Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de gençliğinde sakaryada yıldızlar alt kümede oynamış bileginden sakatlanınca bırakmış. yani bir hakan sükür olabilirmiş. tanıştıımızda minicik bi göbee vardı nişanlandık her gece gezmeler özsütler pastalar börekler o 25 ben 7 kilo aldım.
ben beşini verdim o hala 100 kilo. diyorum kilo ver ama dinleyenim yok ki
famirrrrrrrrrrrrrrrrr gene bana bez lazım olacak kızgülmekten altıma yapacam sayende çalış anacım çalış belki bunlar bu kadar uzun son mesailerin olacaktır kimbilir öğretmen olrak atanırsan bacım en geç saat 15 00 de paydos
hele ikili öğretim yapan bir okul olursa 12 00 de paydossssssssssss
sonra sana da derler tatilde de devlet size para veriyor diye
sen de ben gibi tatili kaldırdılar da biz mi gitmedikgitsek evden çıktığımız her güne mesaii olacak tatil olmasın da okula gidelim der oturtursun milleti
![]()
famir bak bu da benim o senin beğendiğin büüyük oğlumun minikliği![]()
Farmasi, Famir sizin tatloşların fotoğrafları çok şeker.
Az önce 2-3 kk büyüklüğünde tiramisu yedim. Çok şekerli geldi ama...
Kardeşlerim yarın gidiyor. Spora ve sağlıklı beslenmeye geri döneceğim.
Bugün yarım saat kadar araba kullandım. Kayınvalidemler gelince de eşimle çıkarız biraz üstüne düşersem yakında kendi başıma da çıkabilirim inşallah.
Annem tavuklu brüksel lahanası yaptı.Akşama ondan yiyeceğim.
nerudacım enstrüman çalman çok hoş canım. acaba bu yönde iş baksan çalışsan hem seviyosunda kendinide geliştirirsin bence.
benim eşim bateride çok iyidir ama malesef türküye şartlarında zor yani bugün var yarın yok hesabı. mesleğini yapıyo o yüzden
famir kız sen nerdeydin bacım ha hesap ver bakem:18:
Bugün yarım saat kadar araba kullandım. Kayınvalidemler gelince de eşimle çıkarız biraz üstüne düşersem yakında kendi başıma da çıkabilirim inşallah.
farmasiyle ikincinin planlarını yapıyoduk,anladın sen onu![]()
işte aynen öyle hugocukcuğum yani bu tür şeyler iş olarak çok bahtsız maalesef yani çok keyif alarımçalmaktan amaişolarak zorrrr aslında eğitim vermeyi çok seviyorummüşteri ilişkileri,şikayet yönetimi ve kişisel gelişim eğitimleri veriyorum bir yere bağlı olmadan saatlik eğitimler verme şansım da var şimdi bunlara bakıyorum birazz bir de işteçokşükür e-ticarette akmasa da damlıyoo çok büyük paralar kazanmıyorumama en azından evde boş oturmamış olıyım diye hem de keyif aldığımdan ama tabiibenimmakul satacak bişeyler bulmam şanss yani her şey olmuyo tedarik etmek kar edecek kadar ucuza bulmak da zorr ama bakır bir şans oldu benim içinbaktın mı ürünlerme
fotoğrafları da kendim çekiyorum şimdikatolog ve kartivizt de bastırdım yakında sitem deolunca inşallah daha iyi olacak
![]()
slm bayanlar maşallah herkes burda bir ben yokmuşum
kurtarmamı seni bebeeeemm.afiyet olsun oohhh bi sürü de iş yapmışsın sporunu yapmışsıncanım kolikoliçiciiiiiimkurtardın beni off nası vurdu kafama kafama yaaaaaaaaaaaa
yemeeeemi yedimmm
6yk kabak yamaği ( şükür bitiiii)
1 kase yoğurt
1 dilimçok tahıllı ekmek
2 tane köy biberi
30dk uzaya gittim üstüne 5.4 hızda 20dk koşu bandıııııııııııı50dk sporumu yaptıııım duşumu aldıııııııııııııııııım ev sahibim geldi onunlaoturmam gerekti birazzzzz böyyleböyle işleeerrrr balığı çıkardımbuzluktanakşama levrek ve bolll salata var menümde inşallah bugün dışarı çıkmıycammm kargo yokk...şimdi 2-3 bulaşık yıkmamam lazım ama sonrayıkarım yeeği yapmadan önce ayrıca çamaşır attım makineye falan flannnnnnnn
![]()
kapı komşu deilizde karşı komşuyuz ahahahahahakapı komşusunuz sanırım,ohhhhhhhhhhhh herbirşeyinizi biliyonuz yaniiiiiii,bende gariban gariban bekliyom burda bir çift laf edeyim deyüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
slm bayanlar maşallah herkes burda bir ben yokmuşum
allahım deli dicekler şimdi bana ağzım yırtılıyo gülmekten yaaerken değilmi daha anam 2.ye çok hızlısınız sizde maşşallah
![]()
allahım deli dicekler şimdi bana ağzım yırtılıyo gülmekten yaaerken değilmi daha anam 2.ye çok hızlısınız sizde maşşallah
![]()
kapı komşusunuz sanırım,ohhhhhhhhhhhh herbirşeyinizi biliyonuz yaniiiiiii,bende gariban gariban bekliyom burda bir çift laf edeyim deyüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
baktım canım çokta beyendim. güzel bi iş bence. aferin sana. sitenede sık sık gelirim kurulunca bana haber ver olurmu canım. şu ara değil ama ilerde üründe almayı düşünüyorum
canımcım bende evimi ve sizleri cok özledim ama burda da cok mutluyum ailemin yanında 20 şubatta evime gidiyorum inş. eskisi gibi spora ve diyete devam inş. o zaman daha sık görüşeceğizişteeeeeeeeeeee bitaneciklerimden biri daha gelmişşşşşşşşşşşşşş
canım tosticim nerelerdesin bitsin artık şu tatil yahu yeterrrrrrrrrrr
kendim okula gideyim sen de topiğe dönnnnnnnnnnnn![]()
kurtarmamı seni bebeeeemm.afiyet olsun oohhh bi sürü de iş yapmışsın sporunu yapmışsın
kapı komşu deilizde karşı komşuyuz ahahahahahaavrupa yakası ben anadolu
hoşgeldn tosticim ne var ne yok?nasıl gidio;?kilo almadın inşallah?