60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hani nerde kaçamaklarrrrrrrrrrrrr valla ben kaçamak filan göremedim 10 üzerinden 10 puanlık bir menü olmuş valla kaçamağın böyleyse senin kaçırmadıkların nasıl kimbilir afiyet olsun tatlımmmmmmmmmm:16::16::38::7::68:

Tamam o zaman:32::46::nazar::nazar:sağol farmisyoooo pirecannnn:16:

maşallah gönderiyorsunuzda farmasicim bende bugün öğlen tartıldım 66,300 geldim almadım cok şükür bu tartıya göre evime gidince net anlaşılır nerudecim sen baya vermişsin maşallah

teşekkür ederim tosticim çokşükür gidiyor inşallah daha da gidecekkkk sen de maşallah almamışsın ne güzelll gelince de verirsin inşallah:16::nazar:

Son düzenleme:

merhaba kızlar mutlu pazarlar:16:

sabah kalkınca
1 kuru kayısı
1kuru incir
500 ml su

kahvaltım

4 kk büyüklüğünde katmer
1 kk elmalı kurabiye
1.5 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 domates
250 ml şekersiz açık çay

Günaydın kızlar.. iyi pazarlar...
Kahvaltımı yazayım hemen.. Bugün de biraz çok oldu :69:
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
4 zeytin
1/2 domates
4 tane sivri biber kahvaltılık tatlı
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
ekmekler çok oldu ama farketmeden yemişim :27:

Son düzenleme:
günaydın...
bende kahvaltımı yazayım
sabah kalktıgımda ballı-sirkeli ılık su
2 kayısı
kahvaltıda
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
domates,salatalık,maydonoz bolca
2-3 bardak açık şekersiz çay
ekmeği fazla kaçırdım ama sabah ekmek yemessem gündüz aşırı acıkıyorum
herkese mutlu pazarlar:54:

1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
4 zeytin
1/2 domates
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
kahvaltın bence dört dörtlük olmuş
günaydın...
bende kahvaltımı yazayım
2 kayısı
kahvaltıda
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek

senin kahvaltın da aynen dört dörtlük

ben kahvaltılarınızda herhengibir fazlalık göremedim çok güzellerrrrrrrr:nazar::nazar:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar günaydın farmasicim:71: benim kahvaltım: 1 bardak ılık limonlu su 2.5 dilim beyaz ekmek 3 kaşık melemen zeytin 1tatlı kaşığı çilek reçeli 2 şekersiz çay arkadaşlar bugün kilo bildirimi yapılıyor mu ve kime yapıyoruz?

günaydın arkadaşlar günaydın farmasicim:71: benim kahvaltım: 1 bardak ılık limonlu su 2.5 dilim beyaz ekmek 3 kaşık melemen zeytin 1tatlı kaşığı çilek reçeli 2 şekersiz çay arkadaşlar bugün kilo bildirimi yapılıyor mu ve kime yapıyoruz?

canım afiet olsun sana önerim ekmeğini kepek tam buğday ekmek gibi ekmekler olarak değiştirirsen daha az ekmek tüketirsin canım ve de daha tok tuttuklarını göreceksin.
kahvaltın güzel afiyet olsun
kilo bildirimi artık yapmıyoruz:16:

canım afiet olsun sana önerim ekmeğini kepek tam buğday ekmek gibi ekmekler olarak değiştirirsen daha az ekmek tüketirsin canım ve de daha tok tuttuklarını göreceksin.
kahvaltın güzel afiyet olsun
kilo bildirimi artık yapmıyoruz:16:
sağol arkadaşım beyaz ekmeği mecburen yiyorum çünkü 2 gündür çarşıya çıkamadım bakkaldaki kepek ekmeğinide almak istemedim zaten kepek yemiyorum hatırlıyosan bende kansızlık var çavdar ekmeği alıcam ama artık yarın markete gider alırım şimdilik idare ediyorum kilo bildirimi yapılmamasına üzüldüm yaa bildirim yapınca kendimi şartlandırıyordum haftada 1 kilo vermeye:59: neyse artık ben kendi kendime bildiririm:60:

sağol arkadaşım beyaz ekmeği mecburen yiyorum çünkü 2 gündür çarşıya çıkamadım bakkaldaki kepek ekmeğinide almak istemedim zaten kepek yemiyorum hatırlıyosan bende kansızlık var çavdar ekmeği alıcam ama artık yarın markete gider alırım şimdilik idare ediyorum kilo bildirimi yapılmamasına üzüldüm yaa bildirim yapınca kendimi şartlandırıyordum haftada 1 kilo vermeye:59: neyse artık ben kendi kendime bildiririm:60:

anladım bitanem

evet kilo bildirimini kendine yapabilirsin çok güzel olur haftalık çizelge tutarsın canımsın mavlim benim seni çok öpüyorum:38:

anladım bitanem

evet kilo bildirimini kendine yapabilirsin çok güzel olur haftalık çizelge tutarsın canımsın mavlim benim seni çok öpüyorum:38:

ben zaten günlük yediklerimi yazıyorum pazardan pazarada kilomu ve ölçülerimi alırım inşallah mayısa kadar senin kadar incelmiş olurum mayısta kardeşimin düğünü varda :36: bende seni öpüyorum canımcım:29::16:

merhaba kızlar mutlu pazarlar:16:

sabah kalkınca
1 kuru kayısı
1kuru incir
500 ml su

kahvaltım

4 kk büyüklüğünde katmer
1 kk elmalı kurabiye
1.5 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 domates
250 ml şekersiz açık çay

günaydın...
bende kahvaltımı yazayım
2 kayısı
kahvaltıda
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek

Afiyet olsun kızlar...
biz de şimdi 3 hızlı mil leslie yaptık..
Off bacaklarım acıdı ama çookk iyi geldi..
gerçi tartı da biraz çok çıktım bugün ama hergün tartılmak doğru değil zaten...
Öpüyorum sizi....

Afiyet olsun kızlar...
biz de şimdi 3 hızlı mil leslie yaptık..
Off bacaklarım acıdı ama çookk iyi geldi..
gerçi tartı da biraz çok çıktım bugün ama hergün tartılmak doğru değil zaten...
Öpüyorum sizi....
sağol arkadaşım iyiki hatırlattın bende lesliyle yürümeye başlıyayım hergün tartılıyosan birgün fazla çıkmış olabilirsin sen haftalık kaç kilo verdiğine bak önemli olan o:66:

Günaydın herkese,
Sabah erken kalktım. 1 bardak su içtim ve 1 tane incecik zencefilli pekmezli kurabiye yedim.
Eşimle dışarı çıktık,40 dk kadar araba sürdüm :)

Kahvaltım;
Ispanaklı patatesli börek ,3kk kadar
1 dilim kepekli ekmek
4 zeytin
Çok az peynir
domates
3 -4 tk tahin-pekmez
siyah çay
limonlu yeşil çay

Ara;
3-4 yk aşure
3-4 yk yağsız yoğurt

1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
4 zeytin
1/2 domates
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay

günaydın...
bende kahvaltımı yazayım
2 kayısı
kahvaltıda
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
ekmeği fazla kaçırdım ama sabah ekmİA).

Afiyet olsun, hiç fazla değil yedikleriniz.

Afiyet olsun. Başka ekmek olmadığı için yemişsin beyaz ekmeği.Ben ekmeğimi dlimlenmiş halde derin dondurucuda tutuyorum.Ya günlük birkaç dilim çıkarıyorum ya da yemeden önce ısıtıyorum.

günaydın...
bende kahvaltımı yazayım
2 kayısı
kahvaltıda
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
ekmeği fazla kaçırdım ama sabah ekmİA).

Afiyet olsun, hiç fazla değil yedikleriniz.

Afiyet olsun. Başka ekmek olmadığı için yemişsin beyaz ekmeği.Ben ekmeğimi dlimlenmiş halde derin dondurucuda tutuyorum.Ya günlük birkaç dilim çıkarıyorum ya da yemeden önce ısıtıyorum.
bende diyet yaptığımda ekmeğimi buzdolabında saklıyorum çünkü 1 haftada ancak bitiyor ama şimdi yeni başladım evde esmer ekmek yoktu ben ekmeğimi beyazda olsa esmerde olsa (esmer ekmeği kızartmadan yiyemiyorum) kızartarak severim hem kalorisi daha azalıyormuş yorum için teşekkürler...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakem. beni dün biraz yordular. dişçi yirmilik dişimi çekti. dişte dişetimin içindeymiş mecburen yardılar diş etimi. zor oldu uzun sürdü ve dişik attılar :58: dün ağrım vardı ama bugün geçti. sabahtan başladım ev temizliğine temizlik yemek şimdi bitti işim makinadaki çamaşırları saymazsam.

bugünün öğleden önceki diğer bir ara öğünü
3 kaju
4 fındık
5 antep fıstığı
1/ 2 fican beyaz leblebi

anneme gittim orada

100 ml kakaolu süt
2 zeytin büyüklüğünde ıslak kek
1 elma

şimdi evdeyim
500 ml su içmeye başladım yavaş yavaş bitiririm.:10::6::68:

öğlen yemeği canım istemedi bugün .

Son düzenleme:
Günaydın herkese,
Sabah erken kalktım. 1 bardak su içtim ve 1 tane incecik zencefilli pekmezli kurabiye yedim.
Eşimle dışarı çıktık,40 dk kadar araba sürdüm :)

Kahvaltım;
Ispanaklı patatesli börek ,3kk kadar
1 dilim kepekli ekmek
4 zeytin
Çok az peynir
domates
3 -4 tk tahin-pekmez
siyah çay
limonlu yeşil çay

Ara;
3-4 yk aşure
3-4 yk yağsız yoğurt

prienecim kahvaltın gayet güzel
ödüller de gayet şık afiyet olsun

araba kullanabilmene de çok sevindim, tebrik ederim . miniği bindirir gezdirirsin ne güzel
ben de dün çocukları aldım arabamla il merkezine gittim eşimle buluştuk gezdik alışveriş yaptık baya eğlendik . gece de trafiğe çıkmaya alışırsan harika olur senin için .sana kolaylıklar dilerim.

selam kızlar nasılsınız bakem. beni dün biraz yordular. dişçi yirmilik dişimi çekti. dişte dişetimin içindeymiş mecburen yardılar diş etimi. zor oldu uzun sürdü ve dikiş attılar :58: dün ağrım vardı ama bugün geçti. sabahtan başladım ev temizliğine temizlik yemek şimdi bitti işim makinadaki çamaşırları saymazsam.

:58: :59: :43: ağrıyiiii :58:

Back
X