• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:68::68:karanfilli kendinden tarçınlı yeşil çayımı içiyorummm:68::68:

ohhhh misssler gibi kokar ben de öyle yapıyorummm afiyet olsun fambırtooooo:68:

bende öğlen yemeğimi yiyorum:56:
yağı iyice süzülmüş tonbalığı
salata
greyurt+portakal suyu karışımı
2 dilim tam buğday ekmeği
4 mil lesliemide yaptım.bu saate kadar 1 lt su içim.yatana kadar 2.5 olur herhalde.

Canım afiyet olsun süper gidiyosun maşallah seni tebrik etmedim sanırım biraz geç oldu ama inşallah tüm fazla kilolar gidecek tatlım hepberaber kurtulucaz inşallahhhh sağlıkla:16::16::16::66::66::65::65::64::64::32::32::32::10::8::nazar::nazar::nazar:

istedikten sonra olur canım.bak bana 4 ay olmak üzere şekeri tatlıyı bıraktım,kızartmayı bıraktım bak sana bi tarif vereyim hugocuk vermişti bunu fırında yapılıyo hem sağlıklı patatesleri doğra bir yemek kaşı yağ koy yada koyma ben koymadanda denemiştim.baharat ekle üstüne ben kuru nane karabiber kimyon pul biber sarımsakta ezip koyuyorum hepsini harmanlayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine koyup pişiriyorum eğer yağsız yaparsan canım yağlı kağıt mutlaka kullan yapışır çünkü

yok olmayınca yapıp yiyeyim demiyorumda hazır varsa hayırda diyemiyorum :Dama evlenince bol bol bu tariflere ihtiyacım olacak :8:

bu arada hanımlar hergün bir fincan kahve içmenin ayda yarım kilo aldırdığını öğrendim.. ben kahve hastası olarak kahveye son verdim onun yerine sabah kahvaltıda yeşil çay içiyorum bakalım nekadar faydası olucak

kızlar dişime kanal tedavisi yaptırdığım halde ağrıyo 2 doktora gittim çözemediler kafayı yicemön diş olmasa çektircem,dişlerime bu kadar özen gösteriyorum ama yinede bişi buluyo sağlam dişim hemde düşmüştüm o gün bugündür agrıyo :25:

şimdi size uzman diyetisyen dilara k.. ( kim olduğunu tahmin etmişsinizdir). onun bir makalesinden dikkat çeken şeyleri yazacağım: terazi ibresinin inmesi için 24 saat aç kalmak yeterlidir. ne varki bu sahte zaferdir. çünkü vücut su kaybediyor kaslar küçülüyor ama yağlar erimiyor. bu aşamada metabolizma enerji sağlamak için kasları yakıyor, karaciğerdeki glikojeni yakıyor. karbonhidrattan yoksun beslenen kişide karbonhidrat deposu boşalır tatlı isteği artar kan şekeri düşer güçsüzlük oluşur. eksik beslenme yada şok diyet benzeri şeyler kas ve su kaybını sağlar. 1 gr kas kaybederseniz 2.7 gr sukaybedersiniz. buda tartıda rakamları hızla aşarı çeker. ve hızlı zayıfladığınızı sanırsınız. bunu anlamanın en kolay yolu aynaya bakmaktır. eğer tartıda kilo vermenize rağmen yüzünüz kollarınız inceliyor yağ deposu olan karın kalça bölgesi incelmiyorsa siz yağ kaybetmiyorsunuz ve doğru zayıflamıyorsunuz. seneler boyunca yanlış beslenme yüzünden bozulan metabolizmanın 1, 2 ay içinde düzelmesi mümkün değildir. eksik beslenme yada şok diyetler vücutta doku kaybına kas kaybına su kaybına neden olup yağ miktarının artmasına sebep olur metabolizmanın dengesini bozduğu için kilo verme dönemi bitip normal yeme düzenine geçilince hızlı kilo almaya sebep olur. kas kaybı sonucu metabolizma yavaşlar ve az yense bile kilo alınır. :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

ahhhhhhhhhhhh hügocuğum ne güzelde yazmış ama:16::16::16::16:

kızlar dişime kanal tedavisi yaptırdığım halde ağrıyo 2 doktora gittim çözemediler kafayı yicemön diş olmasa çektircem,dişlerime bu kadar özen gösteriyorum ama yinede bişi buluyo sağlam dişim hemde düşmüştüm o gün bugündür agrıyo :25:

canım kanal tedavisi bende epeyce yaptırdım iki aydır yeni bitti dişlerim porselen olacak o yüzden. aslında kanal tedavisi yapılan diş ağrımaz acaba başka bi dişinde iltihap varda ağrısı orayamı vuruyor. mesela benim yirmilik dişim iltihaplanırdı sanki bütün dişlerim ağrıyo gibi oluyordu. geçmiş olsun canım

akşam net yok malum bugün ki tüm menümü yaziim.
sabah kalkınca 07.10.
1 bardak ılık su
1 adet kuru incir

kahvaltı : 07.40
yarım kupa şekersiz çay
1 adet domates
yarım kk peynir
bol maydonoz dereotu vs.
1,5 diilm denge light ekmek
1 bardak portakal suyu

ara : 5 badem 20 beyaz leblebi 6 fındık yarım keçiboynuzu ( kahvaltıda portakal suyu içince şekersiz bile olsa acıktırıyo bi daa içmiicem )

ögle 12.15 :
1 kepçe ezogelin
yarım fırın tavuk gogsu derisi ayıklanmış
bol salata ( her zamanki gibi 1 tatlı kaşığı zeytinyagı ile
4 yk bulgur pilavı

16. 00 ara : portakallı yogurt yiycem
17.30 akşam yemeği olarak ızgara tavuk getirdim bugun tavuk olduunu bilmiyordum napim yemiim mi yanımda peynir ekmek var onu yiyip akşama evdeki karnıbahardan mı yesem :18::18:

öğlen yemeğimde 4 kaşık bulgur pilavı ve 1 tanede ortaboy karnıyarık yedim kıslarrr ayranda içecektim ama unutmuşum yapmayı :1: akşamada yine tavuk pilav yerim. bu aralar kociş komplekslerde o yüzden pilavını yaptım hazır olsun aman allah korusun unutuveririmde ilgilenmiyorsun olur :53: akşama bari azcık iltifat edeyim sevgimi belli edeyim bari azcık popişini kaldırayım yoksa kabak başıma patlayacak :1:

öğlen yemeğimde 4 kaşık bulgur pilavı ve 1 tanede ortaboy karnıyarık yedim kıslarrr ayranda içecektim ama unutmuşum yapmayı :1: akşamada yine tavuk pilav yerim. bu aralar kociş komplekslerde o yüzden pilavını yaptım hazır olsun aman allah korusun unutuveririmde ilgilenmiyorsun olur :53: akşama bari azcık iltifat edeyim sevgimi belli edeyim bari azcık popişini kaldırayım yoksa kabak başıma patlayacak :1:

afiyet olsun canım..bende 1 bardak yayla çorbası içtim okulda
sonra annem menemen yapmıştı 1,5 dilim k.ekmeğiyle onu yedim...

akşam net yok malum bugün ki tüm menümü yaziim.
sabah kalkınca 07.10.
1 bardak ılık su
1 adet kuru incir

kahvaltı : 07.40
yarım kupa şekersiz çay
1 adet domates
yarım kk peynir
bol maydonoz dereotu vs.
1,5 diilm denge light ekmek
1 bardak portakal suyu

ara : 5 badem 20 beyaz leblebi 6 fındık yarım keçiboynuzu ( kahvaltıda portakal suyu içince şekersiz bile olsa acıktırıyo bi daa içmiicem )

ögle 12.15 :
1 kepçe ezogelin
yarım fırın tavuk gogsu derisi ayıklanmış
bol salata ( her zamanki gibi 1 tatlı kaşığı zeytinyagı ile
4 yk bulgur pilavı

16. 00 ara : portakallı yogurt yiycem
17.30 akşam yemeği olarak ızgara tavuk getirdim bugun tavuk olduunu bilmiyordum napim yemiim mi yanımda peynir ekmek var onu yiyip akşama evdeki karnıbahardan mı yesem :18::18:

karnıbahardan ye canım bencede afiyet olsun

canım kanal tedavisi bende epeyce yaptırdım iki aydır yeni bitti dişlerim porselen olacak o yüzden. aslında kanal tedavisi yapılan diş ağrımaz acaba başka bi dişinde iltihap varda ağrısı orayamı vuruyor. mesela benim yirmilik dişim iltihaplanırdı sanki bütün dişlerim ağrıyo gibi oluyordu. geçmiş olsun canım

ah bir bilsem hugocuk kiste dönüştürdü desem filmde çıkmadı düğün olacak Allah korusun korkuyorum ön diş birde yani,2 doktora gittim hastanedeki kurtulursa kadere dedi,özeldeki kuratrır kendini dedi kistler hemen çıkmıyo filmlerde zamanla belli olur dedi,doktor doktoru tutmuyo valla :50:

afiyet olsun hugocukçuğum :16:

ah bir bilsem hugocuk kiste dönüştürdü desem filmde çıkmadı düğün olacak Allah korusun korkuyorum ön diş birde yani,2 doktora gittim hastanedeki kurtulursa kadere dedi,özeldeki kuratrır kendini dedi kistler hemen çıkmıyo filmlerde zamanla belli olur dedi,doktor doktoru tutmuyo valla :50:

filmde çıkıyo benim bildiğim bende diş röntgeni çektirdim. sanmam öyle bişey olacağını bana kalırsa canım kanal tedavisi belkide iyi yapılmamıştır iltihap veya çürük kaldıysa biraz o rahatsız eder canım belkide böyledir endişelenme

Back
X