• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımmmmm:16:

yinede güzel,afiyet olsun canım

nugggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm canımmmmmmmmmmmmmm,afiyet olsunnnn tatdlummmmmm:16::16:
,ama nugiiiiiiiiiiii sen 7 dlm ekmek hakkım var diyorsun ama ben seninakşam öğünlerini öğle öğünlerinden daha fazla buluyorum yani şunları yer değiştirsen bari nasıl olur.valla yüreciğim el vermiyor,söylemeden edemiyorum:38:

olabilir emme hugocukla aynı liste benimki :26: hem bazen akşamları bulgur pilavı yemiyorum ekmek hakkımı doldurmuyorum bilenem :61:

olabilir emme hugocukla aynı liste benimki :26: hem bazen akşamları bulgur pilavı yemiyorum ekmek hakkımı doldurmuyorum bilenem :61:

hügocuk gün aşırı spor yapıyor ama nugicim,evdeyken extra ev işleri,biz akşama kadar oturup duruyoruz,eve gidincede doğru yatağa yani 1 hafta sonlarımız hareketli,sende wc sorunu var demekki sindirim sorunuda yaşıyorsun,bu nedenle akşamları daha hafif geçirmemiz laızm diye düşünüyorum,sen bilirsin yinede tatlımmmm,kilo verme durumuna göre karar senin tabi:38:

Herkese günaydıın.

2 gündür akşamları yediğim 1 tabak nohut yemeği bana kilo aldırıyor :(
Famiir, avatarındaki benim ben...

Tatlıyı da kestim güya.

Neyse akşamları yemiycem nohut falan.

Kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay

1 kivi yiyeceğim şimdi

aslında fambıkcım haklısın çok zor kilo veriyorum ben sürekli işyerinde oturuyorum koşu bandına da hastayım diye binemiyorum.şu anda bir ay olmak üzere ve ben kilo veremedim daha.bu hafta tartılıcam eğer veremediysem bi yerlerde değişiklik yapmam lazım aslında değişiklik yapmaya başladım mesela öğleden sonra ara öğünümde meyve ve kepekli galete var ama bir haftadır galete yi kestim yemiyorum.bu haftada veremediysem eğer akşam bulgur pilavınıda keseyim yada haftada bir defa yiyeyim en iyisi bu nasıl olur sence:26:

aslında genel olarak dengeli beslenmeye çalışıyorum öğün atlamıyorum hatta her canımın çektiği şeyin tadına bakıyorum bir lokma şeklinde. çünkü sonra yemezsem o istek çığğ gibi büyüyerek dönüyor. Ama dediğim gibi bu hafta biraz fazla kaçırdım o yüzden kendmi akşamları hafifletmeye çalışıyorum. hatta 3 ana 3 ara öğün halinde yiyorum bide akşamları çoğu zaman geç gidiyorum eve o yüzden yemek istemiyorum. ama genelde çorba ve yoğurt favori akşam yemeğim:)

sanada afiyet olsun buarada :)

yaş boy kilon kaç bu arada?
bende öyleyim tek çtal alıyorum canım çekerse yiyorum:9:

hügocuk gün aşırı spor yapıyor ama nugicim,evdeyken extra ev işleri,biz akşama kadar oturup duruyoruz,eve gidincede doğru yatağa yani 1 hafta sonlarımız hareketli,sende wc sorunu var demekki sindirim sorunuda yaşıyorsun,bu nedenle akşamları daha hafif geçirmemiz laızm diye düşünüyorum,sen bilirsin yinede tatlımmmm,kilo verme durumuna göre karar senin tabi:38:

haklısın canım açıklamayı yaptım aşağıda:42:

Herkese günaydıın.

2 gündür akşamları yediğim 1 tabak nohut yemeği bana kilo aldırıyor :(
Famiir, avatarındaki benim ben...

Tatlıyı da kestim güya.

Neyse akşamları yemiycem nohut falan.

Kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay

1 kivi yiyeceğim şimdi

priene günaydın canım nohut bendede gaz yapıyor çok severim ama yemekhanede bile bazen yerim bazen evden yemek getirirm onu yerim.afiyet olsun sabah kahvaltında güzel

hepiciğinize tekrardan günaydın kızlar :16: dün akşam eşim pek bir masumdu sakindi :1: neyse dedimki ben geri kalan kilomuda vereyimmi dedim o da bana sen bilirsin istersen ver istersen verme dedi :53: şoka girdim benim kociş bana böyle desin hayret valla. her zaman kilo ver diye başımın etini yiyen adam şimdi sen bilirsin diyor :1: çokta sevindim açıkçası bende dedim o zaman ben geri kalanıda vermek istiyorum dedim güldü.

sabahın köründe hürremi izledim dün yarım kalmıştı. valla kadın artık kendine yapılan eziyetlerden bıkıp kötülüğe başladı :1: valla sırf hürrem için izliyorum çok güzel rol yapıyor çocuğunu aldılar elinden sütün yaramıyor dediler çok ağladı

Oooo kimsecikler yokkkkk:58::58:

Nugiiiii sen daha çıkmamışsın kuzummmm hayırdır???

Ben de biraz ev işlerine daldım sonunda merdiven aldık ve gözümün görmediği ücra köşeleri temizledim(gardrobun üstü,buzdolabının leşşşş olan üstüüü gibi:60: )

Sonra dışarı çıktım portakalım bitmiştiii:53:portakalsız yaşanır mı hayııııııııııııııııııııır hemen gittim portakal bilumum diğer ihtiyaçlarımı aldım kargo verdim yağmurda bir hava aldım dolandım geldim şimdi biraz yemek falan ayarlıyım akşama erkek arkadaşım gelecek yemeğe ona etli biber dolması yapayım kendime ıspanak yapmıştım kıymalı:56:

Buarada mucizevi güzellikte (famir bu tamlama sana gelsin:60::60: ) salatalık buldum aldım gelir gelmez ara yaptım

1 salatalık

yarım çay abrdağı beyaz leblebi

2 badem yedim
canım ben çıkmışım sen yazmışsın bu arada gardrobun üstünü buzdolabının üstünü güle güle kirlet canım :1: afiyet olsun
kızlar bu akşam benimki akşam kahvaltısı olcak kocişe poğaça yaptım sıcak çayla yanında mercimek köftede var.yanında da peynir zeytin vs.
yemeyi düşündüklerim:56:

1 kupa şkersiz çay
1kk peynir
3-4 zeytin
1 çeri domates
dereotu nane
2 yk yoğurt
2 mercimek köfte
1 poğaça( 1 çay bardağı yağ koydum)
2 yk pastrma sucuk(1tk yağ ile yapıorum)

yarın görüşmek üzere inşallah hepinizi öpüorum :16::54:

afiyet olsun cicim

hepiciğinize tekrardan günaydın kızlar :16: dün akşam eşim pek bir masumdu sakindi :1: neyse dedimki ben geri kalan kilomuda vereyimmi dedim o da bana sen bilirsin istersen ver istersen verme dedi :53: şoka girdim benim kociş bana böyle desin hayret valla. her zaman kilo ver diye başımın etini yiyen adam şimdi sen bilirsin diyor :1: çokta sevindim açıkçası bende dedim o zaman ben geri kalanıda vermek istiyorum dedim güldü.

Çok sevindim hugocuk eşinin düzelmesine :) bu arada çatlakların varmı,varsada sporla bayag toplandımı?

aslında fambıkcım haklısın çok zor kilo veriyorum ben sürekli işyerinde oturuyorum koşu bandına da hastayım diye binemiyorum.şu anda bir ay olmak üzere ve ben kilo veremedim daha.bu hafta tartılıcam eğer veremediysem bi yerlerde değişiklik yapmam lazım aslında değişiklik yapmaya başladım mesela öğleden sonra ara öğünümde meyve ve kepekli galete var ama bir haftadır galete yi kestim yemiyorum.bu haftada veremediysem eğer akşam bulgur pilavınıda keseyim yada haftada bir defa yiyeyim en iyisi bu nasıl olur sence:26:

tamam canım,değişiklik farkettiriyor,bende akşamları azaltarak kilo vermeye başlamıştım ama şimdilerde bakıyorum vucudum sanki onada alıştı,yani arada bir akşamları da yiyerek bünyeyi alışkanlıktan kurtarmak gerekiyor bence gerçi okulda olduğum için yine bişeyler yemem zor görünüyor ama aralarımı kuvvetli yaparım bende artık.
sende akşamları biraz azalt,karbonhidrat tüketmemeye çalış bence bir süre böyle yap,sonra sende ara öünleri kuvvatelendirisin.ama akşama ağırlık vermemeliyiz bence,yani ben kendimede onu gözlemledim sende kendini daha iyi tanıyorsun.:38:

iyi akşamlar arkadaşlar bugün yediklerim 9:30 3 bardak şekersiz kış çayı 1 dilim çavdar ekmeği zeytin peynir 11:30 1 tane elma 13:00 4 kaşık brokoli ve brüksel lahanasından salata 16:00 6 kaşık tavuklu arpa şehriye salatası 3 tane sarma 2 kk büyüklüğünde kazandibi 1 patatesli gül böreği 18.00 1 şişe sade maden suyu:59:
canım sonlara doğru hüsran olmuş ama telafi edersin artık
arkadaşlar sabah kahvaltım acele oldu işe geç kalmıştım
bir kase sütlü mısır gevreği yedim
ara öğün olarak bir elma

öğle yemeğinde
3 yk kuru fasülye
4 yemek kaşığı ıspanak
4 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
çok mu oldu bilemedim

ara öğün olarak bir elma

akşam yemeğinde ise
4 yk kuru fasülye
bol salata
yok canım güzel olmuş menü afiyet olsun
1.64 64 kiloyum hedef 55 ama olmuyooo 3gün 4 gün az yiyorum 5.gün patlıyorum sürekli yemek istiyorum:(((
canım hoşgeldin bizi takip et ve sabırlı ol

kızlar akşam yemeğinden yaklaşık 30 - 40 dk önce

3 kk kadar yaş pasta
1/2 kk kadar acı badem kurabiyesi yedim

akşam menüm

1 tavuk pirzola
3 yk makarna
2 adet kaşarlı mantar
2 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber

afiyet olsun farmasi

günaydın iyotum nasılsın bakiyim. ,
canım bak sen çok telaş yapıyorsun psikolojik olarakta çok yükleniyorsun kendine. canım bak kilo verme için zaman lazım ve eğer sen bu kadar kendine yüklenirsen o süreci tamamlayamazsın yorulursun sonra yarım kalır diyet falan sonra yine başlarsın falan filan. canım sen sporunu yap bak burda herkes bişeyler yapıyor çalışıyor yediklerine dikkat et yani sağlıklı beslen pilatesinide yapıyorsun bu düzende devam et. çok yüklenirsen çok takarsan eğer yorulursun. bak ben 6 ayda verdim 16 kiloyu ve eğer çok taksam stres yapsam bu kadar uzun süre yapamazdım. ve hala daha 1 ayım var ve ben diyetten sonrada sporuma devam edeceğim pilatese devam edeceğim. takmaçokta. mesela olduki dediğin gibi patates var mecbursan elbette yiyeceksin ama şu da var ben çalışıyor olsaydım çğlen yemeklerinde et yerdim evden akşamdan pişirip yanımda ekmeğimi salatamı getirirdim. yeşilçayım falan yanımda olurdu meyvem sonra kuruyemişlerim yanımda olurdu. veya şu da var mesela menüyü incelerdim o gün eğer uygun yemek yoksa akşamdan hazırlar getirirdim. diğer günler uygunsa işş yerinde yerdim çok zor değil bunları yapmak. hem insan rahat oluyor strese girmiyor ama mesela bugün bana uygun yemek yok deyip stres yaparsan moral bozukluğu olur kilo veremediğin zaman suçu yemekhanedeki yemeklere atarsın olmayacak der bırakırsın. oysaki rahat olmak adına bence bi önceki günden yarın ne yiyeceğini hesaplamak lazım. ve mesela çok sevdiğin şeylerdende mahrum kalmamak adına o sevdiğin özlediğin şeyleri diyete uygun halde yapıp yemek mümkün. tatllı istiyorsan mesela tahşnpekmez yersin. ve canım anlaşılan çok azaltmışsın tatlıyı ve bırakmanda an meselasi demiştin ben olsm 1 kaşık tatlıyıda en azından bu süreçte bırakırdım. zor değil eğer olsaydı nugişle biz bırakamazdık. bay 6 ay oldu. pastanelere gittim yanımda pasta yendi eşime hep yaparım tatlı evde şuandada var ama ne canım çekiyo nede aklıma geliyo üstelik diyete ara vermeme rağmen. artık insülin direncide yok istersem yesem bişeyde olmaz ama benim kendi seçimim bu. kimse bunu yapmak durumunda değil ama madem bu kadar uzaklaşmayı başardınsa tatlıdan tamamen bırakabilirsin. sonra diyetten sonra ölçülü yersin canım

Son düzenleme:
tamam canım,değişiklik farkettiriyor,bende akşamları azaltarak kilo vermeye başlamıştım ama şimdilerde bakıyorum vucudum sanki onada alıştı,yani arada bir akşamları da yiyerek bünyeyi alışkanlıktan kurtarmak gerekiyor bence gerçi okulda olduğum için yine bişeyler yemem zor görünüyor ama aralarımı kuvvetli yaparım bende artık.
sende akşamları biraz azalt,karbonhidrat tüketmemeye çalış bence bir süre böyle yap,sonra sende ara öünleri kuvvatelendirisin.ama akşama ağırlık vermemeliyiz bence,yani ben kendimede onu gözlemledim sende kendini daha iyi tanıyorsun.:38:

:14::38::70::54:

Çok sevindim hugocuk eşinin düzelmesine :) bu arada çatlakların varmı,varsada sporla bayag toplandımı?

var tabiki olmazmı bebik. 16 kilo gitti. eskidende vardı zaten en çokta karnımdaydı ben susam yağı sürdüm çok çok azaldı hatta şu aralar sürmüyorum ama tekrardan kullanıcam tamamen gitsin diye.

nugişim valla çok sevindim rahatladım eşim en sonunda bunuda dediya artıkın dünyalar benim oldu. oooooohhhhhhhhhhhhhh diyorum şöyle kocaman bir oh çekiyorum. 6 ay uğraştım didindim ama sonucunada deydi doğrusu :86:

günaydın iyorum nasılsın bakiyim. ,
canım bak sen çok telaş yapıyorsun psikolojik olarakta çok yükleniyorsun kendine. canım bak kilo verme için zaman lazım ve eğer sen bu kadar kendine yüklenirsen o süreci tamamlayamazsın yorulursun sonra yarım kalır diyet falan sonra yine başlarsın falan filan. canım sen sporunu yap bak burda herkes bişeyler yapıyor çalışıyor yediklerine dikkat et yani sağlıklı beslen pilatesinide yapıyorsun bu düzende devam et. çok yüklenirsen çok takarsan eğer yorulursun. bak ben 6 ayda verdim 16 kiloyu ve eğer çok taksam stres yapsam bu kadar uzun süre yapamazdım. ve hala daha 1 ayım var ve ben diyetten sonrada sporuma devam edeceğim pilatese devam edeceğim. takmaçokta. mesela olduki dediğin gibi patates var mecbursan elbette yiyeceksin ama şu da var ben çalışıyor olsaydım çğlen yemeklerinde et yerdim evden akşamdan pişirip yanımda ekmeğimi salatamı getirirdim. yeşilçayım falan yanımda olurdu meyvem sonra kuruyemişlerim yanımda olurdu. veya şu da var mesela menüyü incelerdim o gün eğer uygun yemek yoksa akşamdan hazırlar getirirdim. diğer günler uygunsa işş yerinde yerdim çok zor değil bunları yapmak. hem insan rahat oluyor strese girmiyor ama mesela bugün bana uygun yemek yok deyip stres yaparsan moral bozukluğu olur kilo veremediğin zaman suçu yemekhanedeki yemeklere atarsın olmayacak der bırakırsın. oysaki rahat olmak adına bence bi önceki günden yarın ne yiyeceğini hesaplamak lazım. ve mesela çok sevdiğin şeylerdende mahrum kalmamak adına o sevdiğin özlediğin şeyleri diyete uygun halde yapıp yemek mümkün. tatllı istiyorsan mesela tahşnpekmez yersin. ve canım anlaşılan çok azaltmışsın tatlıyı ve bırakmanda an meselasi demiştin ben olsm 1 kaşık tatlıyıda en azından bu süreçte bırakırdım. zor değil eğer olsaydı nugişle biz bırakamazdık. bay 6 ay oldu. pastanelere gittim yanımda pasta yendi eşime hep yaparım tatlı evde şuandada var ama ne canım çekiyo nede aklıma geliyo üstelik diyete ara vermeme rağmen. artık insülin direncide yok istersem yesem bişeyde olmaz ama benim kendi seçimim bu. kimse bunu yapmak durumunda değil ama madem bu kadar uzaklaşmayı başardınsa tatlıdan tamamen bırakabilirsin. sonra diyetten sonra ölçülü yersin canım

hugocuk değişik bir iş yerim var nasıl anlatsam su içmeyi unutuyorum diye su bardağı başımda duruyo,bunu bile soruyorlar neden o bardak orda diye :1: aşçı bayanla anlaşamadım zaten konu açtım bir derdim var bölümünde birde yemek getirirsem benim yemeğimi yemiyo dicek :50: haklı iken suçlu olurum o yüzden burdaki menüyü yemem mecbur vede eve gitme şansım yok ara öğünü bile saklı gizli yiyorum....para kazanmak zor vesselam :59: tatlıyı azalttım istek bitiyo yavaş yavas...:34: benim acelem düğün var diye :64: zaten az yiyorum dersem alay konusu olurum zayıfsın diyo herkes bana,geçen patron niye ekmek yemiyosun diyo mesela :86:

akşam yemeğim
yemekten önce 1 bardak su
1 kepçe kremalı tavuk çorbası
6 kaşık yumurtalı ıspanak(kıymasız)
2 dilim tam buğday ekmeği
yemekten sonra 1 bardak su
biraz önce de
bir fincan liğt süte 1 tk nescafe yaptım.(şekersiz) ve bir tane browni (eti'nin) yedim.:69: yarım kilo verdim ya hemen şımardım.şımarığım ben şımarık:27::27::37:
afiyet olsun canım kremalı içmişsin ama sürekli olmasın canım kalorisi çok kremanın
Akşam menüm;
17:30 civarı çorba içmiştim. 1 tabak+1 kepçe
19 da ;
1 dilim ekmek
1 tabak kıymalı nohut yemeği
Lahana salatası

Nohutu çok yedim.Eşim sadece salata yedi,nohut ta bitmedi. Yarın öğlen de nohut yemem lazım :(

Afiyet olsun salatalıklar için.
Yazın kilo veriyor olsak akşam aralarımız salatalık olurdu hep :)
Biz de kızımla pazara gittik bugün. Sadece kendi ürünlerini satan bir amca var,ondan köy yumurtası alıyorum sarıları sarı değil turuncu renk :)
Tatloşum pazara vardığımız an uyudu,eve dönünce uyandı.Pazarı gözlemleyemedi, bir daha ki sefere artık...

Afiyet olsun.Pastırma sucuğa niye yağ koyuyorsun ki.Kısık ateşte tava
da yaparsan sucuğun yağı ile kızarırlar zaten.Başka türlü mü yapıyorsun?

Afiyet olsun. Bol çeşit ama dengeli :)
afiyet olsun priene
iyi akşamlar kızlar
aksam yemegım
1 kasık makarna
2 tane avuc ıcı patateslı pogaça
ıkı dılım turp

ee kızlar nasılsınız :16:
canım akşam yemeğinde olmamış poğaça gerçi sende farkındasındır ama eritemeyebilirsin yatana kadar afiyet olsun bakalım
Amaninggggg akşam yemeğimi yazmamışım:60::60:

4yk kıymalı ıspanak yemeği

2 yk z.yağlı kereviz

1 kase yoğurt

1tk etli biber dolması:60::60:

1 pasta tabağı salata

afiyet olsun neruşum

nugişim valla çok sevindim rahatladım eşim en sonunda bunuda dediya artıkın dünyalar benim oldu. oooooohhhhhhhhhhhhhh diyorum şöyle kocaman bir oh çekiyorum. 6 ay uğraştım didindim ama sonucunada deydi doğrusu :86:

sevindim canım dimek sen bilirsin dedi ha :1: işte sen of pof deyincede o günde kızmış sana deme bidaha olurmu balım :16:

Back
X