60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yooo gayet iyi yapmışsın bence yani köftenin nekadar yağlı olduğuna ve kaç adet yediğine bağlı ama dün de işte kalori hesabı ile ilgili bunu yazmıştım aslında...yani ben kalori hesabı yapmıyorum aslında burdaki pekçok arkadaşımız da yapmıyor biz besinleri dengeleyerek yemeye çalışıyoruz yani diyelim çok karbonhidrat yedin bir öğünde diğer öğünde karbonhidrat yemiyosun ya da abartı çokk yedin bikaç gün karbonhidratı azaltıyosun tüm besinler için böyle bir denge kuruyoruz neyi hangi besin türünü çok tükkettiysek sonraki öğünlerde ya da günlerde onu daha az tüketiyoruz çünkü kalori hesabında herşeyden düşmüş olursun ve eksik beslenme riskin var ama hangi besinden çok aldıysan onu azaltarak diğerlerin eağırlık vererk beslenirsen dengelemiş ve eskik gıda da almamışolursun tatlım yani böyle bir mantıkla hareket ediyoruz ve çokşükür kilolar da gidiyorrr:16::nazar::13:

Yani mesela mercimek köftesi bakliyat ve karbonhidrat sayılır diyelim 2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek ona göre hesaplayıp bakliyatı ve bulguru azaltabilirsin ve yağı da tabii

anladım canım.bu ayırma işini bende çözücem inşallah zamanla.yağıda çok aramam zaten...çayı şekersiz içmeye alıştım ya o benim için çok büyük bi başarı oldu.1,5 tatlı kaşıgı şekerle içiyodum.bugün annem atmış 1.5 kaşık.bi yudum aldım hemen döktüm.çşekersiz içmeye alıştım asla içemem diyordum.bu konuda çok mutluyum:64:

merhaba.dayanamadım sabah tartıya çıktım:1:henüz 5 gün oldu.64 ile başlamıştım.bugün 62.800 çıktım:81:üstelik arada kaçamaklarımda oldu ama bi yandandaa kalori sayımı yapmam ve sirkeli-ballı ılık su da yardımcı oldu sanırım.fena bi başlangıç değil sanırım:61: 1.200 gr vermişim.

Süper valla 5 günde :nazar: benim bugün 10. günüm 1.700 gr verdim 5 günde 1.200 harika bnce böyle devammm hep birliktee :10::10:

slm kızlar buaralr çok giremiyom malum kaynan kayın peder bide annem olunca işler çok oluyo okumaya çalışuıyom ama yazamıyom çok unutmayın beni he bu hafta 1300 oldu maşşşlah hepimize verenleri tbrk ediyorum yemeklerini araalrını yapanlara afiyet olsun

Tebrikler arkadaşlar.
Hülya, harikasın.Çok çok az kaldı hedefine ulaşmana.Bence hedef kilondan bile aşağıya ineceksin.

neruda sen yoğurdun içne portakal doğrayıp yiyin tok tutuyo diyordun.bende yoğurtla acaba nasıl olur portakal ekşi olursa güzel olur diyordum tatlı olursa güzel olmaz diyordum kendimce akşam komşu kızının sözüne gittiğim için 12.30 da evdeydim dolayısıyla bugüne yemek yapamadım yemekhanedede çıkmıyor cumartesi günleri yemek.bende 3 yk yoğurt ve portakal getirdim neruda senin dediğin karışım aklıma geldi öyle yaprım diye şimdi yoğurtla portakalı karıştırdım yiyorum gerçekten çok hoşuma gitti.2-3 kaşık aldım şimdi galetemde vardı yarım galetede kırdım içine yiyorum valla şahane oldu sevdim bunu arada yaparım artık bunu ben

Bana da tuhaf bir tadı olur gibi geliyordu ama deneyeceğim.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnlarrrrrrrrrrrrrr sevgili canlarrrrr
mutlu bir hafta sonu diliyorum.
ben bu sabah gayet mutlu huzurlu sağlıklı başladım güne oldukça da enerji doluyum.
bugün kendimi gerçekten bi hafiflemiş hissediyorum.
bel ölçüm doktor mehmet öz'ün tarifiyle 69 cm 68 gelecek neredeyse önemli değil
göbek deliğinin 2 cm üzerinden 70
göğüs 87
popiş 91 cm

tartım 52.9 kg yi gösteriyor gitmiş bir 100 gr daha:60::60::60::65::65:
:62::62::62::62::62::64::64::36::36::36::36::36::36::64::64::52::52::52::52::52: :65::65::60::60::60::60::60::60::60::65::32::32::32::82::82::82::82:
işte canlar sabah sabah size sıcak sıcak aktarabileceğim bendeki gelişmeler bu şekilde:6::68:

sabah kalkınca yediklerim ,içtiklerim
1 kuru incir
1 kuru kayısı
500 ml su

tekrar hayırlı huzurlu bir haftasonu diliyorum bugün kondüsyona binmek yok nasipse kuzucuklarımı da alıp akşam üzeri il merkezine gideceğiz gezip alışveriş yapmaya baya katedecek yolum var yani:27::27::27::23::23::23::23::9::9::9::32::32:

Farmasi maşallah ölçülerin harika olmuş.
Benim de popo 98 olmuş :)

ara öğüncüğüm
2 konya gevreği( bilmeyenler için grissini gibi diyebilirz)
4 kuru erik

akşam ekmek yemycem artık.kocişimde yemeğe gelmeyecek toplantısı var.bende güzel çorbamdan içerim yanına salat yoğurt yanınada bi yemek uydururm artıkk

Tebrik ederim hedef kilona ulaşmışsın.Korumaya mı geçeceksin yoksa biraz daha gitsin istiyor musun?

hügocum sen bu işi çözmüşsün güzelim :64::64::64:insülin direnci bende de var sanırım. tatlı yediğimde özellikle aç karna yediğimde yarım saat sonra filan kan şekerim düşüyor dizlerim ellerim titriyor açlıktan ölüyor gibi oluyorum
bu mu o insülin direnci ? burda bizim ofiste zayıf bi kız var sekreter nerdeyse ögünlerde hep şekerli bisküvi vs yiyor ama açlık krizi gelmiyor onda bu yok sanırım. ben kilolu olduğum için bende mi var ?? beni aydınlatırsan çok sevinirim

yaa nasıl duruyorsunuz tartılmadan benim kalkar kalkmaz ilk iş wc sonrada tartının tepesine çıkıyorum :53::53::53:[/QUOTE

Ben de duramıyorum tartılmadan. Hem gece hem gündüz :) Gece yatmadan önceki kiloma bakıp sabah ne çıkacağımı tahmin edebiliyorum.

Zayıflarken spor da yapıyor musunuz arkadaşlar ?

ben leslie sensone videoları var onlarla başladım ilk spor yapmaya.benim için alıştırma gibi bişey oldu.şimdi 2 gündür diyet'deyiz sitesinde slim in start programı var.o videolar eşliğinde yapıyorum.acaip ter döktürüyor ve tüm kaslarımın çalıştıgını hissediyorum.oldukça yorucu.40 dk kadar yapmaya çalışıyorum.haftanın her günü olmasada 3-4 gün yapıyorum.

Hoşgeldin dilekleriniz için teşekkürler :13:

Şahsen her gün yapamasam da haftada 2-3 gün evde plates filan yapmaya çalışıyorum int ten video eşliğinde.:66:Yürüyüşte çok önemli ama ben ona henüz vakit bulamıyorum derslerden. :59:

Ben daha hiç plates e girişmedim ama yapan arkadaşlarım faydalı olduğunu söylüyorlar :)

ben leslie sensone videoları var onlarla başladım ilk spor yapmaya.benim için alıştırma gibi bişey oldu.şimdi 2 gündür diyet'deyiz sitesinde slim in start programı var.o videolar eşliğinde yapıyorum.acaip ter döktürüyor ve tüm kaslarımın çalıştıgını hissediyorum.oldukça yorucu.40 dk kadar yapmaya çalışıyorum.haftanın her günü olmasada 3-4 gün yapıyorum.

pazartesi günü ( malum her şeyin başlangıç günüdür :27: ) ben de bu dediğiniz yere girip deneyeyim...eğer çok ter döktürüyor ise benim için de süper olur :2:

ay bulamadım burayı :D link varsa bana yollar mısın ?

Yeni arkadaşlar hoşgelmişler...

akşam menüm kötü oldu kızlar ya... çünkü yemek yapamadım..
fırına patates attım 1/2 yk yağ ile..
domates, biber bide..
bide salata yaptım...
5 tk salata ve
3 yk patates yedim...:69:

slm kızlar buaralr çok giremiyom malum kaynan kayın peder bide annem olunca işler çok oluyo okumaya çalışuıyom ama yazamıyom çok unutmayın beni he bu hafta 1300 oldu maşşşlah hepimize verenleri tbrk ediyorum yemeklerini araalrını yapanlara afiyet olsun
:65::65::65::65::65::66::66::66::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::13::13::16::16::38:yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww tebriklerrrrrrrrrrrrrcanım benimmmmmmmm
Tebrikler arkadaşlar.
Hülya, harikasın.Çok çok az kaldı hedefine ulaşmana.Bence hedef kilondan bile aşağıya ineceksin.

Bana da tuhaf bir tadı olur gibi geliyordu ama deneyeceğim.

Farmasi maşallah ölçülerin harika olmuş.
Benim de popo 98 olmuş :)

Tebrik ederim hedef kilona ulaşmışsın.Korumaya mı geçeceksin yoksa biraz daha gitsin istiyor musun?

hügocum sen bu işi çözmüşsün güzelim :64::64::64:insülin direnci bende de var sanırım. tatlı yediğimde özellikle aç karna yediğimde yarım saat sonra filan kan şekerim düşüyor dizlerim ellerim titriyor açlıktan ölüyor gibi oluyorum
bu mu o insülin direnci ? burda bizim ofiste zayıf bi kız var sekreter nerdeyse ögünlerde hep şekerli bisküvi vs yiyor ama açlık krizi gelmiyor onda bu yok sanırım. ben kilolu olduğum için bende mi var ?? beni aydınlatırsan çok sevinirim

yaa nasıl duruyorsunuz tartılmadan benim kalkar kalkmaz ilk iş wc sonrada tartının tepesine çıkıyorum :53::53::53:[/QUOTE

Ben de duramıyorum tartılmadan. Hem gece hem gündüz :) Gece yatmadan önceki kiloma bakıp sabah ne çıkacağımı tahmin edebiliyorum.
teşekkürler prieneciğim tez zamanda darısı başına canımmmmmmmm:16:

tnt sitenin adı diyetdeyiz.com.o şekilde gir çıkar cnm.orda slin in start programının videolarını hemen görürsün zaten:34:google a yazınca ilk sırada çıkıyo site

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün bi pazara gittim geldim bir de çocukları il merkezine götürdüm zaten git gel 30 dk araba kullandım.
ama ilde yaklaşık 4 saat gezdik alışveriş yaptım 6 tane gömlek aldım onu dene bunu dene herhalde kalori harcamışımdır yürü bakalım o dükkan senin bu dükkan benim:9::9::9:tam gönlüme göre oldu akşam yemeğini dışarda yedik çok süperr ev yemekleri sunan çok şık bir restorantımız var orada tam benlik şeyler vardı evimin mutfağındayım sandım:9::9:tahminen vereceğim ölçülerdeki yiyecekleri yedim

1 yk tavuk suyu çorba ( oğlanın çorbasından 1 kaşık aldım )
4 köfte ( 1 köftenin büyüklüğü standart inegöl köfte büyüklüğündeydi)
3 -4 yk kadar sebze yemeği ( brokoli bezelye havuç)
2 yk kadar salata
3 -4 yk yoğurt
250 ml su

sonra tatlıcıya gittik özellikle künefe için

2 kk kadar künefe yedim

yarın kondüsyon bisikletine bineceğim inşallah hafta sonu yiyip ve de yakayım dedim biz 14 şubatı bugünden kutladık :9::9::9::16:

eve gelince
3 adet kaju
1 elma yedim
sırada 1 elma ve de 500 ml suyumun geri kalanı bekliyor

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaar akşam yemeğimi yazmamıştım

Pek şık olmadı benden beklenmeyecek bir performans:1::1: ama dışardaydım böyle oldu

Ton balıklı salata

1 ısırık (yarım kk pizza)

3-4 yudum (yarım bardak) ayran

Salatada 1 küçük kutu kadar ton balığı- 2yk mısır ve 5 tane kadar da zeytin avrdı normal yeşillik doates v.s nin dışında 1tk da z.yağı

Yani kaçamak yapmış sayılmam sanırım:26: çünkü genel olarak az amamısırlar ve zyetinler işi bozdu neyse haftasonu kaçamak yapıyorum zaten hafta içi yemediğim zeytinlere sayayım zeytinleri mısır da kaçamak olsun bariii:1:

merhaba kızlar bugün bi pazara gittim geldim bir de çocukları il merkezine götürdüm zaten git gel 30 dk araba kullandım.
ama ilde yaklaşık 4 saat gezdik alışveriş yaptım 6 tane gömlek aldım onu dene bunu dene herhalde kalori harcamışımdır yürü bakalım o dükkan senin bu dükkan benim:9::9::9:tam gönlüme göre oldu akşam yemeğini dışarda yedik çok süperr ev yemekleri sunan çok şık bir restorantımız var orada tam benlik şeyler vardı evimin mutfağındayım sandım:9::9:tahminen vereceğim ölçülerdeki yiyecekleri yedim

4 köfte ( 1 köftenin büyüklüğü standart inegöl köfte büyüklüğündeydi)
3 -4 yk kadar sebze yemeği ( brokoli bezelye havuç)
2 yk kadar salata
3 -4 yk yoğurt
250 ml su

sonra tatlıcıya gittik özellikle künefe için

2 kk kadar künefe yedim

yarın kondüsyon bisikletine bineceğim inşallah hafta sonu yiyip ve de yakayım dedim biz 14 şubatı bugünden kutladık :9::9::9::16:

eve gelince
3 adet kaju
1 elma yedim
sırada 1 elma ve de 500 ml suyumun geri kalanı bekliyor

Afiyet olsun canımın içi güle güle giy gömleklerini:16::nazar:

Yemek de bence çokk güzel tatlı da dahil olmak üzere tam bir farmisyooo menüsü afiyet olsun:16::nazar:

Kızlaaaaaaaar akşam yemeğimi yazmamıştım

Pek şık olmadı benden beklenmeyecek bir performans:1::1: ama dışardaydım böyle oldu

Ton balıklı salata

1 ısırık (yarım kk pizza)

3-4 yudum (yarım bardak) ayran

Salatada 1 küçük kutu kadar ton balığı- 2yk mısır ve 5 tane kadar da zeytin avrdı normal yeşillik doates v.s nin dışında 1tk da z.yağı

Yani kaçamak yapmış sayılmam sanırım:26: çünkü genel olarak az amamısırlar ve zyetinler işi bozdu neyse haftasonu kaçamak yapıyorum zaten hafta içi yemediğim zeytinlere sayayım zeytinleri mısır da kaçamak olsun bariii:1:

hani nerde kaçamaklarrrrrrrrrrrrr valla ben kaçamak filan göremedim 10 üzerinden 10 puanlık bir menü olmuş valla kaçamağın böyleyse senin kaçırmadıkların nasıl kimbilir afiyet olsun tatlımmmmmmmmmm:16::16::38::7::68:

hoşgeldinnnnnnnnnnnn canım tostimmmmmmmmmmm nasılsın bizler iyiyiz çok şükür kilolarımızı göndermeye çalışıyoruz :16:

maşallah gönderiyorsunuzda farmasicim bende bugün öğlen tartıldım 66,300 geldim almadım cok şükür bu tartıya göre evime gidince net anlaşılır nerudecim sen baya vermişsin maşallah

maşallah gönderiyorsunuzda farmasicim bende bugün öğlen tartıldım 66,300 geldim almadım cok şükür bu tartıya göre evime gidince net anlaşılır nerudecim sen baya vermişsin maşallah

sen de göndereceksin inşallah bitanem :16:

Back
X