60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaaaaaaar yağlar gidiyor mu bakiiiim herkez incecik oluyo dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohhhhhh hepberaber incecik fıstıklar olucaz yaza inşallahhhhhh:nazar::nazar::65::65::66::66::64::64::16::16::13::13::10::10::8::8::7::7:

Öğle yemeğimi yazayım

1 kepçe mercimek çorbası

2yk haşlanmış nohut(çorbanın içine koydum)

3yk kıymalı bezelye yemeği

3yk lıght yoğurt

1 dilim tam çavdar ekmeği

2 tane köy biberi

güzel ve doyurucu bi menüye benziyor..ben öğlen anneme gitmiştim.mercimek köftesi yapmış ondan yedim bol salata ile..
az önce ara öğünümü yaptım.yarım elma.2-3 kaşık yoğurt yedim.
şimdi bi kalori hesaplama yapiim bakiim akşama ne kadarlık hakkım var acaba:56:

kızlar bir de cumartesi pazarının da altını üstünü getirdim geldim

şimdi öğle yemeğimi yiyebildim anca hemen yazıp akşam gezmeme çıkacağım:9::9:
öğlen menüm
1 dilim kepek ekmeği
1.5 kepçe mercimek çorbası
canım başka birşey istemedi akşam oldu sayılır :9: akşam yemeğine yer kalsın dedim
250 ml su içtim hoşçakalın

mavli canım benim tekrar dönmüşsün aramıza çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkk veririz o kiloları dert etme öpüyorum seni hem de çokkkkkkk:38::38::16:

Ben de sabah geç kahvaltı yaptığım için ara yapmadım bugün.
Öğlen kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ve salata yedim..
akşama yemeğim yok..
ay haftasonları zor oluyo bana..
ne yapsam ne zaman yapsam.. ne yesek..

slm kızlar buaralr çok giremiyom malum kaynan kayın peder bide annem olunca işler çok oluyo okumaya çalışuıyom ama yazamıyom çok unutmayın beni he bu hafta 1300 oldu maşşşlah hepimize verenleri tbrk ediyorum yemeklerini araalrını yapanlara afiyet olsun

kızlar 1,5 kilo daha vermişimm 60.2 kilo olduuuuuuuum:40: :40:

:65::65::65::65::66::66::66::46::46::46::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::10::10::8::8::13::13::16::16::16: tebrik ederim tatlımmmmm hepsi de gidecek inşallah hepberaber kurtulucaz tümm fazlalıklardannnnnn inşallahhhh canım:16::13::10::8::nazar:

güzel ve doyurucu bi menüye benziyor..ben öğlen anneme gitmiştim.mercimek köftesi yapmış ondan yedim bol salata ile..
az önce ara öğünümü yaptım.yarım elma.2-3 kaşık yoğurt yedim.
şimdi bi kalori hesaplama yapiim bakiim akşama ne kadarlık hakkım var acaba:56:

Sana da afiyet olsun tatlım sağol:16: dün sana karoli hesaplama hakkında düşüncelerimi yazmıştım okudun mu canımmm?:26:

Ben de sabah geç kahvaltı yaptığım için ara yapmadım bugün.
Öğlen kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ve salata yedim..
akşama yemeğim yok..
ay haftasonları zor oluyo bana..
ne yapsam ne zaman yapsam.. ne yesek..

Canım afiyet olsunnn:16::13::nazar:

slm kızlar buaralr çok giremiyom malum kaynan kayın peder bide annem olunca işler çok oluyo okumaya çalışuıyom ama yazamıyom çok unutmayın beni he bu hafta 1300 oldu maşşşlah hepimize verenleri tbrk ediyorum yemeklerini araalrını yapanlara afiyet olsun

:65::65::65::65::66::66::66::64::64::64::nazar::nazar::nazar::8::8::10::10::10::16::16::16:

canım benim tebrikler maşallahın avr hepsi degidecek ttalım inşallah hepberaberrrrr kurtulucazzz şu fazlalıklardannnnnn:16::16::13::10::10::8::8::nazar::nazar::nazar:

Canım afiyet olsunnn:16::13::nazar:

:65::65::65::65::66::66::66::64::64::64::nazar::nazar::nazar::8::8::10::10::10::16::16::16:

canım benim tebrikler maşallahın avr hepsi degidecek ttalım inşallah hepberaberrrrr kurtulucazzz şu fazlalıklardannnnnn:16::16::13::10::10::8::8::nazar::nazar::nazar:

sagolcanım senin ve sizlerin sayesinde senda az vermedim maşşlah bak inşşlah zayıflayıp bikinileri giyecez :62::66::60::60::60:

sagolcanım senin ve sizlerin sayesinde senda az vermedim maşşlah bak inşşlah zayıflayıp bikinileri giyecez :62::66::60::60::60:

canım benim sağollll evet çokşükür hepimiz bir aradayızz burası bir mucize Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesinnn çokşükür veriyoruz canım hepberaberrr daha vericezzzz gidecekk tüm fazlalıklaaaaarrrrrrr inşalahhhh giyicezzzz canım:32::32::32::32::32::46::nazar::nazar::7::7::10::8::8::13::13::13::16::16::16::16:

Meraba herkese.Bende yeni katılmıştım ama bi süredir giremiyodum.Ablam tatile gelmişti.O gelince börekler, çörekler, köfteler... Kilo veremedim o yüzden ama almadım da(Gözümün önünden geçip gittiler ama tek lokma yemedim:)) ).Bugünden itibarende zayıflamaya durduğum yerden devam etcem inş.Herkese sağlıklı zayıflamalar. :):)

O bikinilerden bende giycem umarımm :32:

kızlar bir de cumartesi pazarının da altını üstünü getirdim geldim

şimdi öğle yemeğimi yiyebildim anca hemen yazıp akşam gezmeme çıkacağım:9::9:
öğlen menüm
1 dilim kepek ekmeği
1.5 kepçe mercimek çorbası
canım başka birşey istemedi akşam oldu sayılır :9: akşam yemeğine yer kalsın dedim
250 ml su içtim hoşçakalın

mavli canım benim tekrar dönmüşsün aramıza çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkk veririz o kiloları dert etme öpüyorum seni hem de çokkkkkkk:38::38::16:
farmasicim bende çok sevinmene sevindim bitanem:):16: senin ve topiğimizinde desteğiyle vericem inşallah dert etmiyorum zaten sen harikasın 52yide görmüşsün maşallah kız eridin bittin iyice:60: benim moral dünden beri çok kötü atamalar açıklandı ve beklediğim gibi atanamadım ilk atamada beklemiyordum zaten ama benim moralimi bozan taban puanlar çok yüksek kapattı neyse abimlerde gitti ev boşaldı bende kendimi yiyceğime kilolarımı vermeye devam edeyim dedim sen pazara gitmişsin negüzel bende gidicektim ama ev almış başını gidiyodu temizlik yaptım halıları sildim baya bi yoruldum ama değdi..... sözün özüne bugün yediklerime gelirsek sabah 9:30 2 bardak ılık limonlu su 10.00 2 dilim ekmek zeytin peynir domat 2t.k tahin pekmez 2 şekersiz çay 12:30 1 dilim armut 1 tane hurma 15.00 1 büyük kase şehriyeli yayla çorbası 10 tane yaprak sarması çeyrek kıymalı pide 17.30 1 tane kızarmış biber 2 dilimçemenli ekmek 2 az şekerli çay 1.5 lt su bugünlükte bu kadar gecede 1 portakal yerim ekmek biraz fazla oldu gibi ama inşallah dahada azaltıcam.

Meraba herkese.Bende yeni katılmıştım ama bi süredir giremiyodum.Ablam tatile gelmişti.O gelince börekler, çörekler, köfteler... Kilo veremedim o yüzden ama almadım da(Gözümün önünden geçip gittiler ama tek lokma yemedim:)) ).Bugünden itibarende zayıflamaya durduğum yerden devam etcem inş.Herkese sağlıklı zayıflamalar. :):)

merhaba arkadaşım ah işte benimkilerde burdayken öyle oluyor börek pasta abur cubur nevarsa yeniyor:56:

Canım hoşgeldin tekrar o zaman:1: ve de tebrik ediyorum seni iradenden dolayıııı:46::46:inşallah bundan sonra sürekli bizimle olursun ve hepberaber kurtuluruz fazlalıklarımızdan tabii giyicez bitanem bikinileri yeter ki sabırlı,azilmi ve inançlı olalım bu fazlalıklar kalır mı gideeecek hepsiii inşallah:13::10::8::nazar::65::16:

Son düzenleme:
:65::65::65::65::66::66::66::46::46::46::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::10::10::8::8::13::13::16::16::16: tebrik ederim tatlımmmmm hepsi de gidecek inşallah hepberaber kurtulucaz tümm fazlalıklardannnnnn inşallahhhh canım:16::13::10::8::nazar:

Sana da afiyet olsun tatlım sağol:16: dün sana karoli hesaplama hakkında düşüncelerimi yazmıştım okudun mu canımmm?:26:

kalori hesaplama ile ilgili yazdıklarını atlamışım.tekrar yazarmısınnn:44:

bugün ipin ucunu azcık kaçırdım sanırsam
öğlen anneme gittim mercimek köftesi yemiştim salata ile
akşamda tavuk ızgara ve salata- yarım bardak ayran
bu mercimek köftesi işi bozdumuki:44:

ıyı aksamlar kızlar
bu sabah 1 dılım kepek ekmegı ve 1 kk peynır ve yarım bardak seftalı meyvesuyu
oglen 2 mandalına bır havuc (havuzdaydım yıyemedım pek)
aksam ıkı dılım kepek ekmegı yarım kase yagsız salata yarım kase mercımek corbası
ve uc zeytın cok canım cektı de
sooon olarak az once bır parca cıkolata
abartmısmıyım nee :2:
ama bugun ıkı saat yuzdum bennnn :28:
sımdıde yesıl cayımı ıcıyorumm

bugün ipin ucunu azcık kaçırdım sanırsam
öğlen anneme gittim mercimek köftesi yemiştim salata ile
akşamda tavuk ızgara ve salata- yarım bardak ayran
bu mercimek köftesi işi bozdumuki:44:

Yooo gayet iyi yapmışsın bence yani köftenin nekadar yağlı olduğuna ve kaç adet yediğine bağlı ama dün de işte kalori hesabı ile ilgili bunu yazmıştım aslında...yani ben kalori hesabı yapmıyorum aslında burdaki pekçok arkadaşımız da yapmıyor biz besinleri dengeleyerek yemeye çalışıyoruz yani diyelim çok karbonhidrat yedin bir öğünde diğer öğünde karbonhidrat yemiyosun ya da abartı çokk yedin bikaç gün karbonhidratı azaltıyosun tüm besinler için böyle bir denge kuruyoruz neyi hangi besin türünü çok tükkettiysek sonraki öğünlerde ya da günlerde onu daha az tüketiyoruz çünkü kalori hesabında herşeyden düşmüş olursun ve eksik beslenme riskin var ama hangi besinden çok aldıysan onu azaltarak diğerlerin eağırlık vererk beslenirsen dengelemiş ve eskik gıda da almamışolursun tatlım yani böyle bir mantıkla hareket ediyoruz ve çokşükür kilolar da gidiyorrr:16::nazar::13:

Yani mesela mercimek köftesi bakliyat ve karbonhidrat sayılır diyelim 2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek ona göre hesaplayıp bakliyatı ve bulguru azaltabilirsin ve yağı da tabii

Merhaba herkese,
Kardeşlerim gitti :(
Eşim Japonya'dan döndü :) Ismarladığım yeşil çayları almış. Alışık olduğum tat değil,o kadar çok çeşit var ki sadesini bulabilmesine bile şaşırdım zira bir japona derdini anlatabilmen neredeyse imkansız.
Limonla güzel oldu.Sade içince taptaze yaprak kokusu ve tadı var. Yaprakları da taze ve yeşil görünüyor.Evdekiyle harmanlayınca daha içilesi oldu.
Bugün akşam yemeğinden sonraki arada 1 kase aşure yedim. Bugünün tek kaçamağı o oldu.
Şimdi 1 fincandan az beyaz leblebi yiyorum, yanında limonlu yeşil çay içiyorum.

Hoşgeldin dilekleriniz için teşekkürler :13:

Zayıflarken spor da yapıyor musunuz arkadaşlar ?

Şahsen her gün yapamasam da haftada 2-3 gün evde plates filan yapmaya çalışıyorum int ten video eşliğinde.:66:Yürüyüşte çok önemli ama ben ona henüz vakit bulamıyorum derslerden. :59:

Son düzenleme:
selam kızlarr,
bugün malum tatil günü eşimde burada giremedim. accık kaçırdım ama o kadar da değil sanki :53::53::53:

kahvaltı
2 dilim kızarmış tam bugday ekmegi
domatesi salatalık
peynir zeytin maydonoz
şekersiz çay
1 çay kaşığı nutella

13.00
ögle : 3 yk tavuk cigeri kavurması
3 yk pilav
1 bardak portakal suyu

16.00 ızgara balık salata 2 dilim beyaz ekmek ( dışardaydım başka ekmek yoktu )

17.20 3 midye dolma 1 adet 33 cl bira
eşimle dışarı çıktık fazla abartmadım accık içtim. bu ögün yaklaşık 350 kcal aldım sanırım. kadıkoyde bir miktar yürüdüm. bugun eliptik bisikletim kuruldu onda ilk alıştırma olara 10 dk çalışabildim vaktim olmadı.
1 adet yeşilçay 1 lt su içtim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X