• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar nasılsınız bugünnnn ee tabi bugün hafta sonu uyuyanlar var henüz uyuyunda güzelce dinlenin bakemmmmm menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
bk tabağında neruşşşş:1: bol salata içinde (80 gr lık ton balığı vardı)
1 yk ayran yoğurdu
saat 9:45 te bir bardak tarçınlı süt
11 de bir tane elma
sabah
ılık suyumu içmeyi unuttum
domates-salatalık
4 tane zeytin
1 kk tuzsuz peynir
1 dilim uno lıght ekmek
1 yumurta

Çok güzel olmuş nugicimmmm şaşırtmak iyidir arada yani bence dediğim gibi yine ekmeğini falan ye ama sabah ye öğlen ye akşam karbonhidrat almamaya çlış sonuçta gün içinde yine alırsın listene göre alman gereken miktarda, yani bi de uzunz amandır 7 dilim diyodun gerçi bilmiyoru 7 dilim tüketiyomusun emind eğilim ama bence 1-2 dilim düşür öyle çokdeğil nekadar karbonhidrat alıyosan 1 dilim ya da 2 dilime denk gelecek şekilde eksilt bence ve yediiğin karbonhidratları da sabah ve öğlen ye yani sağlıksız olmaz bence alıcaksın yine alman gerekeni ama sabah ve öğlen ya da mesela yemeklerini 1yk eksiltebilirsin bence bunlar olunca biraz farkeder diyetisyenler de listelerde değişiklik yapıyor sonuçta hem de abartı bişey yapmıycaksın ki 1 -2 dilim sadece

afiyet olsun kuzum

neruşcum herzamanki gibi güzel ne diyebilinirki :16:

mersi datlummmmm dün biraz çok yedim gibi geldi regl dolyasıyla sürekli yedim bişeyler ama abartmamışım sanırım:16::nazar:

günaydın kızlar sabah sabah erkenden saat 07 :30 -08 :00 de gelmiştim kimse yoktu .:1: nasılsınız bakalım?
ben çok şükür iyiyim koruma programım da çok şükür yolunda gidiyor:32::32:

sabah kalkınca

1/ 2 elma yedim
500 ml ılık su içtim

kahvaltım

1 dilim beyaz ekmek
1.5 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay

Afiyet olsun cınımmmm çok güzel tabii ki:16::nazar:

bu pazardan itibaren bu hafta köklü değişime gidiyorum kızlar araöğünüm sürekli meyve idi,kuru yemiş kuru incire çevircem...ekmeğimide kepekli yada çavdarlı ekmeğe çevircem....sporu her akşam yapıyorum haftada 2 gün 45 dk diğer günler yarım saat ama hergün onda nasıl bir düzenleme yapayım bilemedim

Canım sporu haftada 3 gün 45dk 1 saat arası yapabilirsin bir de zaten falzan az göbek için en iyisi senin düzenli plates yapman einim çok farkeder ki onu da zaten yapıyomuşsun:16::nazar:

kahvaltıdan sonraki 1-1.5 saat içerisinde

500 ml su

2 siyah kuru üzüm
3 fındık
5 antep fıstığı

ohhhh ye ye zayıflaaaa ohhhhhhhhhhhhh yedikçe metabolizma hızlandığından daha çabuk yeme isteği de duyuyoruz aslında ve güzel bişeyyy yiycez yiycezzz vericeeeeez inşallah tüm fazlalıkları sen de koruycaksın tabii ya da istersen de zaten verirsin:16::13::10::nazar:

canım bu konuda inan bilgim yok ama benim boyum 1:53 yani ben bile 55 e insem yeter diyorum.ama işte o kiloya gelince nasıl olur bilmiyorum.senin boyun 1: 60 sa yani 55 iyi gibi ama canım bu şunada bağlı aslında eğer yağ verirsek daha iyi olur yani yanlardn önden arkadan fırlamaz yağlarımız vücut daha güzel görünür .ama eğer kas verirsek mutlaka yağlar gözükücek fışkırıcak yanlardan.kilo vermiş gözükürüz ama kasdan vermişizdir yağlar duruyordur.yağdan verdiysen eğer bazen tartıya yansımıyor aynı kiloda gözüküyorsun oysaki ama vücudunda toparlanma oluyo yağlar eriyo yavaş yavaş.yanlış bilgide vermek istemiyorum.bence ilk önce yağını kasını ölçtürebilirsen bi yerde ölçtür yağ miktarını öğren kaçmış ona göre kaça düşeceğin belli olur ama dediğim gibi ölçtürmek için diyetisyene gitmen gerekir heralde yada belki bazı eczanelerdede oluyor bu ölçen makinalar.canım kusura bama belki karışık anlattım ama sormak istediğin olursa yine sor anlatırım eğer bilgim varsa

Nasıl da anlatmış bıcır bıcırrrr:1:anlatışını severim seninnnn düşünceli düşünceli bideee:9::69::16::16::nazar:

evvett araöğünüm olan portakalımıda yedimmm :))
ohhh misss afiyet olsunnnn:16::nazar: canı meyve yerken yanında ya 1-2 kuru yemiş ya da 1-2 kaşık yoğurt yersen daha tok tutuyor ve metabolizmayı hızlandırmk için etkiliymişş dene istersen bazen:16::nazar:

şimdi
200 ml çilekli süt
1 paket mavi-yeşil light çubuk kraker

ohh aralarrr kraliçesi farmisyooooo:60::60: afiyet olsun:16:

neruşşşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin geçmişi oku bakalım yazarsın şimdiii:27:

geldiiiiiiiiiiim okuduuuuuuuuuuuum yazıyoruuuuuum:60::60:
ara meyve elmamıda yedim şimdii

afiyet olsun cicimmmmm:16::nazar:

Canım sporu haftada 3 gün 45dk 1 saat arası yapabilirsin bir de zaten falzan az göbek için en iyisi senin düzenli plates yapman einim çok farkeder ki onu da zaten yapıyomuşsun:16::nazar:

56 ile başladım şuan 53 üm yağ mı verdim kas verdim onu bulmaya çalışıyorum nasıl anlarımki neruda :34:

Kızlarcımmmm hepinize merhabaaaaa güzelliklerle dolu bir haftasonu diliyorummmm:16:

Saat 8.30da kalktımmm 9.30da kahvaltımı yaptımmmm biraz ev işleriyle uğraştımmm ve geldiiiimmmm

sabah kalkınca

1 kudüs hurması 500ml su

kahvaltım

2 adet lıght üçgen peynir

2 minik dilim çavdar ekmeği(fırından aldım dilimlettim orda fırın ekmeğinin dilimleri daha ufak oluyor malum)

2 adet minik domates

1 salatalık

2 köy biberi

1,5 adet minik sosis ızgara(hani şu kokteyl olanlardan bir sosisin yarısı kadar gibi olan miniklerden)

kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtimmm birazdan da ara yapıcam 1 elma yerim sanırım:26:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
sabah 10:00 da
1 saat fıtnees
4 tane zeytın
2 dılım cavdar ekmegı
1 tane haslanmıs yumurta
3 dılım domates 3 dılım salata
1 kupa yesıl cay
1 tatlı kasıgı bal bıcak ucu tereyağı

Son düzenleme:

56 ile başladım şuan 53 üm yağ mı verdim kas verdim onu bulmaya çalışıyorum nasıl anlarımki neruda :34:

Yani tabii onu en iyi uzmanlar bilirrr ben ancak tahmini bişey söyleyebilirim tatlım ama demişsin yüzüm çökmedi göbek gitti diye bu şkeilde olunca genelde yağ veriliyor diyor uzmanlar bir de sağlıklı besleniyosun kilon da az zaten yağın belki de çok yoktur spor da yapıyosun yüzün de çkmemiş yüzden verilince genelde kas gidiyor sağlıksız deniyor demek ki senin yüz çökmediyse göbekten gidiyosa e spor-sağlıklı beslenme de var bence yağ veriyorzundur tatlım ama en iyi ölçtürmek tabii yine de:16:

Yani tabii onu en iyi uzmanlar bilirrr ben ancak tahmini bişey söyleyebilirim tatlım ama demişsin yüzüm çökmedi göbek gitti diye bu şkeilde olunca genelde yağ veriliyor diyor uzmanlar bir de sağlıklı besleniyosun kilon da az zaten yağın belki de çok yoktur spor da yapıyosun yüzün de çkmemiş yüzden verilince genelde kas gidiyor sağlıksız deniyor demek ki senin yüz çökmediyse göbekten gidiyosa e spor-sağlıklı beslenme de var bence yağ veriyorzundur tatlım ama en iyi ölçtürmek tabii yine de:16:

ölçtürcem ama ne zamaaaan kim bilir :26: öğlende börülce salata mercimek çorbası yicem :16:

Vücudun direniyordur bence benimkide oyle yarın tartılacağım bakalım ne olacak.

Düzenli besleniyoruz,spor yapıyoruz, bunlar yüzsüz misafir ama en sonunda gidecekler biz vazgecccmeyelim:49::49::49::49:[/QUO

gunaydın kızlar ya sımdıye kadar yaptım sımdıden sonra bırakmakta sıtemıyorum :2:

nese sabah 10:00 da
1 saat fıtnees
4 tane zeytın
2 dılım cavdar ekmegı
1 tane haslanmıs yumurta
3 dılım domates 3 dılım salata
1 kupa yesıl cay
1 tatlı kasıgı bal bıcak ucu tereyağı

Tatlım afiyet olsun öncelikle kavaltın çok güzellll:16::nazar: tereyağ bıçak ucu bişey değil ama yine de yani ben en azından fazlalıkalrın büyük br kızmı gidene kadar yağ oranım da yüksektir diye düşünerek yağlı çerezler,zeytin ve tereyağ falan yeemeye çalışıyorum yani sen de sürekli yemiyosun tereyağ biliyorum da hani söyleek sitedim :16:

Ayrıca tabii ki vazgeçmek yokkk aç kalmıyoruz sağlıklı besleniyoruz ve bu zaten yaşam tarzımız olmalı ve kilolar gelirken kolay ama giderken okadar kolay değil elbette direniyolarrrr ama biz daha inatçıyız ve sabırla!!! azimle inançla göndericez hepsini asla pes etmek yokk tatlım gidecek hepsi de sağlıkla inşallah:16::13::10::8::nazar:

sende kendine çoook iyi bak ince farmasi :3:yediklerin löp löp yağ olmasın inşallah :60:
:60::60::60::60::60:inşallah canımcım :nazar::nazar::nazar:

Çok güzel olmuş nugicimmmm şaşırtmak iyidir arada yani bence dediğim gibi yine ekmeğini falan ye ama sabah ye öğlen ye akşam karbonhidrat almamaya çlış sonuçta gün içinde yine alırsın listene göre alman gereken miktarda, yani bi de uzunz amandır 7 dilim diyodun gerçi bilmiyoru 7 dilim tüketiyomusun emind eğilim ama bence 1-2 dilim düşür öyle çokdeğil nekadar karbonhidrat alıyosan 1 dilim ya da 2 dilime denk gelecek şekilde eksilt bence ve yediiğin karbonhidratları da sabah ve öğlen ye yani sağlıksız olmaz bence alıcaksın yine alman gerekeni ama sabah ve öğlen ya da mesela yemeklerini 1yk eksiltebilirsin bence bunlar olunca biraz farkeder diyetisyenler de listelerde değişiklik yapıyor sonuçta hem de abartı bişey yapmıycaksın ki 1 -2 dilim sadece

mersi datlummmmm dün biraz çok yedim gibi geldi regl dolyasıyla sürekli yedim bişeyler ama abartmamışım sanırım:16::nazar:

ohhhh ye ye zayıflaaaa ohhhhhhhhhhhhh yedikçe metabolizma hızlandığından daha çabuk yeme isteği de duyuyoruz aslında ve güzel bişeyyy yiycez yiycezzz vericeeeeez inşallah tüm fazlalıkları sen de koruycaksın tabii ya da istersen de zaten verirsin:16::13::10::nazar:

Nasıl da anlatmış bıcır bıcırrrr:1:anlatışını severim seninnnn düşünceli düşünceli bideee:9::69::16::16::nazar:

ohhh misss afiyet olsunnnn:16::nazar: canı meyve yerken yanında ya 1-2 kuru yemiş ya da 1-2 kaşık yoğurt yersen daha tok tutuyor ve metabolizmayı hızlandırmk için etkiliymişş dene istersen bazen:16::nazar:

sağolasın bitanemmmmmmmmmmmmmmm güzel dileklerin için :38:

yok canım ekmeği 7 dilim yemiyordum zaten ama bazen bulgur pilavı yiyince dengeleniyodu .evet canım akşamı azaltıcam birazcık dediğini uygulamaya çalışıcam.

Back
X