• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen bu sevinçle kesin kaçamakları es geçer ve daha da çabuk kilo verirsin...Hadi gözünaydın:61:

Kızlaaaaaaaaaaaaar demin çok güzel bişi olduu.....
beni ekim ortasından beri görmeyen patronumun eşi geldi bugün. dedi ki aaa senne kadar kilo vermişsin. ne güzel olmuşsun dedii. delirdim sevinçten yaa :62::62::62::62::62::62::62:
sizi çok seviyorum kızlaaar :66::66::66:

sorma bende bayılıyom canım afiyetolsun sana buarada
sen aramı verdin bisene verdin canım kiloyu

yok canım sadece koşu bandında yürümeyi bırakınca çok yavaş vermeye başladım .bedemciklerim şişiyordu sürekli benim onun için binemiyordum koşu bandına.ama şimdi 4 aydır penisilin koruma iğnesi yaptırıyorum hatta şimdi yine inicem hemşiremize yaptırmak için şükürler olsun çok rahatım yine koşu bandına başlıyacağım allah nasip ederse

yok canım sadece koşu bandında yürümeyi bırakınca çok yavaş vermeye başladım .bedemciklerim şişiyordu sürekli benim onun için binemiyordum koşu bandına.ama şimdi 4 aydır penisilin koruma iğnesi yaptırıyorum hatta şimdi yine inicem hemşiremize yaptırmak için şükürler olsun çok rahatım yine koşu bandına başlıyacağım allah nasip ederse

anladım canım geçmiş olsun

famircim 10 dk bekle diyo mesaj buraya yazıyorum aslında istiyorum diyet birşeyler eklemek ama bana ilham gelmesi lazımki birşeyler yapıp fotosunu çekip ekliyeyim ama ilhamıda kaybettim :60: bi bulsam kaçırmayacağım:9:

arkadaslar aksam yemegını bırakalım mı dıyorsunuz.ben 8 de ancak yıyebılıyorum dıyetısyenın lıstesıne uyayım derken ( sebze yemegı corba 1 dılım ekmek yogurt salata) yıyorum ama bende rahatsız oluyorum o saatten sonra.ne yapayım ne dersınız

Canım akşam yemeği kişiye göre değişen bir şey ben mesela 2den önce pek yatmıyorum en erken 1 o yüzden 9da bile yediğim oluyo ama geç yiyorum diye karbonhidrat yemiyorum sebze,salata,yoğurt yiyiorum genelde eğer erken yatıyorsan karbonhidrat almamaya çalış ama yemek saatinle yattığın saat arasında en az 3 saat olsun balımmm:16: ama yemeden olmazzz yani salata yoğurt mutlaka ye ama bişeyler olsun yoksa metabolizman yavaşlar allah korusun

merhaba herkese,
ilk defa geldim topicinize
ben de kilo vermek istiyorum,dün rejime başladım,yediklerimin hesabını hiç yapmazdım şimdiye kadar ve ekmeksiz hiçbişey yiyemezzdim,hatta devamlı ekmek arası yesem bıkmam..70e yaklaşınca artık vücut sinyal veriyo,bel ağrısı bacak ağrısı..yaza kadar 60 olmak istiyorum inşallah..
boyum 165
kilom 68-69 arası,evde baskül bile yok daha :1: almam lazım..
dün sabahtan beri 4 dilim kepek ekmeği yedim,benim için rekor :65:
bugün plates yaptım ama ne zormuş,istikrarlı olabilirim inşallah

Hoşgedlin tatlım sen zaten kendini tanıyosun ekmekse falza yediğiin onu bile azaltman çok şey değiştirir ben mesela aburcuburla kilo alan biriydim artık yemiyorum çokşükür gidiyor kilolar:16:

ne güzel tebrikler :)
ben şuanda ekmeği azaltarak başladım..
dün sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 zeytin
2kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekm
1 fincan yeşil çay

öğlen
4 tane beyaz lahana sarması(zeytinyağll) biraz iri oluyo
1 bardak ayran

arada
bi avuç fındık badem
akşam üzeri bi elma

akşam yemek 8de malesef, eşimi bekliyorum
yarım kase mercimek çorbası
3 sarma
1 kase yeşil salata
cacık
2 dilim kepek ekm

şimdi mesela 4 dilim ekmek yedim diyosun ya sen aslında 3 dilim ekmek + 7 sarma ki o da 2-3 dilim ekmek eder toplamda 6 dilim falan yemiş olmuşsun

Yani şöyle söyliyim 2 yk pilav = 1dilim ekmek ya da 4 sarma = 1 dilim ekmek aldığın karbonhidratı hesaplarken ekmekle beraber pilav-var samakarna-dolma bunları da bu şekilde hesaplaman lazım ben mesela toplam 3 diliim ekmek olarak alıyorum günlük akrbonhidratı ama ben önce de falza ekmek yemezdim

Bir de eğer akşam 8de yiyosan ve çok dageç yatmıyosan sana tavsiyem karbonhidratı sabah ve öğlen al akşam yemeğinde,sabzei,salata yoğurt yemeye çalış:16:

Kızlaaaaaaaaaaaaar demin çok güzel bişi olduu.....
beni ekim ortasından beri görmeyen patronumun eşi geldi bugün. dedi ki aaa senne kadar kilo vermişsin. ne güzel olmuşsun dedii. delirdim sevinçten yaa :62::62::62::62::62::62::62:
sizi çok seviyorum kızlaaar :66::66::66:

:nazar::nazar::nazar::nazar::13::10::8::8::32::32::66::66::65::65::65::16:

yemek tarifleri bulabilceğim site biliyo musnuz
aklıma yemekgelmiyo, sürekli oğluma yesin diye değişik şeyler deniyorum ama diyete uygun site lazım

Canım aslında burdaki menüleri takip etsen aklına süper fikirler gelirrr çok faydalı oluyor meselabne bu akşam z.yağlı portakal sulu kerevzi pişiriyorum, bulgurlu ıspanak yemeği,bulgurlu dolma, kıymalı ıspanak, nohutlu kabak yemeği,z.yağlı bakla, tavuklu türlü,tavuklu mantar sote,fırında karnı yarıık gibi aklıma ilk gelen pek çok yemeği yapabilirsin

En önemli nokta 1kg sebze ile sebze yemeğine 1yk sıvı yağ koyman gerekiyor eğer etli bir sebze yemeği ya da tavuke et haşlama yapıyosan da hiç yağ ekleme canım

kızlar kilolarınızı çizelgeden görüyorumda kaç ayda yada ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?

canım ben 2,5 ayda 10kg kadar verdimm ama fazlam da çoktu gerçi hala 10-12kg fazlam var nerem aldıysam bnca kiloyu 20-22 kg lik bavulla geziyomuşum resmen:60::60:şimdi neyse bavul küçüldü 10-12 kg lika rtık ama o da gidecek inşallah kalanı da yine 3 ayda vermeyi planlıyorum ayza doğru havalr ısındıkça daha da hızlı gider kilolarrr sağlıkla hepsinden kurtuluruz inşallah hepimiz de:16::13::10::8::nazar:

öğlen yemeğimi saat 3 gibi yedimmm

3yk yoğurt(lıght kalmamış evde normal yoğurt)

3yk nesfit

1 portakalla yaptığım karışım

boll tarçınlı

canım normal yemek istemedi bugün de öğlen böyle olsunnn:69:

haftada 1-2 kez öğlen böyle yapıyorum ben doyuyorum şükürrr

Şimdi yeşil çayımı içiyorumm

sonra da sporuma başlıycam inşallah:8::16:

3yk nesfit

boll tarçınlı

afiyet olsun canımm:34:

ohh maşallah darısı bana inşallah
olacak şekerim sana da olacak emin ol ama sen acele etme bebişin var :34::34:
Sen bu sevinçle kesin kaçamakları es geçer ve daha da çabuk kilo verirsin...Hadi gözünaydın:61:
evet canım acayip motive oldum aralarımdan bişi yerken bile extra dikkat etmeye başladım para parayı çeker derler ya kilo kiloyu verdirir dicem saçma olacak oldu bile :53::53::53::60::60::60:

3yk nesfit

boll tarçınlı

afiyet olsun canım

Kızlar yararlı olduğunu düşündüğüm bir paylaşım yapmak istiyorum. ben yeşilçay şekersiz ve limonsuz olunca acımtrak olduğundan bazen yanında kuru meyve yada keçiboynuzu yiyordum faydasıda varmış harikaaaa oldu bu...
Keçiboynuzu ile Zayıflama
Öğünlerden bir saat önce çiğ olarak tüketeceğiniz 2-3 tane keçiboynuzunun sizi nasıl uzun müddet tok tuttuğunu hayretle gözleyebilirsiniz.
Olgun keçiboynuzunu çiğ olarak tüketmek gerekir ve de uzun uzun ağızda çiğnenmesine özen gösterilmelidir. Nasıl oluyor da keçiboynuzu tokluk duygusu veriyor? Sindirimin ağızda başladığını ve iyi çiğnemenin sindirimi ne kadar kolaylaştırdığnı biliyoruz. İyi çiğneme, fiziksel olarak midenin vazifesine büyük oranda katkıda bulunur. Kısaca, besinleri dişlerimiz yardımıyla ezerek parçalarız. Ancak, bu işin bir de kimyasal olarak parçalanması vardır. Kimyasal sindirim, ağız salyasında başlar, midede devam eder ve bağırsaklarda son bulur. Besinler, yağ (lipid), şeker (karbonhidrat) ve protein içerirler. Besinlerin içerdiği yağ, şeker ve proteinler vücudumuz tarafından emilemezler. Emilebilmeleri için mutlaka, önceden vücudumuz tarafından üretilen enzimler yardımıyla kimyasal olarak parçalanarak emilebilir hale dönüştürülmeleri gerekir. Sindirim sistemimizde, en az yirmibeş tane birbirinden farklı kimyasal parçalayıcı enzimler bulunmaktadır. Ağız salyasında, midede ve bağırsaklarda, besinlerin içerdiği şekeri, yağı ve proteinleri kimyasal olarak parçalayan ve emilebilir hale getiren yani, vücudumuz tarafından kullanılabilir şekere, yağa ve proteine dönüştüren enzimler bulunur.

Bu enzimler üç ana grupta toplanır:
Proteinleri parçalayan enzimlere PROTEAZ
Yağları parçalayan enzimlere LİPAZ
Şekeri parçalayan enzimlere AMYLAZ

Yemekten bir saat önce çiğneyerek tüketilen 2-3 adet keçiboynuzu, lipaz ve amylaz enzimlerini frenleme (inhibe etme) özelliğine sahiptir. Kısaca, bu enzimlerin aktivitesini düşürür. Bu sayede, besinlerin içerdiği yağ ve şeker çok daha az oranda parçalanırlar. Parçalanmayan yağ ve şeker vücudumuz tarafından kullanılamıyacağı (emileme-yeceği) için dışkıyla kullanılamadan dışarı atılır. Unutmayınız, besinlerin içerdiği yağ, şeker ve proteinlerin bir çoğu vücudumuz tarafından kullanılamaz. Kullanılamadıkları için de bunlardan enerji almamız mümkün değildir. Kullanılabilmeleri için, vücudumuzda bulunan lipaz, amylaz ve proteaz enzimleri tarafından, vucudumuzun kullanabileceği (emibileceği) yağ, şeker ve proteine dönüştürülmesi gerekir.

Zayıflamak isteyenler şekere karşı ölçülü olmak zorundadırlar.
Eğer, şeker veya tatlı tüketimine karşı iştahınız varsa, hiç çekinmeden altı-yedi tane keçiboynuzu tüketebilirsiniz. Keçiboynuzu tüketimi tatlıya karşı olan iştahınızı giderirken, size kilo da aldırmayacaktır. Bu arada ne kolestrolünüz ne de kan şekeriniz yükselmeyecektir. Şeker hastaları çekinmeden keçiboynuzu tüketebilirler. Olgunlaşmış keçiboynuzu (kahverengi-siyah) çiğ olarak tüketilmelidir. Çiğ olarak tüketilen keçiboynuzu kan şekerini yükseltmez. Şeker hastaları da çekinmeden günde 5-6 adet keçiboynuzunu çiğ olarak tüketebilirler. Bu kural keçiboynuzunun pekmezi için kesinlikle geçerli değildir.

Herkese merhaba ben menu paylasimimi gece yapicam cocuklar uyuyunca gecmise goz attim biraz
tuvalete cikamama sikayeti olanlar var benimde oyleydi ben cozumu su ile buldum icebildigim kadar su iciyorum ve duzenli cikiyorum inanin icmedigim zaman farkediyor hemen sinameki veya bunun gibi bitkilerin bagirsaklari tenbellettigi ve yararli bakterileride yok ettigini duymustum ne kadar dogru bilmiyorum bir fikir vereyim dedim

ben çıkıyorum kızlar.doğru mutfağa akşam yemeğimi pişirmeye gidiyorum.yarın görüşürüz artık .hepinize iyi akşamlar,
akşam yemeğim
karnıbahar
yoğurt(ligt kalmadı tam yağlı)
salata (yağsız)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak su

Back
X