60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizimki de gençliğinde sakaryada yıldızlar alt kümede oynamış bileginden sakatlanınca bırakmış. yani bir hakan sükür olabilirmiş. tanıştıımızda minicik bi göbee vardı nişanlandık her gece gezmeler özsütler pastalar börekler o 25 ben 7 kilo aldım.
ben beşini verdim o hala 100 kilo. diyorum kilo ver ama dinleyenim yok ki

aha daaaaaaaaaaa bir özsüt hastası ev daha çıktı burda :9::9::9::52::52::32::32:

Farmasi, Famir sizin tatloşların fotoğrafları çok şeker.

Az önce 2-3 kk büyüklüğünde tiramisu yedim. Çok şekerli geldi ama...

Kardeşlerim yarın gidiyor. Spora ve sağlıklı beslenmeye geri döneceğim.

Bugün yarım saat kadar araba kullandım. Kayınvalidemler gelince de eşimle çıkarız biraz üstüne düşersem yakında kendi başıma da çıkabilirim inşallah.

Annem tavuklu brüksel lahanası yaptı.Akşama ondan yiyeceğim.

:60::60::60::60::60::60::60:
famirrrrrrrrrrrrrrrrr gene bana bez lazım olacak kız :9::9::9::9:gülmekten altıma yapacam sayende çalış anacım çalış belki bunlar bu kadar uzun son mesailerin olacaktır kimbilir öğretmen olrak atanırsan bacım en geç saat 15 00 de paydos :52::52::52:
hele ikili öğretim yapan bir okul olursa 12 00 de paydossssssssssss:32::32::32::32:
sonra sana da derler tatilde de devlet size para veriyor diye :52::52::52::52:
sen de ben gibi tatili kaldırdılar da biz mi gitmedik :27::27::27::52::52::52:gitsek evden çıktığımız her güne mesaii olacak tatil olmasın da okula gidelim der oturtursun milleti :52::52::52:

Allahım duy şu fıkaraların duasını allahım yereppimmmmmmmmmmmmm:59:

Bugün yarım saat kadar araba kullandım. Kayınvalidemler gelince de eşimle çıkarız biraz üstüne düşersem yakında kendi başıma da çıkabilirim inşallah.

nihayet yarın aramıza dönüyosun canım özlüyoduk

nerudacım enstrüman çalman çok hoş canım. acaba bu yönde iş baksan çalışsan hem seviyosunda kendinide geliştirirsin bence.
benim eşim bateride çok iyidir ama malesef türküye şartlarında zor yani bugün var yarın yok hesabı. mesleğini yapıyo o yüzden

işte aynen öyle hugocukcuğum yani bu tür şeyler iş olarak çok bahtsız maalesef yani çok keyif alarımçalmaktan amaişolarak zorrrr aslında eğitim vermeyi çok seviyorummüşteri ilişkileri,şikayet yönetimi ve kişisel gelişim eğitimleri veriyorum bir yere bağlı olmadan saatlik eğitimler verme şansım da var şimdi bunlara bakıyorum birazz bir de işteçokşükür e-ticarette akmasa da damlıyoo çok büyük paralar kazanmıyorumama en azından evde boş oturmamış olıyım diye hem de keyif aldığımdan ama tabiibenimmakul satacak bişeyler bulmam şanss yani her şey olmuyo tedarik etmek kar edecek kadar ucuza bulmak da zorr ama bakır bir şans oldu benim için:16: baktın mı ürünlerme:52: fotoğrafları da kendim çekiyorum şimdikatolog ve kartivizt de bastırdım yakında sitem deolunca inşallah daha iyi olacak:16::nazar:

aha daaaaaaaaaaaaa bir şöför nebahat abla daha yetişiyor topiğimizde hadi hayırlısı inşallah
üzerine düş sen onun canım benim ilerde çocuklarını sen götürür getirirsin okula pazarını alışverişine rahat rahat çıkarsın gece kız kıza eğlenmelere gidersin :9::9::9::9::9:
yani çok faydasını görürsün de zararını görmezsin bitanemmmmmmmmm
kolay gelsin :nazar::nazar::66::66::66::64::64::70:

sağol canımmmmmmm senin topişde pek bir şekerrrrrrrrrrrrrr:16::16:

işte aynen öyle hugocukcuğum yani bu tür şeyler iş olarak çok bahtsız maalesef yani çok keyif alarımçalmaktan amaişolarak zorrrr aslında eğitim vermeyi çok seviyorummüşteri ilişkileri,şikayet yönetimi ve kişisel gelişim eğitimleri veriyorum bir yere bağlı olmadan saatlik eğitimler verme şansım da var şimdi bunlara bakıyorum birazz bir de işteçokşükür e-ticarette akmasa da damlıyoo çok büyük paralar kazanmıyorumama en azından evde boş oturmamış olıyım diye hem de keyif aldığımdan ama tabiibenimmakul satacak bişeyler bulmam şanss yani her şey olmuyo tedarik etmek kar edecek kadar ucuza bulmak da zorr ama bakır bir şans oldu benim için:16: baktın mı ürünlerme:52: fotoğrafları da kendim çekiyorum şimdikatolog ve kartivizt de bastırdım yakında sitem deolunca inşallah daha iyi olacak:16::nazar:

baktım canım çokta beyendim. güzel bi iş bence. aferin sana. sitenede sık sık gelirim kurulunca bana haber ver olurmu canım. şu ara değil ama ilerde üründe almayı düşünüyorum

slm bayanlar maşallah herkes burda bir ben yokmuşum

işteeeeeeeeeeee bitaneciklerimden biri daha gelmişşşşşşşşşşşşşş
canım tosticim nerelerdesin bitsin artık şu tatil yahu yeterrrrrrrrrrr
kendim okula gideyim sen de topiğe dönnnnnnnnnnnn:9::9::9::9::9:

canım kolikoliçiciiiiiim:60::60::60::60:kurtardın beni off nası vurdu kafama kafama yaaaaaaaaaaaa:43::43::43::60::60::60:

yemeeeemi yedimmm

6yk kabak yamaği ( şükür bitiiii:60: )

1 kase yoğurt

1 dilimçok tahıllı ekmek

2 tane köy biberi

30dk uzaya gittim üstüne 5.4 hızda 20dk koşu bandıııııııııııı:10::8::8::nazar::nazar: 50dk sporumu yaptıııım duşumu aldıııııııııııııııııım ev sahibim geldi onunlaoturmam gerekti birazzzzz böyyleböyle işleeerrrr balığı çıkardımbuzluktanakşama levrek ve bolll salata var menümde inşallah bugün dışarı çıkmıycammm kargo yokk...şimdi 2-3 bulaşık yıkmamam lazım ama sonrayıkarım yeeği yapmadan önce ayrıca çamaşır attım makineye falan flannnnnnnn:63::63:
kurtarmamı seni bebeeeemm.afiyet olsun oohhh bi sürü de iş yapmışsın sporunu yapmışsın :46::46::46::46:

kapı komşusunuz sanırım,ohhhhhhhhhhhh herbirşeyinizi biliyonuz yaniiiiiii,bende gariban gariban bekliyom burda bir çift laf edeyim deyüüüüüüüüüüüüüüüü:43:
kapı komşu deilizde karşı komşuyuz ahahahahaha:60::60::60: o avrupa yakası ben anadolu:60::60:
slm bayanlar maşallah herkes burda bir ben yokmuşum

hoşgeldn tosticim ne var ne yok?nasıl gidio;?kilo almadın inşallah?

Son düzenleme:
allahım deli dicekler şimdi bana ağzım yırtılıyo gülmekten yaa :52::60::1: erken değilmi daha anam 2.ye çok hızlısınız sizde maşşallah:9:

yaş farkı fazla olmasın diyoruz işte,malum ikimizde çalışı...............................aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy noluyo beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:9::9:

allahım deli dicekler şimdi bana ağzım yırtılıyo gülmekten yaa :52::60::1: erken değilmi daha anam 2.ye çok hızlısınız sizde maşşallah:9:

:60::60::60::60::60: yahu doğdu bile teyzesi sen görmüyor musun benim profilimdeki yeni çocuğu :52::52::52::52::52::60::60::60:

kapı komşusunuz sanırım,ohhhhhhhhhhhh herbirşeyinizi biliyonuz yaniiiiiii,bende gariban gariban bekliyom burda bir çift laf edeyim deyüüüüüüüüüüüüüüüü:43:

ya ama ama:43: msnden kayantıyoruuuuz hızlı iletişimiçiiin amasen kullanmıyosun kiii olsa senle de kaynatırııııızzzz sana da anlatırım he rbişeyi hem nedne benim sporumaaa yemee me yorum yapılmıyo bakiiiiiim hepbir alınganlıkkkk:63::63::63::55::55::55::84::84:

baktım canım çokta beyendim. güzel bi iş bence. aferin sana. sitenede sık sık gelirim kurulunca bana haber ver olurmu canım. şu ara değil ama ilerde üründe almayı düşünüyorum

canımçok sağollllll inşallah haber vericem söz ama sana satmam canın sağolsun hediye ederim sen du at güzel satışlarım olsun sevdiklerime de hediye edeyimmm:16::16:

işteeeeeeeeeeee bitaneciklerimden biri daha gelmişşşşşşşşşşşşşş
canım tosticim nerelerdesin bitsin artık şu tatil yahu yeterrrrrrrrrrr
kendim okula gideyim sen de topiğe dönnnnnnnnnnnn:9::9::9::9::9:
canımcım bende evimi ve sizleri cok özledim ama burda da cok mutluyum ailemin yanında 20 şubatta evime gidiyorum inş. eskisi gibi spora ve diyete devam inş. o zaman daha sık görüşeceğiz
kurtarmamı seni bebeeeemm.afiyet olsun oohhh bi sürü de iş yapmışsın sporunu yapmışsın :46::46::46::46:

kapı komşu deilizde karşı komşuyuz ahahahahaha:60::60::60:avrupa yakası ben anadolu:60::60:

hoşgeldn tosticim ne var ne yok?nasıl gidio;?kilo almadın inşallah?

hoşbulduk canım iyilik güzellik sen nasılsın yok kılo almadım gerçi burda ki tartı ne denli doğru bilmiyorum ama aynı cıkarıyor eve gidince tam olarak belli olur ama almış gibi hissetmiyorum kendimi burda ki avantajımda cok geziyor olmam yarın karşıya geçicem eltimlere gidicem birazda orda dolanıcam yürüyüş oluyor sanırım ondan dolayo kilo almadım:32::32::32:

ara öğüncüğüm:56:
1 bardak tarçınlı süt
1/2 fincan dan az kuru üzüm

acıkmamıştım ama ara olsun die yedim
şimdi callanetics e başlıorum inş.
57 dk.sürüo
1 saat sonra yazacak durumda olurum inş...:9::9::54:

Back
X