60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım öncelikle ben senin resmini yirimmmmmm bayılırım bettye beni deçok nezteriler özellikle gözlerimi ve saçlarımıııı:1::1:

veeeeeeee eveeet hoşgeldin verirsin vermek bizim işimiz burdaaaa:65::64: sen yeter ki burda olll menüleri takip et günde 3 ara 3 ana öğün olmak üzere yeee yani ye ye kilo ver tatlımmm ara öğünleri kahvaltıyı ihmal etme tatlıdan aburcuburdan uzak durrr hepsi gider haa tabii ki spor spor spor e o da var zatttttttttten daha ne olsun giderrr hepiciği giderrrr

bettye mi benzetiyolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr:60::60::60::60:çok komik tipi var gızzzz bunun,bide söylüyo yaaa,benide ne bilim işte türkan şoraya,işte birazcık fahriye evcene falan benzetiyolarrrrr:52::52::52:

süleeeeeeeeeeeeeeee,söllim mi süleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ahahahahahahahahhh işte bu ya famir benim ara öğünüm geldi bana şöyle canlı fıkır fıkır bir ara öğün menüsü ne önerirsin tatlım kıymattttttttt lımmmmmmmmm
:60::60::60::60:

wawwwwwwwwwwwwwwwww

süperrrrrrrrrrrrrr kız ben sallamam mı minik popiciğimi :60::60::60:pek sallayacak da birşey kalmadı ama yettiği kadar salarım idare edceğiz artık eskiden olsa koca popişimi sallasam ilçe de sallanırdı galibaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60: 6.5 şiddetinde deprem filan oluyor zannederlerdi ama geriye artçılar kaldı :60::60::60:2.0 şiddetinde filan pek hissedilmezzzzzzzzzzzz artıkkkkkkkkkkkk:66::66::66::52::52::52:

Son düzenleme:

wawwwwwwwwwwwwwwwww

süperrrrrrrrrrrrrr kız ben sallamam mı minik popiciğimi :60::60::60:pek sallayacak da birşey kalmadı ama yettiği kadar salarım idare edceğiz artık eskiden olsa koca popişimi sallasam ilçe de sallanırdı galibaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60: 6.5 şiddetinde deprem filan oluyor zannederlerdi ama geriye artçılar kaldı :60::60::60:2.0 şiddetinde filan pek hissedilmezzzzzzzzzzzz artıkkkkkkkkkkkk:66::66::66::52::52::52:

asıl şimdi sallıcan kızımmmmmmmmmmmm,şimdi sallanır etrfa valla,bak atiyeye ağzımız açık bakıyoz:9:

çok kötüsünüz tamam yemiom ya azıcık ucundan alsam :60:

yaa ne kadar güzel. sabah bana serviste tuzlu pastalardan al dediler. ben almiyim dedim aşırı israr ettiler. bu kadar kısma dediler .en yagı az olanını alayım dedim ama oda yaglıydı. ne güzel sen vazcaydın. ben kesin bi ısırık alırdım ucundan. mmm çok severim de :53::53::53:

neruşum verdiğin bilgi çok işime yaradı canım. ailemede söyledim yapsınlar diye. öksürük içinde 1 çay kaşığı bala karabiber döküp yendiğinde öksürüğü kesiyor. eşim hastayken bazen öksürük şurubu kesmiyor öksürüğü ben bu karışımı yaparım hemen keser rahat uyutur. heralde gribin hastalığın ilacı karabiber olsa gerek

Afiyet olsun hugocukcuğum şifaa olsun evet sanırım kararbiber grip için mükmemmel bir çzöüm ben ıhlamur da kaynatırken karabiber tarçın koyuorum fincan alaınca da bal limon ekliyorum hepsi bir mucize çokşükür:):)

bettye mi benzetiyolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr:60::60::60::60:çok komik tipi var gızzzz bunun,bide söylüyo yaaa,benide ne bilim işte türkan şoraya,işte birazcık fahriye evcene falan benzetiyolarrrrr:52::52::52:

aaaaaaaaaaa neden öyle diyosuuuuuuuuuun bence çokk sevimliiiii çok seksiiii ve çokkk güzelll:63::63::63:
hem o bir çizgi film karakteri herhalde tam anlamıyla benzemiyorum daaaaa sevimli diye çok benzetilirim:63: ama normalda beni de daha çok Türkan Şoraya benzetirler hele kırmızı bir berem var onu takınca azize diye bir filmi vardı yaaa ondaki haline çok benzetirler :60::60::60:

Son düzenleme:
yaa ne kadar güzel. sabah bana serviste tuzlu pastalardan al dediler. ben almiyim dedim aşırı israr ettiler. bu kadar kısma dediler .en yagı az olanını alayım dedim ama oda yaglıydı. ne güzel sen vazcaydın. ben kesin bi ısırık alırdım ucundan. mmm çok severim de :53::53::53:

napim cnm benim aklıma alacağım elbiseler gelince bırakıverdim :59: güzel elbiseler için azim azim :65:

Back
X