• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amaninggggg akşam yemeğimi yazmamışım:60::60:

4yk kıymalı ıspanak yemeği

2 yk z.yağlı kereviz

1 kase yoğurt

1tk etli biber dolması:60::60:

1 pasta tabağı salata

Afiyet olsun, çok dengeli.
Bence de yazın kilomuzu korumak için yiyeceğiz o salatalıkları.

günaydın canlar güzel güneşli bir cuma sabahından sağlık, mutluluk,huzur dolu bir gün dileğimle....cumamız mübarek olsun :16:

günaydın kızlar. kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez ve domates yedim

Günaydııın.Afiyet olsun hugocuk.

artık okula gitme vakti yavaş yavaş yaklaşıyor :68:

sabah kalkınca 250 ml ılık su

kahvaltım

1/2 simit
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 ceviz
2 tk bal
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

Günaydın farmasi. Afiyet olsun.

Günaydın herkeseeee

sabah kahvaltısı

2 dilim yağsız pişmiş yumurtalı ekmek (ama pişmanım annemin ısrarıyla yedim :)
biraz peynir ve zeytin 1 şekersiz çay

NERUDA haklısın sayfalar çok hızlı akıyor kusurabakma görmedim . teşekkürederim ama şimdi bakıcam sayfalara bende tekrar:)

hayırlı günler olsun herkese...:nazar:

Günaydın. Yağsızsa hiç sorun değil bence.

sabah kahvaltım

1 tane salatalık
1 dilim ekmek
2 çk pekmez
1 kk peynir
1 çb çay

zeytin bitmiş evde bugünde böyle :3:

Afiyet olsun.

günaydınnnnn şekerler nasılsınız bugün inşallah iyisinizdir bizleri soracak olursanız sağlığınıza duacıyız :1: mektup gibi oldu neyse menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
7 yk kereviz yemeği
4-5 kaşık yoğurt
4 yk bulgur pilavı
3 lokma kepekli ekmek
ilerleyen saatlerde bir tane elma
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim uno denge lıght ekmek

:)) Güldürdün beni sabah sabah.
Günaydın. Bence akşam yemeğindeki pilavı yarıya düşür.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tatluşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz.bende iyiyim çok şükür sabah duş alıp çıktım bugun daha bir zindeyim,üşümeyeyim sabahları diye hep akşam alır yatardım ama sabah alıncada insan pek bir zinde oluyor canımmmmmm:66:
dün
öğleden sonraki ara öğünde
1 elma yemiştim

okula gitmeden saat 17.00de
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekemği yedim

akşam ders çıkışı yani saat 21:de:59:
3/2 dlm beyaz ekmek
1 zeytin
yarım kk light peynir
2 kivi yedim
o satte çok oldu dimi çünkü saat 22:00de yattım,ama çok acıkmıştm napim:59:

sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1kk light beyaz peynir
1 dlm denge ekmek
maydanoz

sabah saat 6da kalkıp yürüyüş yapacaktım ama uyanamdım,bu durumda sadece haftasonları yapıcam artıkın,haftada 2 gün olacak ama mecburen napayım
Günaydın.
Saat 17 ile 21 arası yemeye vaktin olmadı sanırım. Arada 1 kivi ve ekmek,peynir zeytin yeyip saat 21 de 1 kivi daha yesen süper olurmuş.

priene günaydın canım nohut bendede gaz yapıyor çok severim ama yemekhanede bile bazen yerim bazen evden yemek getirirm onu yerim.afiyet olsun sabah kahvaltında güzel

Bende gaz yapmadı ama akşam öğünlerinde 4-5 kaşıktan fazla bakliyat yemenin kilo aldırdığını farkettim.

hugocuk değişik bir iş yerim var nasıl anlatsam su içmeyi unutuyorum diye su bardağı başımda duruyo,bunu bile soruyorlar neden o bardak orda diye :1: aşçı bayanla anlaşamadım zaten konu açtım bir derdim var bölümünde birde yemek getirirsem benim yemeğimi yemiyo dicek :50: haklı iken suçlu olurum o yüzden burdaki menüyü yemem mecbur vede eve gitme şansım yok ara öğünü bile saklı gizli yiyorum....para kazanmak zor vesselam :59: tatlıyı azalttım istek bitiyo yavaş yavas...:34: benim acelem düğün var diye :64: zaten az yiyorum dersem alay konusu olurum zayıfsın diyo herkes bana,geçen patron niye ekmek yemiyosun diyo mesela :86:

allah allah ne gariplermiş herşeyi soruyorlar. olabilir diyette olduğundan yemeklerini evden geitrebilirsin yadırgaayan yadırgar sonuçta. valla ben kimseyi takmam kim ne dersen desin arkamdan umurumda bilenem olmaz o kadarda gamsızımdır yani :1: yaptığım işe değil yediğime bakıp değerlendireceklerse kendileri bilir diyeceğim ama bende 5 yıl çalıştım özel sektörde kolay değil anlıyorum bizde böyle şeyler olmazdı ama sizde oluyo demekki.
o zaman canım madem öyle düğüne yetişeceksin bi kere bilenem diyetini bozduğunu tatlı falan yediğini duymayayım yoksa bak cıss olursun gelinlikten göbek çıkar valla haaa :47: gelinlikte yakışmaz o zaman sen tam gaz devam

günaydın iyotum nasılsın bakiyim. ,
canım bak sen çok telaş yapıyorsun psikolojik olarakta çok yükleniyorsun kendine. canım bak kilo verme için zaman lazım ve eğer sen bu kadar kendine yüklenirsen o süreci tamamlayamazsın yorulursun sonra yarım kalır diyet falan sonra yine başlarsın falan filan. canım sen sporunu yap bak burda herkes bişeyler yapıyor çalışıyor yediklerine dikkat et yani sağlıklı beslen pilatesinide yapıyorsun bu düzende devam et. çok yüklenirsen çok takarsan eğer yorulursun. bak ben 6 ayda verdim 16 kiloyu ve eğer çok taksam stres yapsam bu kadar uzun süre yapamazdım. ve hala daha 1 ayım var ve ben diyetten sonrada sporuma devam edeceğim pilatese devam edeceğim. takmaçokta. mesela olduki dediğin gibi patates var mecbursan elbette yiyeceksin ama şu da var ben çalışıyor olsaydım çğlen yemeklerinde et yerdim evden akşamdan pişirip yanımda ekmeğimi salatamı getirirdim. yeşilçayım falan yanımda olurdu meyvem sonra kuruyemişlerim yanımda olurdu. veya şu da var mesela menüyü incelerdim o gün eğer uygun yemek yoksa akşamdan hazırlar getirirdim. diğer günler uygunsa işş yerinde yerdim çok zor değil bunları yapmak. hem insan rahat oluyor strese girmiyor ama mesela bugün bana uygun yemek yok deyip stres yaparsan moral bozukluğu olur kilo veremediğin zaman suçu yemekhanedeki yemeklere atarsın olmayacak der bırakırsın. oysaki rahat olmak adına bence bi önceki günden yarın ne yiyeceğini hesaplamak lazım. ve mesela çok sevdiğin şeylerdende mahrum kalmamak adına o sevdiğin özlediğin şeyleri diyete uygun halde yapıp yemek mümkün. tatllı istiyorsan mesela tahşnpekmez yersin. ve canım anlaşılan çok azaltmışsın tatlıyı ve bırakmanda an meselasi demiştin ben olsm 1 kaşık tatlıyıda en azından bu süreçte bırakırdım. zor değil eğer olsaydı nugişle biz bırakamazdık. bay 6 ay oldu. pastanelere gittim yanımda pasta yendi eşime hep yaparım tatlı evde şuandada var ama ne canım çekiyo nede aklıma geliyo üstelik diyete ara vermeme rağmen. artık insülin direncide yok istersem yesem bişeyde olmaz ama benim kendi seçimim bu. kimse bunu yapmak durumunda değil ama madem bu kadar uzaklaşmayı başardınsa tatlıdan tamamen bırakabilirsin. sonra diyetten sonra ölçülü yersin canım

nugya bunu beğendi:21: ve yine hugocuğumun dediği gibi bende hem yanımda yemekhanenin yemek listesi var hemde evde dolabımın üstünde asılı yiyemediğim yemek olursa akşamdan evde hazırlıyorum getiriyorum. ve ben bu işi severek yapıyorum nedense pek heveslenerek yapıyorum hani bazıları üşenirya bende o yok pek bi zevkle hazırlıyorum işyerine yemek götürücem diye:1:

1 elma ve 1 ayva kaynattım.
Suyundan belki kızım da içer dedim ama içmiyor su ve anne sütü dışında bir şey.

Kendime 1 bardak ayırdım.Üstüne birkaç tane karabiber,karanfil,çubuk tarçın koydum. Bardakta demlendi.Nefis olmuş tadı.

herkese günaydınlaaaarrr

çook uykum var, gece 2,30 da yattım, annemle dedikodu yaptık da :)))

kahvaltımı yazayım hemencik

önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yedim

yarım saat kadar sonra kahvaltımı yaptım

1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
2 yeşil biber
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay

ayrıca dün akşam kötü cıs şeyler yedim ben ama sabah kilom 56,2 çıktı
annem gittikten sonra burdaki diyetisyene gitmeyi planlıyorum

günaydın topikimin şeker tombiş ve geleceğin ve bugünün inceee ve sesküüü hatunnarııı. bir haftanın daha sonuna geliyoruz vee kociş geliyo bu akşam oleeyy:66::66::66::66:teeey teey teyy :64::64: ya bide havai fişekli filan bi smiley olsaydı süpppersonik olurdu he:53::34::34:
Afiyet olsun.
Beni de çorba kesmedi acıkmışım, 1 kepçe daha içtim eşim gelene kadar dayanayım diye.
beni açmaz seni kesmes açmazlardayız anlaşılan :1::1::1:
afiyet olsun canım
sagolasın nugişcim:71:
hah iyi etmişsin güzel olmuş akşammm tavuksun evetttt tavukkk taaaavukkkkkkk:60::60: iyi etmişsin bu saatte yemekle isabet olmuş:16:
tavukumm eveyyyyttt tavukk dün öglen tavuk yedim akşam tavukkk yedim gece tavukkk gibi erkenden tüneyip yatıyorum yakında kanatlarım çıkçekkk yaa :50::60::60::60::60:
afiyet olsun eternoooo:16:artık yeter bencedee... şaka şaka :27:acıkırsan atştr yine meyve leblebi süt yoğurttt:56:
teşşküürrr veri maç kalanço bacı hehe biras fazla oldu ama iyi de oldu akşama pek acıkmadım bişiyde yemedim iyi oldu iyii :66::66::66:
Amaninggggg akşam yemeğimi yazmamışım:60::60:

4yk kıymalı ıspanak yemeği
2 yk z.yağlı kereviz
1 kase yoğurt
1tk etli biber dolması:60::60:
1 pasta tabağı salata
hmm şimdi pasta tabagı diyorsun ama pasta tabagı vaaar pasta tabagı var.. boyutu ne hacmi kaç derinliği kaç cm markası ne neee neee nieeeeeee :60::60::60::60:
günaydın canlar güzel güneşli bir cuma sabahından sağlık, mutluluk,huzur dolu bir gün dileğimle....cumamız mübarek olsun :16:
günaydın bacıkom günaydınn daaaa :53::53:hanki güneşli gün beyaaww. burda istanbul ve de kocaelinde isli sisli pis puslu bi hava hakim :43::43:oralar da güneş mi var yaneee:63::63::63:

günaydın fambımmmm saçlarını iyice kurulasaydın değilse hasta eder valla ıslak saç.afiyet olsun canım.okul olunca senin menülerde dengesiz oluyo dimi direk eve gitsen hazırlarsın birşeyler yersin ama ne yapcan işte mecbur bir şekilde oluyo :61:
bak benim baş agrım ondanmış akşam yıkamaya başladım saçlarımı baş agrım geçti ohhh bee o neydi öyle:2::2::2::2:

herkese günaydınlaaaarrr

çook uykum var, gece 2,30 da yattım, annemle dedikodu yaptık da :)))

kahvaltımı yazayım hemencik

önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yedim

yarım saat kadar sonra kahvaltımı yaptım

1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
2 yeşil biber
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay

ayrıca dün akşam kötü cıs şeyler yedim ben ama sabah kilom 56,2 çıktı
annem gittikten sonra burdaki diyetisyene gitmeyi planlıyorum

afiyet olsun canım ne güzel dimi anne kız konuşmak laflaşmak :1:

nugya bunu beğendi:21: ve yine hugocuğumun dediği gibi bende hem yanımda yemekhanenin yemek listesi var hemde evde dolabımın üstünde asılı yiyemediğim yemek olursa akşamdan evde hazırlıyorum getiriyorum. ve ben bu işi severek yapıyorum nedense pek heveslenerek yapıyorum hani bazıları üşenirya bende o yok pek bi zevkle hazırlıyorum işyerine yemek götürücem diye:1:

Yok bende üşenmem ama çekiniyorum :34: ara öğünü bile saklanıp yiyorum :17:

eeee kuzum kiminle takılıyorsun hugocukla :1: hugocuk mağazada kıyafet bulamazdı her eline aldığı dar gelirdi kabinde giyinip dışarıya çıkıp aynaya bakmaya utanırdı ordaki kızlar tuhaf bakardı hugocuğa çünkü yağları her yanından fışkırıyordu. hele hele yaz ayları hugocuk için bir ızdıraptı. ince kıyafetlerden hugocuğun yapları dahada çıkardı :59: ama şimdi hogacuk herşeyi alıp giyebiliyor göbeği çıkmıyor. şu halde bile herşey yakışıyor evde badi giyiyor düşük bel eşofman giyiyor geri kalan yağlarıda verip manken gibi olacak. sen bunları biliyorsun kaç aydır benimlesin bunları bildiğin ve sende epey kilo verdiğin için canım o yüzden heveslisin boşa kürek sallamıyoruzki. yaza daha var ben yaza kadar incecik olacağım durmak yok yola devam eskisinden daha hısrlı daha azimli yola devam az kaldı azz bundan sonrası zevkli olur bence :66:

[/B]
1 elma ve 1 ayva kaynattım.
Suyundan belki kızım da içer dedim ama içmiyor su ve anne sütü dışında bir şey.

Kendime 1 bardak ayırdım.Üstüne birkaç tane karabiber,karanfil,çubuk tarçın koydum. Bardakta demlendi.Nefis olmuş tadı.

annesinin sütü yetiyor demekki yumurcağa :nazar: başka bişeye gerek duymuyordur annesi

günaydın iyotum nasılsın bakiyim. ,
canım bak sen çok telaş yapıyorsun psikolojik olarakta çok yükleniyorsun kendine. canım bak kilo verme için zaman lazım ve eğer sen bu kadar kendine yüklenirsen o süreci tamamlayamazsın yorulursun sonra yarım kalır diyet falan sonra yine başlarsın falan filan. canım sen sporunu yap bak burda herkes bişeyler yapıyor çalışıyor yediklerine dikkat et yani sağlıklı beslen pilatesinide yapıyorsun bu düzende devam et. çok yüklenirsen çok takarsan eğer yorulursun. bak ben 6 ayda verdim 16 kiloyu ve eğer çok taksam stres yapsam bu kadar uzun süre yapamazdım. ve hala daha 1 ayım var ve ben diyetten sonrada sporuma devam edeceğim pilatese devam edeceğim. takmaçokta. mesela olduki dediğin gibi patates var mecbursan elbette yiyeceksin ama şu da var ben çalışıyor olsaydım çğlen yemeklerinde et yerdim evden akşamdan pişirip yanımda ekmeğimi salatamı getirirdim. yeşilçayım falan yanımda olurdu meyvem sonra kuruyemişlerim yanımda olurdu. veya şu da var mesela menüyü incelerdim o gün eğer uygun yemek yoksa akşamdan hazırlar getirirdim. diğer günler uygunsa işş yerinde yerdim çok zor değil bunları yapmak. hem insan rahat oluyor strese girmiyor ama mesela bugün bana uygun yemek yok deyip stres yaparsan moral bozukluğu olur kilo veremediğin zaman suçu yemekhanedeki yemeklere atarsın olmayacak der bırakırsın. oysaki rahat olmak adına bence bi önceki günden yarın ne yiyeceğini hesaplamak lazım. ve mesela çok sevdiğin şeylerdende mahrum kalmamak adına o sevdiğin özlediğin şeyleri diyete uygun halde yapıp yemek mümkün. tatllı istiyorsan mesela tahşnpekmez yersin. ve canım anlaşılan çok azaltmışsın tatlıyı ve bırakmanda an meselasi demiştin ben olsm 1 kaşık tatlıyıda en azından bu süreçte bırakırdım. zor değil eğer olsaydı nugişle biz bırakamazdık. bay 6 ay oldu. pastanelere gittim yanımda pasta yendi eşime hep yaparım tatlı evde şuandada var ama ne canım çekiyo nede aklıma geliyo üstelik diyete ara vermeme rağmen. artık insülin direncide yok istersem yesem bişeyde olmaz ama benim kendi seçimim bu. kimse bunu yapmak durumunda değil ama madem bu kadar uzaklaşmayı başardınsa tatlıdan tamamen bırakabilirsin. sonra diyetten sonra ölçülü yersin canım

günaydın bebişim.kesinlikle sana katılıyorum...insan yemeye yemeye alışıyor..birde kesinlikle odaklaşması lazım vereceği kiloya yada olmak istediği şekle..bende şuan öğle yapıyorum...1 ay boyunca 3 defa çok az sütlü tatlı yedim diyetimde vardı diye..ama bu ay yemeyi hiç düşünmüyorum çünkü canım tatlı istemiyor ve yersem biliyorum ki diyeti kendime çekilmez hala getirecem..akşam kayınvalidemdeydim herkes baklava yerken ben portakal yedim..çokta mutluydum önemli olan burada sabırlı olabilmek..

amore de begendi çünküm oda öyle yapıyooo. sabah 06.45 te kalkıyo o gün yiyceeni hazırlıyoo o arada suyunu ve kuru meyvesini yiyoo yiycee pişerkene giyiniyo sonra kahvaltısını hazırlıyoo onu yiyip akşam yiyceni varsa öglen yiyceni ve yogurt hakkını sırt çantasına ateyyo hoop yola düşeyyoooo :60::60::60::60:

amore dikkat et kuzum sabahları yıkayıp çıkma ne kadar kurutsanda azcık nemli kalsa sinüzit yapar. ben yazın köründe iş yerinde çalışırken klimadan sinüzit oldum bayıldım bigün iş yeridne hastaneye kaldırdılar meğer sinüzitmiş antibiyotik kullandım geçti şimdi dikkat ederm hep

allah allah ne gariplermiş herşeyi soruyorlar. olabilir diyette olduğundan yemeklerini evden geitrebilirsin yadırgaayan yadırgar sonuçta. valla ben kimseyi takmam kim ne dersen desin arkamdan umurumda bilenem olmaz o kadarda gamsızımdır yani :1: yaptığım işe değil yediğime bakıp değerlendireceklerse kendileri bilir diyeceğim ama bende 5 yıl çalıştım özel sektörde kolay değil anlıyorum bizde böyle şeyler olmazdı ama sizde oluyo demekki.
o zaman canım madem öyle düğüne yetişeceksin bi kere bilenem diyetini bozduğunu tatlı falan yediğini duymayayım yoksa bak cıss olursun gelinlikten göbek çıkar valla haaa :47: gelinlikte yakışmaz o zaman sen tam gaz devam

Ben takmamazlık yapamıyorum çevreye çok duyarlıyım:66: görsen iş yerinde çok panik aceleci bir yapım var arada patron sakinleştiriyo panik yok iyotlu diyo :60: iş yerimdekiler severler beni patronumda çok iyidir birtek aşçı bayanla frekans tutmadı :90: hugocuk çalışmayı düşünüyo musun ev ortamı daha mı güzel :86:

afiyet olsun canım ne güzel dimi anne kız konuşmak laflaşmak :1:

evet canım ya
özlemişim walla :))
bid ekociş de yok evde, rahatça kaynattık

bugün de kardeşim geliyo :66::66::66::66:

Yok bende üşenmem ama çekiniyorum :34: ara öğünü bile saklanıp yiyorum :17:

canım niye bu kadar çekiniyosun anlamıyorum
yani yemek yiyosun altı üstü, ne varki bunda bu kadar çekinecek?

günaydın bebişim.kesinlikle sana katılıyorum...insan yemeye yemeye alışıyor..birde kesinlikle odaklaşması lazım vereceği kiloya yada olmak istediği şekle..bende şuan öğle yapıyorum...1 ay boyunca 3 defa çok az sütlü tatlı yedim diyetimde vardı diye..ama bu ay yemeyi hiç düşünmüyorum çünkü canım tatlı istemiyor ve yersem biliyorum ki diyeti kendime çekilmez hala getirecem..akşam kayınvalidemdeydim herkes baklava yerken ben portakal yedim..çokta mutluydum önemli olan burada sabırlı olabilmek..

Ben hep odaklanıyorum ama annem zayıflarsan gargamel gibi olursun diyo:60: soğutuyo sürekli 1 2 kere başladım bozdum artık takmıyorum çayıma çaktırmadan şeker atıyo mesela :)çok değil 50 kilo olmak istiyorum vede fittttttt

Back
X