60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar
akşam menü
1 kepçe nohut yemeği (çokmu olduki kaç kaşıktı bilmiyorum)
1 kepçe tavuk çorbası ama suyu daha fazlaydı yani pirincini azalttım çok azdı
turp-havuç salatası 4-5 çatal
bir dilim normal ekmek
sütümü içemedim misafirimde vardı 2 çay bardağı şekersiz çay.meyvede yiyemedim misafirimle yerim diyordum onlarada telefon geldi acil gitmeleri gerekti erkenden gittiler.meyveyide unuttum zaten yemeyi
sabah menü
domates-salatalık
1 kk tuzsuz peynir
bir tane yeşil biber
bir dilim kepek ekmek
4 tane zeytin

sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,evet nugicim hem alıştım hemde erken yatıyorum bu nedenle böyle oluyor.dört başı mamur beslendiğim zamn akşamları yakamıyorum ben,metabolizmam çok yavaş benim:59:

valla benimde yavaş ya nasıl yapcaz bilmiyom yeşillik yersem iyi ama yemezsem vay halime arada beşibiyerde içiyorum bende.millet 2-3 kere gider ben bir gün çıksam vc ye çok seviniyorum dünyalar benim oluyo :1:

afiyet olsun canımmmmm daaaaaaa:9:ben sana çok karışıyorum dimi ama sadece afiyet olsun,harika menü deyip geçmeyi yüreğim elvermiyor.
1.si şu çatal dediklerinin ölçüsünü tam olarak yazabilirmisin.kk veya kaşık ölçüsü olabilir
2.si de şu zeytin ezmeleri çok yağlı oluyor ve 1 tk ölçüsü ne kadar zeytin ederki onuda bilenk lazım,zeytinide çok yemek zararlı,günde 4-5 adeti geçmemek gerekiyor çünkü
öpüyorum seni:54:
afiyet olsun demişsin de sonuna illa daaa koyacan :60::60::60::60:kız uğraş benle ne olcak uğraşın diye giriyorum zattii.. :52::52::52:çatal dediğim bir çay kaşığı boyutu denebilir. zeytin ezmesi sadece bir çay kaşığı yedim evet zeytinler çok oldu ama sadece kahvaltıda yiyorum tabi bunlar savunma değil bilgi amaçlı.. :53::53::53:allahtan iki küçük parça tavuuma laf etmedin :61::61:
bende seni öpütmmmm sagol yorum için :69::69::69: bu arada bir yeşilçay yanında da minik pastane pizzalarından verdi arkadaşlar otlusundan bitanecik yidim ara ögün olarak

bende diyete başlamak istemiştim geçen hafta ama bilgisayarım bozlunca takip edemedim kendi başımada üstesinden gelemedim.
:3:
hoşgeldin canım burda arkadaşlar cok destek oluyo merak etme verirsin inş.kiloları

valla benimde yavaş ya nasıl yapcaz bilmiyom yeşillik yersem iyi ama yemezsem vay halime arada beşibiyerde içiyorum bende.millet 2-3 kere gider ben bir gün çıksam vc ye çok seviniyorum dünyalar benim oluyo :1:

benimde cok yavas ben hergün cıkamıyorum en az 2 günde :19:
birde kızlar bişey sorcam ben şimdi emziriyorum ya nette baktım yeşilcay içilebilri diye bişey bulamdım hep papatya ıhlamur nane cayı fılan ıcsın emzırenler yazıyor içebilirmiyim acaba yeşilçay emin olamıyorum birde ben diyetisyene gıtmeyı düşünüyorum sürekli değil 1 sferlik yağ oranımı filan ölçsün emzirdiğim için tavsiyeler versin spor yapamadığım için ne yapabilirim falan filan

işler yemekler bitti. öğlen için kendime körili tavuk yaptım yanına yeşilsalata. eşimin yemeklerinide yaptım. şimdi pilatesi bekliyorum ara öğünde 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim.

afiyet olsun demişsin de sonuna illa daaa koyacan :60::60::60::60:kız uğraş benle ne olcak uğraşın diye giriyorum zattii.. :52::52::52:çatal dediğim bir çay kaşığı boyutu denebilir. zeytin ezmesi sadece bir çay kaşığı yedim evet zeytinler çok oldu ama sadece kahvaltıda yiyorum tabi bunlar savunma değil bilgi amaçlı.. :53::53::53:allahtan iki küçük parça tavuuma laf etmedin :61::61:
bende seni öpütmmmm sagol yorum için :69::69::69: bu arada bir yeşilçay yanında da minik pastane pizzalarından verdi arkadaşlar otlusundan bitanecik yidim ara ögün olarak

ara öğünde 1 dlm ekemk hakkını yemiş oldun,afiyet olsun:50:içindede yağı da var tabi,ekmekte yağ yok biliyorsun ki:63:

günaydın hanımlar
akşam menü
bir dilim normal ekmek
sütümü içemedim misafirimde vardı 2 çay bardağı şekersiz çay.meyvede yiyemedim misafirimle yerim diyordum onlarada telefon geldi acil gitmeleri gerekti erkenden gittiler.meyveyide unuttum zaten yemeyi
sabah menü
domates-salatalık
1 kk tuzsuz peynir
bir tane yeşil biber
bir dilim kepek ekmek
4 tane zeytin

Afiyet olsun Nugya..

bende diyete başlamak istemiştim geçen hafta ama bilgisayarım bozlunca takip edemedim kendi başımada üstesinden gelemedim.
:3:

Hoşgeldin....

cık cık cık dermişim... :9::9::9:
öyle hazır şeyler yemesen iyi olur ama sabah simit yemiş biri olarak bunu demem abes olur tabi :9::9:
Bu arada sporumu yazayım sana..
akşam msafir olduğundan pek bişi yapamadım.. sürekli konuşup durdular çünkü..
15 dakika eliptik yapabildim o kadar.. spor sayılmaz bile..

:87:
işler yemekler bitti. öğlen için kendime körili tavuk yaptım yanına yeşilsalata. eşimin yemeklerinide yaptım. şimdi pilatesi bekliyorum ara öğünde 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim.

ben bu sabah pekte iyi beslanme yaptım denemez. işe geç kalıyordum diye kahvaltı evden alamadım.gelirken pastaneye girdim.simit ve 1 tanede patatesli börek aldım böreğimi yedim simidim duyor ama.yinede yememeliydim.:45:

kızlar 500 ml suyum bitti

şimdi ara öğünümde
2 badem
6 fındık
15 antep fıstığı
200 ml muzlu süt

Son düzenleme:

bende öyleyim nugicim,valla bende bir sevindirik oluyorum bir sevindirik oluyorum:61:5i 1 yerdenin içindeki mate benim adet düzenimi berbat etmişti 2 hafta boyunca durmadı kanamam bu nedenle içemiyorum o tür şeyler.arada sirkeli su,kayısı falan tüketiyorum başlarda iyi oluyor ama sonraları oda fayda etmiyor:59:

hoşgeldin canım burda arkadaşlar cok destek oluyo merak etme verirsin inş.kiloları

birde kızlar bişey sorcam ben şimdi emziriyorum ya nette baktım yeşilcay içilebilri diye bişey bulamdım hep papatya ıhlamur nane cayı fılan ıcsın emzırenler yazıyor içebilirmiyim acaba yeşilçay emin olamıyorum birde ben diyetisyene gıtmeyı düşünüyorum sürekli değil 1 sferlik yağ oranımı filan ölçsün emzirdiğim için tavsiyeler versin spor yapamadığım için ne yapabilirim falan filan

canım doğum yapalı kaç ay oldu

günaydın hanımlar
akşam menü
bir dilim normal ekmek
sabah menü
domates-salatalık
1 kk tuzsuz peynir
bir tane yeşil biber
bir dilim kepek ekmek
4 tane zeytin

afiyet olsun canımmmm:16:bakliyatları 4 kaşık yiyoruz diye biliyorum,yani hügonun listesinde öyleydi bend eöyle yapmaya çalışıyorum,sebze 6 kaşık bakliyat 4 kaşık,konservelerde bakliyat yerine geçtiğinde 4 aşıktı(bezelye,barbunya gibi)

168 boy - 65 kg

Ay deli olucam yaaa... senelerce 58 gezdikten sonra ne bu şimdi be.

Kızlar benim sorunum gece yemeleri, ya insan sabah 3'te açlıktan bayılmış bir halde kalkar mı?
Bütün gün kuş kadar yerim, gece azarım.
Nasıl kurtulacağım ben bundan ya? Of pof ve tekrar poff yani..

benimde gece yeme sorunum var... özellikle tatlı bende gün içinde yemek yemiyorum ama malesef gece deliriyorum.. boyum:165 kilo:62 offffffffffffff hedef 53

günaydın nugyacım günaydın bebikim :86:
ebruliciğim sanada günayıdn hayatım

famirim pambikim günaydın sanada tekrardan.
herkesi selamlarım. işlerim ancak bitti geldim şimdide pilates yapıcam

doktora danış derimmmmm,internetteki bilgilere güvenme.bazı bitki çayları önerilmiyor çünkü

bende öyleyim nugicim,valla bende bir sevindirik oluyorum bir sevindirik oluyorum:61:5i 1 yerdenin içindeki mate benim adet düzenimi berbat etmişti 2 hafta boyunca durmadı kanamam bu nedenle içemiyorum o tür şeyler.arada sirkeli su,kayısı falan tüketiyorum başlarda iyi oluyor ama sonraları oda fayda etmiyor:59:

anladım canım bende sürekli içmem zaten arada bi değilse bağışıklık yapıp hiç çıkartmaya bilirde

Back
X