iistemeyerek yaptımhugocuk yan karın kaslarım çökmüş spordan mı acaba ortaya doğru çıkıyo göbeğim
evet benimde öyle. obliksler çalışıyo o yüzden. toplanıyo yavaş yavaş o da gidecek devam yola

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iistemeyerek yaptımhugocuk yan karın kaslarım çökmüş spordan mı acaba ortaya doğru çıkıyo göbeğim
öff baş belası karın. 6 ay oldu o kadar spora hala var allahtan ayva göbekte takmıyorum fazla. ne kadar uyuz bişeymiş ya off gitmek bilmedi
ebru şallının bu videolarını bulamadım ben,nerede var ki,bi tane youtubedan bulmuştum 1 adet var sadece başkada göremedim.
hügocuğum öncelikli hedefim üst karın aslında kıyafatlerimden gözükmesi çok canımı sıkıyor,benim vucudum oarantılı aslında çok abartılı dikkat çeken bir tarafım yok,üst tarfım daha rahatsız ediyor beni ama hani kimnin üstü inceciktirde kalçası vardır çirkin durur,yada üstü çoktur bacaklar incedir.benim öyle değil,bacaklarımdaki kilo oranım üst tarafımla orantılı,kalçam geniş değil.zaten kalçam geniş olmadığı için yağlar karında top gibi duruyoryayılmıyor yani.
60 olunca dediklerini yaparım ama şimdilerde üst karnımın azalmaısnı hatta yok olmasını istiyorum,alt karından daha önemli benim için:26:
ayynen gittim poselen yaptırdım 20 yaşında sanki artisimya güzel gözükmeliyim ne oldu doktorda hata yapmış 7 sene sorun çıktı![]()
anammmm siz bu kadar çalışmaya eritemiyorsanız,biz boşa uğraşmayalım bari![]()
Merhaba arkadaşlar ;
Sitenin uzun zamandır takipçisiyim diyebilirim O yüzden hepinize tekrar merhaba ..
Maalesef kilo konusunda biz bayanların sorunları bir türlü bitmiyor,ama şunu anladım ki Allah bize bu sorunla beraber korkunç bir irade vermiş :) Şimdi size kısacık bir kilo geçmişimden bahsedeyim ...
17 yaşında maalesef 67 kiloydum ve çıtıpıtı yaşıtlarımın arasında utanır sıkılır ,üstüme giyecek birşey bulamaz,alamaz alsa bile memnun olmaz durumdaydım üstüne birde polikistik over hastasıyım ve bu sitedeki bir çok kadının kullanmak zorunda kaldığı o ünlü ...35 hapından yıllardır kullanıyorum .Sırtımda sivilceler ,saç dökülmesi ve yetmezmiş gibi kilo ..Her pazartesi aç bilaç başladığım diyet salı olmadan biter ertesi gün yine başlar ve yine biterdi.Ama bir gün çileden çıkmış olmalıyım ki diyeti çok sıkı tuttum her sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapmaya bisiklete binmeye başladım sonuç 54 kilo süper bir vücuther gören maşallah derdi,bunun bir kadını nasıl mutlu ettiğini tahmn edersiniz... Bu süreci iki üç kez yaşadım çünkü bir türlü doğru beslenmeyi öğrenemedim kendi yaptığım diyetler hep aç kalma yoluyla zayıflatan sağlıksız diyetlerdi.Şu an tam 69,9 kiloyum 26 yaşındayım ve 1,66 boyum var...
Anlıycağınız sonunda ben de kendimi diyetisyende buldum ama doğru bir yerde olduğumu düşünüyorum haftada bir kilo vermeyi haftada 3 kez 40 dkk yürüyüş yapmayı ve günde 10 bardak su içerek diyetime destek olmayı amaçlıyorum hedef kilom ise 56 'dır .Ve şuna kesinlikle inanıyorum eğer bir kez o kiloya düşebildiysem istediğim zaman bunu tekrar yapabilirim !!! Ancak gizli şeker nedeniyle bir çoğunuzdan daha yavaş kilo veriyorum ,yaza az kaldı ;evet aklımda hep bu var bu yaz ne giyeceksin bakalım artemina hanım ?? diye ...Ama eminim bu yaz o fuşya bikinimi giyeceğim ve akep burcunun sonsuz iradesini bir kez daha göstermiş olacağım ve umarım bu son olur Yarın sabah tartılıp son durumu yazacağım Çok uzun oldu ama destek olmak ve destek almak için durumumu size tam manasıyla aktarma gereği hissettim .Herkeze kolay gelsin arkadaşlar sakın yılmayın bizler kadınız ve irademiz çok sağlam...
eğer dişim kurtulmazsa tamamen çekelim derlerse oraya nasıl diş koyacaklar çok korkuyorum ya dişimi çekmesinler ön dişim birde ya :84:
hoşgeldin bebikMerhaba arkadaşlar ;
Sitenin uzun zamandır takipçisiyim diyebilirim O yüzden hepinize tekrar merhaba ..
Maalesef kilo konusunda biz bayanların sorunları bir türlü bitmiyor,ama şunu anladım ki Allah bize bu sorunla beraber korkunç bir irade vermiş :) Şimdi size kısacık bir kilo geçmişimden bahsedeyim ...
17 yaşında maalesef 67 kiloydum ve çıtıpıtı yaşıtlarımın arasında utanır sıkılır ,üstüme giyecek birşey bulamaz,alamaz alsa bile memnun olmaz durumdaydım üstüne birde polikistik over hastasıyım ve bu sitedeki bir çok kadının kullanmak zorunda kaldığı o ünlü ...35 hapından yıllardır kullanıyorum .Sırtımda sivilceler ,saç dökülmesi ve yetmezmiş gibi kilo ..Her pazartesi aç bilaç başladığım diyet salı olmadan biter ertesi gün yine başlar ve yine biterdi.Ama bir gün çileden çıkmış olmalıyım ki diyeti çok sıkı tuttum her sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapmaya bisiklete binmeye başladım sonuç 54 kilo süper bir vücuther gören maşallah derdi,bunun bir kadını nasıl mutlu ettiğini tahmn edersiniz... Bu süreci iki üç kez yaşadım çünkü bir türlü doğru beslenmeyi öğrenemedim kendi yaptığım diyetler hep aç kalma yoluyla zayıflatan sağlıksız diyetlerdi.Şu an tam 69,9 kiloyum 26 yaşındayım ve 1,66 boyum var...
Anlıycağınız sonunda ben de kendimi diyetisyende buldum ama doğru bir yerde olduğumu düşünüyorum haftada bir kilo vermeyi haftada 3 kez 40 dkk yürüyüş yapmayı ve günde 10 bardak su içerek diyetime destek olmayı amaçlıyorum hedef kilom ise 56 'dır .Ve şuna kesinlikle inanıyorum eğer bir kez o kiloya düşebildiysem istediğim zaman bunu tekrar yapabilirim !!! Ancak gizli şeker nedeniyle bir çoğunuzdan daha yavaş kilo veriyorum ,yaza az kaldı ;evet aklımda hep bu var bu yaz ne giyeceksin bakalım artemina hanım ?? diye ...Ama eminim bu yaz o fuşya bikinimi giyeceğim ve akep burcunun sonsuz iradesini bir kez daha göstermiş olacağım ve umarım bu son olur Yarın sabah tartılıp son durumu yazacağım Çok uzun oldu ama destek olmak ve destek almak için durumumu size tam manasıyla aktarma gereği hissettim .Herkeze kolay gelsin arkadaşlar sakın yılmayın bizler kadınız ve irademiz çok sağlam...
nugişim sen bence 60 olsan bile yağ verdikten sonra güzel olur çünkü ben 70 kiloyken bile güzeldim yani fazlalık yok gibiydi en azından kıyafetlerden belli olmuyordu hoş gözüküyordum bence 60 olsan iyi olur bebek düşünüyorsanda 60 ile hamile kalsan düzenli dengeli beslensen en fazla 70 olursun doğumdan sonrada 60 kiloya rahat inersin. şimdi bana hamilelikte diyetisyen liste verecek yine 3 ayda birde yağ ölçümü için çağıracak. listesiyle ve hamile pilatesi ile falan yağ oranı yükselmiyormuş öyle dedi. 10 kilo almak ideal dedi ama bu 10 kilo yağ olursa elbette zararlı ve vermekte zor ama yağ olmazsa çok kolay hemen veriliyormuş. listesine uyarsam ve hamile pilateside yapasam yağ oranımda çok yükselme olmazmış ve doğumdan sonrada eğer emzirir ve sporda yaparsam 1 aya toparlanacağımı söyledi. ben zaten listemi paylaşırım burda.
hamilelikten korkmuyorum tabikide allah bi engel çıkartmaz ise. ama işte dediğim giibi spor spor spor başka türlü zor hemde sarkma oluyor
geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelirsin canımgünaydın arkadaşlar herkese kolay gelsin....ben bu akşam sporada gidemeyecem..çok fenayım eşim bana grib bulaştırdı halsiz vede güçsüz hissediyorum kendimi.diyetim iyi hiç kaçamağım olmadı hafta sonu sadece satlerime uyamadım..okula geldim ama mecburiyett. akşam saat 10 da uymuşuşm ve o saatte kadar bütün gün uyuyup uyandım...bugün geçmez artık bana
sabah 2 bardak su
1 dilim ekmek
biraz peynir-çökelek 3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
şimdide yeşil çayımı içicem
porselen köprü yaprlar o zaman.
evet üzülmedim,pek umarsız gördüm kendimi
bu duruma alıştım galiba,bir gün tartıya çıksam ve 63leri görsem,aaaaaaa çok mutlu olurdum valla.ben kilomu mutlaka 2 hafat sabitliyorum,gelenek oldu artıkumarım haftaya 63leri görürüm,neyse kilo almayayımda bir süre onada razıyım valla
geçen hafta 65leride görmüş biri olarak çok sinir bozucuydu:84:
nugicim,keten tohumunu aldım,öğütülmüş olandan yoğurtla tadı pek bir güzel oluoyr,akşam ve sabah yiyorum,dün 3 kere lavaboya çıktımbunada alışacak vucudum ama yinede bu duyguyu yaşamak güzel,tüy gibi hafif hissediyorum kendimi
![]()
canım evlenmeden öncede 61-62 dim balık etli diyorlardı bana e tabi o zaman için ne kadar yağ vardı ne kadar kas vardı bilmiyordum ama eğer şimdi yağdan verirsem iyi görünürüm diye düşünüyorum bende
varmı sende köprü hugocuk nasıl düşme sorunu oluyo mu dişin o zaman çok korkuyorum![]()
herkese günaydınnnnnnnnnnnn,mutlu huzurlu sağlıklı,neşe dolu bir hafta olsun inşallallah.
haftasonu pek bir iştahım açıktı abur cubur yememek için okadar zorladım ki kedimi ama çıtır leblebileri,kuru kayısıları,bir iki adet soslu mısırı fazla kaçırdım cumartesi akşamı neyseki bunada şükür,gözlerim pek bir dört dönüyordu çünkü.
dün akşam misafirlikteydik saat 20.30 gibi ikramlar geldi,kendi tabağımdan artık ayıp olasın diye 1 yk kuskus salatası 1 kk kadarda elmalı tart yedim,sonra eşimin yarım bıraktığı tabağı ile kendiminkini çaktırmadan değiştirdim eşim bu sefer benim tabağıda yedi.böylece atlatmış oldum
ctesi sabh tartıldım tekrar 64.5 olmuşum bir kilo fazla çıkıyordumya ,bu durumda 1 haftada 1 kilo vermiş mi oldumhayır tabiki,benim vucut böyle işte duraklama döneminde hep bunu yaşıcam sanırım
cuma,ctesi ve pazar günü 50'şer dakika yürüyüş yaptım
sabah kahvaltım ie şöyle
1 tk balhayatımda bal sevmem,yememde ama burada duydukça canım çekiyor sanırım,haftasonuda reçel yedim çünkü kahvaltıda
1 normal kalınlıkta salam
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 tk ketentohumlu yoğurt
haydi bakalımmmmmmmmmm,geçmişe döneyim biraz bari![]()
herkese günaydınlarr
inşallah herkes için güzel bir hafta olur
kızlar bu hafta resmi bi kurumdan bi haber bekliyorum, benim için dua edin nolur, inşallah iyi haberler veririm sizlere :)))
sabah kahvaltımı d ayazayım hemencik
önce aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal su
2 dilim denge ekmek
2 yk lor salatası
2 yeşil biber
1 salatalık
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
gunaydın dostlar.benımde pazar gunu kacamaklı gectı bugun tam gaz devam.gecen hafta da duzenlı yapamamıstım cumartesı kontrolum vardı 400 gr vermısım.reglı de olcam sıskınlıkde var.bu cuma 68 olmak ıstıyorum ınsallah.
kahvaltım;
2 dılım kepek ekmegı
1yemek kasıgı lor kahvaltılık krem peynır gıbı
domates
salatalık
200 ml süt