• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neruşcum sağol canım bilgilerin için evet artık bi şekilde değiştirmem lazım bazı şeyleri akşam menümü azaltmam lazım ve sporu eklemem lazım artık.hareket olmayıncada olmuyor pek.kuru meyveler yiyorum canım hergün 3 tane buraya yazmıyorum ondan galiba

Canım evet metabolizama da alışıyor çünkü hergün aynı saatte aynı tarz şeyler aynı miktarlarda yenince ve gece de işte en zor sindirilen öğün yani onu azaltsan bile bence çok farkederrr:16::nazar: hım evet kuru meyveleri görmedim ben hiçççç tamam o zamana fiyet olsun:16::13::10::8::nazar:

Kızlar merhaba ;

Tümsayfaları okuyamadım kuzum artık çok az uyuyor gündüzleri, uyuduğunda da spor yapıyorum, tabi ki bitmez tükenmez ev işleri, yemek...

Son sayfalara göz attım, kesinlikle moral diyorum allah hepinizden razı olsun tek tek ben sizin sayenizde depresyondan kurtuldum sağlıklı beslenip spor yapıyorum biliyorum ki hepsi gidecek hepsi doğum kilosu:49:

Ben de hepinize hayırlı cumalar diliyorum

Hugocum senin metobolizma içeceğine başladım
Uyanınca:

Ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
1 kuru incir

Sabah:
1 Kase light sütle cornflex (canım kahvaltı istemedi)

1 saat 6.1km.de yürüyüş

Ara:

1prebiyotik yoğurt

Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak yeşil salata
5 yk kereviz
2 dilim çavdar ekmeği

Yarın tartılma günüm çok heyecanlıyım :):emir_bebek::21::21::21::21:

Hepinizi tek tek öperim

Canım çok iyi gidiyorsun maşallahhh haftada 1-2 sabah ben de öyle yiyiorum bak bizler yoğurt portakal ve nesfiti karışıtırp da yiyioruz onu da bir dene istersen çok doyurucu ve lezzetli oluyor:16:

Diğer herşey çok güzelllll inşallah yarın da güzel haberler verirsin bize:16::nazar:ve hepberaber göndericezzz bu fazla kilolarıı inşallah sağlıkla tatlımmmm yolcular yolcuuuuuuuuuu:32::32::65::64::nazar::8::10::13:

Oy oyyyy kıskanmışşşş hemencikkkkkk beraber koklaşak olmamıııııııı:16: ay iyice sapıttımmmmm:60::60::60::60:

kıskandı evet ama o da beste yapsınnn bak ben uğraşıp yapıyorumm bi emek var ortada sanata saygı lütfennnn:45::60::60:

olmazzzzz ben paylaşmayı ve paylaşılmayı sevmem :63::63:

kızlar sıze bısey danısacagım ben sabah kahvaltımı 8 gıbı yapıyorum 2 dılım ekmekle o bana yetmıyor sankı tost olarak yedıgım ıcın mı acaba.ısyerınde aklım hep yemekte oluyor.bırde saat 4-5 arası bı krız gelıyor.ben 7.30 gıbı ewde oluyorum.ewe gıdınce az yemek ıstıyorum cok acıktıgımdan bazen olmuyor.
bana ogle ve aksam menusu olarak ne yememı tavsıye edersınız o saatte.ogleyı saglam mı yesem sızce

canım tost olarak yesende ayrı yesende ek olarak domates salatalık zeytin peynir yeşillikte ye yada yiyormusun.aralarda meyve ye öğlen akşama göre sağla ye tabiki bak burda ara öğünleri fazla yapanlar var mesela ama kalorisi yüksek olmasın.acıkıyorsan metabolizman hızlı çalışıyor demektir sürekli yeme hissin oluyo işte.canım birazcıkta sabrediceksin her acıktığındada yersek olmaz sabırlı olmasınıda bilmemiz lazım ama dayanamıyorum dersen az bişey ye bence

yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm

yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi:47:
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor:47:
bende 5 kilo verdim dedim
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim:47:
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde

famircim hiiiç takma canım
geçmiş sayfalarda anlattım, k.validem yaptı bunu bana, beni eşime göstererek " su da kupkuru, ne bu böyle" gibisinden bişiler söyledi, özellikle bu demesene sinir olmuştum zaten, ben de ona kocam beni böyle beğeniyo diyip öptüm bide kocişi
sonra kociş de ona dönüp anne sen de kilo vericeksin, çok şiştin, esw senin de yediklerini kontrol edecek deyince bi bozuldu bi bozuldu anlatamam, ama oh olsun ona, kendi lafının altında kendi kaldı walla :60::60::60:
ben de böylece hem sinir olmaktan kurtuldum, hem de şakayla karışık verdiğim için cevabımı eşimle aramızda bi problem de olmadı :9::9::9:

kızlar cımm ben çıkıorum çok sıkıldım :59:
kuziyle dolaşcaz birazz.evden tost yapıp koycam çantama kalorisiz ızgara et tavuk vs de yiyebilrm ama çantamdaolsun bişiler dierekten.ara öğünlerimide attım çantama gelince yazarım yedklerimi öpüldünüzzz:16:

gez hatun gez bakalım, akşam gelince okursun :))))

eswcim benim bazal metabolizma hızı 1400 kaloriymiş. senin az biraz sebebi ise kas kaybın canım. üzülme kasların arttıkça o da yükselir senin kaç kalorilik bir diyet yapman lazım onu iyi bilmen gerekir ve bana kalırsada 1500 den aşarı olmamalı bence. düzenli sporlada yağın azalır kardiyo ile ve kasın artar bence ama yinede diyetisyen daha iyi bilir

canım bilmiyorum ki yaa
haftaya gidicem işte
önce dahiliyeci tahlil yaptırıyomuş, sonra diyetisyene gidiyomuşsun, e elimde ölçümlerim de var, iyi olur diye umuyorum ama bakalım

kadınlar arasında hep yokmudur çekmemezlik,vardır tabi!ama aynı şartlarda değiliz,yaşımız,deneyimlerimiz eğitimlerimiz bir değil ki,git kendi kulvarındakilerle yarış kıskan neyse ne,benle ne işin var.
ama şu tarafımı bilmiyorlar henüzzzz,beni ne kadar yerden yere vursalar ben okadar azimlenirim,ne kadar şu yönün eksik derlerse eğer bende eksik olduğumu düşünüyorsam o konuya yoğunlaşır en iyisi olmaya çalışırımm.
bakalım 10 kilo vermiş oluncada aynı şeyimi söyleyecekler

azmine hayranım canım
ya bişi sorucam, sen adliyede mi çalışıyosun?
nedense ben senin adliyce olduğunu düşündüm de :))

öğle yemeğim
bir kepçe yayla çorbası
6 yk varmıdır bilemiyorum tam patates salatası
ve üç tane serçe parmağı uzunluğunda ve baş parmağından biraz kalın :1: izmir köfte
ekmek yemedim

afiyet olsun canım
yemişsin patatesleri :))

bugünkü yemeeeğümüzzz

6 y.k ıspanak
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
1 kepçe çorba...

afiyet olsun bana....

arada 1 portakal
1 relaks çay
suya devam

gayet güzel, afiyet olsun tatlım

ben de yazayım öğle yemeğimi
*2 yk kaşığı pirinç pilavı
*4 yemek kaşığı kuru fasülye
*2 yemek kaşığı yoğurt
*bir dilim çavdar ekmeği
herkese afiyet olsun

sana da afiyet olsun canım

famirciğim ısyerınde soylemeyeceksın dıyette oldugunu canım ıstemıyor tokum falan dıyeceksın ben oyle yapıyorum.bızımde muhasebecı benle dalga gecıyor.ewden mıs gıbı yemegımı getırıyorum aa sımdı bunlr dıyet yemegıı dıyor ben dıyette olmadıgım halde bu kadar yemıyorum dıyor( kendının ck fazla gbegı var) hıc gerek yok dıyete mıyete spor yapmıyorsan hıc ugrasma falan dıye benım motıvemı kırmaya calısıyor.ogleyın meyve yıyorum aa sen sımdı dıyet mı yapıyorsun dıyolar hayır canım meyve cektı dıyorum artık.ama 2 tane arkadasım var cok destek oluyorlar.saolsunlar.dunde maasımı alınca sıgkofte aldım burdakılere onun odasına da goturdum salak gıbı haa haa nıyetı bozdun dımı dedı gıcıkk:47::47:

canım sen de takma öylesini, ama çok sinir olursan şakayla karışık boz, hem sen sinir olma, hem o da ortada bi şaka oyduğu için üstüne gelemez ayrıca saygısızlıkta olmaz :))

bu arada ben de öğle yemeğimi yazayım artıkın

1,5 kepçe mercimek çorbası
1/2 dilim denge ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
5 yk bezelye yemeği
2 çatal kabak tatlısı

kızlarrr bende 70 li kilolardan 68 e inebildim bu grupta güzelmiş sohbet hızlı maşallah neler yiyosunuz bakiyim:34:

Merhaba hoşgeldin dün de tesadüf sizin gruba bi göz atmıştım görmüştüm orda mesajlarını çokşükür iyidir grubumuzzz sohbet koyuuu:1::nazar:

Bizler de sağlıklı besleniyoruz 3 ana 3 ara öğün aralarda taze ve kuru meyveler bazen yoğurt özellikle beyaz leblebi yağı az olanarkadaşlar fındık-badem faland a yiyior öğünler denormal ızagara,salata,yoğurt,sebze yemekleri ekmek değişiyor ben mesela günde 3 dilim falan yiyiorum ama 5 yiyende var herkes kendine göre ayarlıyor öğünlerini zaman zaman kaçamkalrımzıoluyor dengeliyoruz çokşükürrr öyyyleee gidiyor işte kilocuklarrrr seninkiler bizimle beraber gider inşallahhhh güzel güzellll:16::nazar:

Canım çok iyi gidiyorsun maşallahhh haftada 1-2 sabah ben de öyle yiyiorum bak bizler yoğurt portakal ve nesfiti karışıtırp da yiyioruz onu da bir dene istersen çok doyurucu ve lezzetli oluyor:16:

Diğer herşey çok güzelllll inşallah yarın da güzel haberler verirsin bize:16::nazar:ve hepberaber göndericezzz bu fazla kilolarıı inşallah sağlıkla tatlımmmm yolcular yolcuuuuuuuuuu:32::32::65::64::nazar::8::10::13:

İnşallah arkadaşım,
çok büyük bir beklentim yok, sayenizde moralim yüksek. Ve tabi hala regl olmadığım için metabolizmam da biraz yavaş. 300-400gr. gitse bile yeter bana başlangıç için:1::1::1:

Merhaba hoşgeldin dün de tesadüf sizin gruba bi göz atmıştım görmüştüm orda mesajlarını çokşükür iyidir grubumuzzz sohbet koyuuu:1::nazar:

Bizler de sağlıklı besleniyoruz 3 ana 3 ara öğün aralarda taze ve kuru meyveler bazen yoğurt özellikle beyaz leblebi yağı az olanarkadaşlar fındık-badem faland a yiyior öğünler denormal ızagara,salata,yoğurt,sebze yemekleri ekmek değişiyor ben mesela günde 3 dilim falan yiyiorum ama 5 yiyende var herkes kendine göre ayarlıyor öğünlerini zaman zaman kaçamkalrımzıoluyor dengeliyoruz çokşükürrr öyyyleee gidiyor işte kilocuklarrrr seninkiler bizimle beraber gider inşallahhhh güzel güzellll:16::nazar:

tabi 61 inince üç dilim yersin ekmek :1: şaka bi yana inş bende o kiloları görürüm cnm:27:

olmazzzzz ben paylaşmayı ve paylaşılmayı sevmem :63::63:

ama amaaaaaa amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:59::59::59::59::59:

geçmiş sayfalarda anlattım, k.validem yaptı bunu bana, beni eşime göstererek " su da kupkuru, ne bu böyle" gibisinden bişiler söyledi, özellikle bu demesene sinir olmuştum zaten, ben de ona kocam beni böyle beğeniyo diyip öptüm bide kocişi
sonra kociş de ona dönüp anne sen de kilo vericeksin, çok şiştin, esw senin de yediklerini kontrol edecek deyince bi bozuldu bi bozuldu anlatamam, ama oh olsun ona, kendi lafının altında kendi kaldı walla :60::60::60:
ben de böylece hem sinir olmaktan kurtuldum, hem de şakayla karışık verdiğim için cevabımı eşimle aramızda bi problem de olmadı :9::9::9:

canım bilmiyorum ki yaa
haftaya gidicem işte
önce dahiliyeci tahlil yaptırıyomuş, sonra diyetisyene gidiyomuşsun, e elimde ölçümlerim de var, iyi olur diye umuyorum ama bakalım

azmine hayranım canım

afiyet olsun canım

canım sen de takma öylesini, ama çok sinir olursan şakayla karışık boz, hem sen sinir olma, hem o da ortada bi şaka oyduğu için üstüne gelemez ayrıca saygısızlıkta olmaz :))

1/2 dilim denge ekmek
5 yk bezelye yemeği
2 çatal kabak tatlısı

afiyet olsun cicimmmmm çok güzelmiş menün:16::nazar:

canım bilmiyorum ki yaa
haftaya gidicem işte

azmine hayranım canım

afiyet olsun canım

1/2 dilim denge ekmek
5 yk bezelye yemeği
2 çatal kabak tatlısı

evet canım kurul kararıyla yedim :)ekmek yemedim akşamda yemeyeceğim.özlemişim patates salatasını kaç aydır yemiyordum.sanada afiyet olsun canım menün güzel

Son düzenleme:
tabi 61 inince üç dilim yersin ekmek :1: şaka bi yana inş bende o kiloları görürüm cnm:27:

Ben ilk ay 5 dilim falan yiyiodummm çerez de yiyiodum hergün 10-15 tane ama yağım falzadır diye çerezi bıraktımmm ekmek de normalde de okadar yemezdim baktım fazla gliyo düşürdüm sorun olmadı ama tabii kilo faktörü var doğru söylüysoun ben de 72.3le başlamıştım 2,5 ay önceee şükür gitti bukadar ama daha bi bukadar avr boyum 1.60 çünkü:59::59::60::60:amaaaa bunlar da gidecekkk diğerleri gibiii inşallah:16::13::10::nazar:

Görürsün tabii neden görmeyesinnnn azim-sabır-inanaç tamamdır bu iş gidecek hepsi deeee kurtulucazz hepberaber inşallah:16::13::nazar:

Ben ilk ay 5 dilim falan yiyiodummm çerez de yiyiodum hergün 10-15 tane ama yağım falzadır diye çerezi bıraktımmm ekmek de normalde de okadar yemezdim baktım fazla gliyo düşürdüm sorun olmadı ama tabii kilo faktörü var doğru söylüysoun ben de 72.3le başlamıştım 2,5 ay önceee şükür gitti bukadar ama daha bi bukadar avr boyum 1.60 çünkü:59::59::60::60:amaaaa bunlar da gidecekkk diğerleri gibiii inşallah:16::13::10::nazar:

Görürsün tabii neden görmeyesinnnn azim-sabır-inanaç tamamdır bu iş gidecek hepsi deeee kurtulucazz hepberaber inşallah:16::13::nazar:

haklısın cnm boy önemli ben 1.70 boyundayım u kilo bile iyi ama daha fit olmak istiyorum inş cnm hep beraber by by kilolarrr:34: :33:

evet canım kurul kararıyla yedim :)ekmek yemedim akşamda yemeyeceğim.özlemişim patates salatasını kaç aydır yemiyordum.sanada afiyet olsun canım menün güzel

iyi yapmışsın canım
afiyet olsun
patatesi ben de severim
bugün kardeşim de geliyo, o bayılır patatese
yarın olmasa bile ona pazar günü fırında patates yapayım diyorum kahvaltıda, 1 kiloyu kendi başına yer sanırım :)))

iyi yapmışsın canım
afiyet olsun
patatesi ben de severim
yarın olmasa bile ona pazar günü fırında patates yapayım diyorum kahvaltıda, 1 kiloyu kendi başına yer sanırım :)))

sağol canımcım,adliyede çalışmıyorum ama çalıştığım kurumda teftiş başkanlığındayımmm,adliyee benzer:9:raporlar,soruşturmalar,mahkemeler, başmüfettişler ne ararsan var,

iyi yapmışsın canım
afiyet olsun
patatesi ben de severim

maşşallah:1: yap canım baharat ta koy çok güzel oluyor fırındada valla

sağol canımcım,adliyede çalışmıyorum ama çalıştığım kurumda teftiş başkanlığındayımmm,adliyee benzer:9:raporlar,soruşturmalar,mahkemeler, başmüfettişler ne ararsan var,

e yani bi ilgin varmış o zaman ucundan kıyısından :))))))

nedense öyle düşündüm senin için
bide özellikle 2 . üniversite okuyosun ya
dedim bu kız katip de hukuk fakültesi mi bitiriyo sonradan, çünkü bunu yapıp sonradan hakim savcı falan olanlar bile oluyo yani

ara yaptım 1 dlm kepek ekmeği:9:
3 adet diyet bisküvi yiyeceğime 1 dlm ekmek yerim daha iyi dimi ama:27:
akşam okula gitmeden
200 ml süt
ve 1 dlm ekmek yicem
toplamda 4 dlm ekmek yemiş olcam,akşamda saat 7 gibi evde olurum bir yoğurt portakal karışı yerim artıkın:16:

haklısın cnm boy önemli ben 1.70 boyundayım u kilo bile iyi ama daha fit olmak istiyorum inş cnm hep beraber by by kilolarrr:34: :33:

Tabii boy çok önemli yani yapıcak bişey yok o konudaa o yüzden bari kilo vereyim de ince minik fit bir çıtır olayım dedim ben dee:12::12::60::60:

1.70 çok güzel tabii maşallah burda da senin boylarında arkadaşlar var hedefleriniz yakın sen de sanırım 62-63 olunca tam istediğin gibi olursun yoksa evet şimdi bile gayet güzelsindir maşallah:16::nazar: ama sağlıklı,fit ve ince olmak tabii ki daha güzelll olur inşallah da olucazzz:13::nazar:

Back
X