günaydın hayatım......iyiyim sen nasılsın..akşam sorma ya çok fenaydı..içim eridi vallaha...yaş pasta hariç 7 çeşit pasta vardı sadece saymakla yetindim....çok ısrar ettiler ki hiç sevmiyorum bu ısrarları ama yemedim.eşimde iyice azaltmış oda yemedi....arkadaşım eve paket yapmış illa eve götürün size uygun bi zamanda yersiniz dedi.ama ben yinede yemem.çünkü hepsi kalorisi yüksek bana yaramayacak şeyler....eşime dedim bak nasıl oluyormuş diyet yapmak dedim.o spordan çıkıp gelmişti her gece gidicek bu hafta..hocası ona hiç birşey yemeyeceksin demiş spordan çıkınca..dayanamadı 2 puaça dedi.....
![]()
canım süpersin valla ne diyeyim

elbette herkes böyle yapacak diye şart yok seçim bu. ben bunu seçtim. tekrardanda şekere alıştıramam vücudumu. zatende hiç canım çekmiyo. eşim hep yiyo evde tatlı eksik olmaz muhakkak olur çikolata olur falan ama eşim yiyor hiçte öyle irademi zorlamıyo farkında bile olmuyorum.
senin eşinle beraber kilo vermeye çalışmanda zor dönemi atlatmana çok fayda sağlar. bikaç ay sıktınmı zaten gerisi çok kolay diyet diye bile görmüyorsun rahat oluyorsun. bir ay belki zorlanırsın ama bozmazsan tatlı yemezsen. tatlı dışında kaçırsan bişey sorun olmuyor iştah açılmıyor ertesi gün rahat devam ediyorsun ama tatlı yersen ipin ucu kaçıyor. kendi 5 aylık diyet serüvenimde bunu farkettimki tatlı dışındaki şeyler çokta iştah açmıyo düzeni bozmuyor canım.