• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim menüde
mercimek yemeği
makarna cacık turşu var
emme ben yine nettim evden getürdüm :66: niye seviniyosam mercimek gaz yapıyoda bana arada yiyorum
karnabahar yemeği
brokoli salatası
cacık
2 dilim ekmek
ve azcuk turşudan yiyeceğimm

Afiyet olsun.. En iyisi evden getirmek zaten..
Ben sabah hastaneye falan gittiğim için evden getirmedim bugün ve tabi ki açkaldım..
Dışarı çıkacağım artık ne bulup da yiyeceksem..

Neyseeeeeeeeee düne bir çizgi çekeyimmm yedim ohh pişman değilimmmmmm gitsin tüm fazla kilolar inşallahhhhhhh:32::32::32::nazar::nazar::nazar:

bugün tabii kaldığım yerden devammmm regl bitiyo sporuma başlarım bugün inşallah

sabah kahvaltım

2 minik dilim çavdar ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

2 köy biberi

2 kuru kayısı

şuana kadar 1,5lt su içtim kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim

ara da 1 kırmızı elme küçükbir avuç beyaz leblebi

malum pazartesi biraz ev işleri çamşır etraf topama falan uğraşıyorummm bi ara çıkarım kargo var çokşükür hem de yemeklik sebze falan bişeyler alıyımmm:56:

Afiyet olsun.. Ay ev işi dedin de benim evi de bi görseniz berbat durumda.. haftasonu eve uğrayamadığım için hiç bişi yapamadım.. Üstüne de dağıldıkça dağıldı.. evde kaybolacağız yakında..:9:
Bu akşam eve gdince çookk işim var yani..
sporum da bu olsun bu akşam artık..

Geç kahvaltı ettiğim için.. Az önce ara olsun diye 1 elma yedim..
2 de falan da çıkıp bişiler yerim diye düşünüyorum..

kuşlarımın kafesini tüm malzemelerini çaçamşır suyu ile yıkadım güzelce duruladım kurttum yemlerini sularını koydum. bu arada benim yaramaz yumurtlayacktı söylemiştim. o gün veterinerin dediği kremi sürdüm yakalayıp çok kızdı bana nasıl kızdı anlatamam neyse bu yuvalığa girdi ama arada kafasını uzatıp beni dikizliyordu sonra çıktı benimde işlerim vardı akşam baktım yumurta falan yok poposundaki şişlikte inmiş. eşşek sıpası yumurtlamış ve kıskançlıktan yemiş yumurtasını :1: benden kıskandı. şimdi artık salıyorum cin gibi uçup duruyor eşşek ya yemiş yumurtasınıda :60:
:60::60::60::60:çok güldüm ya geçmiş olsunmu denir başın sağolsunmu bilmem artık hugocukk:1::1:

Neyseeeeeeeeee düne bir çizgi çekeyimmm yedim ohh pişman değilimmmmmm gitsin tüm fazla kilolar inşallahhhhhhh:32::32::32::nazar::nazar::nazar:

bugün tabii kaldığım yerden devammmm regl bitiyo sporuma başlarım bugün inşallah

sabah kahvaltım

1kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

2 köy biberi

2 kuru kayısı

malum pazartesi biraz ev işleri çamşır etraf topama falan uğraşıyorummm bi ara çıkarım kargo var çokşükür hem de yemeklik sebze falan bişeyler alıyımmm:56:
afiyet olsun bebişimm.sana ne dicem yavaşladı ya kilo vermen biraz değişklik yapsana mesela ekmek hakkını artır bu hafta aralarda leblebi yeme ne biliyim bunun gibi şeyler sanırım işe yarar. ne düşünüosun sen?

kızlar şimdi tek düşündüğüm şey gttiğimzde yemekler nasıl olucak?:26:
kayınvalidemler daha öncede gitmişti aşcılar türk aşcılarmış yemkeler sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık büfe imiş ve güzel yemekleri demişlerdi ama inşallah çok yağlı deildir yoksa sabah akşam kahvaltılık ve hurma yemek zorunda kalcam yada dışardan alıcaz ama inşallah yağlı olmaz yaa.çünkü öyle güzel alıştım ki sağlıklı beslenmeye yağlı yiyeceklere assssslaaa hayırrrr yiyemem çok zorlanırım inşallah sorun olmaz:26::26:

merhaba kızlar
öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim

ara: 100 ml şekersiz çay
ara: 200 ml muzlu süt
4 tane limonlu kepekli bisküvi
ara: 200 ml şekersiz adaçayı

öğlen menüm

tost ( unonun büyük hamburger ekmeğine 2 dilim domates 1 dilim kaşar peyniri ve de ketçap)
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu

Afiyet olsun tost güzeli:9:

ara öğünüm
1 muz
1 kupa tarçınlı karanfilli tane karabiberli demleme yeşil çayyy

herkes öğle ymeği ne gtti ben ara öğün yapıorum yeni.bugünlük böyle olsun napalımm..

:60::60:metabolizma hızını ölçmemiş hayvan açlıktan yumurtasını yemiş dimi:9:
:60::60::60:
:60::60::60::92::92::92::74::74::74::74:çok beğendimmmmm:60::60::60::60:

hangisini sütyenimi mi donumumu:1::1:
oyyyy kuzuuuuummm özürdilerim valla ekledim sandım mesajını eklememişimmmmm:92::92::92::92:kızmaaaa :16::16::16::16: tabi ki öyle gidecek inşallah hepsi de sağlıkla tatlım:16:

kızmıyomda fambı görüyon beni görmüyon :59:

ay yok yaa yavaşladı benim de verdikçe yavaşlıyo işte evet öğün olmayınca dengelendi biraz bi de çok dolaştım hiç yoktan iyi evde yatıp yesem daha fenaydı artık bu hafta bol spor ve sağlıklı beslenmeyle dengeliycem inşallah gidecek kilolar inşallah kurtulucazzz tatlımmm:16::13::nazar:

hee gelir yumrutttt hiç acımazzzz:60::60::60::92::92::92:

alahımmmmmmmmmm öldürdünüz beni gülmektennnnnn:74::74::74::92::92::92::92: topla kız donunu :47::47::47::60::60::60:

ama neruş 100 gr verdimya ondan düştü donum :1: çok vermişim gibi :60:
afiyet olsun fambikcıııım :16::nazar:

Ohhhhhhhhh çok güzelmiş afiyet olsunnn nugimeeeeeeee akıllıı nugiiii:16::nazar::13:
sağol neruşum

sabah kahvaltım

1kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

2 köy biberi

2 kuru kayısı

afiyet olsun neruşum bende yarın aldırcam biber anneme evde bitti benimde
merhaba kızlar
öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim

ara: 100 ml şekersiz çay
ara: 200 ml muzlu süt
4 tane limonlu kepekli bisküvi
ara: 200 ml şekersiz adaçayı

öğlen menüm

tost ( unonun büyük hamburger ekmeğine 2 dilim domates 1 dilim kaşar peyniri ve de ketçap)
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu

farmasi afiyet olsun

yemeğimi yedimmmmm
3 yk et kavurma
1 dlm kepek ekmeği
havuç salatası(içinde 2 havuç kadar vardı sanıırm)
200 ml yoğurt
1yk pirinç pilavı(resmen laf olsun diye aldım ve yedim:63:,yemek gözüme pek bir az gözükünce bari pilav yiyeyim dedim ama pek yiyemedim yine)

yemeğimi yedimmmmm
3 yk et kavurma
1 dlm kepek ekmeği
200 ml yoğurt
1yk pirinç pilavı(resmen laf olsun diye aldım ve yedim:63:,yemek gözüme pek bir az gözükünce bari pilav yiyeyim dedim ama pek yiyemedim yine)

afiyet olsunnn fambıkkkkkk.iyi olmuş gözünüde doyurmuşsunnnn:1::1::1:

yemeğimi yedimmmmm
3 yk et kavurma
1 dlm kepek ekmeği
200 ml yoğurt

Afiyet olsun Famir..
Benim de canım istedi pilav.. yarın falan yapayım da 1 kaşık yiyeyim bari..

yemeğimi yedimmmmm
3 yk et kavurma
1 dlm kepek ekmeği
200 ml yoğurt

ekmek iki dilim yiyecektin hani pilav yediğin içinmi yemedin keşke ekmek yeseydin daha doyurucu olurdu :26:

benimde öğle yemeğim yazdığım gibi oldu eklenen yada fazlalaşn bişey olmadı
karnıbahar yemeği 5-6 dal
brokoli salatası
2 kepçe cacık
biberiye turşusu
2 dilim ekmek

öglen kakınca diyeyim çünkü gece uyamadık hiç kzım aglarken
,kakınca 2kayısı
sonra 2bardak su
peynir
domates biber
3zeytin
1bizküvi
şekersiz çay

afiyet olsunnn fambıkkkkkk.iyi olmuş gözünüde doyurmuşsunnnn:1::1::1:
sağol canımmm:16:

ekmek iki dilim yiyecektin hani pilav yediğin içinmi yemedin keşke ekmek yeseydin daha doyurucu olurdu :26:
olay şöyle oldu,baktım yemek az,bari pilav alayım doymicam galiba dedim,2 dlmde kepek ekmeği aldım yanıma
pilavı 1 yk kadar yedim canım istemedi gerisini yemek,yoğurtla 1 dlm ekmeğimi yerken baktım doymuşum,2. dlmi bıraktım bende:34:
okula gitmeye yakın 1 elma yicem,okuldada 200 ml sütümü içerim.akşam 9da evde olurum sanıırm,o saattede ne yenir:59:2 kivi yer yatarım kanımca
Afiyet olsun Famir..
Benim de canım istedi pilav.. yarın falan yapayım da 1 kaşık yiyeyim bari..
sağol canım:16:2-3 yk kaşığıda yiyebilirsein sen,çok zorlamam kendini

benimde öğle yemeğim yazdığım gibi oldu eklenen yada fazlalaşn bişey olmadı
karnıbahar yemeği 5-6 dal
brokoli salatası
2 kepçe cacık
biberiye turşusu
2 dilim ekmek

Afiyet olsun..

öglen kakınca diyeyim çünkü gece uyamadık hiç kzım aglarken
,kakınca 2kayısı
sonra 2bardak su
peynir
domates biber
3zeytin
1bizküvi
şekersiz çay

Afiyet olsun canım..
Hayırdır nesi var kızının..
Gece uyumamış bir anne olarak merak ettim..
bizimki de ağladı sabaha kadar..

Afiyet olsun..

Afiyet olsun canım..
Hayırdır nesi var kızının..
Gece uyumamış bir anne olarak merak ettim..
bizimki de ağladı sabaha kadar..

sagol canım sanada geçmiş olsun
valla yakalrında çorap tutmuyo hastada bide öksürüyo bide dişi geliyo hepsi üstüste laf geçmiyo

Back
X