60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kızaar ya işler yoğun giremedim.sabah kahvaltımı yazayım
1 üçgen lıght peynir
domates,2-3 tutam tere,5 tane zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği

ara 2 tane tuzlu çörekotlu form bisküvi
afiyet olsun canım nerudaya katılıyorum.ara öğünlerde tatsız tuzsuz büzküvileri ycene fazla karbonhidrat almadan meyve kuru yemiş vs. ye bencede

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrcııııııııııııııııııım günaydınnnn günümüz aydın kalbimizzzz ak pakkkkkk olsuuuuuuuuuuuuuuuun yağlaaaar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaslar gelsiiiiiiiiiiiiiiin tüm fazla kilolar bugün daha çok gitsin sağlıkla,mutlulukla,huzurla innnnşallllaaaaaaaaaahhh:16::16::nazar::nazar::13::13::13::10::10::8::8:

sabah kalkınca küçük bir avuççç yaban mersini

500ml su

kahvaltıııım

1 haşlanmış yumurtaaaa

1kk yağsız beyaz peynir

1 dilim denge ekmekk (fammmiiiiiiiiir:37: ben de yidimmm denge)

2 çeri domates

1 bebiş salatalık

1 köy biberi

1 büyük avuç dolusu maydonoz

sonraaa 500ml su daha yavaş yavaş tabiii

sonraaaaa demleme yeşill çaaaayyy

afiyet olsunnnn bebişşşşş.harikaaaa harikaaaa 1o numara:65::65::65::65::nazar::nazar::nazar::10::10::10::10:

ben hala pilates yapmadım ama şimdi gidyorumm giiiiiiiiiitttttttttiiiiiimmm:10:

30 dk kondüsyon bisikletime bindim, kızlar ben bu kondüsyona binince karnımın sıkılaştığını düzleştiğini hissediyorum ve gözlemliyorum. dün okulda arada öğrencilerin arasında gezinirken dikkat ettimde karnımı içime çekmesem de karnım çıkmıyor :9::9:sanki içime çekmiş gibi duruyor demekki doğru yoldayım ne dersiniz ?:34::32::16:

ara öğünüm

2 kestane
1 ceviz
1 kuru incir

500 ml lik suyuma da başladım yavaş yavaş biter bakalım 1 saat içerisinde inşallah :1::1:

bence herşeyiyleee mıhhhteşemmmm:nazar::16: ama nutella değil de evde tahin pekmez bulundursan daha sağlıklı ve acıktırmazzzz ve muz allllllllllll yoksa ben alıp yollıycam artık hee:60::60:
ya valla güzelim akşam alacaktım marketten, gözüme çalındı bööle sarı sarı misslerrr gibi ama akşam ögününde muz yemek istemedim çünkü çoook severim bir de çabuk çürüyor o zaman atılamsın die çok yerdim o yüsden almadımmmm..:26::26::26::26:
nutella kocişin favorisi o aldırıyor o yüzden evden eksik olmaz :27::27::27:

Canım günaydın afiyet olsunnn

Ama sana tavsiyem ki dün de yazmıştımm diyet bisküvilere çokk aldanma çünküinan onlar hem faydasız hem boşa karbonhidrat onun yerine kuru meyveler,taze meyve,beyaz leblebi tüketmeye çalış aralarda bitanemmmm mesela şuan 2,5 dilim falan ekmek yemiş olmuşsun yani bisküvi yerine leblebi yesen inan hem daha faydalı hem de daha tok tutarrr:16:

canım gecengun almıstım zaten pek yedıgım bısey deıl işte oldugum ıcın yanımda bu vardı onu yedım dıkkat ederım saol:34:

tamammm herrr lokmamda seni anacağımm:69: hatta bugün kahvaltıda erkek arkadaşım vardııı senin kulaklarını çınlattııımmm zatennnn daha dnegeyi görmeden yaniii:60::60::60:

hmmmmmmmmmmmm demek sevgülün vardı,delilleri ortadan kaldırdın tabi,farkedemedim birlikte olduğunuzu,pek bir umarsız gördüm kendimi sakız patlatayım bar kara gözlüklerimle:51:
hayırdır kızzzzzzzzz ne dedin söle bende ona göre çınlatayım kulaklarını:35:

ayy kızaar ya işler yoğun giremedim.sabah kahvaltımı yazayım
1 üçgen lıght peynir
domates,2-3 tutam tere,5 tane zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği

ara 2 tane tuzlu çörekotlu form bisküvi
kahvaltın gayet güzel afiyet olsun
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrcııııııııııııııııııım günaydınnnn günümüz aydın kalbimizzzz ak pakkkkkk olsuuuuuuuuuuuuuuuun yağlaaaar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaslar gelsiiiiiiiiiiiiiiin tüm fazla kilolar bugün daha çok gitsin sağlıkla,mutlulukla,huzurla innnnşallllaaaaaaaaaahhh:16::16::nazar::nazar::13::13::13::10::10::8::8:

sabah kalkınca küçük bir avuççç yaban mersini

500ml su

kahvaltıııım

1 haşlanmış yumurtaaaa

1kk yağsız beyaz peynir

1 dilim denge ekmekk (fammmiiiiiiiiir:37: ben de yidimmm denge)

2 çeri domates

1 bebiş salatalık

1 köy biberi

1 büyük avuç dolusu maydonoz

sonraaa 500ml su daha yavaş yavaş tabiii

sonraaaaa demleme yeşill çaaaayyy

tam neruda kahvaltısı olmuş harikasın canım benim :38:

30 dk kondüsyon bisikletime bindim, kızlar ben bu kondüsyona binince karnımın sıkılaştığını düzleştiğini hissediyorum ve gözlemliyorum. dün okulda arada öğrencilerin arasında gezinirken dikkat ettimde karnımı içime çekmesem de karnım çıkmıyor :9::9:sanki içime çekmiş gibi duruyor demekki doğru yoldayım ne dersiniz ?:34::32::16:

ara öğünüm

2 kestane
1 ceviz
1 kuru incir

500 ml lik suyuma da başladım yavaş yavaş biter bakalım 1 saat içerisinde inşallah :1::1:

demak karnını içine çekiyordun haaa:27:,bende dümdüz sanıyordum.

Haklısın hugocuk.Sporsuz kilo vererek kas kaybı sorununu yaşamak daha olası.Spor yaparken kas kütlesi artıyor ama beslenme sağlıklı da olsa miktarı yetersizse ne yazık kı kaslar da eriyor.
Sen artık kontrol altında olduğun için için rahattır.

evet canım o zamanlar çok büyük bir hataydı. normal yemeklerden 3-4 kaşık yerdim sonra yarım yamalak yani. tatlı yerdim ama fazla değil ama işte gereken şeyleri yeterli almadığım için kas kaybım oldu. bi dönem sporla diyet yaptım kafama göre o zamnda yediklerim yetersiz geldi kaslar eridi göbek kaldı. baktım olmayacak pes ettim gittim diyetisyene şükürki şimdi yani yavaş gidiyor ama olsun gidiyor böyle kas kaybım yok yani yaza kadar 8 kilomda gitse tamam zaten inebileceğim en az kiloda olurum zaten. o yüzden yediklerimiz kadar miktarda çok ama çok önemliymiş şimdi anlıyorum.

şimdi 2 badem
6 fındık
10 antep fıstığı
1elma yiyiyorum:16:

Son düzenleme:
demak karnını içine çekiyordun haaa:27:,bende dümdüz sanıyordum.

canım zümrem ben size ne diyorum 59 yaşındaki annem hep der karın içerisi göğüs dışarı ve de iskelet dik olacak ki duruş bozukluğu olmasın zamanla karın kaslarınız buna alışacak evet benim karnım dümdüz eskiden dışarı doğru bir ayvacık olurdu sadece ama 2 yıl önce de karında bir karpuzzzzzzzzzzzzzz vardı :52::52::52:

bende yaptım pilates. esneme streç iyi geliyor bana güzeldi

kalanchoecim canım çok teşekkür ederim. canım calletinsmi neydi işte onun bikaç videosuna baktım canım süper duruş için postürü düzeltmek için esnemek için çok iyi canım toparlanma içinde iyi. ilerde videolar çoğalınca bende yaparım. şimdilik pilates koşu yeter bana ama sen yapmaya devam et zaten fazlalık kalmadı sende canım toparlanırsın tamamdır bebik

senide görmek istiyoruzzzzzzzzzzzz.gerçi aslan olupta çirkin olan var mı bilmiyorum ama:21:şimdide çok kibirli gördüm kendimi:20:

ahh tatlım bende çok istiyorum ama işte kociş olmaz diyor kesinlikle. ama şunu söylüyeyim birine benziyorum ama söylesem alay edersiniz diye söylemiyorum :1:

amanin gızlar öğle menüm şöyle
domates çorba
yoğurt
karnıbahar kızartma
kol böreği:84::84::84:
ben nedem nerelere gidem:43:

aslında eşim izin versen koyarım fotolarımı çekinmem çünkü zaten kilomu fazlaıklarımı söylüyorum çekinmeden tamam oldu çok inceyim demedim hiçbir zaman herşeyi söylüyorum. eskiye göre iyiyim ama istediğim gibi henüz değil yaza olacak inşallah. aslında eşim izin verse göbeğimi falan belli eder şekilde koyarım resimlerimi görün diye yani niye çekineyim zaten fazlalık olmasa burda ne işim var demi heee :1:

Back
X