• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlar güzel güneşli bir cuma sabahından sağlık, mutluluk,huzur dolu bir gün dileğimle....cumamız mübarek olsun :16:

günaydın kızlar. kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez ve domates yedim

artık okula gitme vakti yavaş yavaş yaklaşıyor :68:

sabah kalkınca 250 ml ılık su

kahvaltım

1/2 simit
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 ceviz
2 tk bal
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

Günaydın herkeseeee

sabah kahvaltısı

2 dilim yağsız pişmiş yumurtalı ekmek (ama pişmanım annemin ısrarıyla yedim :)
biraz peynir ve zeytin 1 şekersiz çay

NERUDA haklısın sayfalar çok hızlı akıyor kusurabakma görmedim . teşekkürederim ama şimdi bakıcam sayfalara bende tekrar:)

hayırlı günler olsun herkese...:nazar:

günaydın canlar güzel güneşli bir cuma sabahından sağlık, mutluluk,huzur dolu bir gün dileğimle....cumamız mübarek olsun :16:
günaydın farmasi sağolasın seninde cuman mübarek olsun
artık okula gitme vakti yavaş yavaş yaklaşıyor :68:

sabah kalkınca 250 ml ılık su

kahvaltım

1/2 simit
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 ceviz
2 tk bal
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

afiyet olsun

Günaydın herkeseeee

sabah kahvaltısı

2 dilim yağsız pişmiş yumurtalı ekmek (ama pişmanım annemin ısrarıyla yedim :)
biraz peynir ve zeytin 1 şekersiz çay

NERUDA haklısın sayfalar çok hızlı akıyor kusurabakma görmedim . teşekkürederim ama şimdi bakıcam sayfalara bende tekrar:)

hayırlı günler olsun herkese...:nazar:

canım günaydın yağsızsa problem olmaz bence ekmek miktarına dikkat et bugün fazla yememeye çalış.afiyet olsun.

sabah kahvaltım

1 tane salatalık
1 dilim ekmek
2 çk pekmez
1 kk peynir
1 çb çay

zeytin bitmiş evde bugünde böyle :3:

günaydınnnnn şekerler nasılsınız bugün inşallah iyisinizdir bizleri soracak olursanız sağlığınıza duacıyız :1: mektup gibi oldu neyse menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
7 yk kereviz yemeği
4-5 kaşık yoğurt
4 yk bulgur pilavı
3 lokma kepekli ekmek
ilerleyen saatlerde bir tane elma
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim uno denge lıght ekmek

canım günaydın yağsızsa problem olmaz bence ekmek miktarına dikkat et bugün fazla yememeye çalış.afiyet olsun.

evet haklısın dikkat etmeliyim. zaten genelde öğlenleri yemiyorum ekmek akşam öğünümüde meyveyle geçiştirirsem sorun kalmaz gibi :) tabi kendimi tutabilirsem herakşam eve yemek yemeyeceğim diye gidiyorum ama kesin birşeyler yiyorum :) Buhafta regl haftamdı iştahım biraz açık geçen ay çok iradeliydim :( umarım yine iştahım azalır..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tatluşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz.bende iyiyim çok şükür sabah duş alıp çıktım bugun daha bir zindeyim,üşümeyeyim sabahları diye hep akşam alır yatardım ama sabah alıncada insan pek bir zinde oluyor canımmmmmm:66:
dün
öğleden sonraki ara öğünde
1 elma yemiştim

okula gitmeden saat 17.00de
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekemği yedim

akşam ders çıkışı yani saat 21:de:59:
3/2 dlm beyaz ekmek
1 zeytin
yarım kk light peynir
2 kivi yedim
o satte çok oldu dimi çünkü saat 22:00de yattım,ama çok acıkmıştm napim:59:

sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1kk light beyaz peynir
1 dlm denge ekmek
maydanoz

sabah saat 6da kalkıp yürüyüş yapacaktım ama uyanamdım,bu durumda sadece haftasonları yapıcam artıkın,haftada 2 gün olacak ama mecburen napayım

Son düzenleme:
evet haklısın dikkat etmeliyim. zaten genelde öğlenleri yemiyorum ekmek akşam öğünümüde meyveyle geçiştirirsem sorun kalmaz gibi :) tabi kendimi tutabilirsem herakşam eve yemek yemeyeceğim diye gidiyorum ama kesin birşeyler yiyorum :) Buhafta regl haftamdı iştahım biraz açık geçen ay çok iradeliydim :( umarım yine iştahım azalır..

canım aslında akşamları az olsada atıştır çünkü öğlende ekmek yemiyorsan pek doymazsın böylece akşama çok acıkırsın hem akşam birden yiyeceklere saldırmazsın böylece meyve yesende bence yine açlık hissedebilirsin.hem metabolizmanda yavaşlar yememezlik etme bencee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tatluşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz.bende iyiyim çok şükür sabah duş alıp çıktım bugun daha bir zindeyim,üşümeyeyim sabahları diye hep akşam alır yatardım ama sabah alıncada insan pek bir zinde oluyor canımmmmmm:66:
dün
1 elma yemiştim

200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekemği yedim

3/2 dlm beyaz ekmek
1 zeytin
yarım kk light peynir
2 kivi yedim

3 zeytin
1kk light beyaz peynir
1 dlm denge ekmek
maydanoz

sabah saat 6da kalkıp yürüyüş yapacaktım ama uyanamdım,bu durumda sadece haftasonları yapıcam artıkın,haftada 2 gün olacak ama mecburen napayım

dün patates yemek hataydı normalde ben akşamları yemek yemezdim yoğurt salata bir kepçe yemek geçiştirirdim akşam öyle olmadı ne yazıkki 1 dilim ekmek yedim hatta 1,3 bir daha da kolay kolay patates yemem :63: :62:

günaydın kızlar. kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez ve domates yedim
afiyet olsun canımmmmm:16:

sabah kahvaltım

1 tane salatalık
1 dilim ekmek
2 çk pekmez
1 kk peynir
1 çb çay

zeytin bitmiş evde bugünde böyle :3:

yinede güzel,afiyet olsun canım

günaydınnnnn şekerler nasılsınız bugün inşallah iyisinizdir bizleri soracak olursanız sağlığınıza duacıyız :1: mektup gibi oldu neyse menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
7 yk kereviz yemeği
4-5 kaşık yoğurt
4 yk bulgur pilavı
3 lokma kepekli ekmek
ilerleyen saatlerde bir tane elma
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim uno denge lıght ekmek

nugggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm canımmmmmmmmmmmmmm,afiyet olsunnnn tatdlummmmmm:16::16:
,ama nugiiiiiiiiiiii sen 7 dlm ekmek hakkım var diyorsun ama ben seninakşam öğünlerini öğle öğünlerinden daha fazla buluyorum yani şunları yer değiştirsen bari nasıl olur.valla yüreciğim el vermiyor,söylemeden edemiyorum:38:

dün patates yemek hataydı normalde ben akşamları yemek yemezdim yoğurt salata bir kepçe yemek geçiştirirdim akşam öyle olmadı ne yazıkki 1 dilim ekmek yedim hatta 1,3 bir daha da kolay kolay patates yemem :63: :62:

Al bendende o kadar,umarım bugunde etkisini sürdürmez,atmışızdır üzerimizden umarım:44:

dün
1 elma yemiştim

200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekemği yedim

3/2 dlm beyaz ekmek
1 zeytin
yarım kk light peynir
2 kivi yedim

3 zeytin
1kk light beyaz peynir
1 dlm denge ekmek
maydanoz

günaydın fambımmmm saçlarını iyice kurulasaydın değilse hasta eder valla ıslak saç.afiyet olsun canım.okul olunca senin menülerde dengesiz oluyo dimi direk eve gitsen hazırlarsın birşeyler yersin ama ne yapcan işte mecbur bir şekilde oluyo :61:

canım aslında akşamları az olsada atıştır çünkü öğlende ekmek yemiyorsan pek doymazsın böylece akşama çok acıkırsın hem akşam birden yiyeceklere saldırmazsın böylece meyve yesende bence yine açlık hissedebilirsin.hem metabolizmanda yavaşlar yememezlik etme bencee

aslında genel olarak dengeli beslenmeye çalışıyorum öğün atlamıyorum hatta her canımın çektiği şeyin tadına bakıyorum bir lokma şeklinde. çünkü sonra yemezsem o istek çığğ gibi büyüyerek dönüyor. Ama dediğim gibi bu hafta biraz fazla kaçırdım o yüzden kendmi akşamları hafifletmeye çalışıyorum. hatta 3 ana 3 ara öğün halinde yiyorum bide akşamları çoğu zaman geç gidiyorum eve o yüzden yemek istemiyorum. ama genelde çorba ve yoğurt favori akşam yemeğim:)

sanada afiyet olsun buarada :)

Back
X