• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de bugünkü menümü tam olarak yazayım gerçi akşam yemeğimi 20.30 gibi yiyiorumama belli yani yazayım ben

sabah kalkınca 500ml su

kahvaltı

3 tane eti form mısır-prinç patlaklı yuvarlak( 3 tanesi 1 dilim ekmek)

2 tane lıght üçgen peynir

1 adet yumurta ve 2 dilim salamla yapılmış 1tk z.yağlı omlet

2 köy biberi

1 salatalık

2 minik domates

1 kivi

2tk pekmez(regl sebebiyle)

1.ara: 1 muz-2yk yoğurt tarçın karıştırdım yedim

öğlen

4yk kıymalı ıspanak yemeği

3-4 dal haşlanmış 1tkz yağlı boll limonlu karnıbahar

1 kase yoğurt

1 dilim çok tahıllı ekmek

2. ara: Minik bir dilim çavdar ekmeği

1 elma

akşam:

4yk kıymalı ıspanak yemeği

3-4 dal yağsız! boll limonlu haşlanmış karnıbahar

1 kase yooort

kızzzzzzzzzzzz kaptan neruda msn de menüme bak menüme baktım aha da SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNilla bunu yazdıracan bana değil mi ?datluuuuuuu canım cincanım benim senin neyine gerek yorum artık sen yazacan yorumları yenilere:9::9::9:

Afiyet olsun şekerim, ben de öğlen akşam menümüz aynı olsa farkedermi diyecektim. :66::66:

Tatlım ben genelde öğlen et türü bişey yiyosammm akşam sebzee öğlen sebze yiyiosam akşam et yiyiorum ama ıspanakta kıyma miktarı az olduğundan bugün iki öğünümde de yiyorumm:9: yani bence sorun olmaz napıyım yemek bitmiyooo:60::60: haa bir de ben akşam karbonhidrat tüketmiyorum oy üzden öğlen ekmek vardı ama akşam olmıycakkk benimkinde ben biraz geç yiyiorum akşam sen erken yiyosan ve karbonhidrat hakkın varsa yiyebilirsin tabii ki:13::nazar:

kızzzzzzzzzzzz kaptan neruda msn de menüme bak menüme baktım aha da SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNilla bunu yazdıracan bana değil mi ?datluuuuuuu canım cincanım benim senin neyine gerek yorum artık sen yazacan yorumları yenilere:9::9::9:

eveeeeeeeeeetttt:62::62::62::62:olsuuun arada yorum istiyo canımmmm şöööyle ballısındannnn:60::60::60: ama amabi de bugün biraz çok yedimgibi geldi deeeeeeeeeeeee:26:

eveeeeeeeeeetttt:62::62::62::62:olsuuun arada yorum istiyo canımmmm şöööyle ballısındannnn:60::60::60: ama amabi de bugün biraz çok yedimgibi geldi deeeeeeeeeeeee:26:

kusura bakma da ben fazlalık göremedim ben tam teşekküllü beslenme listemi yazsam ne kadar fazla yediğim daha rahat görülür sanırım:9::9:

akşam menüm

2 yk tavuk ciğeri
3 yk erişte
4 yk brokoli salatası
4 yk yoğurt
1 domates
1 yeşil biber

akşam menüm

2 yk tavuk ciğeri
3 yk erişte
4 yk brokoli salatası
4 yk yoğurt
1 domates
1 yeşil biber

Afiyet olsun dattlummm besleyici,zengin içerikli ve dengeli bir farmisyo menüsü yine sahnelerdeee:60::nazar:

slm kızlarrr ben geç geldimmm gelir gelmez yemek yaptım fln derken eşim geldi yemek yedik ancak oldu. ee siz neler yaptınız bakalım?
ben hemen yiyip içtklerimi yazayım
öğleden önce ara olarak:56:

3-4 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi

öğlen yemeği
6 tane ızgara köfte (hapsi 4 avuç içi büklüğünde gelir)
2 dilim domates
1 yeşil biber
200 ml ayran
bol salata
1/2 dilim kadar beyaz ekmek

ara: 1 fincan nescafe 2 si bir arada(uzun süredir içmemiştim)

ara:15-20 leblebi

akşam yemeği

1.5 kepçe tel şehriye çorba
5 kaşık kıymalı bulgurlu pırasa
1 yk yoğurt
salata
paketin sonunda kalan tahıllı dilim ekmek :)

işte böleee bi de geçmişe göz attımmı tmm dır hiç bişiden eksik kalmayayımmm:1:

slm kızlarrr ben geç geldimmm gelir gelmez yemek yaptım fln derken eşim geldi yemek yedik ancak oldu. ee siz neler yaptınız bakalım?
ben hemen yiyip içtklerimi yazayım
öğleden önce ara olarak:56:

3-4 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi

öğlen yemeği
6 tane ızgara köfte (hapsi 4 avuç içi büklüğünde gelir)
2 dilim domates
1 yeşil biber
200 ml ayran
bol salata
1/2 dilim kadar beyaz ekmek

ara: 1 fincan nescafe 2 si bir arada(uzun süredir içmemiştim)

ara:15-20 leblebi

akşam yemeği

1.5 kepçe tel şehriye çorba
5 kaşık kıymalı bulgurlu pırasa
1 yk yoğurt
salata
paketin sonunda kalan tahıllı dilim ekmek :)

işte böleee bi de geçmişe göz attımmı tmm dır hiç bişiden eksik kalmayayımmm:1:

hocahanım daha nasıl olsun bence çok güzel listen afiyet olsun:16:

selam kızlar beni de alın aranızaaaa :( bu sefer ciddi ciddi başladım dün itibari ile yani bugun 2. günüm.
Allahım gayret ver azim ver hepimizeee, 66 kg ile başlıyorum bakalım.Bazı gruplarda herkes yediklerini yazıyor sonra puan alıyorlardı.Burada da var mı bu sistem.Hergün yediklerimizi mi yazıyoruz ya da ne oluyor bana da anlatın bende elimden geleni yapıyım :)

kahvaltı :

kibrit kutusu kadar orta yağlı beyaz peynir
yarım domates , az limonlu roka
4 adet zeytin
2 fincan açık çay

ara:

yarım muz ve süt

öğle :

1 kase çorba
50 gr yağsız tavda tavuk (beyaz et)
az zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase limonlu salata

ara :
yarım muz

akşam :
50 gr yağsız tavuk , 50 gr mantar
az kabak yemeği
salata

yatmadan 2-3 saat önce : 1 portakal

nasıl sizce menü???

iyi akşamlar arkadaşlar asılında bugün çokda güzel beslenmedim ama buraya yazayım genede yazmayınca iyice salıyorum kendimi 11:00 1 tane sucuklu yumurta 1.5 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin 15:00 2 tane kuru incir 16:30 2 dilim fındıklı kek1 kase kısır 2 şekersiz çay 20.30 1 tabak patlamış mısır:59:

selam kızlar beni de alın aranızaaaa :( bu sefer ciddi ciddi başladım dün itibari ile yani bugun 2. günüm.
Allahım gayret ver azim ver hepimizeee, 66 kg ile başlıyorum bakalım.Bazı gruplarda herkes yediklerini yazıyor sonra puan alıyorlardı.Burada da var mı bu sistem.Hergün yediklerimizi mi yazıyoruz ya da ne oluyor bana da anlatın bende elimden geleni yapıyım :)

kahvaltı :

kibrit kutusu kadar orta yağlı beyaz peynir
yarım domates , az limonlu roka
4 adet zeytin
2 fincan açık çay

ara:

yarım muz ve süt

öğle :

1 kase çorba
50 gr yağsız tavda tavuk (beyaz et)
az zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase limonlu salata

ara :
yarım muz

akşam :
50 gr yağsız tavuk , 50 gr mantar
az kabak yemeği
salata

yatmadan 2-3 saat önce : 1 portakal

nasıl sizce menü???

Canım menün gayet güzelll ve gerçekten karar verdiysen ki en önemlisi buuu:65: ebette kurtulursun fazla kilolardan hergün yaz mneülerini bizlerle ol önerilere kulak ver düşüncelerini paylaş veee hepberaber kurtulalım tüm fazla kilolarımızdannnn:13::13::nazar::nazar:

Canım menün gayet güzelll ve gerçekten karar verdiysen ki en önemlisi buuu:65: ebette kurtulursun fazla kilolardan hergün yaz mneülerini bizlerle ol önerilere kulak ver düşüncelerini paylaş veee hepberaber kurtulalım tüm fazla kilolarımızdannnn:13::13::nazar::nazar:

çok sevindim canım okeydir ;)
çıpçıtır olucaz güzeliz daha da güzel olucazzz :))

ya ben nıye kılo veremıyorum 10 gun oldu offfffffffffffffffffff bı kılo verdım zannettım yoo yıne aynı :14:

Vücudun direniyordur bence benimkide oyle yarın tartılacağım bakalım ne olacak.

Düzenli besleniyoruz,spor yapıyoruz, bunlar yüzsüz misafir ama en sonunda gidecekler biz vazgecccmeyelim:49::49::49::49:

günaydın kızlarrrrrrrr

56 kilo ile başladım akşam tartıldım 53 üçüm :65:
ama hedefim 50 kilo :16:
acayip motive oldum 45 dk leslie ve plates yaptım:86:

Back
X