- 6 Ağustos 2010
- 41.056
- 73.836
- 1.123
afiyet olsun canım akşam menün gayet güzelAkşam yemeğim;
1 kase kısır (5-6 yk vardır)
5 yk terbiyeli kereviz
2 kupa limonlu çay
Ara;
1/2 muz
1,5 bardak yağlı süt (tarçınlı ve 1çk bal ile)
ben de akşam yemeğinden baya sonra antep fıstıklı 1 minik kareden biraz daha fazlaca çikolata yedimAa 1 minik kare çikolata yedim yemek üstüne :)
kızım uyandıı
ardından 1elma yedim su içtim
günaydınnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmmmmmm günaydınnn nasılsın ?günaaaaaydınnnnnnnnnn
gününüz güzel ve de aydın olsın topicimin çıtır kızları
kalktım ve duşumu aldım birazdan kahvaltımı yapıcam o zaman yazarım mujkss hala yataklarında olan uyuyan güzellereeeeeeeeee
kahvaltın çok güzel canım afiyet olsunharikasınnn harika bir alışkanlık bu. son bir kaç aydır bende böyleyim. erkenden kalkıp kahvaltımı yapıyorum eskiden kalkıp giyinir hemen işe koşardım orada pogaca mogaca yerdim şimdi evde saglıklı bir biçimde kahvaltımı yapıyorum.. işte az önceki menüm
domates salatalık maydonoz
2 çatal diyet peynir bir çatal zeytin ezmesi 6 adet yeşil zeytin
1,5 dilim ekmek iki parça ızgara tavuk ( yumurta bir süre yiyemiycem aşırı yiyince alerji oluyo,hem tavuk tok tutuyo )
1 bardak portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
senin adına üzüldüm canım yarım simit de baya sağlıksız olacak ama ne yaparsın olmuş bir kere seni çok öpüyorum canımcımGünaydın kızlar..
Geç kalktım servise zor yetiştim bu sabah...
doğal olarak kahvaltım falan yok..
yarım simitle geçiştirmeyi düşünüyorum..
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben iyiyim şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr.uykumu aldım bugün,aşam kızım hep eşimi çağırdı yanınabu gece rahat uydum yani
akşam menüm şöyle oldu
2,5 yk kuru fasülye
salata(1 yk zeytinyağı ile)
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
Akşam yemeğimi hazırlarken bir adet kivi aralarda ve spor sonrası da toplamda yarım kahve fincanı kadar leblebi yedim.
yemekten sonra
45 dk yürüdüm,5.5 temposundaydı ortalama hızı
bu spor iyi hoş da hergün saçıma fön çekmek çok sinirime dokunuyor,offfffffffffffffffff
sabah menüm
3 adet zeyin
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek(neruşummmmmmmmseni seviyorumm)
1 kk ligt beyaz peynir
domates
maydanoz
![]()
günaydın zümrecim akşam yemeğin çok güzel
uykunu da almışsın ne güzel
spor zaten harika
kahvaltı çok şık daha ne olsun :13: