neden :44: tahmin edemiyorum :44:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden :44: tahmin edemiyorum :44:
famir fincan pilavlama mı dolu olsun yoksa silme mi ? al sana sabah sabah soru koppppppppppp işte buna bacımmmmmmmmmm![]()
kız farmasi sözlüye mi çekiyon napıyon yaaa
farmasi anlatılmaz yaşanır canım,kendini çok zorlama
menülerini okudukça tahmin edersin
![]()
azcık tepeleme olsunnnnnnleblebi sonuçta canımmmmm,en fazla ne kadar tepelenir ki yuvarlanır bini biniciklerrrrrr
çok şükür bi rahatsızlığım yok benim zaten kilo almamın sebebi tatlı ve akşam atıştırmalarıbunları bırakırsam zayıflamam için bi engelim yok
çok şükür bi rahatsızlığım yok benim zaten kilo almamın sebebi tatlı ve akşam atıştırmalarıbunları bırakırsam zayıflamam için bi engelim yok
famir saydım benim gibi komediye çok komikkkkkkkkkkkkk rakam çıktı alalım tahminleri![]()
afiyet olsun canım tabi ilk at ki gibi 4.400 veremeyebilirsin muhtemelen ama verirsin yinedeSelamlar arkadaşlar benim bugünkü menum
sabah kelogs yağsız süt ve çay
öğlen yağsız haşlanmış makarna 8 kaşık kadar ve light ton balığı
birazdan 45 dakka koşumu yaparak haşlanmış karnıbahar ve yoğurt yiyeceğim.belki yanına biraz kelogs yerim bir kaç kaşık.çünkü canım tatlı istemeye başladı onu bastıracağım.
ilk 1 ay 4.4oo gr klo vermek normal biliyorum ama umarım 2. ay yavaşlamaz.Bunu düşünmek üzüyor beni valla 2 ay geçsin hemen istiyorum. tabi 2 ayda istediğin kiloya gelirsem:84:
afiyet olsun farmasi güzel menümerhaba iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğinden yaklaşık 2 saat önce 2 yk sütlaç yedim
akşam menüm
3 yk havuçlu barbunya
5-6 yk haşlanmış hindi
8 yk salata
3 yk yoğurt
şimdi de 500 ml su içiyorum
canım az geldi menün bana çorba,ekmek,yoğurt yok :26:iyi akşamlar kızlaaaaar...
müsadenizle akşam menüm: 19.20
1 büyük kase kıvırcık +roka +2 küçük parça ızgara tavuk gögsü ile yapılmış salata
3/2 su bardagı kadar sekersiz portakal suyu (100% cappy portakal suyu )
afiyet olsun canımiyi akşamlar kızlar bugunku menum 19:20
3 yk pirinç pilavi
3 yk tavuk sote
çok az salata
aralarda tarcınlı yeşil çay 2 tane kayısı bol su![]()
afiyet olsun canım sonuçta vermişsin hiç vermemekten iyidir bence tebrik ederimyeni bir güne ve herkese merhaba kızlaar !!!!
gün güzelde benden iyi haber yok. sadece 300 gr vererek 69,30kiloya düşmüşüm. haftasonu yediğim dolmalar gelip beni tırmaladı hiç affetmedi vallaa
kahvaltımı yapıyorum şimdi.
1 bebek salatalık bir aç tutam maydonoz
peynir bi kaç çatal, zeytin ve ezmesi de azar azar
yarım portakal iki dilim tam tahıllı ekmek ( ekmek limitimi sabah bitiriyorum )
şekersiz çay
hoşgeldin canımmerhaba kızlar..ben yenıyım galıbaaa
ben uzun süre bu topıkte kalacagım gıbı gozukuyor cunku 62 kılo hedefım ve 69.2 kıloyum:18:
ınsallah hep beraber kurtulacagız kılolardann
canım kızartmanın miktarı ne kadar acaba eğer az miktardaysa bir öğünde dengelersin olur biterdün akşam 1 dilim kepek ekmeği ile kızartma yedim
dayanamadımşimdi suçluluk duygusu hissediyorum
şuan limonlu ılık suyumu içiyorum
çok değil az canım bünyen ertesi güne zayıf düşebilir tatlım biraz daha renklendir menülerinipatates ve tavuk biraz yedim işte şimdi bugün
sabah 1/2 simit şekersi çay
öğlen çorba ve salata
akşam sadece çorba düşünüyorum nasıl çok mu:44:
afiyet olsun balım herzamanki gibi süperselam manken gibi olmaya bi adım daha yaklaşmış hatunlar nasılsınız bakem![]()
kahvaltım önce: 1 bardak suyla arıpoleni ardından metabolizma hızlandırıcı içecek
1 yumurta 1 dilim peynir ve yeşilbiberden omlet yanında tahinpekmez. domatesim kalmamıştı.
şimdi koşu bandıda bineceğim. sonra görüşürüz kıslar![]()
afiyet olsun famircim çok güzel menüleringünaydddııııııııııııııııııııııınnnnnnnn kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmm,bende iyiyim çok şükür şu regl dönemim bitse daha bir memnun olucam ama bu şişkinlik canımı sıkıyor biraz.
akşam menümü yazayım öyleyse
1 yk kadar ton balık
bol yeşil salata
20 adet leblebi(üşenmedim saydım)
2 zeytin
ara
1 küçük kivi,çeyrek muz,7 leblebi
akşamyemeğinden sonra 45 dk yürüdüm tempom ortalama 5.5 civarındaydı,pek bir halsizdim çok fazla hızlnadıramadım
sabah menüm ise
1 kk light peynir
4 zeytin
1,5 dlm tam buğday ekmeği
nane
maydanoz
1 adet vişne reçelinin içinden çıkarılmış vişnereçel pekmez bal diye diye canım çekti sabah ,çok mu olmuş acaba
![]()
afiyet olsun canımcımmmmmmmmmm daaaaaaa,elmayı soyup küçük küçük doğrayacak kadar vaktin varsa peynir ve zeytin yiyecek kadarda vaktin vardır sanıırm,neden mısır gevreği yiyosun isteyerek mi yani,ya hiç tok tutmuyor ki garip bişey,ara öğün gibi bişey benim için
deme öle deme bizim iyiliğimizi düşünüyo
![]()
hımmmmmmmmmmmmmmm sorunun cevabını zaten biliyormuşsun bacım beni niye uğraştırıyon kız asıl sen beni sözlüye çekiyormuşsun
gördün mü famirrrrrrrrrrrrrrrrr bak kim kimi sözlü ediyormuş![]()
bende öyle sanardım benim yemeğe düşkünlüğüm yok abur cuburu kessem yeter diyodum ama aslında pek de öyle değilmiş,her şeyi kararında ölçülü yemek,bazı yiyecekleri mutlaka tüketmek gerekiyormuş
afiyet olsun canım tabi ilk at ki gibi 4.400 veremeyebilirsin muhtemelen ama verirsin yinede
afiyet olsun farmasi güzel menü
canım az geldi menün bana çorba,ekmek,yoğurt yok :26:
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım sonuçta vermişsin hiç vermemekten iyidir bence tebrik ederim
hoşgeldin canım
canım kızartmanın miktarı ne kadar acaba eğer az miktardaysa bir öğünde dengelersin olur biter
çok değil az canım bünyen ertesi güne zayıf düşebilir tatlım biraz daha renklendir menülerini
afiyet olsun balım herzamanki gibi süper
afiyet olsun famircim çok güzel menülerin
elmayı akşamdan minik minik doğradım tabağa üstünüde kapattımsabaha biraz kararmıştı ama olsun yedim yine
fambım benim hep kahvaltılarım domates zeytin peynir salatalık ve bir dilim ekmekle olur.ama arada değişiklik yapıyorum nesfit yememiştim ben daha önceleri merak edip eşime aldırdım.oda iki paket almış hem onları bitiriyorum yavaş yavaş hemde değişiklik oluyor arada.isteyerek yani
çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tamam canımcımmmmmmm,afiyet olsun öyleyse,bende bir ara 4-5 paket almıştım ne yapacaksam AAllahımmm ya,bazen çok abrtıyorum valla sinir oluyorum kendime heeeeeeebir kutuya koydum kapaklı saklama kabı gbi bişey taze duruyor hala,böyle koruyabilirsin
![]()
çıkkkkkkkkkk çıııııııııkkkkkkkkkkkk ,çıııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkk ,çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çıkkkkkkkkkkkkk orta ya çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,herşey konuşalım gel açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,çıkı çıkı çı kı çıkı çıkkkkkkkkkkkkkkkk ortaya çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
değiştir
kal bu geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,kal bu geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız desene kaçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,kendinden kaçççççççaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:78::78:
haydi bakalım kızlar günün sorusu 1 kahve fincanı beyaz leblebi kaç adettir ?![]()