• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yemeğimi erkenden yedim geldim
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında kızarmış,yağsız yerlerinden yedim
1 dlm kepek ekmeği
birde tavuğun içinde önecen kızartılmış ve tavukla fırına verilmiş 10 adet küçük patatesler vardı,yidim valla hemde yağlı yağlıydı ama yinede yedim

yoğurtta vardı ama ben yanıma aldım okula gitmeden önece yicem 1 dlm ekmekle beraber.
öğleden sonraki ara öğünümde
1 elma ve 200 ml süt olacak inşalalh!yorum yapmayanı furirim ona göre:27::27::27:

yorumumu yapıyorum herzamanki gibi yine şimdi hemen :60: e güzel tam bir fambık klasiği işte afiyet olsunnnnnn

teşekkür ettim cicim benim beğenmediğim yemek olmazki hiç:1: içindeki patates,patlıcanı yağda kızartıyorlar yağlı olur diye yemedim fambımmm

tas kebabı,orman kebabı,çiftlik kebabı çıktığında sadece etlerini yiyiorum ben,hem evden getirip yiyecek ortamımda yok büroda malesef,ne çıkarsa bahtıma

bu topikte bugün aşşk konusu var :69:
aşk konusu deil aşk kokusu vaaaaarrrrrrrrrrr:16::16::69::69::emir_bebek:

Hoşgeldin neruda:)
İnsanın çileden çıktığı zamanlar oluyor. Bazen beni çok korkuttuğunda-baş üstü yere çakılmak üzereyken falan- insan refleks olarak popoya şaplak atıyor ama canını acıtma maksatlı değil tabi.
İnsan kıyamaz ya nasıl dövüyorlar anlamıyorum.
Yaramazlık yaparken yakalanınca hemen gözlerini yumuyor. O beni görmüyor ya öyle yapınca benim de onu görmediğimi sanıyor herhalde :)
benmerkezcilik:)çocukların kendilerinin gördüğü yaptığı yediği içtiği yada yapmadığı yemediği içmediği şeylerin dierleri tarafından da aynı şeklde algılandığını düşünür örneğin çocuk yaptığı resmi elinde sallayarak telafondaki babasına yaptığı resimi anlatır babsının resim hakkında bilgisi olmadığını görünce çok şaşırır ona göre onun bildiği yaptığı herşeyin karşısındakinide bilmesi gerekir buna ben merkezcilik denir. sennkide onu yapıo gözünü kapatınca sen onu görmüosun sanıo :)
ahhh ahh kpss günlerim aklıma geldi döktrdümm:59::59::69:

kızlar ben bazen çok korkuyorum evlenmekten ya yemek yapamazsam,evlenince aşk biterse(gerçi bende bitmez :62:,benimkide kıskanç ya çalıştırmazsa,ya ailesi önceliği olursanişanlı iken sizde böyle miydiniz,aylardır nişanlıyız çooook mutluyum gerçide yinede evliler korkutuyo bazen 180 derece dönüyorlar vs vs diye
cnm öle şey olurmu hiç neden nişanlanıoruz birbirimizi tanımak anlamak için nişanlı kalıouruz evlendikten sonra bunu yaptrmazsa ettrmezse die bişi olamaz karşılıklı oturup konuşman lazım böle bişi söz konusu bile olamaz sen zaten aşırı şeyler istemezsin karşılıklı oturulup konuşulur herşey senn dediğinde olabilr onun dediği de ortası bulunabilir.yemek yapamadın die sana kocan kızmaz korkma zaten gerçi böle yapnlarda varmış ama o tür şeyler sorun oluosa zaten ohooooooo..:69:
180 derece dönenler var evet ama aynı kalanlarda.maşalaahhh:nazar:mesela benmki aynı nasıl tanıdıysam öle hiç değişmedi bana karşı olumsuz yönde bişi olmadı yani aksine bana daha çok düşkün olamya başladı vs. neyse bunlar deil öenmli olan senn meselen karşılıklı herşeyi konuşmanız anlaşmanız cnm

öğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptı:1:ne yaptı söyleyin bana :77: evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.:62::66:
afiyet olsun bebikkkk.aferin sanaaaa:65::65:

öğleye kadar okulda
100 ml şekersiz çay
200 ml muzlu süt
5 adet limonlu kepekli bisküvi
250 ml su

öğlen menüm

4 yk makarna içerisine 1 yumurta kırdım
1 domates
1 salatalık
1 yaprak sarması
250 ml su
afiyet olsun hocahanımcımmm
Öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çitoslaaaaaaaaaaaaaarrrrrr çitooossss adaylarııııııı:16::16::16:

Oku oku ancak geldimmmm

neler yedim yazayım hemen

Akşam 4-5yk ızgara çupra

bollll salata

boll rokaa

Sabah kalkınca 500ml su

kahvaltım

2 dilim denge ekmek

2 adet lıght üçgen peynir (ne zamandır yemiyodummm üçgenlerimi:1: )

4 minik domates(ama çeri değil bi boy büyükleri var neyse adı onlardan)

4 minik köy biberi

1. ara:

2 tane kudüs hurması

1 armut

Sonra yeşil çayımı içtim tarçınlı

1lt su içtim şuana kadar

Aslında bugün tartılma günüm ama regl beklentisi içinde olduğumdan inanılmaz şişim yani hafiflik hissediyorum ama çok şişim verdim sanırım ama tartıya yansımayabilir bu şişlikten dolayı ben regl olmadan önce çok şişiyorum parmaklarım bile şiş reglden sonra tartılıcam artık bitsin bikaç gün sonra ama hafifliği hissediyorum inşallah haftaya bol bol sağa kaydırırım tıkırtoşummmu:16::nazar::1:
afiyet olsun bebişimmmmmmm.herşey çok güzelllll inşallah regl den sonra tartılırsın ama sanki daha var regl dönemine deilmi yani 3-4 gün var en az ben öle hatrlıorum sonrada ben çünküüü:9::9:

öğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptı:1:ne yaptı söyleyin bana :77: evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.:62::66:

:46::46::46:

öğleye kadar okulda
100 ml şekersiz çay
200 ml muzlu süt
5 adet limonlu kepekli bisküvi
250 ml su

öğlen menüm

4 yk makarna içerisine 1 yumurta kırdım
1 domates
1 salatalık
1 yaprak sarması
250 ml su

Afiyet olsun...

Merhaba kızçelerim benim adım artık mountainmist değil amore eterno resimden de anlamışsınızdır :61:

ama ama resmimi daha onaylamamışlar ühüüü

tamam iyi olmuş bu böyle amore amore ama neden:26:

1 kase şehriye çorbası
1 dlm kepek ekmeği
birde tavuğun içinde önecen kızartılmış ve tavukla fırına verilmiş 10 adet küçük patatesler vardı,yidim valla hemde yağlı yağlıydı ama yinede yedim

yoğurtta vardı ama ben yanıma aldım okula gitmeden önece yicem 1 dlm ekmekle beraber.
1 elma ve 200 ml süt olacak inşalalh!yorum yapmayanı furirim ona göre:27::27::27:

Furma benu :1:
Afiyet olsun..
o kadarcık yağdan bişi olmaz bence...

Merhaba kızçelerim benim adım artık mountainmist değil amore eterno resimden de anlamışsınızdır :61:

ama ama resmimi daha onaylamamışlar ühüüü
hayrlı olsun cnm ama neden nedennn bendesoruorumm?

1 kase şehriye çorbası
1 dlm kepek ekmeği

afiyet olsun bebişşşşşşşş..yağlıydı maddem neden yedin o samannnnn:35::36::33::50:fambıkkkk?
neyse boşver yemişsin artıkkk boşverr

ara öğüncüğümm
2 kuru incir
2 kuru erik
yarım yeşil elma
30 tane beyaz leblebi ( nie saydım çünkü karışık kuruyemişin içinden seçtimm:9::9:)

afiyet olsun bebişşşşşşşş..yağlıydı maddem neden yedin o samannnnn:35::36::33::50:fambıkkkk?
neyse boşver yemişsin artıkkk boşverr

şunun bi tadına bakim dedim,sonra bidaha yiyim dedim hmmm güzelmişş,herzamn mı yiyorum yiyim azcık nasıl olsa akşam pek yemek yiyemiyorum bukadardan bişey olmaz dedddddddiiiiiiiiiiiiimmmm,bi baktım hepiciği bitmiş:26:

cnm öle şey olurmu hiç neden nişanlanıoruz birbirimizi tanımak anlamak için nişanlı kalıouruz evlendikten sonra bunu yaptrmazsa ettrmezse die bişi olamaz karşılıklı oturup konuşman lazım böle bişi söz konusu bile olamaz sen zaten aşırı şeyler istemezsin karşılıklı oturulup konuşulur herşey senn dediğinde olabilr onun dediği de ortası bulunabilir.yemek yapamadın die sana kocan kızmaz korkma zaten gerçi böle yapnlarda varmış ama o tür şeyler sorun oluosa zaten ohooooooo..:69:
180 derece dönenler var evet ama aynı kalanlarda.maşalaahhh:nazar:mesela benmki aynı nasıl tanıdıysam öle hiç değişmedi bana karşı olumsuz yönde bişi olmadı yani aksine bana daha çok düşkün olamya başladı vs. neyse bunlar deil öenmli olan senn meselen karşılıklı herşeyi konuşmanız anlaşmanız cnm

aktarırım gelişmeleri nasıl olsa hep burdayımmm:24:mutluluklarının devamını dilerimmmm

klasik derken bana göre az yiyorsunya onun için öle yazdım:87:

nugicim az diyosun ama tabağım bomboştu yemek bitince:53:ne verdilerse yedim yani,miktarlarımız böyle bizim,normal insan gibi yiyorum yani,erkekler bile bukadar şeyle doyuyolar düşün yani,bence az değil kocaaaa bir but yedim 1 kase çorba 18 yk ediyor neredeyse eee patatesde yedim bugün bide üzerine 1 dlm ekemk daha ne yicem ki
pilav vardı onu almadım bitek,herkes ne yediyese okadar yedim bende

bu kadarcık patates zararlı olur mu nugya çok çok az yedim

canım ayda bir ye bence gerçi ben hiç yemiyorum kaç aydır.patateste nişasta olduğu için iştahı çabuk açtığı söyleniyor.dün işyerinde yemekhanemizdede vardı kızatma ama ben evden getirdim yemedim.eğer dayanabilirsen yememeye çalış canım.

Hugocuk geçmiş olsun.. Çok güldün mü.. ben öyle düşünce çok gülüyorum kendime ya...:60:
hugocuk geçmiş olsun senin başına gelen olay komikmiş ama ben türk telekomun derin çukuruna düşüyordum az daha. bacagım ve elim sıyrıldı çok kanadı. eşim o zaman izmire yeni gitmişti ve ben regl öncesi dönemdeymiş o kadar korkmuştum ki yarım saat telf da aglamıştım eşime..
izi hala sol elimin üzerinde durur

hugocukcumm karnım yumuşamış bu yaglar eriyor demek mi oluyor oleeeyy. bide popomdaki kemikler acıyo kemik erimiiceene gore demek ki benim eliptik bisikletin gidonu totişe mi batıyo ne :53::53::53:

tatlım şimdilik sen en fazla yağının olduğu yeri karnını içeriye çekmeden ölç canım. yanlız şu da var zamanla yağlar eridikçe deri yumuşamadan dolayı gevşiyor ve ölçümde fazla çıkıyor . ben şöle yapıyorum genel olarak hergün karnıma ordaki yağlara bakıyorum elliyorum azıkta seviyorum okşuyorum. kafayı yedimde ondan :60:
kızlar hugocuk sapıttı galiba göbegini taciz ediyo haha :60::60::60::60::60::60:

tamam iyi olmuş bu böyle amore amore ama neden:26:

neden ama yaaa neden nedennnn diyorsun yaneee siz beni mountainmist olarak mı seviyordunuz ossun amore olarak ta seversiniz nede olsa aynı bennn :60::60::60::60::60: sonsuz aşk olsun dedim nikim mountainmist ten daha uygun şu anki durumuma.. sizin gibi ben de eşime sonsuz bir aşkla baglıyımmm :69::69::69: hazır mevzu aşk topicte uygun düşmüş ne kadınım beee ermişim ben ermiiişşş :82::82::82:

canım ayda bir ye bence gerçi ben hiç yemiyorum kaç aydır.patateste nişasta olduğu için iştahı çabuk açtığı söyleniyor.dün işyerinde yemekhanemizdede vardı kızatma ama ben evden getirdim yemedim.eğer dayanabilirsen yememeye çalış canım.

bu kadar az yemeğe dayandı isem dayanırım aslında :) ama patates kızartması bu yaaaa :27:

Back
X