60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yediğim 1,5 dlm ekmeğin yarım dilimi kalmıştı onu yiyorum ufaktan ufaktan.şu balık iyi hoş da bence akşamları yenmeli,acıktıryor insanı öğle yenince,geçici bir tokluk veriyor ama sonraddan acıkıyorsun:26:

öğle yediğim 1,5 dlm ekmeğin yarım dilimi kalmıştı onu yiyorum ufaktan ufaktan.şu balık iyi hoş da bence akşamları yenmeli,acıktıryor insanı öğle yenince,geçici bir tokluk veriyor ama sonraddan acıkıyorsun:26:

koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrrahman çelebi derlermiş :1: seninkide o fasıl oldu başka seçeneğin yoktu canım sadece çorba ekmek daha çok acıktırırdı seni.

famir bu saatler en çok açlığın oluştuğu zamanmış o yüzden bu ara öğün çok önemli hergün biraz kuruyemiş yesen badem ceviz falan çok tok tutuyo valla

famir bu saatler en çok açlığın oluştuğu zamanmış o yüzden bu ara öğün çok önemli hergün biraz kuruyemiş yesen badem ceviz falan çok tok tutuyo valla

biliyorum canımcımda ben meyve yiyerek geçiştiriyorum normalde ,ilk defa bugun acıktım bukadar.badem fındık bana gçre değil,kilo veremiyorum onları yiyince

kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarr.hafta sonu benim tartılma günüm ama reglim devam ediyor sizce tartılmalımıyım siz ne zman tartılıyorsununz bakim reglken,fazla çıkıp moralimi bozmayyaım di mi ama

kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarr.hafta sonu benim tartılma günüm ama reglim devam ediyor sizce tartılmalımıyım siz ne zman tartılıyorsununz bakim reglken,fazla çıkıp moralimi bozmayyaım di mi ama

bence tartılma bende regl olcam önümüzdeki günlerde o yüzden tartıın yanına hiç gitmiyom :27: tamamen bitsin bence regln

famir reglin bittikten 3-4 gün sonra tartıl canım vücut anca yerine oturur regliden sonra

maşallah ne kadar hereketli kalabalık topic bende 60 lara inince sizede takılayım aranıza alır msıınız beni de az kaldı inş o kılolara:34::69:

serpilcim öğlen sadece çorba ekmek az olmuş. sonra dayanamazsın bu şekilde. diyeti bozup yemeklere saldırmayasın canım.

Back
X