• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam totişler :16: duşumu aldım markete gittim. valla canım kıymalı makarna çekti yaptım yağını az koydum evde kepekli makarnada yokmuş marketleri dolandım bulamadım bende beyaz makarnayı haşladım kıymalı sarımsaklı soğanlı bahatarlı az yağlı bir sos yaptım yiyeceğim :1: malumya diyete ara verdim özlediğim şeyleri yiyeyim dedim :1:
akşam içinde yazdan dondurucuya attığım taze börülceyi çıkardım haşlayıp akşam zeytinyağı sarımsak ekler salata gibi yaparım çok severimde taze börülceye bu şekilde :1:

tamamdır kukilatam,her durumda karın içerde,sadece göğsüm azcık şişip iniyor ve kaburgalarımı her durumda hissediyorum
ok dasti:82:
ok dasti:)süperrrr:34:

merhaba kızlar

öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim

ara:100 ml sıcak çikolata
ara: 200 ml muzlu süt
5 adet limonlu-kepekli bisküvi

öğlen menüm

çok soğuk buralar o nedenle sadece sıcacık çorba içmek istedim

1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
afiyet olsun canımmmm:16:

selam totişler :16: duşumu aldım markete gittim. valla canım kıymalı makarna çekti yaptım yağını az koydum evde kepekli makarnada yokmuş marketleri dolandım bulamadım bende beyaz makarnayı haşladım kıymalı sarımsaklı soğanlı bahatarlı az yağlı bir sos yaptım yiyeceğim :1: malumya diyete ara verdim özlediğim şeyleri yiyeyim dedim :1:
akşam içinde yazdan dondurucuya attığım taze börülceyi çıkardım haşlayıp akşam zeytinyağı sarımsak ekler salata gibi yaparım çok severimde taze börülceye bu şekilde :1:

oohh afiyet olsun canımm hakettin sen vallaaa yap afiyet olsun canım benimmmmm:34:

ara öğün yarım elma

öğlen

1 kepçe yeşil mercimek
2 kepçe makarna
7 8 kaşık salata

ekmekle aram olmadığı için makarna seçtim zaten 5 dilim ekmek hakkımı bitirdiğimi hatırlamıyorum :9:

merhaba kızlar

öğlen menüm

1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası

afiyet olsun :16:

bende makarna yedim uzun bir aradan beri ilk defa pek sevmemde :16: kestane hakkında ne düşünüyosun hugocuk :86:

merhaba kızlar

öğlen menüm

1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
afiyet olsun canımcım:16:
ohh ohhh afiyet bal şeker olsun kilo olmasın inşallah:56:

Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
1 tabak terbiyeli,kıymalı kereviz buğday çorbası (yağsız ve kıvamı koyu değil)
1 kepçe kıymalı nohut yemeği (içine turşu acı biber doğradım)
lahana salatası

Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
1 tabak terbiyeli,kıymalı kereviz buğday çorbası (yağsız ve kıvamı koyu değil)
1 kepçe kıymalı nohut yemeği (içine turşu acı biber doğradım)
lahana salatası

bayılıyorum senin bol sebzeli yemeklerine çok sağlıklı yapıyorsun canım

yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm

yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi:47:
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor:47:
bende 5 kilo verdim dedim
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim:47:
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde

Herkese afiyet olsun...

Hugocuk sana özel bir afiyet olsun. Eskiden çok yapardık biz kıymalı makarnayı. Eşimle spesiyallerimizden biridir. Şimdiye kadar sosunu bizimki kadar güzel yapana rastlamadık :)

kızlar cımm ben çıkıorum çok sıkıldım :59:
kuziyle dolaşcaz birazz.evden tost yapıp koycam çantama kalorisiz ızgara et tavuk vs de yiyebilrm ama çantamdaolsun bişiler dierekten.ara öğünlerimide attım çantama gelince yazarım yedklerimi öpüldünüzzz:16:

yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm

yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi:47:
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor:47:
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim:47:
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde

Ne ayıp ya diyet yaptığını söyleyen birine 1 gram bile veremedin demek.
Pes diyorum.
Bunlar sana itici güç olsun,seni görünce başı önde gezsin inşallah.

bayılıyorum senin bol sebzeli yemeklerine çok sağlıklı yapıyorsun canım

:) Ben de senin azmine bayılıyorum.

bıktım artık bıktım :84: kilolar yüzünden gençliğimi yaşayamadım bıktım artık yağlardan artık bir gram yağ görmek istemiyorum dayanamıcam valla bıçakla kesip atarım valla delirdim artık bu yaz ince rengarenk şeyler giyicem artıkk yağ yok yağlara ölüm :47: yaza 60 olucam herkes versin kiloları heytt beee kim tutar bizi bu yaza ince rengatrenk cıvıl cıvıl olucaz hadi kızlar coşunnnn kuduruuuuuuun :3:

kooop kooopkooooppppp ohhhhhhhh:64::64::66::66::32::32:inşallah hugocukcuğumm okadar iyi anlıyorum ki seniii hayatım bi kilo verme çabasıyla geçti ama hem tombiş hep tombişş bi al bi ver yeter yanii!!!1 en güzel yaşlar kiloyla geçip gidiyor yeter:45::45::45:artık bu sağlıklı beslenme ve sporun da etkisiyle şeytanın bacağını kırıyoruz inşallahhhh artık bu yazzz canımız ne isterse giyicez yok ordan göbek çıktı yok bacaklar bıngıl bıngıll yok:47::47::47:bu azmin,emeğin,inancın karşılığını mükafatını alıcazz bu yaz ne istersek giyip mutlu zıp zıplarrr olucaaaaaaaaaaaaaz innşallahhh:65::65::65::nazar::nazar:
gunaydın kızlar moralım cok bozuk sınır var ustumde gunlerdır aglıyorum yarın dıyetısyen var yuzunu bıle gormek ıstemıyorum ama dunyanın parasını verdım gıdıp haddını bıldıreyım dıyorum. esımde kızıyor nıye takıyorsun ınsanların soyledıklerını dıye ama takıyorum ıste.bu haftam cok kotu gectı.belkıde verdıgım 1 kıloyu gerı aldım oysa kı tekrar toparlanmam lazım motıvasyna ıhtycm var.

Canım inan kilo vermede en önemli şeylerden biri morallll olumlu düşün ki her şey olumlu gerçekleşsin ahaytında böyle bi r ara girip çıkmış insanları da dediklerini de hiçç takma bak onlar seni bukadar takıyo muuu boşverrrrr takılacak şey var takılmayacak şey var bu inan hiçumrunda olmamalı şikayetini et bitsin gitsinnnn:32::32:s:32:en dee güzel güzelll ver kilolarını moral bomzak yok hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazlalıkalrdan sağlıkla inşallah:16::13::10::8::nazar:

prienecim kilosunu takma bence sağlığı yerinde ise önemli değil. doktorlarda diyor ufaktan kilosu az diye iştah açıcı şuruplar veriyorlar çocuk ilerde kilolu oluyor diyorlar. sağlıklı ise takma canım çünkü bende çocukken çok zayıftım annem hep iştah şuruplarıyla büyüttü beni bak sonuçları bunar oldu :59:

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
buraya başlayalı 1 hafta oldu ve ilk kilomu verdim
bu sabah tartıldığımda 1.4kilo eksik çıktım yaşasınnnnnnnn

Ohhhhhh tebrik ederim tatlım hepsi de böyle güzeeelll güzellll gidecek inşallahhhhhh hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazla kilolardan:66::65::64::64::64::nazar::nazar::nazar::62::32::32::13::13::10::8::nazar::65:

Herkese günaydıın.

2 gündür akşamları yediğim 1 tabak nohut yemeği bana kilo aldırıyor :(
Famiir, avatarındaki benim ben...

Tatlıyı da kestim güya.

Neyse akşamları yemiycem nohut falan.

Kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay

1 kivi yiyeceğim şimdi

Prıenecım tatlıyı keseli kaç gün oldu ki şurda:44: bak ben neeredeyse 23 aydır toplamda 1 kase sütlü tatlı ancak yemişimdir 1-2 kez de çubuk bitter yani bu işler sen de biliyorsun 1 günlük bir süreçte çözüme ulaşmaz ayrıca evet sen emziriyosun ondan da sağlam yemen lazım ama hergün 2yk tahin pekmek yiyiodun geçtim pekmezden tahin çok yağlı yani emziriyosun diye tabii ki yemen lazımdır kararında ama yani 1-2gün tatlıyı bırakmakla olmaz zaten sen de biliyorsun bir de akşamları daha hafifi geçirmeye çalış istersen yani sabah ve öğleni kuvvetli ye ama akşam salata,çorba,ızagara ya da sebze yemekleri yemeye çalışsan :26: öğlen yine et-bakliyat ne istersen yersin ama bence akşamalr daha hafif olursa daha kolay verirsin gibime geliyo :16::16:

günaydınnnnn şekerler nasılsınız bugün inşallah iyisinizdir bizleri soracak olursanız sağlığınıza duacıyız :1: mektup gibi oldu neyse menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
7 yk kereviz yemeği
4-5 kaşık yoğurt
4 yk bulgur pilavı
3 lokma kepekli ekmek
ilerleyen saatlerde bir tane elma
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim uno denge lıght ekmek

Nugicim açıkçası ben de sen listen konusunda şüphe duymuyorsun diye bişey demiyodum ama aylardır bu şekilde besleniyosun bünyen alışmıştır muhtemelen benim naçizane tavsiyem öğlenle akşam yer değişsin öğlen çok daha az yiyiosun ama akşma en zor yakılan öğün akşam da çok yiyiosun bence yani alıyorum hugocuğun listesi ama sen spor yapmıyosun famirin dediği gibi oturarak çalışan bir insansın ben evde kaç kere mutfağa gidip geldiğimi bilmiyorum ayırca hergün çıkıp rahat 15-20dk yürüyorum ve 3 gün de spor yapıyorum,hugocuk spor yapıyor mesela onun menüsü spordan dolayı da belki fazla karbonhdiratlı yani benim tavsiyem akşam karbonhidrat tüketme pilav-ekmek yeme bence zaten çorba da var nerdeyse bütün karbonhidrat hakkın akşamda ama akşam en zor sindirilen öğün yani tabii sen bilirsin ama bence akşam ekmek-pilav olmasın hem vücut da biraz değişiklik görsün galetyı daçıkarmakla iyi etmişsin mesela aralarda taze-kuru meyveler akşa da karbonhidrat yeme bence sonrasında meyve de yiyiosun zaten aacıkmazsın yani:16::16:

heeeeeeee yumrutladımmm al sana yumrut:57:ay pardon yumruk:57::57:
Allah Allah işi gücü yok bem yumrutumla uğraşıyo ya

:60::60::60::60:ha yumrut di miiiii yumrutttt ben de şimdi gözüne gözüne yumrutt atıcam görüşen deve kuşum yumrutu hem dee:60:

afiyet olsun neruşum çok güzel menü

mersi balımmmmmmmmm:16:

evet neruşcum balım çok güzel maşşlah enerji dolu :66:

afiyet olsun..sana günaydın bizde öğle oldum canım...inşallah yarında ben uyuycam bu saatte kadar

Canım ben de aslında 1.30-2 gibi yatıp d 8.30da kalkan biriyimmm:69: :9:ama foruma evdeki işleri bitirip kahvaltımı yapıp geliyorum çünkü bir oturunca kalkamıyorum sonra:1: oyüzden erken kalkıp işleri yapıp kahvaltı edip öyle başlıyorum sizle muhabbete ama ilk geldiğimde alışkanlık günaydın diye başlıyorummm hani ilk selamlaşmamız ya günün ilk merhabası o açıdan:60::60::60:

evet kızlar çoksevinçliyim eskiden giydigim herşey oluyo hatta 55kiloyken giydim 36beden pontolunum bile oluyo amabirazcık beli sıkı 2kiloversem tam olacak kapanıyo ama birazcık sıkıyo maşşlah hepimize :65::66:

:65::65::65::65::65:canım benimmmm daha nice benzer mutluluklara inşallahhh beraber:16: az kaldı asıl hedefe geçicez yakında ilk aşama tamam inşallahhhh yakındaaaa :nazar::32:beraber kurtulucaz tatlım hepsinden bu fazla yağların kilolarınnnn:16::13::10::8::nazar:

bende aslandır dedim,burçdaşımdır beni aslan halimle ancak aslanlarım anlar dedim ama sen nettinn,neruşşşşşla bir oldunnnnnnnnn:9:(neruşa takılmadan edemem ben edemeeeeeeeeemmmmm)

yaaaaa bensiiiiz saadet neymiiiiişş tatmadın bilemezsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:24::24::24:başının belasıyımmmmmmmm ne yapsaaaaammm yumrutlamadan edemeeeeeeeezsiiiiiiiiiiiiiiiiin:24::24:

geçmiş olsunn :) afiyet olsun hemde :)

Canım teşekkür ederimmmm:16::16:

kızlar cımm ben çıkıorum çok sıkıldım :59:
kuziyle dolaşcaz birazz.evden tost yapıp koycam çantama kalorisiz ızgara et tavuk vs de yiyebilrm ama çantamdaolsun bişiler dierekten.ara öğünlerimide attım çantama gelince yazarım yedklerimi öpüldünüzzz:16:

ben seni çalışıyo diye hatırlıyordum :) oh ne güzel hava alırsın :21:

afiyet olsun canım sana

Ne ayıp ya diyet yaptığını söyleyen birine 1 gram bile veremedin demek.
Pes diyorum.
Bunlar sana itici güç olsun,seni görünce başı önde gezsin inşallah.

amin inşallahhhh,çok canım sıkıldı valla,ben verdiğimi biliyorum,farkediyorumda ama çabalıyorum tüm ttalıları,böreklari alıp onlara veriyorum sonuçta nekadar kararlı olduğumun,çabaladığımın farkındalar.kör değillerya,insan farketmese bile insanı şevklendirmek için evet biraz vermişsin der dimi,maksat sinirlendirmekti beni sanırım,bir açığımı bulamadıkları için bu şekilde galip olduklarını sanıyorlar

yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm

evet tatlım çok sinir bozucu banada derlerdi eskiden çok üzülüyordum insanın bianda şevki kırılıyor ne ayıp şeyler bunlar. ne olacaktı yani iskeletinmi kalacaktı bianda. hem sanane ne diye burnunu sokuyorsun. troit hastasıdır fil gibi her bir gram almaz onlar kesin onlardandır o benimde vardı öyle bir arkadaşım bir kupa nescafeye 7 küp şeker atardı devamlı acıktım acıktım der fil gibi yerdi bir gram almazdı bunula övünürdü bize laf çarpıtırdı meğer troit hastasıymış fazla çalışıyormuş troitleri

Back
X