara: yarım çay bardağı beyaz leblebi

1 yeşil elma

yarım çay bardağı (ajda olmasın ) ya da 1 türk kahvesi fincanı beyaz leblebi özellikle

yok çıtır mıtır çıtır sen olacaksın leblebi değillll:16::60::60:

bende banu alkan tipi çay bardağı var:9:hani şu alt tarafı bay bir şişkince en üst tarafı ince olan var ya oooo:61:ii tamam ya sarısından yiyim bari bende

canımcım hergün yemiorum ama 2-3 günde bir yarım fincan yiorum ben acaip tok tutuo.:56::56:çıtır leblebiden emin deilim dışındaki malzemenin içinde ne var tam bilemiorum.(çok egzantrik bi cümle oldu dışındakinin içi:))beyaz yiorum ben bi de acılı leblebi yiorum karştrdım ikisini:37:

afiyet olsun cnm
ölçülerini kaşık kepçe kibrit kutusu gibi genel ölçülerle yazarsan daha iyi yarımdcı oluruz cnm menün gayet güzel

cnm tickerlost factory yaz google a o sayfadan anlatıo nasıl yapıcağın yapamazsan ben yapayım sana nerudacığım a acıdım herkese nasıl yetşsin bebeeemm:27::27:

bebişim benm ilk 2 gün çok sancılı olur ilk gün veya ilk 2 gün yapmıorum leslie.ama pilates hep yapıorum.sana bi ağrısı acısı yoksa yap ama zorluosa yapma.benm zaten genelde hep hafta sonuna denk geldi ee bende zaten hafta sonu yapmıorum öle olunca bişi olmadı.

doğumdan sonra ağrın sızın kalmaz,bende doğumdan önceleri öyleydim sonraları artık farketmiyorum bile,tabi bu normal doğum için geçerli:61:sağol canımmmmmmmm:16:

Benim menümde gözden kaçmış.. kimse bana yorum yapmamış..:14::14::14::14:

bende yemekten sonra çıktım yarım saat empolu yürüdüm..
yaklaşık 2500 adım falan...

:66::66::66:

canım tebrik ederim seni 2 ayda 7 kg bence cok ciddi bir rakam inş bende o gunu görrüm :14:
saol canım yetrki buraya sıkı sarıl inan sende verirsin.

Ne yedim ben ne içtim noluyooo hiiiç ilgi alaka sıfırrrrr (famiiiiiiiiiiiiiir:37:)

kahvaltı

1kk lıght dil peyniri

1 çeri domates

1 tutam maydonoz

1 köy biberi

1 bardak greyfurt suyu

sonra 1 fincan yeşil çay

1 yeşil elma
afiuyet olsun şekerimmmmm süper kahvaltı süperrr 10 numara:nazar:

doğumdan sonra ağrın sızın kalmaz,bende doğumdan önceleri öyleydim sonraları artık farketmiyorum bile,tabi bu normal doğum için geçerli:61:sağol canımmmmmmmm:16:

ayy inşallah yaa.evlenince geçer dediler geçmedi.şimdi doğumu bekliycez umarım doğumdan sonra geçer artık ondan sonrada geçmezse ben edeeyim bilmem gayriiii

kızlarrrrr yemekten geldim şimdi
1 kepçe ezogelin çorbası
2 tane kadınbudu köfte
salata
kadayıf tatlısı vardı amaaaaa bennnnnnnn yemedimmmmmmm yine
bir dilimde normal ekmek yedim (kepek ekmek bitmiş)

bende banu alkan tipi çay bardağı var:9:hani şu alt tarafı bay bir şişkince en üst tarafı ince olan var ya oooo:61:ii tamam ya sarısından yiyim bari bende

O zaman koy leblebiyi ters çevir bardağı ince yerine göre yarım ölç:60::60::60:

1 kepçe ezogelin çorbası
2 tane kadınbudu köfte
salata

afiyet olsun nugciiiiim çok kararındaymış menüü yoğurt da olsaymış keşke ama sen zaten ayarlarsın yoğurt-süt alımını

1 kepçe ezogelin çorbası
2 tane kadınbudu köfte
salata

seni tebrik ederim... işte gerçek azim örneği..

kahvaltı

1kk lıght dil peyniri

1 çeri domates

1 tutam maydonoz

1 köy biberi

1 bardak greyfurt suyu

sonra 1 fincan yeşil çay

1 yeşil elma

senin öğünlerin zaten hep başarılı hep başarılı

ara öğüncüğümmmm

afiyet olsun

slm kızlar kahvaltım
2yk yogurt
4yk nesfit
1portakal
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim
500 gramda vermişim allaha şükürrrrrr:66::66::66:

Afiyet olsun ve yufffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
kızlarr ögle tatili bitti bende geldimmmm
1 kepçe tavuk çorbası içtim sanırım un kavurmuşlar içine o yüzden çok almadım. bizim kepçeler küçük boy
2 kepçe kapuska aldım sularını süzdüm öyle yedim yagdan tasarruf anlamında.
1 büyük kasede 1 tk zeytingyaglı ve limonlu salata aldım, kapuskanın son lokmalarında bir küçük dilim kepekli ekmek aldım. tavsiyeniz üzerine fırın makarna almadım. bir de sütlü kadayıf vardı çok güzel görünüyordu aklım kalacaktı bir çay kaşı kadar attım agzıma, hafif bişiydi zaten.
şimdi de yeşil çay içiyorum ama pek tok hissetmiyorum kendimi. sadece çaydan dolayı midem su dolu gibi :50::50::50::50::50::50::50:

Back