60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kılzar cnbc-e yi açın.2011 yılı şişmanlık ile mücadele yılı ilan edilmiş vücut kitle endeksi hesaplıolar.benmki normal o hesaba göre:32::51:
şeker alımından bahsedio şimdide.

mountainmist, bu arada az önce ben de aldıp eliptik :16::16:
Çook mtluyum... teşekkür ederim sana çok çok...
Hugocuk haftaya her akşam eliptikle çalışacağım anlamına geliyor bu... yaşasın spor..
Bide sabah tartıldım ve 63,4 ü gördüm...
Ama tickerımı 1 ay dolsun öyle değiştireyim diye düşünüyorum...
ay o zamana kadar 62 li rakamları görürüm inşllah.. 26 sında 1 ay olacak...
Öpüyorum kızlar sizi..

:33:kızlar hemen öğle menümü söylüyorm
5 6 kaşık merci çorba
1 tane ufacık patlıcan dolması
yoğurt salata
1 dl kepek ekmeği
nasıl hatunlar :53:

Ay kızlar internet gitti.. yazıyordum yarım kaldı... amma çok konuşmuşsunuz yani sizde..
bugün yetişemem ben size evdeki canavarla zaten..
saat 3 te dr a gideceğiz kontrole...
akşama görüşürüz anca..
geçmiş olsun canım miniği öpüver :16:
5 6 kaşık merci çorba
yoğurt salata
1 dl kepek ekmeği

hahahahhahahaha işte budur sen bu işi biliyorsunnnnnnnnnnnn:34::52::52::52::nazar::nazar:afiyet olsun canımcım

Hugocuk haftaya her akşam eliptikle çalışacağım anlamına geliyor bu... yaşasın spor..
Öpüyorum kızlar sizi..

hayırlı olsun canımm güle güle kullan :16:

ayyy yazık ona ayol
bu arada eşin akşam yemeğinden sonramı spora gidiyor canım neden spordan sonra bişey yeme demiş hocası acaba

canım burayı kaçırmışım tesadüfen gördüm...eşim saat 4-5 gibi bişeyler yiyor..benim eşim birazda vucut çalışıyor belki ondan olabilir...yada başka bişeydende olabilir..bu akşam sorayım hocaya bana demişti ama ben listeme uyduğum için hocaya meyve yiyecem dedim yeme dedi...ama ben yedim kusura bakmasın artık

1 saat kadar önce bir grip arası olarak
1 portakal yemiştim
şimdide
1 kupa ayvalı ıhlamur
3 kuru kayısı
110 gr.lık probiyotik yoğurt
yiorum

5 6 kaşık merci çorba
yoğurt salata
1 dl kepek ekmeği

ekmeği kaldır derim ben afiyet olsun..mercimek çorbası zaten besleyici...dolamdaki pirinç karbonhidrat yoğurtta yiyorsun protein bence yeter...

öğlen yemeğimi yiyeceğim birazdan ama ben yarım saat önce

1 yk kakaolu puding
3 yk sütlaç yedim

500 l lik suyumu yanıma aldım içmeye başladım:9::9::9::9:

Son düzenleme:
kılzar cnbc-e yi açın.2011 yılı şişmanlık ile mücadele yılı ilan edilmiş vücut kitle endeksi hesaplıolar.benmki normal o hesaba göre:32::51:
şeker alımından bahsedio şimdide.

canım özetle ne tavsiye ettiler
ben yeni gördüm yazını muhtemelen bitmiştir program
evi süpürüyordum

Son düzenleme:
5 6 kaşık merci çorba
yoğurt salata
1 dl kepek ekmeği
afiyet olsun çok güzel bir menü çorba içebilrsn 1-1.5 kepçe kadar kaşıkla saymana gerek yok eğer kepçe devasa boyutta deilse tabi.kepçe küçükse 1.5 kepçe içilebilr

Öpüyorum kızlar sizi..
hayrlı olsun canım tabiki yaşasın spor. spora yağlar gidior daha sağlıklı zayflıoruz.hugocuk da öle tavsiye edecektr ama bende yazayım canım haftada 1 er gün arayla en az 45 en fazla 1 saat spor yapmak önerilio.böyle yaparsan daha çok faydasını göreceksn genelde bizde böyle yapmaya çalışıoruz bu işin sonrasınıda düşünmek lazım ömür boyu hergün spor yapabilcekmisin.bıraktığun anda kilolalr gelmeye başlar canım dikkat et az olsun yavaş gitsin bir daha geri gelmesin kilolar:34:

canım özetle ne tavsiye ettiler
ben yeni gördüm yazını muhtemelen bitmiştir program
evi süpürüyordum

bende sanırımn sonuna doğru açtım.bildiğimz vücut kitle endeksi hesabı yaptılar kilo bölü boyunun karesi.çıkan sonuç 20-25 arası normal 25-30 arası şişman 30-35 arası obez ve bundan sonrası obezitesitenin çeşitleri şeklnde devam ediodu.sofralarınızdan tuz ve şekeri kaldırın az kullanmaya gayet edin dediler .uzman 2 konuk vardı.bende bi yandan eşimle tel.da konuşuodum duyduklarım bunlardı.asıl bir soru vardı ama cevabını dinleyemedim.günde 10 fincan çay içiomuş birsi ve her fincana yarım küp şeker koyuomuş ne dedi uzman tam duyamadım ama heralde çok bulmuştur çünkü toplamda 5 küp şeker edio.
biride kavitasyonus sordu ona da biz konuda uzman deiliz dedi. dinleyebildklerim bunlar canımcım:34:

kızlar bende otruduğum yerden tv yi zaplatıorum seda sayanın programında 20 yaşında 277 kiloluk bir çocuk var.
Allah ım acil şifalar versin.halimize şükredelim bakın 5-10 kilo fazlam var die üzülüp moralinizi bozmayın yeterki Allah dermansız dert vermesin.yazık çocuk neler anlatıo.

bende sanırımn sonuna doğru açtım.bildiğimz vücut kitle endeksi hesabı yaptılar kilo bölü boyunun karesi.çıkan sonuç 20-25 arası normal 25-30 arası şişman 30-35 arası obez ve bundan sonrası obezitesitenin çeşitleri şeklnde devam ediodu.sofralarınızdan tuz ve şekeri kaldırın az kullanmaya gayet edin dediler .uzman 2 konuk vardı.bende bi yandan eşimle tel.da konuşuodum duyduklarım bunlardı.asıl bir soru vardı ama cevabını dinleyemedim.günde 10 fincan çay içiomuş birsi ve her fincana yarım küp şeker koyuomuş ne dedi uzman tam duyamadım ama heralde çok bulmuştur çünkü toplamda 5 küp şeker edio.
Biride kavitasyonus sordu ona da biz konuda uzman deiliz dedi. Dinleyebildklerim bunlar canımcım:34:

benim 25 çıktı normalim galiba sanırsam :53:

yemeğimi yedimmmmmmmmmm,ayyyy çok doydum valla şükür,Allah olmayanlarada versin inşallahhh

1 kase mercimek çorba(yaklaşık 16 kaşık ediyor sanırısam)
3 köfte büyüklüğünde balık(dil balığıydı busefer ki çok güzeldi valla mmmmmmm)
salata
1,5 dlm ekmek

ara öğünümde 1 elmam olacak

akşamda yoğurt portakal tarçın karışımı yicemmmmmm,üstüne de sporrrrrrrrrrrr:66:

Back
X