- 6 Ağustos 2010
- 40.229
- 71.967
- 1.123
çok kötüsünüz tamam yemiom ya azıcık ucundan alsam![]()
ben burada bu konuya en iyisi hiç yorum yapmıyayım yoksa altınıza edersiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle ben senin resmini yirimmmmmm bayılırım bettye beni deçok nezteriler özellikle gözlerimi ve saçlarımıııı
veeeeeeee eveeet hoşgeldin verirsin vermek bizim işimiz burdaaaasen yeter ki burda olll menüleri takip et günde 3 ara 3 ana öğün olmak üzere yeee yani ye ye kilo ver tatlımmm ara öğünleri kahvaltıyı ihmal etme tatlıdan aburcuburdan uzak durrr hepsi gider haa tabii ki spor spor spor e o da var zatttttttttten daha ne olsun giderrr hepiciği giderrrr
ben burada bu konuya en iyisi hiç yorum yapmıyayım yoksa altınıza edersiniz![]()
famirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr famirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süleeeeeeeeeeeeeeee,söllim mi süleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kötümüyüzzzzz,kötümüyüzzzz,nee kötümüyüzzzzzz
tmm tmm her şey benim iyiliğim içn![]()
ahahahahahahahahhh işte bu ya famir benim ara öğünüm geldi bana şöyle canlı fıkır fıkır bir ara öğün menüsü ne önerirsin tatlım kıymattttttttt lımmmmmmmmm
![]()
hahhhhhhhhhhhhh şöleeeeeeeeeee yola gel bakayımmmmm sen
herşey ne içinmiş söle bakalım![]()
herşey yağlarım için fazlalıklarım için herşey vatan için![]()
wawwwwwwwwwwwwwwwww
süperrrrrrrrrrrrrr kız ben sallamam mı minik popiciğimipek sallayacak da birşey kalmadı ama yettiği kadar salarım idare edceğiz artık eskiden olsa koca popişimi sallasam ilçe de sallanırdı galibaaaaaaaa
6.5 şiddetinde deprem filan oluyor zannederlerdi ama geriye artçılar kaldı
2.0 şiddetinde filan pek hissedilmezzzzzzzzzzzz artıkkkkkkkkkkkk
neruşum verdiğin bilgi çok işime yaradı canım. ailemede söyledim yapsınlar diye. öksürük içinde 1 çay kaşığı bala karabiber döküp yendiğinde öksürüğü kesiyor. eşim hastayken bazen öksürük şurubu kesmiyor öksürüğü ben bu karışımı yaparım hemen keser rahat uyutur. heralde gribin hastalığın ilacı karabiber olsa gerek
bettye mi benzetiyolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrçok komik tipi var gızzzz bunun,bide söylüyo yaaa,benide ne bilim işte türkan şoraya,işte birazcık fahriye evcene falan benzetiyolarrrrr
![]()
yaa ne kadar güzel. sabah bana serviste tuzlu pastalardan al dediler. ben almiyim dedim aşırı israr ettiler. bu kadar kısma dediler .en yagı az olanını alayım dedim ama oda yaglıydı. ne güzel sen vazcaydın. ben kesin bi ısırık alırdım ucundan. mmm çok severim de![]()