famir özeline mesaj gönderdim ama emin değilim geldimi gönderilen kişiyi yazdımmıki :26:
nugiiiiiiiiiiiiiii seninki açılmıyo,benimkindede fotolar gözükmüyo:84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
famir özeline mesaj gönderdim ama emin değilim geldimi gönderilen kişiyi yazdımmıki :26:
Kızlaaaaaaaaaaaaar demin çok güzel bişi olduu.....
beni ekim ortasından beri görmeyen patronumun eşi geldi bugün. dedi ki aaa senne kadar kilo vermişsin. ne güzel olmuşsun dedii. delirdim sevinçten yaa
sizi çok seviyorum kızlaaar![]()
sorma bende bayılıyom canım afiyetolsun sana buarada
sen aramı verdin bisene verdin canım kiloyu
nugiiiiiiiiiiiiiii seninki açılmıyo,benimkindede fotolar gözükmüyo:84:
yok canım sadece koşu bandında yürümeyi bırakınca çok yavaş vermeye başladım .bedemciklerim şişiyordu sürekli benim onun için binemiyordum koşu bandına.ama şimdi 4 aydır penisilin koruma iğnesi yaptırıyorum hatta şimdi yine inicem hemşiremize yaptırmak için şükürler olsun çok rahatım yine koşu bandına başlıyacağım allah nasip ederse
sağol hülyacımanladım canım geçmiş olsun
arkadaslar aksam yemegını bırakalım mı dıyorsunuz.ben 8 de ancak yıyebılıyorum dıyetısyenın lıstesıne uyayım derken ( sebze yemegı corba 1 dılım ekmek yogurt salata) yıyorum ama bende rahatsız oluyorum o saatten sonra.ne yapayım ne dersınız
merhaba herkese,
ilk defa geldim topicinize
ben de kilo vermek istiyorum,dün rejime başladım,yediklerimin hesabını hiç yapmazdım şimdiye kadar ve ekmeksiz hiçbişey yiyemezzdim,hatta devamlı ekmek arası yesem bıkmam..70e yaklaşınca artık vücut sinyal veriyo,bel ağrısı bacak ağrısı..yaza kadar 60 olmak istiyorum inşallah..
boyum 165
kilom 68-69 arası,evde baskül bile yok dahaalmam lazım..
dün sabahtan beri 4 dilim kepek ekmeği yedim,benim için rekor
bugün plates yaptım ama ne zormuş,istikrarlı olabilirim inşallah
ne güzel tebrikler :)
ben şuanda ekmeği azaltarak başladım..
dün sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 zeytin
2kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekm
1 fincan yeşil çay
öğlen
4 tane beyaz lahana sarması(zeytinyağll) biraz iri oluyo
1 bardak ayran
arada
bi avuç fındık badem
akşam üzeri bi elma
akşam yemek 8de malesef, eşimi bekliyorum
yarım kase mercimek çorbası
3 sarma
1 kase yeşil salata
cacık
2 dilim kepek ekm
Kızlaaaaaaaaaaaaar demin çok güzel bişi olduu.....
beni ekim ortasından beri görmeyen patronumun eşi geldi bugün. dedi ki aaa senne kadar kilo vermişsin. ne güzel olmuşsun dedii. delirdim sevinçten yaa
sizi çok seviyorum kızlaaar![]()
yemek tarifleri bulabilceğim site biliyo musnuz
aklıma yemekgelmiyo, sürekli oğluma yesin diye değişik şeyler deniyorum ama diyete uygun site lazım
kızlar kilolarınızı çizelgeden görüyorumda kaç ayda yada ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?
öğlen yemeğimi saat 3 gibi yedimmm
3yk yoğurt(lıght kalmamış evde normal yoğurt)
3yk nesfit
1 portakalla yaptığım karışım
boll tarçınlı
canım normal yemek istemedi bugün de öğlen böyle olsunnn
haftada 1-2 kez öğlen böyle yapıyorum ben doyuyorum şükürrr
Şimdi yeşil çayımı içiyorumm
sonra da sporuma başlıycam inşallah![]()
olacak şekerim sana da olacak emin ol ama sen acele etme bebişin varohh maşallah darısı bana inşallah
evet canım acayip motive oldum aralarımdan bişi yerken bile extra dikkat etmeye başladım para parayı çeker derler ya kilo kiloyu verdirir dicem saçma olacak oldu bileSen bu sevinçle kesin kaçamakları es geçer ve daha da çabuk kilo verirsin...Hadi gözünaydın![]()
öğlen yemeğimi saat 3 gibi yedimmm
3yk yoğurt(lıght kalmamış evde normal yoğurt)
3yk nesfit
1 portakalla yaptığım karışım
boll tarçınlı
canım normal yemek istemedi bugün de öğlen böyle olsunnn
haftada 1-2 kez öğlen böyle yapıyorum ben doyuyorum şükürrr
Şimdi yeşil çayımı içiyorumm
sonra da sporuma başlıycam inşallah![]()
afiyet olsun canımm![]()
olacak şekerim sana da olacak emin ol ama sen acele etme bebişin var
evet canım acayip motive oldum aralarımdan bişi yerken bile extra dikkat etmeye başladım para parayı çeker derler ya kilo kiloyu verdirir dicem saçma olacak oldu bile![]()