• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kalkarkalkmaz elma sirkeli suyumu ictim

dün marketler 6 ta kapaninca yetiseemdim kepek ekmegi almaya.türk marketindede sirf beyaz ekmek ,mecburen kahvaltimi avuc ici kadar beyaz ekmekle yaptim ve anladimki insan kepek ekmegi yeyince doydugunu hissedyior ama beyaz ekmekde yedikce yiyor insan ....kahveyle bastirmaya calsiyiorum yoksa yicem daha:1:

kizlar ben günde 2 bardak ece form cay 2 bardak yesil cay iciyorum bardakd edigimde koca bir kupaýa es deger.sizce cokmu azaltsammiki?:44:

günaydın herkese iyi pazarlar
dünkü menümü yazayım ben haftasonları 2 öğün yapıyorum malesef
kahvaltı 12 de ve akşam 7 de
kahvaltı:
1 kk kaşar peyniri
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
yarım domats yarım salatalık roka
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak süt

ikindi 1 piko

akşam:
1 fırında alabalık
salata roka
1 dilim ekmek
gece:
2 avuç çekirdek(gezmede)
2 çizi
2 bardak tekşekerli çay

şimdi de kahvaltıda ne yapabilirim diye düşünüyorum malum 2 öğün bir arada bişeyler yapabilirim herhalde:)) varmı önerileriniz?

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn zuzum canım benim nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn? pc açık ben içerde dans ediyorum:9:

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza :40: hemen konuya girmek gerekirse ben yıllaaaarrdır hep kendi kafama göre diyetler yapardım ve tabiki sonuç ; başarısızlık ! ama artık öyle olmayacak çünkü diyetisyene başladım :17: 10 gün oldu hemen hemen.ilk başladığımda 71i biraz geçiordu kilom ama şimdi 69a düştüm.hedefim de 50 :16: ve hiç aç kalmıyorum hatta sofradan öyle bir kalkıyorum ki midem şişmiş oluyor :) diyetisyene gittikten sonra anladım eskiden diyet değil açlık grevi yaptığımı :9: eğer isterseniz listemi sizinle de paylaşabilirim :34:

:1: iyi yapiyon fit bir hatunsun valla:87::87:....ben tam 1 yilda 12 kg verdim sen bi okadarin birkac ayda verdin masallah sana:nazar:

çok sağolasın bitanem benim bu hale gelmem de verdiğin ilhamların payı büyük biliyorsun değil mi?:34: herşey için teşekkürler canım benim . inşallah sağlıklı bir şekilde hedeflerine ulaşırsın :16:

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza :40: hemen konuya girmek gerekirse ben yıllaaaarrdır hep kendi kafama göre diyetler yapardım ve tabiki sonuç ; başarısızlık ! ama artık öyle olmayacak çünkü diyetisyene başladım :17: 10 gün oldu hemen hemen.ilk başladığımda 71i biraz geçiordu kilom ama şimdi 69a düştüm.hedefim de 50 :16: ve hiç aç kalmıyorum hatta sofradan öyle bir kalkıyorum ki midem şişmiş oluyor :) diyetisyene gittikten sonra anladım eskiden diyet değil açlık grevi yaptığımı :9: eğer isterseniz listemi sizinle de paylaşabilirim :34:
hoşgeldin ve de kolaylıklar dilerim canım listeni de arkadaşlara örnek olması açısından paylaşman yerinde olur canım:34:

iki gündür evde spor yapıyorum.
bugün 1 saate yakın yavaş ve de hızlı tempoda dansettim içerisine biraz da lesli hareketlerini serpiştirdim.
kondüsyon bisikletime beni zorlamasını istediğim için birkaç dakika ayakta bindim kondüsyon bisikleti olanlara tavsiye ederim.:34:

hoşbuldum teşekkür ederim herkese kolaylık versin allah :) şimdi listem şöyle :
sabah 8-9 gibi uyanıyorum çünkü erken kalkıp erken yatmak çok önemli malesef :)
10.00'da kahvaltı var 2 dilim kepek ekmek 2 kibrit kutusu peynir 1 açık şekersiz çay salatalık domates biber serbest
12.00'de 2 porsiyon meyve (1 küçük portakal 1 porsiyon oluo eğer portakal büyükse 2 porsiyon yerine geçer)
15.00'da öğle yemeği: 1 bardak ayran veya onun yerine yoğurt da olabilir,4 kaşık etli sebze yemeği yada sadece haşlanmış veya ızgara et 100 gr kadar olcak tabii,6 kaşık pilav veya makarna,salata serbest
17.00'da yine 2 öğün meyve + 1 çay bardağı süt
19.30'da akşam yemeği: 1 bardak ayran veya yerine yoğurt,1 kase çorba,4 kaşık sebze yemeği veya onun yerine et yine,1 dilim kepek ekmek,salata serbest
19.30dan sonra yine bi ara öğünüm var 2 porsiyon meyve+2 tane galeta akşam yemeğinden 1 -2 saat sonra fln yiyebilrsiniz :) bu kadar en geç 12 veya 1 de de uyumanız lazım tabii :)
ben bunları yiyerek şimdilik 2 kilo verdim 8 günde fln.tekrar kontrolüm olcak o zmn listeyi değiştirecek onu da paylaşırım.gerçekten hiç aç kalmıyorum çünkü acıkmaya fırsat kalmadan ara öğünlerim oluyor :16: bir de ek bilgi veriyim yoğurt süt ve peynir yarım yağlı olacak,haftada 2-3 kez 1 kibrit kutusu peynir yerine 1 yumurta yiyebilirsiniz.ama eti mutlaka yemeniz gerekiyor yoksa kaslardan veriyormuşuz :53: ayrıca kesinlikle 4 saatten fazla aç kalmamak gerekiyormuş çünkü 4 saatin sonunda vücut kendini kıtlığa sokuyormuş ve ondan sonra yediğin herşeyi yağ olarak depoluyormuş arkadaşlar bilginiz olsun :34:

öğle yemeğine kadar ara öğün yapma ihtiyacı hissetmedim spor yaptım 250 ml su içtim.

öğlen menüm

3 yk bakla yemeği
4 yk erişte
3 yk yoğurt
1yk komposto

şimdi 250 ml su içtim

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr çıtırlar bugün pazar tabi fazla kişi yok.kahvaltımı saat 13:00 de yaptım bu arada 100 gr vermişim:9: sabah kahvaltımı yazayım
çift sarılı yumurtayla taze soğan ve domatesle yağsız yapılmış omlet
1 üçgen lıhgt peynir
domates-salatalık
4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmek
3 bardak şekersiz çay
3 çay kaşığı tahin pekmez karışımı

hoşgeldin canım:71:

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr çıtırlar bugün pazar tabi fazla kişi yok.kahvaltımı saat 13:00 de yaptım bu arada 100 gr vermişim:9: sabah kahvaltımı yazayım
çift sarılı yumurtayla taze soğan ve domatesle yağsız yapılmış omlet
1 üçgen lıhgt peynir
domates-salatalık
4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmek
3 bardak şekersiz çay
3 çay kaşığı tahin pekmez karışımı

tebrikler nugya
afiyet olsun:46:

Back
X