• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün geç uyandık.

7:30 da uyandığımda 2 kuru incir yedim ve su içip yattım tekrar.

Saat 11 den sonra kahvaltı edebildik;

1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 çk tereyağı
2-3 tk tahin-pekmez
çay

ara;
1 mandalina

ara;
1 avuç beyaz leblebi

ara; 1 mandalina

ara;
1 avuç beyaz leblebi

Öğle yemeği yiyemedik gezmekten.

Eve gelince saat 17 gibi 1 dilim pastırma yedim.

Akşam yemeğim (saat 18 de);
1 dilim ekmek
3 tavuk baget,ızgara
Havuçlu lahana salatası
3 fırında mantar (sade)

ara;
4 kuru erik

ara;
1 kupa kakaolu süt
1 yk pekmez

Sabah tekrar 58,9 kg çıkınca bugün artık 59 kilo hediyemi aldık. Eşofman takımı.
57 kilo hediyem de yine eşofman takımı olsun, çok hoşuma gitti dedim. Fikrim değişmezse 57 olunca 1 takım daha alacağım :)

Bugün geç uyandık.

1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 çk tereyağı
2-3 tk tahin-pekmez
çay

ara;
1 mandalina

ara;
1 avuç beyaz leblebi

ara; 1 mandalina

ara;
1 avuç beyaz leblebi

1 dilim ekmek
3 tavuk baget,ızgara
Havuçlu lahana salatası
3 fırında mantar (sade)

ara;
4 kuru erik

ara;
1 kupa kakaolu süt
1 yk pekmez

Sabah tekrar 58,9 kg çıkınca bugün artık 59 kilo hediyemi aldık. Eşofman takımı.
57 kilo hediyem de yine eşofman takımı olsun, çok hoşuma gitti dedim. Fikrim değişmezse 57 olunca 1 takım daha alacağım :)

afiyet olsun hediyende çok güzel güle güle giyyyyyyy

nem bugün iyice bi kaçamk yaptım yazmıyom menüyü:56::56::56:

merhaba arkadaslar ben 160 boyunda 69 kilodaydim 1 hafta öncesine kadar cuma gunu tartildigimda 67 kilo ciktim burayi yeni gordum ve araniza katilmak istiyorum daha cok gaza gelirim diye dusunerek 1 sene öncesine kadar gayet memnundum kilolarimdan fakat stresten dolayi hormonlarim bozuldu 10 kilo kadar aldim kilolarimin fazlaligi nedeniyle psikolojim iyice bozuldu gecen haftada kafaya koydum ( kesinlikle bu zayiflama isi kafada bitiyo)4 cü ayin sonuna kadar en az 10 kilo vericem simdilik daha sonra 5-6 kilo daha vermek istiyorum tabiki sporla birlikte cünki sarkik bir vücutla iyice komplekse girmeye hic niyetim yok. bu dönemim icnde sizde psikolojik destek verirseniz cok mutlu olcam hepinize basarilar diliyorum insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz :)))

Bugün geç uyandık.

1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 çk tereyağı
2-3 tk tahin-pekmez
çay

ara;
1 mandalina

ara;
1 avuç beyaz leblebi

ara; 1 mandalina

ara;
1 avuç beyaz leblebi

1 dilim ekmek
3 tavuk baget,ızgara
Havuçlu lahana salatası
3 fırında mantar (sade)

ara;
4 kuru erik

ara;
1 kupa kakaolu süt
1 yk pekmez

harikasın tatlım güle güle giy hakkettinnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlısıyla sıradaki hediyeler gelsin:66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::64::64::64::64::62::62::62::62::71::71::71::71::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah kalkınca 500 ya da 750 ml su.
suyu içmiştim o arada çocukla ilgilenmeye dalınca 500 mü içtim içmedim 250 ml de mi kaldım hatırlayamadım 250 ml suyu bir daha içtim :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
1 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay

mutlu güzel bir güne ve de haftaya başlamak dileğiyle kızlar:16::66::66::66::66::66::66::66::66::9::9::9: sabah sabah gene kudurukluğum üzerimde :9::16:

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. benim hafta sonu alt porselenler takıldı. üstte sorun çıktı yeniden yapılacak off daha bitmedi anlayacağız 2 tanede yirmilik dişim var çekilecek kızlar. çarşamba günü yine gideceğim ölçü alacaklar. sanırım bi tanede yirmilik çektiririm off offf yirmilik çekilince 1 haftada ancak düzeliyo acıyo hep

dshs diyete başlayamadım ama abartmıyorumda tatlı şekerli şeyler yok yine normal yemeklerimi yiyorum dün işim çoktu ev temizledim şimdide salonu sildim topladım havalandırıyorum biraz bulaşık etraf toplama var off bu ev işleri hiç bitmiyor yaw :61:

nugiş fambık daha gelmedinizmi şimdiden günaydın cici kıslar hepinizi özledim. prienecim yeni cicilerin hayırlı olsun canım çok sevindim sanırım tatlıda yemedin onada sevindim canım

herkese günaydınnnnnnnnnnnn,mutlu huzurlu sağlıklı,neşe dolu bir hafta olsun inşallallah.
haftasonu pek bir iştahım açıktı abur cubur yememek için okadar zorladım ki kedimi ama çıtır leblebileri,kuru kayısıları,bir iki adet soslu mısırı fazla kaçırdım cumartesi akşamı neyseki bunada şükür,gözlerim pek bir dört dönüyordu çünkü.
dün akşam misafirlikteydik saat 20.30 gibi ikramlar geldi,kendi tabağımdan artık ayıp olasın diye 1 yk kuskus salatası 1 kk kadarda elmalı tart yedim,sonra eşimin yarım bıraktığı tabağı ile kendiminkini çaktırmadan değiştirdim eşim bu sefer benim tabağıda yedi.böylece atlatmış oldum :9:
ctesi sabh tartıldım tekrar 64.5 olmuşum bir kilo fazla çıkıyordumya ,bu durumda 1 haftada 1 kilo vermiş mi oldum:27:hayır tabiki,benim vucut böyle işte duraklama döneminde hep bunu yaşıcam sanırım

cuma,ctesi ve pazar günü 50'şer dakika yürüyüş yaptım

sabah kahvaltım ie şöyle
1 tk bal:9:hayatımda bal sevmem,yememde ama burada duydukça canım çekiyor sanırım,haftasonuda reçel yedim çünkü kahvaltıda:69:
1 normal kalınlıkta salam
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 tk ketentohumlu yoğurt:66:
haydi bakalımmmmmmmmmm,geçmişe döneyim biraz bari:54:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. benim hafta sonu alt porselenler takıldı. üstte sorun çıktı yeniden yapılacak off daha bitmedi anlayacağız 2 tanede yirmilik dişim var çekilecek kızlar. çarşamba günü yine gideceğim ölçü alacaklar. sanırım bi tanede yirmilik çektiririm off offf yirmilik çekilince 1 haftada ancak düzeliyo acıyo hep

canım geç olsunda güç olmasın dimi.bu hafta biter inşallah hepsi bi sorun kalmaz

günaydınnnnnnnnnnn cicişlerrr nasılsınız ben iyiyim şükür dün eşim şehir dışındaydı kahvaltıdan sonra kızımla çarşıya çıktık biraz dolaştık geldik.sonra hafta sonu misafirlerim gelecek onlara birşeyler hazırlayıp deepfreeze koydum sonra akşam yemeğimi yedim.akşam menümü yazmıştım şimdi sabah kahvaltımı yazıyorum
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 tane zeytin
1 dilim kepek ekmeği
bu arada dün 100 gr verdiğimi yazmıştım :1: sadece 100 gr:9:

Bugün geç uyandık.

1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 çk tereyağı
2-3 tk tahin-pekmez
çay

ara;
1 mandalina

ara;
1 avuç beyaz leblebi

ara; 1 mandalina

ara;
1 avuç beyaz leblebi

1 dilim ekmek
3 tavuk baget,ızgara
Havuçlu lahana salatası
3 fırında mantar (sade)

ara;
4 kuru erik

ara;
1 kupa kakaolu süt
1 yk pekmez

priene tebrikler canım eşofman takımınıda güle güle giy

günaydınnnnnnnnnnn cicişlerrr nasılsınız ben iyiyim şükür dün eşim şehir dışındaydı kahvaltıdan sonra kızımla çarşıya çıktık biraz dolaştık geldik.sonra hafta sonu misafirlerim gelecek onlara birşeyler hazırlayıp deepfreeze koydum sonra akşam yemeğimi yedim.akşam menümü yazmıştım şimdi sabah kahvaltımı yazıyorum
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 tane zeytin
1 dilim kepek ekmeği
bu arada dün 100 gr verdiğimi yazmıştım :1: sadece 100 gr:9:

günaydınnnnnnnn,afiyet olsun canımmmmm.tebrikler:65: bu arada,100 grm dahi olsa bende o rakamı göremk isterdim şahsen,neyse bakalım sabır
al sana yeni ticker:34:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wZCAUKz/weight.png

günaydın herkesee
sabah 1 kupa sirkeli ılık su
1 kupa pesine normal ılık su
smdi yarım kepekli ekmek üstüne light labne sürdm bi dilim de salam 2 zeytin şekersiz çay:54:

herkese günaydınnnnnnnnnnnn,mutlu huzurlu sağlıklı,neşe dolu bir hafta olsun inşallallah.
haftasonu pek bir iştahım açıktı abur cubur yememek için okadar zorladım ki kedimi ama çıtır leblebileri,kuru kayısıları,bir iki adet soslu mısırı fazla kaçırdım cumartesi akşamı neyseki bunada şükür,gözlerim pek bir dört dönüyordu çünkü.
dün akşam misafirlikteydik saat 20.30 gibi ikramlar geldi,kendi tabağımdan artık ayıp olasın diye 1 yk kuskus salatası 1 kk kadarda elmalı tart yedim,sonra eşimin yarım bıraktığı tabağı ile kendiminkini çaktırmadan değiştirdim eşim bu sefer benim tabağıda yedi.böylece atlatmış oldum :9:
ctesi sabh tartıldım tekrar 64.5 olmuşum bir kilo fazla çıkıyordumya ,bu durumda 1 haftada 1 kilo vermiş mi oldum:27:hayır tabiki,benim vucut böyle işte duraklama döneminde hep bunu yaşıcam sanırım

cuma,ctesi ve pazar günü 50'şer dakika yürüyüş yaptım

sabah kahvaltım ie şöyle
1 tk bal:9:hayatımda bal sevmem,yememde ama burada duydukça canım çekiyor sanırım,haftasonuda reçel yedim çünkü kahvaltıda:69:
1 normal kalınlıkta salam
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 tk ketentohumlu yoğurt:66:
haydi bakalımmmmmmmmmm,geçmişe döneyim biraz bari:54:

günaydın fambığım valla hafta sonları illaki kaçamaklar oluyo ama dozunu fazla kaçırmadan yapılıyo genelde olsun haftada bir gün bizim olsun çokmu dimi ama.kilo verememen için üzüldüğünü sanmıyorum biliyosun burda sabır önemli bak bana 1 ay 5 gün geçmiş ve 100 gr vermişim :1: sporda olmadığı için zor veriyorum birde ben 8 yıldır 67 lere düşmemiştim hiç e tabi zor veriyorum daha önceden normal veriyordum artık kalıcı yağlara geçti sanırsam.ondan zorda veriyorum kahvaltında güzel kuzum afiyet olsun

tekrardan günaydın kızlar :16:
fambik kendini tutup ikramlara saldırmamakla iyi etmişsin canım :16:
nugişim olsun az gider yağdan gider demişler ehehe atasözü oldu sanki :16: canım sevindim demekki metabolizman yavaşlamamış gittiğine göre güzel bence. canım sen şimdi artık kaç beden giyebiliyorsun canım. nugişim koşu bandı kullanmasan bile acep pilatese başlasan hafta sonları yapsanmıki şimdi yeni başlayacağın için epey kalori yaktırır seni zayıflatır zaten sağolsun ebru şallı kardiyo gibi hızlı hızlı yaptırdığı için yağ yaktırıryor onun pilatesi :1: diyetisyenimlede konuştuk onun pilatesi kardiyo gibi valla :1:

tekrardan günaydın kızlar :16:
fambik kendini tutup ikramlara saldırmamakla iyi etmişsin canım :16:
nugişim olsun az gider yağdan gider demişler ehehe atasözü oldu sanki :16: canım sevindim demekki metabolizman yavaşlamamış gittiğine göre güzel bence. canım sen şimdi artık kaç beden giyebiliyorsun canım. nugişim koşu bandı kullanmasan bile acep pilatese başlasan hafta sonları yapsanmıki şimdi yeni başlayacağın için epey kalori yaktırır seni zayıflatır zaten sağolsun ebru şallı kardiyo gibi hızlı hızlı yaptırdığı için yağ yaktırıryor onun pilatesi :1: diyetisyenimlede konuştuk onun pilatesi kardiyo gibi valla :1:

günaydım ttaltu kuşummmmm,uamrım iyisindir hügocuğum.
he bencede atasözü gibi oldu hatat şöyle yapalım
az veren yağdan,çok veren kastan demişler dimi:60::60:(az veren candan ,çok veren maldan atasözünüde destekler bir söz oldu hemde:9:)

nugişim sen bence 60 olsan bile yağ verdikten sonra güzel olur çünkü ben 70 kiloyken bile güzeldim yani fazlalık yok gibiydi en azından kıyafetlerden belli olmuyordu hoş gözüküyordum bence 60 olsan iyi olur bebek düşünüyorsanda 60 ile hamile kalsan düzenli dengeli beslensen en fazla 70 olursun doğumdan sonrada 60 kiloya rahat inersin. şimdi bana hamilelikte diyetisyen liste verecek yine 3 ayda birde yağ ölçümü için çağıracak. listesiyle ve hamile pilatesi ile falan yağ oranı yükselmiyormuş öyle dedi. 10 kilo almak ideal dedi ama bu 10 kilo yağ olursa elbette zararlı ve vermekte zor ama yağ olmazsa çok kolay hemen veriliyormuş. listesine uyarsam ve hamile pilateside yapasam yağ oranımda çok yükselme olmazmış ve doğumdan sonrada eğer emzirir ve sporda yaparsam 1 aya toparlanacağımı söyledi. ben zaten listemi paylaşırım burda.
hamilelikten korkmuyorum tabikide allah bi engel çıkartmaz ise. ama işte dediğim giibi spor spor spor başka türlü zor hemde sarkma oluyor

Back
X