Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğle yediğim 1,5 dlm ekmeğin yarım dilimi kalmıştı onu yiyorum ufaktan ufaktan.şu balık iyi hoş da bence akşamları yenmeli,acıktıryor insanı öğle yenince,geçici bir tokluk veriyor ama sonraddan acıkıyorsun:26:
merhaba aranıza yeni katıldım şimdilik yazdıklarınız takip ediyorum
hoş geldin cnm![]()
hoşbulduk bende zayıflama kampındayım bakalım inşallah bu yaza incecik girmek istiyorum
famir bu saatler en çok açlığın oluştuğu zamanmış o yüzden bu ara öğün çok önemli hergün biraz kuruyemiş yesen badem ceviz falan çok tok tutuyo valla
hmm neler yapıyosunuz cnm biraz anltırmısın mesela bugün neler yaptın neler yedin :44:
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranızaa
![]()
sabah 9,30 da 2 dilim kepe ekmeği şekersiz çay 1 dilim lıght peynir
öğlen 12,30 da kabak çorbası salata 1 dilim ekmek
ara 1630 1 elmaolacak
kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarr.hafta sonu benim tartılma günüm ama reglim devam ediyor sizce tartılmalımıyım siz ne zman tartılıyorsununz bakim reglken,fazla çıkıp moralimi bozmayyaım di mi ama
merhaba aranıza yeni katıldım şimdilik yazdıklarınız takip ediyorum
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranızaa
![]()
kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarr.hafta sonu benim tartılma günüm ama reglim devam ediyor sizce tartılmalımıyım siz ne zman tartılıyorsununz bakim reglken,fazla çıkıp moralimi bozmayyaım di mi ama
akşam ? Sporda var tabi başka hiç arada bişi yemiyomusunuz :44:
kızlar hoşgeldiniz![]()