• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tost olarak yesende ayrı yesende ek olarak domates salatalık zeytin peynir yeşillikte ye yada yiyormusun.aralarda meyve ye öğlen akşama göre sağla ye tabiki bak burda ara öğünleri fazla yapanlar var mesela ama kalorisi yüksek olmasın.acıkıyorsan metabolizman hızlı çalışıyor demektir sürekli yeme hissin oluyo işte.canım birazcıkta sabrediceksin her acıktığındada yersek olmaz sabırlı olmasınıda bilmemiz lazım ama dayanamıyorum dersen az bişey ye bence

tamam seker aslında metabolızmam cok yavas benım olcturmustum 26 yasındayken metabolızma yasım 32 falan cıkmıstı.ama bu yedıklerım az gelıyor yada dıyet psıkolojısı ıs stresı falan sanırım bu donemsellık.cunku acıktıgımı cok bılmıyorum onceden cnku sındıremıyorum.onceden kahvaltı yaprdım ıs yerındekılerle aynı seylerı yerdık ornegın 1 sımıt peynır onlar saat 12 oldu mu yemege kosarlardı ne yesek dıye bana sorarlardı bende daha sabahkını erıtemedım dıyordum.sımdı metabolızmam hızlandı sanırım.anlamadım.ben ara ogunlerımıde hıc kacırmıyorum.sımdı dıyetısyen degıstırcem bakalım o ne dıyecek:38::38::38:

e yani bi ilgin varmış o zaman ucundan kıyısından :))))))

nedense öyle düşündüm senin için
bide özellikle 2 . üniversite okuyosun ya
dedim bu kız katip de hukuk fakültesi mi bitiriyo sonradan, çünkü bunu yapıp sonradan hakim savcı falan olanlar bile oluyo yani

yok ayollllll düz memurum işte:9:iletişim fakültesini bitirdim,şimdide öğretmenlik okuyorum.haftanın 5 günü sabah 8 akşam 6 çalışmak bana göre değil,ömür böyle geçmez dedim,yeniden başladım okumaya

Kendime 1 bardak sıcak çikolata yaptım ara olarak;
1 bardak keçi sütü (yarım yağlı)
1 yk kakao
biraz tarçın
1 tk pekmez

Hugocuukk, 1 tk pekmez koydum ama :( Tatlı istemiyor aslında canım ama tadını beğenmedim şekersiz bari pekmez koyayım dedim. Yine de şekersizdi ama içtikçe alıştım güzel geldi.

Kızlar merhaba ;

Tümsayfaları okuyamadım kuzum artık çok az uyuyor gündüzleri, uyuduğunda da spor yapıyorum, tabi ki bitmez tükenmez ev işleri, yemek...

Son sayfalara göz attım, kesinlikle moral diyorum allah hepinizden razı olsun tek tek ben sizin sayenizde depresyondan kurtuldum sağlıklı beslenip spor yapıyorum biliyorum ki hepsi gidecek hepsi doğum kilosu:49:

Ben de hepinize hayırlı cumalar diliyorum

Hugocum senin metobolizma içeceğine başladım
Uyanınca:

Ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
1 kuru incir

Sabah:
1 Kase light sütle cornflex (canım kahvaltı istemedi)

1 saat 6.1km.de yürüyüş

Ara:

1prebiyotik yoğurt

Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak yeşil salata
5 yk kereviz
2 dilim çavdar ekmeği

Yarın tartılma günüm çok heyecanlıyım :):emir_bebek::21::21::21::21:

Hepinizi tek tek öperim

Afiyet olsunn...

kızlar sıze bısey danısacagım ben sabah kahvaltımı 8 gıbı yapıyorum 2 dılım ekmekle o bana yetmıyor sankı tost olarak yedıgım ıcın mı acaba.ısyerınde aklım hep yemekte oluyor.bırde saat 4-5 arası bı krız gelıyor.ben 7.30 gıbı ewde oluyorum.ewe gıdınce az yemek ıstıyorum cok acıktıgımdan bazen olmuyor.
bana ogle ve aksam menusu olarak ne yememı tavsıye edersınız o saatte.ogleyı saglam mı yesem sızce

Yanında 1 bardak light süt içebilirsin tostunun.Biraz da yeşillik yiyebilsen belki daha tok tutar.

ara yaptım 1 dlm kepek ekmeği:9:
3 adet diyet bisküvi yiyeceğime 1 dlm ekmek yerim daha iyi dimi ama:27:
akşam okula gitmeden
200 ml süt
ve 1 dlm ekmek yicem
toplamda 4 dlm ekmek yemiş olcam,akşamda saat 7 gibi evde olurum bir yoğurt portakal karışı yerim artıkın:16:

:82::82::63::63::63: eh afiyet olsun bariiiiiiiiiiiiii

:82::82::63::63::63: eh afiyet olsun bariiiiiiiiiiiiii

kız nugi,bigünde beğen kızzzzzzzzzzzzzzzz,güzel olmuş efrinde,öğle yemeğimi beğendin mi bari
3 yk bulgur pilavı
3 -4 yk et kavurma
salata yediydimdi
bak hatta toplamda 4,5 dlm olmuşşşşşş,ama denge 1 dlm ekmek sayılmaz küçücük ,ince bişey,4 dlm diyeyim yinede bennn:32:

Kendime 1 bardak sıcak çikolata yaptım ara olarak;
1 bardak keçi sütü (yarım yağlı)
1 yk kakao
biraz tarçın
1 tk pekmez

Hugocuukk, 1 tk pekmez koydum ama :( Tatlı istemiyor aslında canım ama tadını beğenmedim şekersiz bari pekmez koyayım dedim. Yine de şekersizdi ama içtikçe alıştım güzel geldi.

Afiyet olsunn...

Yanında 1 bardak light süt içebilirsin tostunun.Biraz da yeşillik yiyebilsen belki daha tok tutar.

güzel karışım oldu demek afiyet olsun canım

ara yaptım 1 dlm kepek ekmeği:9:
3 adet diyet bisküvi yiyeceğime 1 dlm ekmek yerim daha iyi dimi ama:27:
akşam okula gitmeden
200 ml süt
ve 1 dlm ekmek yicem
toplamda 4 dlm ekmek yemiş olcam,akşamda saat 7 gibi evde olurum bir yoğurt portakal karışı yerim artıkın:16:

Afiyet olsun planlar güzellllllll hımmmm biyendimmmmmmm:1::1::1::1::37::37::37:

yok ayollllll düz memurum işte:9:iletişim fakültesini bitirdim,şimdide öğretmenlik okuyorum.haftanın 5 günü sabah 8 akşam 6 çalışmak bana göre değil,ömür böyle geçmez dedim,yeniden başladım okumaya

doğru kızzz, unuttum ya ben onu, biliyorum halbuki öğretmen olduğunu, kaç kez geçti muhabbeti, dalgınlığıma ver canımcım

walla şimdiki aklım olsa ben de öğretmen olurdum
benim komşularım öğretmen, hele biri anaokulu öğretmeni, ay öğleyin 12,30 evde kız yaa ne güzel

kız nugi,bigünde beğen kızzzzzzzzzzzzzzzz,güzel olmuş efrinde,öğle yemeğimi beğendin mi bari
3 yk bulgur pilavı
3 -4 yk et kavurma
salata yediydimdi
bak hatta toplamda 4,5 dlm olmuşşşşşş,ama denge 1 dlm ekmek sayılmaz küçücük ,ince bişey,4 dlm diyeyim yinede bennn:32:

öğle yemeğinni beğendik herhal afiyet olsun didim.tabi sen o buruşuk kadınla tartışınca dikkate almadın tabi beni:19: emme unutmayacam bunu.ekmek içinde evet fambığım gerçekten ince oluyo dilimleri didiydim iyi hatırlıyom.işte neruşa laf yetiştircem diye benim yazdıklarımla ilgilenmiyon.:63::63:esas sen hak ediyon bunu :57: :60:

öğle yemeğinni beğendik herhal afiyet olsun didim.tabi sen o buruşuk kadınla tartışınca dikkate almadın tabi beni:19: emme unutmayacam bunu.ekmek içinde evet fambığım gerçekten ince oluyo dilimleri didiydim iyi hatırlıyom.işte neruşa laf yetiştircem diye benim yazdıklarımla ilgilenmiyon.:63::63:esas sen hak ediyon bunu :57: :60:

yokkkkkkk kız valla bugün kimsenin öğle menüsünü okumadım,benim menüye yorumlara da pek bakmadım valla,kusura bakma topitopummmm:9:
eeee neyini beğenemdin ozman neruşşşşşşş,ben sana açık açık yazıyom,sen :63:yapıyosun sadece,bak kafama vurma beyin hücrelerim ölüyo he:9:

yahu bi ara işe daldım amma da kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi yaaa :60::60::60:
famirciime takılan o kuru cadının sorunu bence gençliği. bence fambukçuumun gençliini güzellini kıskanıyordur o yüzden pek takmasın güzelleşince zaten bir arkadaşın dediği gibi kapak olur.
kızlar bişi sorucam bu arada benim kilom şimdi 3 sene önceki halime döndü kalan kilolar belki de 20 senedir benimle. eski kiloları vermek yenilere göre daha kolay diyorlar. benim gibi hem tombik olup sonrada kilolardan kurtulmak isteyenler çok mu zorluk çektiniz ? paylaşırsanız sevinirim..
bide araları acıktıkça mı yapıyorsunuz yoksa zamanı geldiği için mi ? yani acıkmazsam araları atlayabilir miyim ?

yokkkkkkk kız valla bugün kimsenin öğle menüsünü okumadım,benim menüye yorumlara da pek bakmadım valla,kusura bakma topitopummmm:9:
eeee neyini beğenemdin ozman neruşşşşşşş,ben sana açık açık yazıyom,sen :63:yapıyosun sadece,bak kafama vurma beyin hücrelerim ölüyo he:9:

açık konuşursam acı konuşurum ben:1: dost acı söylermiş.kız beğenmesek heralde yorum yapardım beğendimki afiyet olsun didim. hem burda nidemek istedinki (eeee neyini beğenemdin ozman neruşşşşşşş) anlamadım ben :97:

yahu bi ara işe daldım amma da kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi yaaa :60::60::60:
famirciime takılan o kuru cadının sorunu bence gençliği. bence fambukçuumun gençliini güzellini kıskanıyordur o yüzden pek takmasın güzelleşince zaten bir arkadaşın dediği gibi kapak olur.
kızlar bişi sorucam bu arada benim kilom şimdi 3 sene önceki halime döndü kalan kilolar belki de 20 senedir benimle. eski kiloları vermek yenilere göre daha kolay diyorlar. benim gibi hem tombik olup sonrada kilolardan kurtulmak isteyenler çok mu zorluk çektiniz ? paylaşırsanız sevinirim..
bide araları acıktıkça mı yapıyorsunuz yoksa zamanı geldiği için mi ? yani acıkmazsam araları atlayabilir miyim ?

canım benim bildiğim eski kilolar yani artık yerleşmiş kilolardır vücuda ve daha zor verilir diye biliyorum.aralarıda acıktıkça değil canım normalde acıkmadıkçada yiyoruz yani mesela sabah kahvaltını yaptın 2,5-3 saat sonra ara yapabilirsin.yani öğünlerinden 2,5-3 saat sonra yap.atlama canım acıkmasanda ye matebolizman yavaşlamasın ar öğünle önemli çünkü.

kızlar ben bugün ara öğünde

20 tane kadar karpuz çekirdeği yedim
1 kupa relaks çay içtim

çokmu kötü
1 portakal yesemmi

Tabii boy çok önemli yani yapıcak bişey yok o konudaa o yüzden bari kilo vereyim de ince minik fit bir çıtır olayım dedim ben dee:12::12::60::60:

1.70 çok güzel tabii maşallah burda da senin boylarında arkadaşlar var hedefleriniz yakın sen de sanırım 62-63 olunca tam istediğin gibi olursun yoksa evet şimdi bile gayet güzelsindir maşallah:16::nazar: ama sağlıklı,fit ve ince olmak tabii ki daha güzelll olur inşallah da olucazzz:13::nazar:

evet cnm 62-63 olunca benim için iyi oluyor çıtır olcaz çıtır:1: :1:

Back
X