• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaa ne güzel yaaa demek okul yıllarında aşık oldun ayyy ne romantiiiiiikkk :69:

üniversite hazırlık yılları,dersane hocam kendileri,sözel halimle 30 matematik sorusunda 26 netim vardı:9:yemeyip içmeyip matematik çalışıyodum:60:

Son düzenleme:
bende lisede okurkene bizim okula bi yeni öğretmen geldiydi. tabiki benim boy sırık gibi olunca beni büyük sanmış okul bitti üniversiteye gittim bu nasılsa okludaki hocalardan falan bi şekilde telefonumu bulmuş. aradı görüşelim dedi araştırmış beni niyetide ciddiymiş falan. bende şaka yapıyo biri beni işletiyor sandım randevu verdi olur dedim sonra yazık onca yol gelmiş ben gitmedim randevuya uyuyakalmışım gece kızlarla çok çene çalmaktan. bu beklemiş falan benim tel kapalı uyuyorum tabiki. sonra açınca okudum mesajları çok üzülmüştüm öyle bir terbiyesizlik yaptığıma. adam onca yol gelmiş benim için keşke gelmem deseydim. bidahada aramadı zatii :17: ne ayıp dimi :17: çocukluk işte madem gitmeyeceksin ne çağırıyorsun onca yol getirtiyorsun insanı :17: çok ayıp çok :17:

bende lisede okurkene bizim okula bi yeni öğretmen geldiydi. tabiki benim boy sırık gibi olunca beni büyük sanmış okul bitti üniversiteye gittim bu nasılsa okludaki hocalardan falan bi şekilde telefonumu bulmuş. aradı görüşelim dedi araştırmış beni niyetide ciddiymiş falan. bende şaka yapıyo biri beni işletiyor sandım randevu verdi olur dedim sonra yazık onca yol gelmiş ben gitmedim randevuya uyuyakalmışım gece kızlarla çok çene çalmaktan. bu beklemiş falan benim tel kapalı uyuyorum tabiki. sonra açınca okudum mesajları çok üzülmüştüm öyle bir terbiyesizlik yaptığıma. adam onca yol gelmiş benim için keşke gelmem deseydim. bidahada aramadı zatii :17: ne ayıp dimi :17: çocukluk işte madem gitmeyeceksin ne çağırıyorsun onca yol getirtiyorsun insanı :17: çok ayıp çok :17:

iyi yapmışsın:60::60::60:erkeklere yapılan hiçbişeye acımammmmmmmmm ohhhh beter olsunnnnnnn:47::47:,dermişimmmmmmmmmmm

Masanın üstüne çıkıp tv kumandasını da yere fırlatınca cezayı aldı, mama sandalyesine bağladım oturuyor.

:60::60:benim kızım mayısta 4 yaşıan girecek hala sinirlenince bişeyleri fırlatıyor:24:bu kaçıcı kumandamız hatırlamıyorum bile

Son düzenleme:
Öğle yemeğii yedim geldim..
Gene az oldu sanırım ama fil gibi doydum...:27:
3 yk barbunya
3 yk kısır
1 yk havuç
200 ml ayran
Yok be iyimiş aslında şimdi baktım da :1:

:60::60:benim kızım mayısta 4 yaşıan girecek hala sinirlenince bişeyleri fırlatıyor:24:bu kaçıcı kumandamız hatırlamıyorum bile

Yandık desene. Babası da onu fırlatır vallahi. Mal kıymeti bilmemezliğe hiç dayanamaz.Sonra da sen şımartıyorsun bu çocuğu der de der...
Sinirlenince kafasını vuruyor bir yerlere.

ben eşimle üniversite son sınıfta görücü usulu tanıştım. evime gelirdi hep bende kalıyordu izinlerde. yani görücü usulu tanıştık ama 1 yıl gezdik tozduk gönlümüzce. sonra nişanlandık 1 yılda nişanlı kaldık sonra evlendik.

Yandık desene. Babası da onu fırlatır vallahi. Mal kıymeti bilmemezliğe hiç dayanamaz.Sonra da sen şımartıyorsun bu çocuğu der de der...
Sinirlenince kafasını vuruyor bir yerlere.

:9:benim kızımda emeklemeye başladığı zamanlarda kafasını vururdu duvara,canı acıdıkça dahada hoşuna gidiyodu,bidaha vuruyodu:9:neyse zamanla vazgeçiyor kafa vurmaktan,ama bişeyleri fırlatması hep var malesef,bide odaya kendini kapatıp ağlar sinirlenince,tam genç kız benim ki:9:

kayınpeder kayınvalidedye diyormuşki sende gelinin gibi kilo ver tüm gün otuyosun duba gibi oldun kilo ver süslen demiş. o da demişki ben geline benzemem valla seni alırda merdivenlerden aşarıya fırlatırım demiş :60: susmuş garip :60:

wcye çıktımmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::21::21::21::21::21::21::21::60::60::60:bende wcye çıktıkça tepinecem artıkın:9:

Biraz geç oldu az daha beklesem 2.ye çıkacaktın ama ben de tebrk edeyim maşallah arkası çok gelsin kiiikilocuklar da gitsinnn fambığımmm:32::32::32::32::66::66::nazar::nazar::nazar:

bu belediye başkanı ay çok terbiyesiz çıktı demincek yan sokağa markete gittim. belediye çukur kazmış heç haberim olmadı yürüyordum karşımdada vitrin vardı beyaz baharlık montlar vardı bakıyodum sonra bianda o vitrin kayboldu gözümün önünden. aaaa bi baktım ben çukurun içindeyim :60: valla allahtan kimseler yoktu sadece sokak köpekleri gördü neyse çıktım çukurdan. isan bi haber verir demi çukur kazdık sen burdan geçecekmisin haberin olsun der :60: yok yani

Geçmiş olsun cınımmmm amakomik olmuşşşşş:60::60::60::60::60: ahh bu belediyler her yer delik deşik bi de nedense özellikle de kışın deliyolar her yeriiii:47::47::47:

Masanın üstüne çıkıp tv kumandasını da yere fırlatınca cezayı aldı, mama sandalyesine bağladım oturuyor.

:60::60::60::60::60: güzel bir yöntemmm benim alum bebişim yok amakömüşüm vaar o da bazen koltukları tırmalıyo ya da halıyı çevirio arkasını...tırmalama çubuğu var ama illa baika bi yere dadanır ya da bişey falan devirirse kıçına bi tane şaplakk ve odasına kapatıyorum 5-10dk daha fazlasına kıyamıyorum zaten andiren yapar ama anlıyo ceza verince bidaha yapmıyo şaplakk da hafif yaniii hayvan eğitimi farklı tabii bebişim olsaşaplak aslaaaaa allah korusun allah sabır versinn hiç istemem öyle bişeyler olmasını bazen yolda görüyorum pat pat vuruyolar çocuklara çok içimacıyo ama büyük konuşmak istemem:53::53::53::53:

afiyet olsun.ayyy cnm benm ne şeker yemiştr öle şimdi elmanın üstünde minik diş izleri vardır yada kemrilmiş gibi...:16:

neruuuuuuuuşş hala geçmişi okuyosun sanırım bebeişiiiimmm.hoşgeldinnnnn:16::16:

Yaa evet bugün önce bi okuyummm dedimmmm ama bbi kalktı bi oturdum kaç saat oldu ama burdayımm herşeyin farkındayımmm herşeyden haberim varrrr:37::37::37: hoşbulduk bebeeeeeeeemm kukiletammmm:16::16:

:9:benim kızımda emeklemeye başladığı zamanlarda kafasını vururdu duvara,canı acıdıkça dahada hoşuna gidiyodu,bidaha vuruyodu:9:neyse zamanla vazgeçiyor kafa vurmaktan,ama bişeyleri fırlatması hep var malesef,bide odaya kendini kapatıp ağlar sinirlenince,tam genç kız benim ki:9:

bayılıyorum çocuklara çok süperler yaw :nazar:

selam kızlar gunaydın
sabahkı menum
kalkarkakmaz sırkelı ballı su
2 tane zeytın
1 tatlı kasıgı çemen
avuş içi halep ekmeği
bı tatlı kaşığı helva

şimdide fitnees yapıcam :1:

bende çok kıskancım..ksıkanırım sevdiğimi..oda beni kıskanır ama hiç belli etmez..bende eskiden belli ederdim baktım hoşuna gidiyor bu yüzden belli etmemeye çalışıyorum.ne kadar başarılıyım bilemiyorum...benimde eşim yakışıklı..geniş ailedeki cevahirin kopyası...küçük büyük herkes ona benzetiyor ilk ben benzetmiştim...eşim bıyıksızdı o zamanlar..çok istedim bıyık bırak birde çenede birazcık sakalı var onun öyle yap dedim..neyse yaptı..inanılmaz benziyor şimdi...ve ben bekarken yıllar önce cevahir emret komutanımda oynuyordu..o zamanlar o diziyi onun için izlerdim kolay kolay böyle sanatçı müptelası olmam ama o çocuğu çok beğenirdim.rabbimin hoşuna gitmiş herhalde banada aynısından verdi..

soylemeden gecemedımmm çok tatlı anlatmıssınız banada aynısından verdı fln dıye :8:

Back
X