60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr ögle tatili bitti bende geldimmmm
1 kepçe tavuk çorbası içtim sanırım un kavurmuşlar içine o yüzden çok almadım. bizim kepçeler küçük boy
2 kepçe kapuska aldım sularını süzdüm öyle yedim yagdan tasarruf anlamında.
1 büyük kasede 1 tk zeytingyaglı ve limonlu salata aldım, kapuskanın son lokmalarında bir küçük dilim kepekli ekmek aldım. tavsiyeniz üzerine fırın makarna almadım. bir de sütlü kadayıf vardı çok güzel görünüyordu aklım kalacaktı bir çay kaşı kadar attım agzıma, hafif bişiydi zaten.
şimdi de yeşil çay içiyorum ama pek tok hissetmiyorum kendimi. sadece çaydan dolayı midem su dolu gibi :50::50::50::50::50::50::50:

Afiyet olsun.. gayet güzel olmuş menü neden doymadın ki acaba..
Ara öğün mü yapmamıştın..

Afiyet olsun.. gayet güzel olmuş menü neden doymadın ki acaba..
Ara öğün mü yapmamıştın..
kahvaltıyı 07.30 da yapıyorum haftaiçi
ondan sonra ara ögün olarak bir portakal iki kaşık yogurt yemiştim. sizce ara ögünleri zamanında mı yapmalı yoksa acıktıkça azar azar mı atıştırmalı ?:53::53::53:

ay kızlar vallahi supersiniz ben bu kadar iradeli asla olamadım cunku 49 larda giden kilom son 4 yılda 63 oluvermişti son bu yılda kesin 69 oldum cunku daha 6 ay onceki pantolonlarıma bugun sıgamıyorum :59: 63 kg iken elma diyeti denedim 20 gunde 57 ye dustum ama sonra geri alıverdim :59: o kadar duzensiz besleniyorumki asla duzenli beslenemem ben asla cunku ne işim buna musait ne bişi ara ogun hayatta yapamam basımı kaldıramıyorum cunku işten ... :25:

sabah olesine bişiler atıstırıp cıkıyorum akşama kadar aç bekliyorum akşamda yumuluyorum yemeğe birde ben gunde 2 lt den az kola içmiyorum gunde derken eve geldikten sonraki saatler uyuyana kadar yane :50:

şuan baskulumun pili bitik tartılamıyorum açıkcası tartılmakta istemiyorum sanırım :59:

armut tipli geziyorum korse bile artık naçar kalmış bana karşı :14:

eski günlerime dönmek istiyorum ama nasıl iş yerimde asla wc gitmei sevmem bu yuzden suda içmem offf :14: sorunluyum acıkcası berbat şekilde :50: bir gun tamam ben baslıcam kesin diyorum ikinci gun fısss :19:

işyerim evime 6 km git-gel toplamda 1 hafta yurudum sonra geri direncim kırıldı ama gene devam etmek istiyorum sabahları gec kalıyorum terliyorum diye yurumekten sogudum akşamlarıda eve yetiş bilmem ne telaşı ama yurumeyi koysam kafaya yururum sankim :59:

sizde ben umitsiz vakamıyım yoksa başarabilirmim acep :61:

bu arada farmasi azmine hayran kaldım supersin cnm :71:
çok teşekkür ederim eminim sen de bu duyguları yaşayacaksın canım
yanlız zaten bildiğimiz kötü şeyler belli onları hayattan çıkarınca ya da ölçü getirdikten sonra sorun olmaz.2lt kola galiba önceden de benim bütün yılda içebilidğim bir rakam değildi sanırım.kesemiyorsan da ölçülü iç sonra eminim bırakmaya başlayacak ve bırakacaksın canım.
ben bu kiloya gelebildimse inan herkes gelir.
düşün hortumsuz bir fildim ne hale geldim :52::52::52:

slm kızlar kahvaltım
2yk yogurt
4yk nesfit
1portakal
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim
500 gramda vermişim allaha şükürrrrrr:66::66::66:
yuppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn TEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLER
:nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::9::62::62::62::64::64::64::65::65::65::46::46::46::46::16:

:56:2 kaşık makarna,
1 küçük tabak küçük köfteli bezelye,
bir tabak salata
bir küçük ayran.....bu kadarrrrr.:56:
canım 1 tabak dediğin kaç yemek kaşığı
1 küçük ayran kaç ml
1 tabak salata gene ona keza bu ölçüler çok göreceli net bir miktar verirsen daha kolay yorumlayabiliriz bitanem :16:

ara öğüncüğümmmm
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
5 kuru erik( 5 dyince korkmayın minnak boyuttalar ve ekşiler özellkle aldrdım:34:)
1/2 fincan beyaz-acılı leblebi
afiyet olsun hocahanım
hepsi çok güzel
bu arada yeni fotoğraflarıma yapmadığın yorum gözümden kaçmadı :9:

leblebi hakkımız ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrr,buna çıtır leblebide dahil miiiiiiiiiii
zümreciğim leblebiyi en fazla 1 kahve fincanı yemeni öneririm ama önce yarım ye yeterse başka da yeme yetmezse bir yarım daha
çıtırı ben şahsen çok sağlıklı bulmuyorum dış kaplamasında bence şekerli bir tat var nasıl bir öalzeme kullanıldığı belli değil .
bence beyaz ve sarı :34:

Ne yedim ben ne içtim noluyooo hiiiç ilgi alaka sıfırrrrr (famiiiiiiiiiiiiiir:37:)

kalkınca 1 hurma 250ml su

kahvaltı

2 dilim çok tahıllı ekmek

1kk lıght dil peyniri

1 çeri domates

1 tutam maydonoz

1 köy biberi

1 bardak greyfurt suyu

sonra 1 fincan yeşil çay

1. ara: yarım çay bardağı beyaz leblebi

1 yeşil elma
diyetisyenler sana gelecek örnek liste hazırlamak için :nazar::nazar::46::13::16:
kızlarrrrr yemekten geldim şimdi
1 kepçe ezogelin çorbası
2 tane kadınbudu köfte
salata
kadayıf tatlısı vardı amaaaaa bennnnnnnn yemedimmmmmmm yine
bir dilimde normal ekmek yedim (kepek ekmek bitmiş)
artık sen bu işi fazlasıyla kaptın usta :34::nazar::nazar:
1 kepçe tavuk çorbası içtim sanırım un kavurmuşlar içine o yüzden çok almadım. bizim kepçeler küçük boy
1 büyük kasede 1 tk zeytingyaglı ve limonlu salata aldım, kapuskanın son lokmalarında bir küçük dilim kepekli ekmek aldım. tavsiyeniz üzerine fırın makarna almadım. bir de sütlü kadayıf vardı çok güzel görünüyordu aklım kalacaktı bir çay kaşı kadar attım agzıma, hafif bişiydi zaten.
şimdi de yeşil çay içiyorum ama pek tok hissetmiyorum kendimi. sadece çaydan dolayı midem su dolu gibi :50::50::50::50::50::50::50:

afiyet olsun canım hepsi çok güzel:16:

Son düzenleme:

Allah allahhhh doyman lazımdı bence de belki gözün doymamıştır ya da evet ara öğün sorunu yaşıyosun belki:26: ben genelde 2 satte bir bişeyleryiyiorumyani özellikle öğle-akşam yemeği arasında 2 bazen 3 ara yapıyorum mesela öğle yemeğinden 2 saat sonra 1 elme 1 saatsonra 1 hurma braz leblebi falan ibi yani oturup bir araöğünde toplucayemiyorum da 2 ye bölüyorum arayı da ama beyaz leblebiyi şiddetle tavsiye ederim çok tok tutuyor yani kafama göre yapıyorum ben genelde 2 ara falan da yapıyorum

seni tebrik ederim... işte gerçek azim örneği..

senin öğünlerin zaten hep başarılı hep başarılı

afiyet olsun

Afiyet olsun ve yufffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

:16::16::16::13::13::13::nazar::nazar: sağol canımın içi ben hafta içi pek kaçamk yapmıyorum pazarları toptan yapıyorum kaçamkları:1: ki bu ara azalttım önceden bildiğin burger menü,pizaa tatlı falan normal yiyiodum pazar günleri ama 60 olunca inşallah büyük kaçamak var hayırlısıyla bu ara biraz azalttım kaçamakları 60a hazırlık yapıyorum:1::1::nazar:

ondan sonra ara ögün olarak bir portakal iki kaşık yogurt yemiştim. sizce ara ögünleri zamanında mı yapmalı yoksa acıktıkça azar azar mı atıştırmalı ?:53::53::53:

canım her nekdar 2-3 saatte bir de dense önemli olan aç kalmamak ve kan şkerinin düşmemesi o yüzden bence yemekten 2 saat sonra bi meyve sonra 1 -2 saat sonra biraz leblebi 2yk yoğurt ya da 1 bardak tarçınlı!!! süt falan şeklinde yapılabilir açlık hissetmeyi bekleme yani 1-2 saatgeçsin yap bence ben öyle yapıyorum

O zaman koy leblebiyi ters çevir bardağı ince yerine göre yarım ölç:60::60::60:

afiyet olsun nugciiiiim çok kararındaymış menüü yoğurt da olsaymış keşke ama sen zaten ayarlarsın yoğurt-süt alımını

teşekkür ederim nerudacığım evet canım akşam yiyeceğim yoğurdumu :38:

Benim menümde gözden kaçmış.. kimse bana yorum yapmamış..:14::14::14::14:

bende yemekten sonra çıktım yarım saat empolu yürüdüm..
yaklaşık 2500 adım falan...

:66::66::66:

kaçmıştır cnm afiyet olsun birde yürüyüş yada aerobic de vücut 25-30 dk dan sonra yağ yakmaya başlıo adım olarak deilde süre olrak ayarlarsan daha güzel olur en 45 dk en fazla 1 saat tavisye edilir genelde.

kızlarrrrr yemekten geldim şimdi
1 kepçe ezogelin çorbası
2 tane kadınbudu köfte
salata
kadayıf tatlısı vardı amaaaaa bennnnnnnn yemedimmmmmmm yine
bir dilimde normal ekmek yedim (kepek ekmek bitmiş)
afiyet olsun cnm çok güzel menü.zaten arada normal ekmek de yemek lazım.
afiyet olsun güzel yemişsn neden doymadın acaba ara öğünlerine dikkat et cnm

çok erken yapıomuşsun kahvaltıyı.2 ara öğün yapabilrsn leblebi elma ikilisi çok tok tutar öneririm.
2.ara öğünde yeşil çay aynındak kuru meyve yiyeblrsn

saol canım yetrki buraya sıkı sarıl inan sende verirsin.

afiuyet olsun şekerimmmmm süper kahvaltı süperrr 10 numara:nazar:

ayy inşallah yaa.evlenince geçer dediler geçmedi.şimdi doğumu bekliycez umarım doğumdan sonra geçer artık ondan sonrada geçmezse ben edeeyim bilmem gayriiii

çok teşekkür ederim eminim sen de bu duyguları yaşayacaksın canım
yanlız zaten bildiğimiz kötü şeyler belli onları hayattan çıkarınca ya da ölçü getirdikten sonra sorun olmaz.2lt kola galiba önceden de benim bütün yılda içebilidğim bir rakam değildi sanırım.kesemiyorsan da ölçülü iç sonra eminim bırakmaya başlayacak ve bırakacaksın canım.
ben bu kiloya gelebildimse inan herkes gelir.
düşün hortumsuz bir fildim ne hale geldim :52::52::52:

yuppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn TEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLER
:nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::9::62::62::62::64::64::64::65::65::65::46::46::46::46::16:

canım 1 tabak dediğin kaç yemek kaşığı
1 küçük ayran kaç ml
1 tabak salata gene ona keza bu ölçüler çok göreceli net bir miktar verirsen daha kolay yorumlayabiliriz bitanem :16:

afiyet olsun hocahanım
hepsi çok güzel
bu arada yeni fotoğraflarıma yapmadığın yorum gözümden kaçmadı :9:

zümreciğim leblebiyi en fazla 1 kahve fincanı yemeni öneririm ama önce yarım ye yeterse başka da yeme yetmezse bir yarım daha
çıtırı ben şahsen çok sağlıklı bulmuyorum dış kaplamasında bence şekerli bir tat var nasıl bir öalzeme kullanıldığı belli değil .
bence beyaz ve sarı :34:

artık sen bu işi fazlasıyla kaptın usta :34::nazar::nazar:

afiyet olsun canım hepsi çok güzel:16:

heveslendim bak şimdi destek çok önemli yaa vallahi sagolun kızlar yarından itibaren bende başlıyorum once kilomu öğrenmem lazım :71: :71: :69:

Yani mesela ben 7.30da kahvaltı yapıyor olsam 9 da bi ara 11 de bi ara 1 de öğle yemeği yerim ki ben 9.30 da kahvaltı yapıyorum amakalkınca kahvaltıya kadar bi kuru meyve yiyip su içiyorum sonra kahvaltı sonra 11.30 gibibi ara sonra 12.30da da ara yapıyorum bazen daha doğrusu 1 arayı 2 ye bölüyorum sonra 2.30 gibi öğle yemeği yani çok net bir plan yok ama sabah kalkınca atıyorumbikuru meyve ve su içiyorum başlasın metabolizma çalışmaya diye nekadar erken okadar iyi e sen zaten erken yapıyosun kahvaltı bence öğleye kadar 1 elme sonra 1 saat sonrasında yarım fincan leblebi sonraöğleyemeği olur bence yani yeek1 gibi yiyosan 7.30 1 arası çok uzun

canım bu sorunun yanıtı beslenme de saatsiz biri olarak bende yok:9::9::9::9:

ama neruda cingözüm bunu süper yanıtlamış bence onu dikkate almalısın :34::16:

Son düzenleme:
bende yemeğimi yedim geldim
kötü bir menü ve kötü ölçüler oldu malesef:59:

2 kepçe kadar düğün çorba(şu içinde uzun şehriyeler ve yeşil mercimeğin olduğu çorba tipi)
3 yk kabak musakka
1 dlm ekmek

çorbayı 1 kepçe kadar içip 6 kaşık kabak yiyecektim ama kabak çok kötüdü bide kızartma gibi bir tadı vardı yağlı bişeydi.bende her ne kadar şehriyelide olsa çorbayı içtim artık napim.akşam ekmek yemiyorum zaten.

ara öğünümde
200 ml yoğurt ve 1 mandalina olacak:66:

kızlar öğlen yemeği doğal olarak yok saat 11 civarlarında bir melez yemiştim ya :9:
şimdi 18.5 gr toz salebi ile 250 ml süt ile karıştırdım içtim :16:

evet bende öyle yaptım 10.00 da bir portakal yedim 11 de iki kaşık ketentohumlu yogurt yedim. pek tutan şeyler değil tabii :53::53::53:

canımcım portakal ve yoğurt çok şişiren bir şey aslında,ben geçen hafta her akşam bunu akşam yemeği olarak yedim yani çok tok tutyor aslında:44:

bende yemeğimi yedim geldim
kötü bir menü ve kötü ölçüler oldu malesef:59:

2 kepçe kadar düğün çorba(şu içinde uzun şehriyeler ve yeşil mercimeğin olduğu çorba tipi)
3 yk kabak musakka
1 dlm ekmek

çorbayı 1 kepçe kadar içip 6 kaşık kabak yiyecektim ama kabak çok kötüdü bide kızartma gibi bir tadı vardı yağlı bişeydi.bende her ne kadar şehriyelide olsa çorbayı içtim artık napim.akşam ekmek yemiyorum zaten.

ara öğünümde
200 ml yoğurt ve 1 mandalina olacak:66:

aaaaaaaaaaa zümrem bence ölçüler çok hoş olmuş yağ küpü bir yemeği yiyeceğine gerekirse sadece 3 kepçe bile çorba içilir sen ne diyorsun.
ama çok harika olmuş

nugya bacımmmmm ben sana şunu demeyi unutmuşum o kadayıfı bana karşı taraf ödemeli kargo ile gönderseydin ya canımmmmmmm:9::16:

canımcım portakal ve yoğurt çok şişiren bir şey aslında,ben geçen hafta her akşam bunu akşam yemeği olarak yedim yani çok tok tutyor aslında:44:
famircim evet portakalı bir kase yogurda dograrsan doyurucu olabilir. benim akşam yemeklerim de genellikle bir adet portakal ya da bir bardak süt oluyor.
ama sabah 07.30 ya hafif kahvaltı yapıp, 10.00 da bir adet portakal ve 11.00 de sadece iki yk yogurt ta pek tutmuyor dogal olarak :53::53::53:
bir arkadaşımız beyaz leblebi önermiş sanırım benim onu yapmam lazım. bir de yeşil çayın yanında beş adet badem yiyordum oda tutuyor. kahvaltıdan sonra araları ikiye üçe bölmem mantıklı olur sanırım. teşekkürler hepinize :16::16::16:

Back
X