hoşbuldum teşekkür ederim herkese kolaylık versin allah :) şimdi listem şöyle :
sabah 8-9 gibi uyanıyorum çünkü erken kalkıp erken yatmak çok önemli malesef :)
10.00'da kahvaltı var 2 dilim kepek ekmek 2 kibrit kutusu peynir 1 açık şekersiz çay salatalık domates biber serbest
12.00'de 2 porsiyon meyve (1 küçük portakal 1 porsiyon oluo eğer portakal büyükse 2 porsiyon yerine geçer)
15.00'da öğle yemeği: 1 bardak ayran veya onun yerine yoğurt da olabilir,4 kaşık etli sebze yemeği yada sadece haşlanmış veya ızgara et 100 gr kadar olcak tabii,6 kaşık pilav veya makarna,salata serbest
17.00'da yine 2 öğün meyve + 1 çay bardağı süt
19.30'da akşam yemeği: 1 bardak ayran veya yerine yoğurt,1 kase çorba,4 kaşık sebze yemeği veya onun yerine et yine,1 dilim kepek ekmek,salata serbest
19.30dan sonra yine bi ara öğünüm var 2 porsiyon meyve+2 tane galeta akşam yemeğinden 1 -2 saat sonra fln yiyebilrsiniz :) bu kadar en geç 12 veya 1 de de uyumanız lazım tabii :)
ben bunları yiyerek şimdilik 2 kilo verdim 8 günde fln.tekrar kontrolüm olcak o zmn listeyi değiştirecek onu da paylaşırım.gerçekten hiç aç kalmıyorum çünkü acıkmaya fırsat kalmadan ara öğünlerim oluyor

bir de ek bilgi veriyim yoğurt süt ve peynir yarım yağlı olacak,haftada 2-3 kez 1 kibrit kutusu peynir yerine 1 yumurta yiyebilirsiniz.ama eti mutlaka yemeniz gerekiyor yoksa kaslardan veriyormuşuz

ayrıca kesinlikle 4 saatten fazla aç kalmamak gerekiyormuş çünkü 4 saatin sonunda vücut kendini kıtlığa sokuyormuş ve ondan sonra yediğin herşeyi yağ olarak depoluyormuş arkadaşlar bilginiz olsun